QUOTE(Ex @ 2021 06 28, 15:33)
<p>Patarimo niekas neduos. Sprendimas, Luety, tavo širdyje. Aš priimu visus tavo pasibėdojimus, rypavimus (anot AA). Labai tave suprantu ir žinau ką jauti. Tau labai labai reikia atostogų. Ne Italijoj ar Ispanijoj, ne kokioj prašmatnioj saloj, o gimtinėj. Paprastoj sodyboj praleisti ilgesnį gerą laiką, pasisemti jėgos apkabinus storą, raukšlėtą beržo kamieną, atsigulti ant žolės ir pasiklausyti lietuviško paukščio čiulbėjimo, atsigerti tyro vandens iš šulinio.. Viskas paprastume, Luety. Turbūt taip. </p>
Labutes
Ex,as esu pensijinese atostogose.Zinoma atostogu Lietuvoj reikia ir labai.Daug kalbejom abu apie gryzima,nu bet taip sunku viska suderint,tai ne tas laikas ir amzius,kai vaziavom i UK.Tada vaziavom 6 menesiams,kol viza baigsis,o likom,jau kita met bus 20 metu.
Viska issiparduot,sutvarkyt popierizmus,kurtis LT is naujo,be vaiku ir artimu pagalbos,kai 70-metis ant nosies,kol kas psichologiskai neiveikiama.
Atvaziuot atostogu per esama isprotejusia pasauline situacija,nesinori.Kur pagyvent turiu atvaziavus.Brolis Jagadonyse turi soda su nameliu,galiu gyvent kiek noriu.Laukiam kol pasikeis kas nors i geraja puse,arba isvis sugrius pasaulis.To tai nelaukiu,zinoma,kad nusiteikus pozityviai.
Dabar isvaziuot,perdaug prisirise esam,kur det vistas visam menesiui,pomidorai sirpsta,uogos,va ir nera kam priziuret be musu.Visi dirba,sunkiai dirba,brolis su zmona toli vazineja i darbus,apie 30 myliu pirmyn atgal,turi savo du sunis,isvedziot gryzus ir t.t.Vaiko seima turi savo rupescius-keturi vaikai.O vistom reik kasdien apsilankymo.Atidedam viska tinkamam laikui,matyt dar nesubrendo prielaidos ir aplinkybes dar ne tos.Nes,kai viskas susidelioja,tada buna lengva daryt sprendimus.
O del adaptacijos-as greit visur prisitaikau.Ne beda.
Aciu visoms uz pasidalinima savo nuomones,patarimus.Gyvenam toliau,dziaugiames ka turim.
Ingrida,kiek suprantu,darzai miskas ir ju gerybes tai tavo uzdarbis.Todel sunku nedirbt.Juk jei but nepakeliama ir nedirbtum.Taip jau mes sutverti.
https://www.ebay.co....353.m1438.l2649
Ši Dr. Christopherio formulė yra sinergetinis vaistažolių mišinys standiems kaklams, patempimams ir patemptiems ar skaudantiems raumenims. Taip pat žinomas kaip kaulai, minkštimas ir kremzlės arba regeneruojanti formulė.Visas tepalas is zoleliu,labai padeda prie skaudamu sanariu,stuburo skausmu,esant itemptiems raumenims.Dar yra ir masazo aliejus panasios sudeties,su juo darant masazus,buna labai geras efektas.Sitas yra su taukes zole.Kai kur vietoj jo buna didzioji dilgele.Su ja tepalas geras,bet nera toks efektyvus.Brangus,bet sveikata brangesne,o jame nera nieko pavojingo sveikatai.Gal kam pades.
Tarpkitko,Ingrida,man tas pats,vis sakau,padarysim ta ar na kita met,jei dar busim gyvi.Cia del tokiu nestabiliu pasauliniu situaciju gal,o gal kokia nuojauta negero.?
Vistas siandien paleidom visame musu darzo plote,nes vistiek viskas apdangstyta tinkliukais,tai pavojaus,kad jos iskas ka,nera,tik sujaukia tarpulysvius,bet yra greblis,susitvarkai.Penkios vistos is 6 puikiai pasinaudojo leidimu,kase,lese kirminus sraiges,viska kas juda ir ne,o viena baimingai dairesi viskas jai baisu,tuoj nuskuode i tvarteli ir isilipo i lizda,bet ji nededa kiausiniu,yra labai kuda,mazai lesa,isleista i laisve,nekasa,ziuri,kaip kitos tai darp,zodziu viena kitokia nei visos.Bet kokios laimingos vistos,pasizmoneje uz narvo ribu,net mums abiems ant sirdies geriau.
Balandziai isnaglejo visai,serbentai juodi ir raudoni eme sirpt,uameciau tinkla,kad nenulest,ateinu,tupi ant tinklo,sakeles nulauzytos,serbentai nulesti kiek pasieke(o pasieke daug),nors verk.Viskas uzdangstyta ir vistiek sugeba sunaikint dali derliaus.
Baigiu Izabelei megztuka,pritrukau siulu ,tai MB vaziavo benzino uzsipilt,bet ne i ta degaline,kur arti mano siulu pardes,o as kerejau
,kad ji but uzdaryta,
ir akurat,uzdaryta,kazkoks remontas,tai jam teko vaziuot i ta,kur man tinka,tai nusipirkau siulu,baigsiu rankove ir bus gaminys padarytas.
Pasiseke.