Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2021 07 01, 12:38)
na va turiu padžiovintą saldaus pieno tai apie težima nėra kalbų  ax.gif

Aš jei kepu orkaitėję ar ant grotelių tai cielą susuktą į folija . Žolių, druskos tuputi aliejaus, pamrinuoju ir tada kepu .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif
tai jau visos cia "apsikrikstije"?Sveikatos jums. 4u.gif 4u.gif
Pas mus pagaliau vasarzo,siandien jau smagu.Balandziai tiek iskadu pridare,kad net MB perpyko,jog vistom skirtus kale nuede,sake neziures i jokius kaimynu ar pets control,nudaus juos.Sakiau,pirma ismok pagaut,arba sautuva isigyk.
Neriu zaislus jau 6m.tai ir peisikaupe tu nuotrauku daug,bet cia gal truksta kokio trecdalio zaislu ir atrodo paciu graziusiu.kur pardaviau iskart.
Dar ebay sudeta yra kazkiek.
O kiek sukneliu,megztiniu anukams primegzta,tai net foto neturiu.
Ziemos ilgos,ka veikt?Tai ir mezgu ar neriu.
Baidarem plaukt smagu,esu plaukus 2x.bet dabar baidare nuskestu,esu persunki jai.
Ardau uzmestuka,radau,kaip nersiu apnara{plankute),kvaila,kad nesustojau,kai eme nebepatikt,dabar teks daug papluset.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Muka kaip laikaisi ? Kaip sveikatos?
Man kaip ir ilgas savaitgalis prasidėjo ... Vakar daug dirbau . Susigaudžiau visus galus , šiandien priduodu popierius ir važiuojam dienai į kaimą . Kažkiek medaus pasuksiu, ir pasižoliauti reikia . Čiobreliai ir raudonėlis žydi . Gal liepų žiedų pasiskinti , nors mudu su MB nelabai sergam . O nuo temperatūros visada pasidžiovinu miškinių aviečių stiebų su lapais ir uogom ... Nėra jokios vaistažolės kuri geriau skatintų prakaitavimą ir muštų temperatūrą . Grynas aspirinas, tik natūralus .
Pirmadienį visa įmonė parašėm atostogų prašymus ... Tai ir man dirbti nereiks smile.gif Ten visada , jei viena diena papuola prieš ar po švenčių gamyba paleidžia . O dabar vasara...
Baidarėm stengiamės praplaukti kartą ar du metuose .Man patinka 4u.gif Jei kas pakviečia neatsisakom smile.gif o kartais ir mums tenka paorganizuoti . Kaip suprantu teks organizuoti liepos pabaigoj ... Kažkur netoli savo kaimo bandysim , gal vėl pas keltininką ? Pas jį geros baidarės , esam plaukę . Sunku plaukti , kai upės nusekę - vis tenka pasinešti , pasistumti . Ar po gero lietus patvinę - va tada srovė tokia stipri , kad apsiversti sekundžių reikalas . Su MB man plaukti lengva smile.gif Kai su vaikais tekdavo plaukti buvo ką veikti . MB imdavo dukrą, o mudu su sūnum irkluodavom. Bet geri atsiminimai biggrin.gif
Luety kokių raštu megzi "plankutę "?
AA , o ten kur tu gyveni žmonės stato šiltnamius ? Kažkada važiavau per Balkanus , tai mačiau , kad liepos mėnesį šiltnamiuose džioviną tabaką . Gal ten kažką ir auginą , bet ne vasara ...
Apie sveikatą ... mano nuomonė tokia , kad geras imunitetas gyvena geram žarnyne . O kad žarnyno veikla būtų gera reikia daug ląstelienos ...ir nevalgyti šlamšto . Baigiasi visi uždegimai , slogos , peršalimai, sąnarių ligos ir tt.
PS AA mes lietuviškų kviečių Lietuvoj nevalgom . 90 pr išplaukia kitom šalim ... Valgom prastesnius ir pigesnius grūdus iš kurių pagamintus miltus dėl baltumo padažo ir tt.
Muka , mano organizmas vasarom turi puikų imunitetą ir dėl bičių ... Šiemet piktokos tai vis paskiepyja . Organnizmas įprates tvarkytis su "nuodais ". PS bičių nuodai puikiai tvarkosi su krūties vėžio lątelėmis . Ir odos vežio . Kas turit genetinį polinkį reikia pikto bičių avilio biggrin.gif Jei galit ...
Lietuvoj labai populiarėja bičių " nameliai " . Jau ir aš buvau susiradus , kas juos stato. Kadangi MB blaivesnio proto , tai atkalbėjo . Dėl savęs neverta, o svetimų žmonių nelabai noriu pas save ... Jei reikia galima nuvažuoti pasigydyti .
Kam įdomu pasiskaitykit :
KV
igelimai
terapija
Terapija

