ryte apie 4:30 buvo toks rukas,kad kitoj pusej gatves nesimate statiniu,grazu kaip. Diena isauso karsta,anksti ryte sukisau patalyne skalbt,iki sodo padzioviau,gryzus radau sausa.Ech,vasara,bet po Jono ji sumirga ir nelieka.
Agurkai pasiuto augt,daviau ir kaimynui ir vistom ir MB norejo gert,valge ir dar namo parsinesiau,dar saldytuve paraugtu nesuvalgem. kaip gera,kai silta.
Nu kaip mane zavi tokios terasos tokiuose soduose,zaliuose,nereikia nei tokiu indu prabangiu,uztenka man ir paprastu,kad tik tokia terasa tokiam sode turet Kaifu kaifas butu.
Dusia,mezgu va tikia plankute https://www.youtube....
nores be sagu nesios,kaip uzmestuka,nores sagas susisius,ir skyliu nereikes daryt.Ir labai gerai laiko kanta ir graziai atrodo,esu patenkinta.Kur mano protas buvo,kai pradejau megzt ta megztuka.
Labai daug skaiciau apie jaunu kiaulpieniu lapu extrakta ir saknu miltelius.Raso,kad 70% uzmusa vezio lasteles jau pacioj pradzioj vartojimo.Ir dar skaiciau,kad beveik visas vaistazoles naudinga surinkt iki birzelio 1d.,ypac lapus,kol augalai jauni ir stiebiasi gyvent,o po to jie ima sent ir,kaip zmogus,kaupt siuksles savo syvuose.Kiek tiesos nezinau.Ciobrelis ir melisa jau beveik isdziuve,o va bazilikas truputi maivosi,nori ilgiau pabut zalias.
Musu draugai iskrido i Ispanija,juos i aerouosta veze kita drauge,kuri turejo temperos ir uz dvieju dienu pati turejo isskrist i Lietuva visam.Ir ka,Tie,kur i Lietuva visam,abu covidas pagulde i lova,o tie,kur i Ispanija isskrido,ant rytojaus abu su temperatura,bijo daryt tyrima,ar kam apsireikst,kad serga,nes reikia gryzt,bus daug velniavos,tai tyli,gydosi.Tempos nedaug tik 37,4 tik silpna,nosys uzsikise,geria daug arbatu,sedi namie,galvoja,gal prasirgs lengvai.Bus matyt.O tie i Lietuva neisskrido,bet serga lengvai.Kiek zinau serganciiu ar sirgusiu musu draugu,visi lengvai perserga nors be" kriksto "visi.
O ka pasakysit apie speltos miltus,MB perkasi cia UK Spelta wholemeal organic flour.?MB perka tuos tamsesnius,jie turbut ruginiai.Yra ir kvietiniu.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 02, 13:22)
A tai va kokios spalvos revoliucijos as cia auka.Zaliosios.O tu b****t ,mano megstamiausia spalva.
Kazi turkai kokios spalvos revoliucija apturejo,atsirado palmiu aliejaus turkiska feta.Skaic iau skaiciau,galvoju ,ko zodzio peynyr ,kas yra suris ant etiketes nera.Pasirodo irgi jau porevoliucine.
Turiu makaronu uz nepadoria kaina,gal da ikirevoliuciniai bus?
O tai kaip kukuruzai auga,ir genetiskai modifikuoti ir ne? Tos pacios levandos cia kuo tik nemodifikuotos - ir radiacija,ir chemija.Auga.Be nieko.Bet gal cia spec kulturos.
Kazi turkai kokios spalvos revoliucija apturejo,atsirado palmiu aliejaus turkiska feta.Skaic iau skaiciau,galvoju ,ko zodzio peynyr ,kas yra suris ant etiketes nera.Pasirodo irgi jau porevoliucine.
Turiu makaronu uz nepadoria kaina,gal da ikirevoliuciniai bus?
O tai kaip kukuruzai auga,ir genetiskai modifikuoti ir ne? Tos pacios levandos cia kuo tik nemodifikuotos - ir radiacija,ir chemija.Auga.Be nieko.Bet gal cia spec kulturos.
Na o vaivorykstines revoliucijos radau produkta,italiska suri,raudona rekiancia etikete LIUCIFER.Reklamos aukos nebezino,kaip ilyst globalistam i skyle.