Luety savo zuikiais vis stebini
Kiek darbo kiek kruopštumo . Man atrodo , kad tu sugebi nuotaiką , charakterį ir dūšia žaislams įnerti !!!!
Išjungė mano rašliavą kažko ir išmetė iš temos. Vos radau kelią atgal. Bezpridielas kažkoks mamkose vyksta.
Luety, kokie zuikiai!!! Koks grožis ❤️ tobula. Na ir gabumai tavo, ojei. Va, vietoj knislios po daržus tai nuostabus užsiėmimas. Norėčiau mokėt, net labai. Ką dar turi?.. Parodyk, prašau
Biški moku megzti , biški moku siūti , kaškada net rišti iš špagato mokėjau Nemoku ir nenoriu siuvinėti
Žiemą mezgimas, nėrimas ir serijalai , vasarą daržas.
A, nu teip teip, moku ir aš biškį megzti, anksčiau buvo užėjusi manija servetėles nerti. Prisipirkusi buvau knygučių su pavyzdžiais. Pagal schemą nerti nemoku, tik nusižiūrėjus paveiksliuką sugebu.. Nu bet jau nieko seniai nebeneriu. Siūti irgi moku tiek kiek reikia. Bet nesiuvu. Jei kas suplyšo, ar užtrauktukas iširo, tiesiog išmetu.
Berašydama prisiminiau anekdotą. Dilema. Vienas vyras skundžiasi kitam, kad jo žmona moka taip skaniai pagaminti maistą, bet negamina.. Kitas irgi pasiskundžia, kad jo žmona visai nesugeba pagaminti, maistas tampa nevalgomu, nu bet vistiek gamina..
Bet tai kokios čia darbštuolės visos. Bitės, ūkis, knisliava, gėlynai, uogynai, konservavimas ir dar galai žino kas. Aš tuoj neturėsiu apie ką kalbėt temoj 🙄 Maistą nustojau gamint nuo pernai, stiklainių neplaunu - išmetu.. nekonservuoju, svečių nepriiminėju, neūkininkauju jokiais variantais, anūkų neauginu, nemezgu, nesiuvu, negrybauju.. Jau dabar matau, kaip Ingrida visa tai perskaičiusi iš nuostabos griūna aukštielninka savo išpuoselėtam rūtų darželyje su knablium rankose 🙂 (nu čia bajeris, Ingridut, juokauju) O aš va sėdžiu pavėsyje ir trešnes valgau, jų gi nereik gamint..