QUOTE(Acqua Alta @ 2021 06 29, 14:46)
Man tai atrodo kad bardakas dabar neribotam laikui bus,reikia mokytis gyvent jo salygom.
Ir grizkit i gamyklinius parametrus,matot kad jokios pest control nebera,teks patiems tuos balandzius patvarkyt.
Pas mus aciu dievams ir deivems yra kazkoks didelis paukstis,erelis turbut ,dar dama parsiskraidino ,tai siemet ramu,nei spoku nei balandziu pertekliaus.Net gyvates nori grizt i troba gyvent.
Dabar yra visokiu gi palengvinimu prigalvota,net ravejimui kazkokia lazda su kempine.Kempine i herbicidus,prispaudi ir aplikuoji sau,uzuot peshus piktzoles ranka. .O su trimeriu praeit irgi nuodemes nematau.Sau vartoti gali pirkti gerus pesticidus,kur greit pasisalina.
Ir taip ,reikia rupintis savo sveikata,aisku vaiksciojimas miske labai sveika, bet kad labai dar parazitu daug.Ir grybu nera ,nebent avieciu.
O va tas kasdienis shopingas tai nesuprantamas.Gi kiek vazojimosi dirva suruost ,jau visus irankius turint ir dar dieda kuriam gali isakyt.Ir tai darbo sociai.
Yra pets control,bet jie nieko nesiims,nes tai nepavojus mano sveikatai.Jau as tai nedaigosiu gyvo sutverimo,negaleciau uzmigt po to.O jei kas pamatytu dar kokia bauda tektu uzsimoket.Tuscia ju,te gyvena
busiu apdairesne,pasaugosiu geriau,o jei ne,teks dalintis.
Jokiu pesticidu nenaudoju ir nenaudosiu,kam man tada savo sodint,tada gali pirkt.Raso,kad jie pasisalina greit,o kas zino?
Nu shopintis kasdien irgi ne man.Pavargstu as zmoniu apsuptyse.Ir laiko gaila.Nu bet negali visi but tokie,kaip as.
Dusia,pagrinde kvd baigesi respublikonu shtatuose,nors siokiie tokie palengvinimai siuo metu visam pasauly,lyg susitare.
Floridoj,Michogane,Texase,kovido pabaiga,bet uztat Rusijoj kas dedasi,smaugia zmones juodai.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 06 29, 14:20)
<p>Luety labai gražu! Avietytes ant rankovių... Vau. Studentė būdama turėjau megztuka avietytem. Plonų siūlų . Vau kokia buvau sustra... Pau, kažkaip ne taip norėjau pasakyti... Reikia save saugoti, kad vaikams nereiktų rūpintis ir slaugyti senatvėje. Toks mano moto, ir ne visai mano ... Perskaičiau. Kas yra slaugyti, puikiai žinau... AA mamukas sunkiai dirbo, vaikus reikėjo užauginti vienai likus ir tt. Senatvėje sudile sąnariai, skausmai. Skausmas organizmo prašymas pagalbos. Nekreipti dėmesio į tai nereikėtų. Kiek masažo turėjus, VISADA sakydavo po masažo šiltai pagulėti. Jei noriu rezultato....</p>
Turejau ir as nimezgus dukrai,kai jai buvo gal 14-15 metu balta megztinuka,toki uzsiaustuka vasarai su avietiniu rastu.Ji labai mylejo ta megztuka,ilgai nesiojo.
Toki pat numezgiau Margo,tik ripsu ir susegama,bet teks ardyt,nes plankute banguojasi,negaliu ziuret,mezgiau iskarto ripsu irgi,tik atskyriau nuo pagrindinio mezginio 1 bloga akim
i.