Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety, nuostabus mezginys, labai kruopštus, su meile ir spalvos gražios.

Muka, išgerk ibuprofeno 400, jis ir skausmą nuims, ir temperatūrą numuš. Man taip pat aukšta temperatūra buvo ir skaudėjo. Ryt diena bus šviesesnė.

Dusia, taip, labai svarbu sveikatą išlaikyt, pritariu visu 100 proc. Ir aš taip pat baru Ingridą. Tik ji man rodos, kitaip negali... Tie tirpimai ir skausmai bando ją sustabdyt.

Atsakyti
Man tai atrodo kad bardakas dabar neribotam laikui bus,reikia mokytis gyvent jo salygom. biggrin.gif
Ir grizkit i gamyklinius parametrus,matot kad jokios pest control nebera,teks patiems tuos balandzius patvarkyt.
Pas mus aciu dievams ir deivems yra kazkoks didelis paukstis,erelis turbut ,dar dama parsiskraidino ,tai siemet ramu,nei spoku nei balandziu pertekliaus.Net gyvates nori grizt i troba gyvent. biggrin.gif
Dabar yra visokiu gi palengvinimu prigalvota,net ravejimui kazkokia lazda su kempine.Kempine i herbicidus,prispaudi ir aplikuoji sau,uzuot peshus piktzoles ranka. .O su trimeriu praeit irgi nuodemes nematau.Sau vartoti gali pirkti gerus pesticidus,kur greit pasisalina.
Ir taip ,reikia rupintis savo sveikata,aisku vaiksciojimas miske labai sveika, bet kad labai dar parazitu daug.Ir grybu nera ,nebent avieciu.
O va tas kasdienis shopingas tai nesuprantamas.Gi kiek vazojimosi dirva suruost ,jau visus irankius turint ir dar dieda kuriam gali isakyt.Ir tai darbo sociai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 29 birželio 2021 - 15:51

Vakar su drauge is Amerikos kalbėjau. Pas juos jau korona baigėsi...nei kaukiu nei reikalavimų. Gal dar nuo valstijos priklauso? Norint atvykti Lietuvon ateinantys 3 mėnesiai pats tas laikas. Nuo kokio spalio vėl uzsidarysim. Valdžiai patogu... Muka laikykis!!! Mano vaikas ne kaip jautėsi. O dukra ir pusmarte po antro skiepo net nieko nepajaute apart rankos skausmo. Pau žinai kas man baisu : jei pats nesustoji gyvenimas skaudžiau sustabdo... Bent jau mano patirtis tokia. Pirmoje vietoje mano sveikata, paskui visa kita . Nes kai manęs nėra labai jau aplinkiniams pasijaučia...

Atsakyti

Pau žinai kas man baisu : jei pats nesustoji gyvenimas skaudžiau sustabdo... Bent jau mano patirtis tokia. Pirmoje vietoje mano sveikata, paskui visa kita . Nes kai manęs nėra labai jau aplinkiniams pasijaučia...

Žinau, mane gyvenimas vis dar moko ir moko. Nesugebu išmokti pamokų, dar kartą atsiunčia panašias situacijas, kad kursą pakartočiau.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 06 29, 14:46)
Man tai atrodo kad bardakas dabar neribotam laikui bus,reikia mokytis gyvent jo salygom. biggrin.gif
Ir grizkit i gamyklinius parametrus,matot kad jokios pest control nebera,teks patiems tuos balandzius patvarkyt.
Pas mus aciu dievams ir deivems yra kazkoks didelis paukstis,erelis turbut ,dar dama parsiskraidino ,tai siemet ramu,nei spoku nei balandziu pertekliaus.Net gyvates nori grizt i troba gyvent. biggrin.gif
Dabar yra visokiu gi palengvinimu prigalvota,net ravejimui kazkokia lazda su kempine.Kempine i herbicidus,prispaudi ir aplikuoji sau,uzuot peshus piktzoles ranka. .O su trimeriu praeit irgi nuodemes nematau.Sau vartoti gali pirkti gerus pesticidus,kur greit pasisalina.
Ir taip ,reikia rupintis savo sveikata,aisku vaiksciojimas miske labai sveika, bet kad labai dar parazitu daug.Ir grybu nera ,nebent avieciu.
O va tas kasdienis shopingas tai nesuprantamas.Gi kiek vazojimosi dirva suruost ,jau visus irankius turint ir dar dieda kuriam gali isakyt.Ir tai darbo sociai.

