Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Su Valstybingumo diena visas! bis.gif bis.gif yahoo.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif ploja.gif oro_buckis.gif
Rasiau rasiau ir dingo viskas,mat dirbau du darbus,geriau kava kartu,tai matyt paspaudziau klaviaturoj kazka.,Ingrida jau trecia diena laiko be kavos,tai pasiilgau,savo pasidariau.Bet i piknika ateisiu biggrin.gif biggrin.gif
Nakty gerai palijo,sode kibiras per puse vandens pilnas.
Vakar isviriau paskutines braskes,daugiau nezadu nieko konservuot.
Jau pomidoru rausta daugelyje krumu,tuoj pasipils pilnumoj.Kazko balsta virsunes pomidoru,matyt truksta kazko,tai dar karta paliejau vakar pomidoru trasomis,gal apstos,o tai atrodo,kad jos saules nemate.
Vejas atsirado tik ryte,o dabar jau silpsta,bet buvo gana stiprus gusiai,sode ypac jautesi.Bulviu virkscios isguldytos,ramunes didziaziedes irgi,tai reikejo surist ramunes i kruva,kad visai neislauzytu.O siaip iskadu daugiau nepadare.Vistos issibaimine tokio vejo,bijo eit kapstytis,aplink kojas turinejo,erzino MB,tai turejau vestis jas ir pati but gaiduku,pakast zeme,kad rastu slieku,bet issigande,tik zvalgosi,kaip augalus lenkia prie zemes.Joms neiprasta.
Radau kamane prikibusia prie siltnamio duru tinklo,matyt pavargo skrist tokiu oru.Inesiau i siltnami,kad pailsetu. biggrin.gif ,isskris per kita gala,jei nores,ten didesnes skyles tinkle.
Shuniukui ir Dusiai,gydyt sekmingai akytes. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Muka gyresi cia daug gelynu turinti.
Maniskis turi mezanine (na kaip antrasoles)O is tikro tai tas mezanine yra senas vynuogiu spaleris ,tik vynuoges ner.
Ryt nufotkinsiu.Wisterija mano remontantine,zydi gausiau nei pavasari biggrin.gif
.Dabar galvoju , o gal ir pas jus braskes imanoma priverst ir antrakart deret,na su visokiu cinku- boru - leyli pagalba.Dabar jau raut tik lysnas darbas.Stebuklingu medziagu uzpurski ir atsinaujina.Tiesa sakant jau ir lapu gausiai priaugo su tuo antru derlium.Vistiek reiks trimeriu praeit.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 06, 13:43)
Muka gyresi cia daug gelynu turinti.
Maniskis turi mezanine (na kaip antrasoles)O is tikro tai tas mezanine yra senas vynuogiu spaleris ,tik vynuoges ner.
Ryt nufotkinsiu.Wisterija mano remontantine,zydi gausiau nei pavasari biggrin.gif
.Dabar galvoju , o gal ir pas jus braskes imanoma priverst ir antrakart deret,na su visokiu cinku- boru - leyli pagalba.Dabar jau raut tik lysnas darbas.Stebuklingu medziagu uzpurski ir atsinaujina.Tiesa sakant jau ir lapu gausiai priaugo su tuo antru derlium.Vistiek reiks trimeriu praeit.

Nu jau as tikrai nenaudosiu jokiu cinku-as pries bet kokias chemines medziagas.Kam verst per prievarta augala vest derliu,kai yra remontantines braskiu veisles,kurios veda vaisius all year round.As turiu kelis plantus,tai vis buna atgaivint dusiai,kai ateini,reiktu daugiau ju isiveist.
As grieztai raunu lauk antrametes,nepalieku tretiems metams,tik dirva uzima,mazai turi naudos.Be to mano braskes puola tie vabaliukai,uogas,saknis,tai nezinau ar beauginsiu.Reikia gal tu frigo pabandyt isiveist.Reikia paskaitinet apie veisles,maciau Tompson& Morgan priimineja uzsakymus spalio-lapkricio menesiui.
Pas Muka labai grazu,pernai maciau foto buvo man imetus,daug darbo ten ideta.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.

