Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Iš liaudiškų patarimų, įkandimo vietas labai gerai perpjautas svogūnas sutvarko.  Svarbiausia nekasyt.

Puola ir kas turi 0 kraujo grupę, kas angliavandenių daug vartoja, antsvorio turi. O šiaip reaguoja į iškvėptą CO2.

Pas mus ten taip pat mėsinių banda didžiulė, ferma. Iš vienos pusės miškiuks, iš kitos dirbamas laukas, už jo pieva su galvijais. Labai gražūs.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 06 23, 13:03)
Gerk ant nakties ,raso kad nekelia mieguistumo ,bet gal man psichodelika,vistiek ant miego traukia. Po viena tablete kas vakara.uztenka 10 ,radau kad ir 20 lietuvoje buna, bet va butent keistai jis veikia.Toks laginantis vaistas.

pabandysiu smile.gif mažu išvengsiu pūliavimų.
Pau man svogūnas padėjo nuo bitės įkandimo sumažino kažkiek skausmą 4u.gif
Atsakyti

Kestine daug ką migdo, nors realiai neturėtų, yra selektyvus. 

Atsakyti
Ziurekit ,kiekviena parapija dabar gaus po savo vardo viruso stama, kaip kokius titulinius atlaidus biggrin.gif https://www.dailymai...7...&ai=9715877
Varskes apkepas gavosi puikus, o dofino bulves labai jau cesnakingos, cesnakas katik is darzo,galingas ,visi fitoncidai dar on line biggrin.gif
Atsakyti

Labas dienas. Vakar susikaupiau darbui žolę nupjaut. Žodž, traktoriuko niekaip neužvedžiau, kažko užsiožiavo, tai prisirisau rankas prie žoliapjovės ir bėgiojau paskui ją kol beveik sutemo. Aišku, visokie zvimbalai vijosi vis man įkąsti, bet aš greitai bėgau.. Ne visi pasivyt sugebėjo. Kas keliolika minučių leidau sau po dušu palįst ir vėl į trasą. Tikėjausi kad šiandien pagal prognozes nuo ryto lis lietus ir iš anksto džiaugiausi. Deja. Kaip buvo pekla, taip ir liko. 

Atsakyti
Labos, 4u.gif 4u.gif

isivaizduoju Ex lakstancia po pieva su prirista zoliapjove prie riesu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o bimbalai vejasi ja,kai jau bando ikast,ji meta zoliapjove ir slepiasi duse. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vaizdas vertas holivudo filmo. biggrin.gif biggrin.gif
Braskiu vel kibirelis,reik eit apipilt cukrum,uogiene virt.Cukinija ant komposto kruvos turejo jau dideli vaisiu,o siandien dingau.Pirma vagyste per tiek metu,net nesitiki,apieskojau kelis kartus,nu nera.Arti tvoros kompostine,kazkam uzsinorejo pasmaguriaut.Reik uzstatyt koki rasta,kad neprisiektu kita kart.
Kiek susilo oras,bet nakti rodo lietu,nu kaip be lietaus joniniu nakti.
Mes is vakaro prisipilam butelius vandens is ciaupo,kad taptu svestas joniniu nakti,po to geriam,tikedami,kad stebuklingas biggrin.gif biggrin.gif
Alta,tai jus Janina?
Nezinojau,kad sios jonines saturno valdzioje,nu bet as jonu neturiu cia,tai tik is solidarumo visiems jonams ir jonems pasedesiu tyliai. biggrin.gif
Muka,sekmingo baliuko.Tai kartu sves ir tavo gimke ir MB?Balius sumnas turi but. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 06 23, 12:04)
Puola ir kas turi 0 kraujo grupę, kas angliavandenių daug vartoja, antsvorio turi.

Na viskas tinka man.Gal angliavandenių mažiau naudoju,daugiau fruktozę. ax.gif Vakar galvojau suvalgys sutemus uodai. bigsmile.gif
Dukra su pusženčiu atvažiavo,tai nusitempė laistymas. ax.gif
Šanūkas prisidirbo pirmą vakarą.Sutemus ir pamatyk tu katiną.Užvarė pas kaimynus į medį,tada pamatė karvę,kol parsinešė pusžentis,sukėlė visą kaimą.O parsinešė iki ausų galiukų išsi.......nųsį karvės mėšlu. bigsmile.gif
Miegojau sename name.Galvojau visą naktį pelė krebžda,beveik be miego.MB ryte atėjo sakau klausyk pelė krebžda visą naktį,laukiau kada per galvą bėgs.O pasirodo dovanų popieriniame maišelyje medžio vabalas krebždėjo. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Labai patiko vandens lova.Nu jau išmasažuoja atsakančiai,paskui dar povandeninis masažas. wub.gif
Kaistame bute. unsure.gif Yra pasiūlymų švęsti,pasakiau mb tikrai nuo penkto aukšto nebe nulipsiu. ax.gif
Buvome kapuose,babytės 10 metų mirimo data.Kaip išdžiūvę tragiškai kapai.Gerai mamą dar turiu ,palaisto. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Dėkui Ingrida už kavą. Vakar buvo daug perkūnijos ir mažai lietaus mano kaime. Šiandien vėl pekla, 27.... Gerai, kad ne 32. Uodų vakar vakare labai nedaug, akliu ant kalno prie trobos nėra. Visai gyvenama. Mano kraujo grupė 3, visų kitų šeimos narių 1. Mane valgo taip pat skaniai kaip ir kitus...ir tikrai labiau negu MB, nes jo skura storesnė. Prasidėjo žirniai, agurkai, šiltnamio cukinija, yra pora baklažanų. Darže braškių, pievose žemuogių... Tik nėra kas surenka is pievų. Sausa net traška. Šiltnamius ir lepunus paliejau, kiti turi išgyventi. Tokie čia kraštai, visas lietus Kernavėje išlyja.

