Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas. Graži ta Lietuva. Pradėjom plaukti Buka ir iki Ladakakalnio. Upėmis ir ežerais. Bepiga plaukti su MB, nei vairuoti, nei smarkiai irkluoti. Buka tokia nenuobodi. Yra ką veikti....tik jau plaukiančių kaip autostrada. 

Parvairavau iki kaimo naktį. Policija sustabdė ir blaivima patikrino :D . Gera įrangą turi, per atstumą  :D .                                            Šiandien vaikai atvažiuos, trešnių prinoko... Ir brakiu liko.                                                    Labai reikia lietaus. Luety atsiųsk ką  :4u:  :D  :D  :D​  Keisti sutvėrimai tos vistos :4u:  kas jas supras....

Atsakyti
Ziurejau fincas baskijoje , nieko gero online nera.Turbut reikia vietoje rinktis.
Ir luety ,ispanija didele,gyvent gera.
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety tavo vištos įpatingos tongue.gif su charakteriais ir individualybėmis 4u.gif
Terasa gėris joje mes vasaromis praleidžiame daugiau laiko nei trioboje ir visi baliai joje vyksta ir poilsis ax.gif o va turime pavesinę prie pirties namuko na mes su MB nelabai o va svečiam nuo kėdžiu dupces pakelti smagu juolab ten ir smigis ir krepšinio lankas, pastarasis nedžiugina vis kamuolys tai į rožyną tai į vazoną kesinasi unsure.gif bet mėgsta žmonės pamėtyti ir MB nuo darbų kartais ax.gif
Vakar vakare tempa vėl užkilo blink.gif bet nemanau, kad nuo skiepo greičiausiai nuovargis unsure.gif nes kol šiltnamio džiungles suvaldžiau paskui vienas daržas sutvarkytas liko krūvą gėlynų ir dar du daržiukai, žinau nesilyginu mergiotės su jūsų plotais bet man darosi našta reikės mažinti, niekma nereikia braškių, morkos neuaga, burokai tas pat tai kam auginti kas neuga unsure.gif
Nulijo gerai ax.gif ale vėl man blogai noriu ravėti per išeiginę kitą darža neįbrisiu į savo molį unsure.gif
Dusia37 medaus bus flirt.gif ?
Geros ir darbigos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 05 liepos 2021 - 06:55
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nepamenu kada pas mus lijo?
Vakar jau net tujas,jurginus laiščiau. ax.gif
Atsakyti
Labos,
Lietaus juodai reikia, viskas iškepę ,neprilaistysiu ...
Muka , lipčiaus medaus turiu pardavimui , parašyk kiek reikia . Sau pasiliksiu daug, labai vaikai mėgsta lipčiaus medų . Tik pusę išsukau , kitas bręsta aviliuose. Dabar dirba liepose . Buvam vakar pas kaimynus sustoję, ten keių šimtų metų liepos ... Duzgia ir kvepia . Is mano sodintų 5 liepų tik viena zydi, jaunos dar . Liepų medus bus po kokių 3 savaičių . Turi bitutės subrandinti , užakiuoti .
Mes turim pavėsinę , tai ten visada pietaujam , vakarieniaujam , kavą geriam . Jei tik oras leidžia...
Vakar atvažiavo vaikai , tai visai nieko nepasidariau ax.gif Prasipliurpėm . Dukra liko , tai ir šiandien nieko doro nenudirbsiu . Mano maisto gaminimas vis dar vyksta kepsininėj . Kepėm baklažanus ir dešreles .... Atsivežiau spyžini puodą iš namų. Bandysiu šiandien sriubą išvirti kepsinėje.
Muka, burokėliai ir morkos tokios dažovės kurias visada galima nusipirkti , jos pigios... Aš visko auginu po nedaug, kad iki Kalėdų užtektų. Šviežias agurkas iš savo daržo ar pomidoras iš šiltnamio - nenuperkamo skonio .
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Vo aparac su tomsono -ruterfordo atomo modeliu biggrin.gif
Tas medus gal magniu turetu but turtingas.
Bulgarijoje yra juodasis Strandzos medus,manau is kazkokiu vabzdziu,vienintelis produktas turintis apeliasjon origine kontrole ,kazkodel.http://bulgarianbee.com/what-is-honeydew-honey/
Atsakyti

Labas rytas,

Dusia, ir aš norėčiau medaus :wub: . Bet aš ir lipčiaus, ir liepų medaus norėčiau...

Visas lietus vakar Dzūkijoje pasiliko. Buvom išvažiavę į Merkinę, Grūto parką ir norėjom į Druskininkus pasivaikščiot. Tai tris kartus į didžiules liūtis pataikėm, lietus ir išvijo. O jau grįžtant  prie Jiezno saulė dangum ridenosi, temperatūra pradėjo kilti.

Muka, aš jau susimažinau daržus - kas neauga, to ir neauginu, kam man tuščius plotus ravėt? Morkas sėju Nectar, puikios. Sėju tik į vagą, nes lysvėj neauga. Bet jos iki Kalėdų išsilaiko, tad ir neprisėju nenormaliai. Ir tai mamai, sesei užauginu, anytai dar įkraunu, nes ji kitokias augina. Burokai augdavo tol, kol gaudavo mėšlo, dabar nėr iš kur gaut, tai sunkiau auga - pigiena, nusipirksiu. Pernai dviems metams užsimarinavau.