Atsakyti
Ne ,avietes kaip tik kelia temperatura,liepos irgi.Kelia temperatura ir skatina prakaitavima.
O mazinti temperatura reikia kai manai ,kad jau smegenys iskeps.O jei taip nemanai ,tai nereikia.
Jo turim siltnamius,kaip budas atsivesint.Cia ziemai jie skirti daugiau.Dabar pakeiciau i agropleve, is rusijos siunciuosi.Patogiau ir daugiau pleciaus gali apdengt.Ir nuo salcio ir nuo karscio.
Taip ,maistas labai svarbu.Ypac tirpi lasteliena.Ir elektrolitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 liepos 2021 - 08:04

Labas rytas,

Muka? pasirodyk, pasakyk, kaip sveikata taviškė.

Dusia, pelkinė vingiorykštė turi sočiai o sočiai salicilo r. - va ji būtent ir susijusi su acetilsalicilo r. atradimu (aspirinu), kai kad ir gluosnio žievė (jei neklystu, joje salicilatų yra daugiausiai), liepukai taip pat turi ir dar daug augalų. Bet ir avietės turi neblogai. Beje, pelkinė vingiorykštė kaip tik dabar žydi :)

Čiobrelis puiki žolė, nes ji vienintelė tinka ir prie sauso kosulio, ir prie drėgno, kai reikia skystinti gleives, kad jo kuo greičiau pasišalintų. 

Žodžiu apie Jonus ypatingai daug nuostabių žolių pražysta. Lobynas.

Gaila, aš alergiška plėviasparniams pasidariau prieš porą metų... Galima ilgai dirbti ir atsikratyti alergijos, bet turi alergologas profesionalas tą daryt, su reikiama pagalba šalia.

Atsakyti
Kasmet vingiorykštės pasidžiovinu kaip ir šeivamedžio žiedų. ax.gif
Vakar priskyniau liepų vantoms į pabaigą jau žydėjimas.O kaip kvepia vantos liepų,dar mb įdėjo po mėtų šaką. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Jau gyva ir MB gerai jaučiasi ax.gif Viskas smile.gif Ačiū visoms už palikymą ir siutimą mitimis sveikatos, 4u.gif Jau šiandiena į šiltnamį įlindau o jau šiaušalas eina sau neina suvaldyti man pomikų viskas kita met dvigubai mažiau ... aha nesijuokite ot ims taip ir bus smile.gif
Nežinau kaip reikės antrą pusę sutvarkyti nes kaista verysad.gif Tiesa galvijų mėšlas taip sutankino lapus ir į pažastis bais suėjo bet pomikų mažiau...
Sutinku mielosios kad žarnynas ne tik mūsų imunitetas bet ir psichinė būklė. O dėl kviečių jo jūs tesios negauname mes lietuviškų juk pigiau parsisiųsti iš svetur man kažkai liūdna darosi kad pigiau pirkti iš kitų nei patiemsauginti verysad.gif taip viską tuoj pirksime verysad.gif
Baidos man tinka ale kaip dabar priaugau nesvietiškai svorio bus sunku įsikerėbinti ir išlipti :9 ale kompanija gera tai padės smile.gif
Bučkas smile.gif
Atsakyti
Muka,gi nera lietuvoje protected market ir nemanau kad bus.
O lietuviski kvieciai ne tokia jau ir gerybe.
Dar prisimenu ,kai teko atsisakyt savo rugiu ,nes kombaina gi uztersia ,mano vienos rugiai kaime.Va taip ir issivalem tersalai is lietuvos.
Rugiai buvo geris.
Atsakyti
  • Po žaliosios revoliucijos neliko tinkamų naudoti žmogui kviečių.... Per didelis baltymo kiekis provokuoja uždegimus... O iš dabartinių sėklų nei miežių nei kviečių neuzauginsi be tręšimo ir purškimo. Yra ūkininkų šeimoje, eksperimentavo mažam laukelyje... Kaip prie tarybų bandė. Neauga. O senieji augdavo. Reikalų mieste turėjau, ne Kaunas o apkasai.... Ar yra gatvė be remonto? Nelabai...
Atsakyti
Nuotaikingi patarimai šiuolaikinėms moterims