Atsakyti
Vakar Kernvėje pekla buvo?
Vaikis su ukrainiečių kompanija buvo šventėje Kernavėje ir prisakiau nusipirkti vienkartinį lietpalį.Kažin ar paklausė? ax.gif
Namuose pekla,papratome prie kondicionieriaus,mb jau vakar sako grįžtame. ax.gif Bet ir bute dulkių sluoksniai,kaip išvežiau iš bakono pomidorus taip ir liko jovalas.Nors laiko yra kuopti. ax.gif Paiilsime,liko grindis išsiplauti,planuose miškas palėkti.Tegul tegul nieko nerasime,bet širdis veržiasi. mirksiukas.gif
Kaip išmokti nieko nekaupti,nemoku.Va sesė be gaileščio moka,o aš vis o gal prisireiks?Nors šiandien jau aš nuvilkau maišus,mb ėjo į vaistinę,nutempė ir dar prikrauta.Kaip čia daug ką reikia mesti.......... ax.gif
Atsakyti
Labos, 4u.gif 4u.gif
su joninem.Jei Alta Janyte,tai ja su jos grazia svente biggrin.gif biggrin.gif

Brolis imete video ,kaip nakti Kaune lyja ir zaibuoja,tai supratau Kaune palijo gerai.
Pas mus 19,silta,nuroviau viena lysve svogunu ir pasodinau,zinot ka?Neatspesit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bulves.Specialiai daiginau tam laikui.Pas mus nebuna salta dar lapkriti gruodi,dazniausiai nebuna,cia ukininkai augina du derlius bulviu,o as experimenta padarysiu,bet maciau ir kiti sodina po svogunu.
Dar liko pusantros lysves svogunu nuraut.Neskubu,dirbu savo malonumui.Sitie buvo arti siltnamio pasodinti,tai jie kazkaip didesni ir greiciau subrendo,o kitos 1,5 lysves toliau,tai kiek mazesni ir ne tokie geltoni dar.
Eisiu virt vakarykstes braskes.
Siandien jau suvalgiau savo brokoliu uzaugintu,cia buvo pirmieji pasodinti dar kovo menesi,vargo jie pas mane,ir nuesti buvo pauksciu,ir vel atzele,bet subrandino galvutes,nedideles,bet is vieno man pusryciams puikiai uzteko.Ir du pomidorai siandien jau raudoni parvaziavo namo.
Agurkai kazkaip ne labai nesa siemet,gal per tankiai sukisau is to gobsumo.Anksciau tilpdavo ten 10 daigu,dabar 15 sukisau.Apdraskiau vakar lapus,bet ko gero teks ismest kelis daigus,kur pertanku.
Ingrida,labai noreciau paziuret tavo uki.Su tokiu apetitu pasakoji,kad man net seile tysta.
Senstu ir traukia prie zemes,i kaima,i gamta,net sirdi sopa,kaip noriu. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

Ingrida nuo manęs iki Kernavės kokie 8 km. Tik upė yra. Važiuoti gaunasi nemažai km. Arba Čiobiškio keltas gelbėja. Arba reikia verslo planą išplėtoti , arkliais per brastą...  Juodi debesys nuėjo link Kernavės vakar. Mes pasedejom pavėsinėje vakare, perkūniją pažiūrėjom,.lietaus vos vos buvo. Daržas nepajuto. Ką tik šiandien nulijo .  Trumpai bet tvirtai. Gal atsigaus daržas?  Kaune visada lyja rimčiau negu mano kaime... Kaip Čiobiškio kelininkas išaiškino, tai yra kažkoks nelietingas trikampis šalia Neries.... Ir mes į jį papuolam. O aš dar sugebu daržus užauginti šitam smėlynų ir sausros krašte... Ps braškių netikėtai daug priskynem ir dar bus...vaikus primaitinau, pati prisivalgiau iki soties. Savos į kūną neina. Bet mes visada uogas valgom sezoninės.... Nei labai saldom, nei perkam ne sezono metu. 

Atsakyti