Klaikiai suplanuotos dienos.Aš turbūt šiemet į mišką net nepakliūsiu?Jau reiktų važiuoti mėlynių.Pas mus jau mėnuo gal nei lašo lietaus. blink.gif
Vakar išardėme verandą,sukrovėme visą turinį autobusan,šiandien mauname miestan gal nuo ryto iškrausime? blink.gif Abu šlapi buvome nuo prakaito.Vakre laistymas...........šiandien sostinėnė dar suvažinėti atsivežti virtuvės baldus.Reikia pradėti remontus bute? blink.gif Bijau pagalvoti dar apie braškes mieste,šiltnamį.........žirniai.............
Paskutinis kartas masažui,elektrai.Gal sulakstysiu vidury dienos?
Bimbalai puola,sprandan kaip segėsi tai stovi guzas,nematau bet ar nepūliuoja? bigsmile.gif
Praeidama pieva šalia namo radau čiobrelius žydinčius.Nepatikėjau kaimyne,sakė pernai šalia mūsų namo skynė čiobrelius pas mus.Čia kaip retai atvažiuodavome........Raudonėlio visa pieva,kai pjauname žolę,kvepia visas oras.Į vantas net įdėjome po kelias šakeles liepų. mirksiukas.gif
Nperkaiskite....pabodo jau karštis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

AA nei giriuosi nei ką o kad daug gėlynų turiu tai gal jau per daug neturiu jėgų viską apropoti verysad.gif Luety ačiū 4u.gif flirt.gif
Vakar pirmi metai negiedojau himno užmigau unsure.gif kažko blogai jaučiausi prie žemės traukė tai ir užmogau, ai sugiedojo ir be manęs 4u.gif Katė jau pas šeimininkus prie jų ir nešlubavo gal šiaip kažkas buvo nes laiptais į antrą aukštą tik pirmą dieną lipo o paskui vidurį laiptų tupi ir kniaukia mol užnešk ax.gif Na bet šį kart su sodiniu katinu apsiėjo be konfliktų ax.gif Taip gyvenau kaip kluansa biggrin.gif
Jazau kada aš kitus daržus išsiravėsiu doh.gif tingiu labai net už pakarpos negaliu savęs paimti unsure.gif
Dusia37 kaip akis ? Aš tai labai tinstu verysad.gif
IngridaB rašei kad žirniai neskanūs nu žinok ir pas mane neskanūs, reiks šaldiklin o gal pieniškos daržovių sriubos MB išvirsiu ax.gif
Vakar radau cukinija tai pridrožiau su balzamiku, soja pamarinavau MB patiko o man kažko šiandien pagalvojus apie jas pykina musiet kažkas netiko unsure.gif
IngridaB ačiū už kavelą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 07 liepos 2021 - 06:40
Kai nebegali visko apropoti ,tenka rinktis aukstesnius augalus,kad piktzoles nustelbtu.Arba kokius vijoklius.Na zodziu metodu yra.
Visko yra.Ir chemiku gyvenimo tikslas nera ogulniai istrucyt visus vartotojus biggrin.gif Tiki tu luety ar ne ,bet naujos veisles gi ir isvedamos veikiant chemikalais, radiacija augalus.
Gal neskanus zirniai sueis i ryziu garnyra? Lietuvoje neiprasta pupeles,zirnius,maisyt su ryziais .Bet skanu .na bent man.
Ingrida, o butina tiek plesytis per toki karsti? O jei iskart nemirsi ir paralyzuota ant patalo liksi>?Cia man baisiausias dalykas, kad neuzteks jegu net paciai susitvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 07, 08:49)
Kai nebegali visko apropoti ,tenka rinktis aukstesnius augalus,kad piktzoles nustelbtu.Arba kokius vijoklius.Na zodziu metodu yra.
Visko yra.Ir chemiku gyvenimo tikslas nera ogulniai istrucyt visus vartotojus biggrin.gif Tiki tu luety ar ne ,bet naujos veisles gi ir isvedamos veikiant chemikalais, radiacija augalus.
Gal neskanus zirniai sueis i ryziu garnyra? Lietuvoje neiprasta pupeles,zirnius,maisyt su ryziais .Bet skanu .na bent man.
Ingrida, o butina tiek plesytis per toki karsti? O jei iskart nemirsi ir paralyzuota ant patalo liksi>?Cia man baisiausias dalykas, kad neuzteks jegu net paciai susitvarkyt.

