Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety ,as zinau ,kiek chemikalu lieka, kokiu ,kiek ir ka pirkt .Juk turiu teise gi ka nors zinot.
Ir garantuoju ,kad yra brangiu ir saugiu chemikalu.Pats blogiausias produktas yra lietuviski kvieciai.Jie labai chemizuoti.Pietu krastu kvieciams maziau reikia chemikalu.
Dabar pradejau japonu virtuve studijuot.Ne popkultura.O visus tuos nato kinazes ,miso.
Dabar vasaros gerimui pasidariau ta tikraja amazake.Kadangi alaus organizmas nebepriima.
Na keistokas toks nevirtas kisielius atrode ,bet dabar dingo tas tasumas, visai nieko geralas .Ir pagamint lengviau nei gira ir citrinu nereikia.
O jus visos cia kuo nors sergat ,ar siaip senatve?
Atsakyti

Labas rytas.

Buvau vakar kairiojo kojos kelio echoskopija pasidaryt. Na, problemėlė yra. Gavau atsakymą į rankas ir moviau greit namo. Vakare ramiai atsisėdau pasiskaityt, o atsakyme parašyta , kad tai "dešinio kelio UG tyrimas“.. 🤦‍♀️ Tai dabar mąstau, iš kurios pusės gydytoja skaičiavo kairįjį ir dešinįjį kelį. Susipainiojo rašydama ar darydama tyrimą, nes abi kojas žiūrėjo palyginimui. Nes šiaip reiktų operuot. Tik kurį labiau? Nu kaip man patinka tokia painiava  :B

Luety, supratau tave, aišku kaip dieną. Nereik tau tos LT, nereikia tau vėl savo šaknų iš naujo kapot, užteks kada nors atvažiuot ir prasilėkt pas likusius artimuosius, aplankyt, paplepėt ir dumt atgal. NAMO. Po tiek metų tavo namai jau ten. Ir čia pasisvečiavusi tikrai vėl norėsi atgal. Garantuoju. Nenorėsi čia likt. Ir tai yra geriausias tavo variantas. Žodžiu, gyvenk ten laimingai, ramiai, o tėvynės ilgesį nuraminsi ją tiesiog trumpai aplankiusi. To gana.

Luety, megztukas dailus, bet ten horizonte dar matau kažkokius fainuoliškus zuikius. Tavo darbeliai? 

Ingrida, tavo meilė ir darbas gėlėms, augalams, daržams, grybams, uogoms ir visam kitam yra labai miela dūšiai. Sodini gėles ir džiaugiesi žiedais. Bet tai vėlgi iš kitis pusės, jei akys vis dar ir dar nori, o rankos ir kojos jau nebenori klausyt ir vykdyt visų tavo norų, tai gal reik šiek tiek sumažinti to grožio ir tų darbų? Jei šaldiklis pilnas šaldytų pernykščių braškių, nebesuvalgot, tai kam dar didint jų plotus darže? Ar pirksi dar vieną šaldiklį.. Nu, jei vaikai, marčios, žentai atvažiavę ir išlipę iš mašinos stačia galva griūtų į braškių lysvę ir valgytų valgytų valgytų.. Tada taip, reikia. 

Suprantu, kad darbščiam žmogui sustot sunku, o jei ir įprotis susiformavęs toks, kad dirbt - bele dirbt, nesvarbu, kad nelabai kam reikia ir teks išmest. Biškį gaila, nu..

Bet šiaip, Ingrida, aš stengiuosi tave suprast ir palaikyt proto ribose. Tegu tau Dievas sveikatos dar vis duoda. Tau labai jos reikia. 

Gėlynų neturiu. Bet turėjau vieną nediduką gėlynėlį. Iškasavojau, taip sakant. Na, kam man tie gėlynai, ravėk, laistyk.. Kojai ir taip reik remonto, ai, aš iš tų, kur "nesigrobysiu", nežudysiu savęs. Aišku, pavasarį nusipirkau vieną kabantį vazoną surfinijų. Gražu. Turiu vieną rožę, pora mano a.a mamos bijūnų ir kažkaip gana. Tiesiog gyvenu, mano asmeniniams poreikiams užtenka visko. O vaikams šaldiklių neprikišu ir švenčių neruošiu. Jie yra šiaip mylimi, jie tą žino. Nu, aš tokia.. ką dabar.. 

Atsakyti

O jus visos cia kuo nors sergat ,ar siaip senatve?

Senatvė. Pionieriška tokia.. Būna gi skauda kažką ir jaunam, gydosi, tai negi senatvei nurašysi.

Yra kelios rimtos ligos, kurios tave suėda, sunaikina. Visi kiti paskaudenimai, medicinine techninė apžiūra ir serviso remontai yra normalus gyvenimas. Jei jau nieko neskauda, žinok, kad esi miręs. 

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2021 06 30, 10:20)
Turiu vieną rožę, pora mano a.a mamos bijūnų ir kažkaip gana.

Pas mane irgi viena rožė, gavau dovanų ... Visiems sakau , kad aš kaip Mažasis Princas . Turiu rožę, ir lapės urvai mano pievose . Dažnai sutinku rudają . Sėdi ant kalno ir daboja mane ...

Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
Ex,as dar nesu garantuota savo norais Man visada turi susigulet Kai man blogai,man reikia artimuju,Lietuvos.Kai nuslenka debesys,atrodo gerai,kaip yra.Laikas ,jei dar jo like,sudelios viska i vietas.
Del daktaru zioplumo galima romanus rasyt biggrin.gif
O Ingridai manau viska amzius ir sveikata sudelios i lentynas .Ji turi daug energijos,bet ne prudais sveikatos,todel sunku suderint,nes planu daug jos galvoj.Dirbs,kol paeis,cia,kaip mano tevelis.Amzius irgi keis požiūrį i viska .As laksciau vos ne begom iki 60.Po to jau eme rodyt kelia sveikata .Tada renkiesi,ka dirbt,kuek dirbt ir kada.
Ex,tai mano nerti zuikiai.Neprieina rankos susiut tiesiai sagas,bet kai siusiu megztuka,pataisysiu ir zuikio klaidas As labai megstu nert zaislus,turiu ju nemazai,dalinu anukams,bet jie baigia uzaugt,ne labai besudominsi nertais zaislais,elektronikos amziuje.
Alta,man sunku patiket,kad yra saugiu chemikalu,kad ir brangiu.Netikiu ir gana. wub.gif
Dusia.man nereikia,kad krastas pasileistu,jis ur taip per laisvas,banguojasi,jis dar labiau patys ir atrodys negraziai Nenoriu,kad mano darbo brokas badytu akis ir del to gaminys taptu nemegiamas.Teks ardyt. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 06 30, 08:37)
Pas mane irgi viena rožė, gavau dovanų ... Visiems sakau , kad aš kaip Mažasis Princas . Turiu rožę, ir lapės urvai mano pievose . Dažnai sutinku rudają . Sėdi ant kalno ir daboja mane  ...

Pas mane tas pats biggrin.gif 4u.gif Viena roze ir daug lapiu.Sudeti cesnakai ,svogunai dziut ant vistininko,vakar ateinam,jau nuo krasto numesti zemen.Matyt lape kabarojosi ant virsaus ir uzsikabino uz ju,galvojo bus stabilu,bet deja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 30 birželio 2021 - 09:45
Ex,neduok nupjaut sveikosios kojos. Na tos kur maziau skauda.
Roziu turiu daug ,visos turi vardus ,siemet wisterija pakartotinai prazydo anksti.Na bet cia buvo tai ko norejau.Roziu ,wisteriju,levandu,lauko fontaneliu,vynuogiu ,zodziu vidurzemio juros stiliaus.
O del chemiklalu tai as cia ne deive apsiskelbiau ir religija organizuoju.Manim tiket nebutina. biggrin.gif
Atsakyti
Cia ne labai kokia foto,dar foto sesijos nedariau,tik siaip,del bendro vaizdo,kas ten buvo biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 30 birželio 2021 - 10:01
Luety tai atnarą daryk kulno raštu ? aš užmestukui taip dariau ... O darbartiniam kuriam mezgu ( tikslaiu vasara nemezgu nes nelieka laiko ) kraštas bus iš acordo ir surinktų akių .

Va visos apratinėjam Ingridos darbštumą ir energiją ... Šaunuolė ji 4u.gif Mano nieko nereiškiančia nuomone blogai daro , kad gydimosi laikotarpiu nesaugo savęs . Tai kam tada procedūros ? Ką per procedūras atlaisvina , ta po piet kastuvu atgal ... Bet tai mano nuomonė ax.gif Ir aš ją pasakiau ax.gif
Man atrodo , kad bent jau kol masažai ir procedūros reiktų apsieiti be kastuvo , sunkių kibirų ir tt. Nes bus ir kita vasara ir bus tų gėlių ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 birželio 2021 - 10:03

Muka, taip ir nesupratau kas tau atsitiko. Susirgai? Su temperatūra darban?

O tokių žmonių kokius aprašei, tai stengiuosi nesusitikt, neturėti reikalų, arba kuo greičiau panaikinti iš savo gyvenimo, jei jau toks fruktas išlindo. Na, bet jei bendradarbiai, tai žinant jų trūkumus, tiesiog turėti kantrybės ir vis juos baksnoti. Nu, bjauru. 

Atsakyti
Niekieno nuomone cia nieko nereiskia. biggrin.gif
As tai uz babkes ,kurias dar olandams atiduoda ,geriau sau kelione i pajuri kur nors issirasyciau.Kol grybu ner.Bet cia as.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 30 birželio 2021 - 10:07
QUOTE(Ex @ 2021 06 30, 12:03)
<p>Muka, taip ir nesupratau kas tau atsitiko. Susirgai? Su temperatūra darban?
</p><p>O tokių žmonių kokius aprašei, tai stengiuosi nesusitikt, neturėti reikalų, arba kuo greičiau panaikinti iš savo gyvenimo, jei jau toks fruktas išlindo. Na, bet jei bendradarbiai, tai žinant jų trūkumus, tiesiog turėti kantrybės ir vis juos baksnoti. Nu, bjauru. </p>

Čia man po antro skiepo toks šalutinis poveikis o gal gerai kad taip nes tada esu jauna ax.gif
Na tiekėjai čia tokie o pasirinkimo beveik nėra tai tenka su žmonėmis tokiais bendrauti unsure.gif
Atsakyti

Pas mane irgi viena rožė, gavau dovanų ... Visiems sakau , kad aš kaip Mažasis Princas . Turiu rožę, ir lapės urvai mano pievose . Dažnai sutinku rudają . Sėdi ant kalno ir daboja mane ...

Ooo.. Lapių turiu. Zuja aplink, varau šalin, tai neklauso. Nagla. Kadaise mano tris paskutines vištas išsinešė. Tai daugiau ir nelaikau tų vištų. Bet lapę palepinu, jei šuniukas nesuėda ko nors, tai lapei atiduodu. Nebrokija, nusineša. 

Ex,neduok nupjaut sveikosios kojos. Na tos kur maziau skauda.

O del chemiklalu tai as cia ne deive apsiskelbiau ir religija organizuoju.Manim tiket nebutina. biggrin.gif

Neduosiu, aišku . Nenuplaunamu markeriu kryžiuką pažymesiu ir parašysiu ant kojos kad šitą paliktų man.. 

Atsakyti