Agurkų išties daug suvalgom, nes MB, mano mama ir tėtis labai mėgsta, tad jei nesudygsta, atkakliai atsėju. Tėvai raugintus valgo, maniškis vyras marinuotus, o aš šiuo klausimu mišri.

Pomidorus taip pat valgom abiems žandais, tai šiltnamis užsodintas, Dar svogūnai prie prieskoninės daržovės, kelios lysvukės žemuogių, kurias rudenį panaikinsiu. Ir pakanka. O jums dviems tai ir morkų pusvagiukės šviežiam valgymui pakaktų, vėliau Lidle puikių yra ir visiškai nebrangių.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 05, 11:22)
Vo aparac su tomsono -ruterfordo atomo modeliu biggrin.gif
Tas medus gal magniu turetu but turtingas.
Bulgarijoje yra juodasis Strandzos medus,manau is kazkokiu vabzdziu,vienintelis produktas turintis apeliasjon origine kontrole ,kazkodel.http://bulgarianbee.com/what-is-honeydew-honey/

Visi lipčių medus turtingi mineralų . Dėl to kas supranta labai vertina ... Ir ne kiekvienais metais Lietuvoje būna .
PS manau , kad šiemetis lipčiau medaus yra liepų lapų - gynėsi nuo karščio , kai buvo 35 , ko pasekoje lapai buvo lipnūs. Pati čiupinau Birštone...
Lietuvoje nėra mono medaus ... Bitės nesuvaikysi - vienos eina į liepą kitos duzgia mano sodintuose šalavijuose , ir dar pievos žydi kaip pasiutę. Nenuspėjamas dievo kurynys - nori neša žieddulkes, nori pikį, nori korius siųna . Kolektyvinis protas, ne žmogus jas reguliuoja .
Atsakyti
Noriu 6 smile.gif ir dar po to liepų ax.gif baigėsi MB atsargos tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2021 07 05, 12:30)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Dusia, ir aš norėčiau medaus wub.gif . Bet aš ir lipčiaus, ir liepų medaus norėčiau...</p><p></p><p>Visas lietus vakar Dzūkijoje pasiliko. Buvom išvažiavę į Merkinę, Grūto parką ir norėjom į Druskininkus pasivaikščiot. Tai tris kartus į didžiules liūtis pataikėm, lietus ir išvijo. O jau grįžtant  prie Jiezno saulė dangum ridenosi, temperatūra pradėjo kilti.</p><p></p><p>Muka, aš jau susimažinau daržus - kas neauga, to ir neauginu, kam man tuščius plotus ravėt? Morkas sėju Nectar, puikios. Sėju tik į vagą, nes lysvėj neauga. Bet jos iki Kalėdų išsilaiko, tad ir neprisėju nenormaliai. Ir tai mamai, sesei užauginu, anytai dar įkraunu, nes ji kitokias augina. Burokai augdavo tol, kol gaudavo mėšlo, dabar nėr iš kur gaut, tai sunkiau auga - pigiena, nusipirksiu. Pernai dviems metams užsimarinavau.</p><p>Agurkų išties daug suvalgom, nes MB, mano mama ir tėtis labai mėgsta, tad jei nesudygsta, atkakliai atsėju. Tėvai raugintus valgo, maniškis vyras marinuotus, o aš šiuo klausimu mišri.</p><p>Pomidorus taip pat valgom abiems žandais, tai šiltnamis užsodintas, Dar svogūnai prie prieskoninės daržovės, kelios lysvukės žemuogių, kurias rudenį panaikinsiu. Ir pakanka. O jums dviems tai ir morkų pusvagiukės šviežiam valgymui pakaktų, vėliau Lidle puikių yra ir visiškai nebrangių.</p><p></p><p></p>

Pau pas mane daržai dar ir grožiui smile.gif nes landšaftas toks, kad iš visų pusių matyti, mažinti nelabai išeina nebent siaurinti bet manau ateis laikas visur bus žolė tongue.gif
Atsakyti

Dusia, jei dar liks, norėčiau lipčiaus 3 ir liepinio 3. Paimčiau kartu visus, kai liepinio bus, pinigą galėčiau ir dabar pervest.

Atsakyti

Noriu 6 smile.gifir dar po to liepų ax.gifbaigėsi MB atsargos tongue.gif
Papildyta:
Pau pas mane daržai dar ir grožiui smile.gifnes landšaftas toks, kad iš visų pusių matyti, mažinti nelabai išeina nebent siaurinti bet manau ateis laikas visur bus žolė tongue.gif

Šlaitinis sklypas? Oi, tai sodink gėles, toms bent pasidžiaugsi, jei daržovės nedera. O ir žolė labai gražiai atrodo :)

Atsakyti
Ai ,nezinau man nei vistu nei biciu elgesys dar nerupi.
Vistik konservuoju.Nors ir baisiai jau ne cool.Ir svieziu darzoviu vos ne apvalius metus cia buna.
Siemet panasu kad pagaliau okru uzaugs.O tai nesisekdavo.Virsiu kreoliska gumbo biggrin.gif
Atsakyti