1. Keliaukite kuo daugiau.  Nauja patirtis yra puikus būdas įgyti patirties nepasenus.

2. Tarp pyrago ir obuolio pasirinkite stiklinę vandens.

3. Jei jau 12 valanda ryto, o jums reikia plauti plaukus, atlikti plaukų šalinimą ir manikiūrą - visada rinkitės miegą.  Nes sėdėdami ant suoliuko ir laukdami troleibuso, galite paslėpti kojas, pasidaryti kuodą ant galvos ir uždengti nagus permatomu laku.  Tačiau niekas neslėps pavargusio, suglamžyto veido ir šlykščios nuotaikos.

4. Prieš teisdami ką nors ar ką nors, užduokite sau klausimą: "Ar tai mano reikalas?"  Tada užmerk burną ir užsiimk savo reikalais.

5. Tarp atsitiktinio romano ir galimybės užsidirbti pinigų visada rinkitės antrąjį variantą.

6. Nesvarbu, koks vakarėlis būtų ilgas ir smagus, daryk viską, ko reikia, kad pabustum savo lovoje.

7. Tikslinga gaišti laiką ir emocijas nenormaliam žmogui tik tuo atveju, jei esate gydytojas, o jis yra pacientas, mokantis jums pinigus.

8. Ginče gimsta ne tiesa, o migrena.  Frazė „Uh-huh, ką pasakysi“ padės sutaupyti laiko ir nervų.

9. Ramybės ir vienatvės diena padeda geriau atsipalaiduoti nei SPA.

10. Nė vienas žmogus pasaulyje nėra vertas nemalonių batų avėjimo vargo.

Išsaugokite šiuos patarimus sau ir dar kartą peržiūrėkite juos, kai esate blogos nuotaikos.  Nuolatinis teigiamas dalykas yra garantuotas!
 Ir gėlės ... taip!
 Mėgaukitės gėlėmis, kai tik įmanoma!
Atsakyti
A tai va kokios spalvos revoliucijos as cia auka.Zaliosios.O tu b****t ,mano megstamiausia spalva.
Kazi turkai kokios spalvos revoliucija apturejo,atsirado palmiu aliejaus turkiska feta.Skaic iau skaiciau,galvoju ,ko zodzio peynyr ,kas yra suris ant etiketes nera.Pasirodo irgi jau porevoliucine.
Turiu makaronu uz nepadoria kaina,gal da ikirevoliuciniai bus?
O tai kaip kukuruzai auga,ir genetiskai modifikuoti ir ne? Tos pacios levandos cia kuo tik nemodifikuotos - ir radiacija,ir chemija.Auga.Be nieko.Bet gal cia spec kulturos.
Atsakyti