Labos,
su joninem.Jei Alta Janyte,tai ja su jos grazia svente
Brolis imete video ,kaip nakti Kaune lyja ir zaibuoja,tai supratau Kaune palijo gerai.
Pas mus 19,silta,nuroviau viena lysve svogunu ir pasodinau,zinot ka?Neatspesit
bulves.Specialiai daiginau tam laikui.Pas mus nebuna salta dar lapkriti gruodi,dazniausiai nebuna,cia ukininkai augina du derlius bulviu,o as experimenta padarysiu,bet maciau ir kiti sodina po svogunu.
Dar liko pusantros lysves svogunu nuraut.Neskubu,dirbu savo malonumui.Sitie buvo arti siltnamio pasodinti,tai jie kazkaip didesni ir greiciau subrendo,o kitos 1,5 lysves toliau,tai kiek mazesni ir ne tokie geltoni dar.
Eisiu virt vakarykstes braskes.
Siandien jau suvalgiau savo brokoliu uzaugintu,cia buvo pirmieji pasodinti dar kovo menesi,vargo jie pas mane,ir nuesti buvo pauksciu,ir vel atzele,bet subrandino galvutes,nedideles,bet is vieno man pusryciams puikiai uzteko.Ir du pomidorai siandien jau raudoni parvaziavo namo.
Agurkai kazkaip ne labai nesa siemet,gal per tankiai sukisau is to gobsumo.Anksciau tilpdavo ten 10 daigu,dabar 15 sukisau.Apdraskiau vakar lapus,bet ko gero teks ismest kelis daigus,kur pertanku.
Ingrida,labai noreciau paziuret tavo uki.Su tokiu apetitu pasakoji,kad man net seile tysta.
Senstu ir traukia prie zemes,i kaima,i gamta,net sirdi sopa,kaip noriu.