Oi ryžius visada dedu šaldytų daržovių neįprasta bet visiems labai skanu ax.gif
Dėl aukštų augalų tu teisi tikrai nustelbia garšva mano senoviniame gėlyne ax.gif jau prie baseiniuko irigi aukštus sodinu 4u.gif
Aš braškes šiemet irgi drėbsiu ir sodinsiu kokią 10 ir užteks, nes tikrai paskui valgytojų reikia ieškoti. Trešnių šiemet pas visus šakos lužta o pas mumi 20 uogų blink.gif
Atsakyti

Sveikos. Muka, neišplaukėt vakar? Jau kaip davė liūtis vakar sode... Užtat daržus prasiėjom vėliau, žoles pešiot lengva buvo.

Aš tai neturiu gėlynų, tik mažiukus gabaliukus ir tai sakau, reikia tinginio gėlynų, kad piktžolėms neliktų vietos įsiterpt.

AA, va ir man baisu, kai reikia iš šalies pagalbos. 

Ryžiai su daržovėmis labai skanu!

Ingrida, miške mėlynių yra, bet dar žalokos.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 07 07, 10:37)
<p>Sveikos. Muka, neišplaukėt vakar? Jau kaip davė liūtis vakar sode... Užtat daržus prasiėjom vėliau, žoles pešiot lengva buvo.</p><p>Aš tai neturiu gėlynų, tik mažiukus gabaliukus ir tai sakau, reikia tinginio gėlynų, kad piktžolėms neliktų vietos įsiterpt.</p><p></p><p>AA, va ir man baisu, kai reikia iš šalies pagalbos. </p><p></p><p>Ryžiai su daržovėmis labai skanu!</p><p></p><p>Ingrida, miške mėlynių yra, bet dar žalokos.</p>

Mus tik šoniuku kabino ax.gif bet ant jūsų tai juodas debesis buvo unsure.gif Reikėjo ir man praeiti ale sutingėjau rolleyes.gif
Atsakyti

Iš pradžių taip pat galvojau, kad šonu praeis, bet vėliau paleido, tik kad užplakė viską, tad agurkus, morkas prakapsčiau, kad neuždustų, nes šiandien tai šutra bus, o drėgmės sočiai. Vyras kaip tik kilo į Raudondvarį tuo kalnu, tai sakė, viskas plaukė. Pas mus sode žliugsėjo viskas po liūties, ilgai truko,

Muka, palauks tie daržai, kartais nejudinami dar geriau klesti.

Atsakyti
Labos ,
Namie . Vakar draugai atvažiavo , tai tik ryte išsikrapštėme iš kaimo . Pavargau gyventi per du namus...
Ingridai vaikai norėjo palengvinti gyvenimą, bet kaip matau pasunkino ax.gif
Nei grybams nei uogoms laiko nelieka ...
Mukos sodas labai gražus , kiek nuotraukų rodžiusi . Tobulas 4u.gif
Ir pas Ate labai gražu 4u.gif
Va pas mane tai nei gražių gėlynų , nei vejos ... Kaimiškas kiemas. O kai tokia kaitra tai žydi tik šalavijai . Visa kita iškepa .
Vakar lyjo Vilniuje ir Kaune, o pas mane pakarapijo . Kas augs , tas augs. Laistau tik šiltnamį ir agurkus su baklažanais . Visa kita turi išgyventi arba numirti . Jei jėgų , nei vandens neturiu.
Ryžius su dažovėmis darau . Ir kaip atskirą patiekalą , ir kaip garnyrą. Pagal nuotaiką .
Iš 4 rušių pasėtų žirnių tik dveji valgomi ... visi kiti kažkokie pašariniai . kažkiek jau sukišau į kamerą.
Remontantines braškes auginusi - man neskanios . Gal veislių nepataikiau ?
Muka , kokia upe plauksit baidarėmis ?
Chemijos savo kaime stengiuosi nenaudoti . Nes galvoju kas žudo vabalą tas žudo ir mane. Džaiugiuoisi , kad turiu boružių ir kamanių ... Ir su kiekvienais metais vis daugėja . Vapsvom kabinu gaudykles . Pernais labai gerai veikė , kaip bus šiemet , nežinau . Matysiu rudenį .
Muka man bičių įkandimas jei ne į veidą visai netinsta... O veidas jautrus , skauda labai ir truputi tinsta. Vienžo gavau nemokamą raukšlių mažinimą, vakar iki pietų praėjo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 liepos 2021 - 09:04

Dusia, o kokias gaudykles? Pati darai ar perki? Reik ir mums vėl kabinti.

Pas mane šalavijai, levandos ir saulakis žydi. Na dar medetkos :) Bet anos ne gėlyne.

Atsakyti