Yra pets control,bet jie nieko nesiims,nes tai nepavojus mano sveikatai.Jau as tai nedaigosiu gyvo sutverimo,negaleciau uzmigt po to.O jei kas pamatytu dar kokia bauda tektu uzsimoket.Tuscia ju,te gyvena biggrin.gif busiu apdairesne,pasaugosiu geriau,o jei ne,teks dalintis. biggrin.gif
Jokiu pesticidu nenaudoju ir nenaudosiu,kam man tada savo sodint,tada gali pirkt.Raso,kad jie pasisalina greit,o kas zino?
Nu shopintis kasdien irgi ne man.Pavargstu as zmoniu apsuptyse.Ir laiko gaila.Nu bet negali visi but tokie,kaip as.
Dusia,pagrinde kvd baigesi respublikonu shtatuose,nors siokiie tokie palengvinimai siuo metu visam pasauly,lyg susitare.
Floridoj,Michogane,Texase,kovido pabaiga,bet uztat Rusijoj kas dedasi,smaugia zmones juodai.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 06 29, 14:20)
<p>Luety labai gražu! Avietytes ant rankovių... Vau. Studentė būdama turėjau megztuka avietytem. Plonų siūlų . Vau kokia buvau sustra... Pau, kažkaip ne taip norėjau pasakyti... Reikia save saugoti, kad vaikams nereiktų rūpintis ir slaugyti senatvėje. Toks mano moto, ir ne visai mano ... Perskaičiau. Kas yra slaugyti, puikiai žinau... AA mamukas sunkiai dirbo, vaikus reikėjo užauginti vienai likus ir tt. Senatvėje sudile sąnariai, skausmai.  Skausmas  organizmo prašymas pagalbos. Nekreipti dėmesio į tai nereikėtų. Kiek masažo turėjus, VISADA sakydavo po masažo šiltai pagulėti. Jei noriu rezultato....</p>

Turejau ir as nimezgus dukrai,kai jai buvo gal 14-15 metu balta megztinuka,toki uzsiaustuka vasarai su avietiniu rastu.Ji labai mylejo ta megztuka,ilgai nesiojo.
Toki pat numezgiau Margo,tik ripsu ir susegama,bet teks ardyt,nes plankute banguojasi,negaliu ziuret,mezgiau iskarto ripsu irgi,tik atskyriau nuo pagrindinio mezginio 1 bloga akim

