Buvo noras šiandien važiuoti į kaimą medų sukti , bet oras netinkamas ...Gal rytoj ? Labiau saulėta ...
Šeštadienį turėtume plaukti su draugias baidarėmis . Taip nenoriu miegoti svetimose vietose, tai ko gero po plaukimo važiuosiu namo . Ot senatvė , reikia savo lovos, savo pagalvės ...
Muka , kaip gyva ?
Girą gal esu dariusi kai vaikai maži buvo ? Lyg kažką pamenu . Aš dabar negeriu tokių dalykų , MB reiktų kokių 2 stiklinių dienai jei pavyktų skani ... Tai nemanau kad darysiu Mano manymu sveikiau vanduo
AA aš galvoju ko aš tokia sveikuolė vadinasi dėl vyno ir sūrio mėgstu
Luety , dar kartą tavo grožius pažiūrėjau Kada tu tiek spėji ???
Ingrida, dėl MB ... Kai surašei vakar , kad vaikai turės pasirūpinti ... Lietuvoj ?
Aš mačiusi kitiap .
PS aš net gyvybės draudimą susidėliojusi taip , kad mirties atvėju minimaliai gautų , geriau kritinės ligos atvėju didesnė išmoka. Vieni vyrai nemoka gyventi ...
PS moterys ilgiau gyvena , o rankų skausmas ne mirtina liga . Tik negydomas gali virsti dideliu nepatogumu senatvėje
Gražios ir darbingos dienos
Lozungai apie sviezius vaisius ir darzoves aisku irgi graziai skamba, bet velgi nera visai tiesa.Ypac 5 zonoje,sakykit kokie sezoniniai sviezi fruktai auga ant jusu medziu ziemos metu?
Man irgi savo lovos reikia,kai uzmiegu prie tv ant sofos ,kazko spranda skauda
Jokio lietaus nerodo,einu laistyti gėlių,šiltnamius pabaigiau laistyti,reabilitacija gerai tik po pietų.
Gyva kažkaip galva tik skauda MB naktį nemiegojo labai raumenis skaudėjo, nežinau ar nuo skiepo bet net naktį gėrė nuo skausmo Na bet jau trečia para eina tai turi baigtis
Oi giros niekad negaminusi ir mielės man kosmosas o va mano mamukas įvaldžiusi jas ohoho nė vienas suėjimas su MB gimine be manos bandukių su buljonu nepraeina ir bandos jos mielinės žinau žinau nesveika beeet mamuko
Luety dievo dovaną turi
Dukra sukandžiojo zyliai po 2 parų ištino ties kauliuku nepaeina labai skauda, liepiau važiuoti į traumatologinį, nes sakė ir nykstelėjusi buvo o ryt ir poryt veseilės dvi, plius krikštynos o paeiti negali
IngridaB o mes kate gausime iš dukters padaboti, vėl bus karas su sodiniu katinuku. Šiandiena išvažinėjame o jau meilumas o jau glaustosi tartum žino, kad atsivešime konkurentę
Dusia37 kokia upe plauksi?
Vot ir nesveikiau tas vanduo.Po 50 zmogaus kune fermentu mazeja.Tenka prisidurt ,aisku bromelainas is ananasu yra multifunkcinis,nes sanariu skausma apmazina,bet visokie rasalai tikrai nepakenks.
Lozungai apie sviezius vaisius ir darzoves aisku irgi graziai skamba, bet velgi nera visai tiesa.Ypac 5 zonoje,sakykit kokie sezoniniai sviezi fruktai auga ant jusu medziu ziemos metu?
Man irgi savo lovos reikia,kai uzmiegu prie tv ant sofos ,kazko spranda skauda
Kas sveikiau, vanduo, gira, alus, sultys ar vynas, aš nesiginčysiu. Tiesa sakant sveikumo beveik nežiūriu. Bet vanduo troškulį numalšina labiau, nei bet kokie kiti gėrimai. Buvau padariusi vyšnių kompoto anūkams atsigert. Nu ir ką, geria ir geria, skanu. Pampersus primyžo tiek, kad tie net nusmuko, ir vis maža, vis gert nori.
Žiemos metu anijokie fruktai pas mum neauga. To dar betrūko, kad ir žiemą reiktų žemę knisliuot.. Pietiečiai priaugina ir atveža.
Mielinius pyragus esu kepusi ir ne kartą ir su sausomis ir su paprastomis mielėmis . Ir paskenduolis ir boba su mielėmis . Ten viskas paprasta ... O picos pagrindas su sausomis mielėmis ir kefyru puikus ir greitas. Čia iš tų laikų kai du paaugliai namuose buvo Dabar net jaunuoliai žino , kad pica ne sveikuolių maistas
Medus nesensta. Paguglinus netgi medaus girą išmetė, galima be duonos gaminti .
Medaus gira
AA sakai mielės ( grybas ) yra gerai ? Saikingais kiekiais gal ... Aš stengiuosi mielių nevartoti . Va raugintos ir fermentuotos daržovės yra gėris . PS sezoniškumas nėra blogis , vasara bele kiek lapinių dažovių ( iki 1 kg per dieną ) , kad žarnyno bakterijos turėtų ląstelienos maistui , o žiemą raugintos. Salotų bele kiek pas mane , vis po prausbliūdį sumakalauoju kas dieną .
O mieliniams geriau sausos SAF francuziskos.Labai fainas shtamas ju.O su mieliu pokiais is parduotuviu tai pasidarysit jus samagono,dar arestuos paskiau.
Fermentavimo esme,kad suraugint cukru ir cukrus nebekeltu troskulio jausmo.Medus gi tas pats cukrus tik labai greit fermentuojasi,ne artyn su mielem.Tik razinos.Edukeishinal ziuret seriala ragnarok.
Gyva kažkaip galva tik skauda MB naktį nemiegojo labai raumenis skaudėjo, nežinau ar nuo skiepo bet net naktį gėrė nuo skausmo Na bet jau trečia para eina tai turi baigtis
Muka imk
Mudu su MB gavom vandens , nei galvoj nei š*****. Biški nemiga, skaičiau būna. Nei temperatūros , nei galvos , nei raumenų .
turiu balto sūrio kaimiško kaži ką daryti gal pagrilinti su peletrūnu
Mes plaukimą planuojame molėtose ir sodybą jau užsakiau ir baidas šiemet aš organizuoju
na va turiu padžiovintą saldaus pieno tai apie težima nėra kalbų