i.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 29 birželio 2021 - 18:12
Luety,labai gražus megztukas. wub.gif Labai mieli siūlai. wub.gif
Dusia,daiktai paliekami po išėjimo irgi gerai.Krikšto motinėlės palikti nerti kiaušiniai šešis metus tarnauja velykoms.Panaudoju sudedu į dėžutę,jos irgi pagamintą ir padedu iki kitų velykų.O jos nertos servetėlės tik garbingiems svečiams paklojamos.O rankšluotukai apnerti,staltiesės ,žmogaus nebėra jau 5 metai,o daiktai paliesti jos rankų dar tarnauja. ax.gif Aš net bute jos nuotrauką pasidėjųsi laikau. mirksiukas.gif
Daug skarų išdovanojųsi,gal kai siaučiasi žmonės prisimena mane? mirksiukas.gif Marti dar ir dabar dėkoja už mezginius. ax.gif
O tokios mintys kyla,kai išeina jauni žmonės.Juk gyvenimas toks trapus.Kaimyno dukterėčia ,vakar užkasta ,46 metai,para reanimacijoje ir plaučių uždegimas sudegino.Ne koronė ,skrodimą darė.Tai va ką žinai...............MB sako ,vaikai užauginti,džiaugtis gyvenimu ir netenka. ax.gif
Ai prisipirkau begonijų nuostabių spalvų,kaliją žalsvai geltoną,rožyčių.Širdis atsigauna. ax.gif Dar ir pinaviją ružavą prigriebiau.Nespėjau visko susodinti,braškės atima laiką. ax.gif Sakykite kodėl?Mieste pomidorai pribėgom palaistomi,apgenimi,veši,lapai gražūs,jau valgome.Čia sodyboje popinami,suka kai kurie lapus,nors tu ką. rolleyes.gif Gal ten kad žemė buvo patrešta vištų,triušių kažkada mėšlu,iš proto eina pomidorai.Nesuprantu kas čia jiems blogai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 06 29, 21:24)
Luety,labai gražus megztukas. wub.gif Labai mieli siūlai. wub.gif
Dusia,daiktai paliekami po išėjimo irgi gerai.Krikšto motinėlės palikti nerti kiaušiniai šešis metus tarnauja velykoms.Panaudoju sudedu į dėžutę,jos irgi pagamintą ir padedu iki kitų velykų.O jos nertos servetėlės tik garbingiems svečiams paklojamos.O rankšluotukai apnerti,staltiesės ,žmogaus nebėra jau 5 metai,o daiktai paliesti jos rankų dar tarnauja. ax.gif Aš net bute jos nuotrauką pasidėjųsi laikau. mirksiukas.gif
Daug skarų išdovanojųsi,gal kai siaučiasi žmonės prisimena mane? mirksiukas.gif Marti dar ir dabar dėkoja už mezginius. ax.gif
O tokios mintys kyla,kai išeina jauni žmonės.Juk gyvenimas toks trapus.Kaimyno dukterėčia ,vakar užkasta ,46 metai,para reanimacijoje ir plaučių uždegimas sudegino.Ne koronė ,skrodimą darė.Tai va ką žinai...............MB sako ,vaikai užauginti,džiaugtis gyvenimu ir netenka. ax.gif
Ai prisipirkau begonijų nuostabių spalvų,kaliją žalsvai geltoną,rožyčių.Širdis atsigauna. ax.gif Dar ir pinaviją ružavą prigriebiau.Nespėjau visko susodinti,braškės atima laiką. ax.gif Sakykite kodėl?Mieste pomidorai pribėgom palaistomi,apgenimi,veši,lapai gražūs,jau valgome.Čia sodyboje popinami,suka kai kurie lapus,nors tu ką. rolleyes.gif Gal ten kad žemė buvo patrešta vištų,triušių kažkada mėšlu,iš proto eina pomidorai.Nesuprantu kas čia jiems blogai? blink.gif

Ingrida,mano irgi keli pomidoru krumai suka apatinius lapus,bet as nekreipiu demesio,nurasau veislei.Nes tas sukimas ne visu,o vienu vidury lysves,kitu kraste lysves.As galvoju,jei kas butu ne taip,visi suktu lapus,o dabar tik kai kurie.
Atsakyti
Labos smile.gif

Jau darbe nes darbu atsirado tokių kur niekaip iš namų, tempa vakar numušiau iki 37.5 taip ir atsiguliau. Ryte tik 37 kaulus laužo, atsisėdus prie vairo pasigailęjau savo sumanymo, na bet atvairavau ilgai žadu nebūti. Jo Dusia37 taip kol nepaguldo ( gulejau 3 mėn) tol nesupranti, o paskui supranti o paskui pamiršti ir taip neišmoktos pamokos kartojimas.
Luety nuostabus megztukas ir kur kas ten pasiraitę nieko nematau ax.gif
Jazau kaip reikia pomidorus genėti net krūptelėjau kaip pamačiau kaip apžėlė unsure.gif o kada šis šeštadiensi kaip ir išmestas susirinkimas vėl 4 val. per niek, bet turiu dalyvauti noriu atsistatydinti iš revizorių yra proga rinkimai.
Mergai kaip jums suaugusių žmonių elgesys, sutarėme su auditore 06.07 kad laukiu įkainių po trijų raginimų atsiunčia 06.15 sutariau su kaina OK, paprašiau sutarties jau tris kart skambinau sako tuoj, liepos 12 turi būti baigtas auditas blink.gif na negaliu pakęsti tokių žmonių unsure.gif Ir ką pastebėjau vien tik tokie aplinkui ir landšaftinikas kol prisiprašiau paskui ne tuos medelius susodino paskui keli numirė ačiū die sąžinė prakalbo persodino kitus.Tas pat su Bitės atstovais .... Man toks jausmas kad aš tokius žmones traukiu unsure.gif
Palauksiu IngridosB kavos ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

o, Muka jau čia. Galvojau, kaip gi jautiesi tu. Liuks, kad geriau, bet galėjai dieną dar pagulinėt ir save patausot.

P.S. su Bite ir man keistai, pžadėjo aną trečiadienį perkelti numerį, perkėlė tik vakar. Na bet ryšys pagaliau geras, tas negaliu burbsėt.

Luety, labai gražus megztukas, labai!

Aš chemijos stengiuosi taip pat kuo mažiau naudot sode ir mano pozicija tokia pati - chemizuotų produktų pilnos parduotuvės ir be vargo auginant.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Muka,laikykis Brangioji. 4u.gif Nusiteik,pagerės sveikata. 4u.gif
Nepamenu kada tiek svėriau. ax.gif
Pou lazerio procedūra?Ką ten daro?Man dvi procedūros su elektra.Tai viena uždeda kažkokius elektrodus ant sprando,kitas su elektra uirgi varinėja po sprandą. ax.gif
Šiąnakt sapnavau voveraites Šimonių girioje.Ech........... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 30 birželio 2021 - 07:42
Labos ,
Muka imk 4u.gif
Dėl žmonių : toks laikas ... Po karantino niekas nenori dirbti . Ir aš ištisiai susiduriu su tuo . Pažiūrėk į mane , jei ne karantinas būčiau šią vasarėlę varius per 4 darbus biggrin.gif O tu galvoji šefam nepikta ant manęs buvo ?
Vakar nulėkiau į kaimą , sutvarkiau bites . Liepos žydi meduvės užkaltos medumi . Dėjau antras meduves , kad nerūkytų ant lakos , o turėtų vietos kur medų pilti , Reikės sukti , dar nežinau rytoj ar sekmadienį . Kaip sveikatos laikys ( ir vėl jaunystė ) , kaip MB turės laiko . Gerai , kai atnešti nuo avilio padeda . Sunkus tas medaus. Abi motinas priėmė , norėčiau rudenį pakeisti visas . Turėčiau geras bites kitais metais . Nes apsitūlojus man nepatinka pas jas eiti . Italių motinų bijau nes jei vėl šalta žiema kaip praėjusiais metais tai žuna šeimos su italėmis . Per anksti ima auginti perus , o paskui nebesugeba apšildyti lizdų , sunaudoja daug maisto ir tt.
Luety neardyk ... Išsipalus, pasileis tas kraštas. Matysi , bus viskas gerai 4u.gif Kaip smagu megzti tokiam mažam žmogui 4u.gif Nuostabi tu močiutė esi 4u.gif
Ingrida, nertos ar megztos servetėlės man negražu . Labai daug prinėrus , su virbalais primezgus jaunystėje - vaikystėje biggrin.gif . O dabar namuose nenoriu , man Rumšiškes primena ... Visi mes skirtingi . Aš velykoms prisivelus iš vilnos gražių margų kiaušinukų . Labai mėgsta katė juos pavogti biggrin.gif Turiu net knygą servetėlių mezgimas virbalais ... kojinių virbalus ir trintuką naudodavau , kad akys nepabėgtų biggrin.gif Paskui išplauni , iškramolini ir su adtalėtėm prismaigstai , kad formą įgautų .Ingrida dėl svorio galiu tik pavydėti baltu pavydu 4u.gif Aš nebemoku taip savęs užvyti ax.gif Pirmus penkis- šešis metus taip lėkdavau sodyboj , O paskui supratau , kad jokios skirtumo , ar leki ar ne nesimato ... Darbai tuose hektaruose nenudirbami mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 birželio 2021 - 08:08

Ingrida, vedžioja tokiu davikliu po skaudamą vietą, praktiškai jauti nedidelę šilumą. Turi akinius užsidėti. Efektas dažniausiai po gero mėnesio, bet jis tikrai yra ir labai geras. 

Bet lazerį ne visos turi. Prieš mano procedūrą, žmogus iš Raseinių atvažiuoja specialiai.

Atsakyti