Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Ex @ 2021 06 22, 13:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="72845319" data-time="1624364661"><div><p>Dėl arklių, sparvu ar kaip ten jūsų krašte vadina... Apsaugos priemonė metu, melisu ar eukaliptų eterinis aliejus. Gausiai patepus apie 30-40 min. nepuola. Mano išbandyta ant savo kailio. </p></div></blockquote><p>Daug litrų aliejaus reiks, kad ištepti dvi ilgas kojas ir rankas. Nors jau pavėluota, mane šįryt apvalgė sparvos, patarimas geras, prisireiks kitam kartui. Dėkui, užsirašiau. </p>

o pas mus nera nei uodu,nei sparvu,jokiu siurbianciu.Tai taip keista skaityt,kad ju tiek daug visur.Matyt pas mus purskia kuom nors,nes oras tai dregnas,o dar mano sodas prie tokios gudobeliu giraites,bet ten neilystum,kiek visko prizele,tai uodu veisykla turetu but.Bet va,vargina pauksciai,lesaiska,uogas spinatus,burokelius,mano kale aprijo,brokolius,reikia viska dengt,o jie isigudrino,ypac balandziai,uztupia ant tinklelio salia augalo ir apeda jo lapus prispaude savo svoriu tinkleli.Radau varnena isipynusi i tinkla,nezinau,kiek jis ten laiko blaskesi,bet nuvarges nebuvo ,matyt pries man atvaziuojant,lindo po tinkleliu spinatu aplest.Visas darzas uzdengtas tinkleliu,tik cukinijos ir sparagines ne,bei svogunu ir cesnaku neliecia.
Atsakyti
Labos smile.gif

Taip saugojausi taip saugojausi bet daržre neišvengsi skruzdelių jau puliuoja verysad.gif guzas didžiausias na verysad.gif Jaučiu šiemet ne vienas bus įkandimas kasmet neišvengiu aš jų.. ale rupke kiek metų nebuvau alergiška kažka o čia bac skruzdėm blink.gif
Vakar po pardes pralaksčiau ale neduoda man išminties viska vienoje parduotuvėje susipirkti ten tas geriau kitur kitas tai ir lakstau kaip ta tipo protinga ax.gif Na bet liko nedaug bus supirkta meniu apmėtytas, tiesa uošvija tikisi šekarno balaius tipo kokias suknes vilktis ir t.t. blink.gif Mb pusvalandį aiškino patogiai šortais ir t.t. nežinau ar suprato ai jų bėda tegu po pievą voliojasi su sukniom balinėm ax.gif MB griežati pareiškė jokių iškilmių viskas kaip kas met tai nežinau ar suprato, man tai kas vis mažiau sukimosi įsivaizduoju kaip nustebs, kaip bus perlovkė tongue.gif tiesa preitą kart bais pavyko mėsos nieks net nevalgė 4u.gif
AA kažkaip užkabino tie žodžiai gydo tik sublimacija smile.gif Šiaip babos jagos mes vienos daugiua kitos mažiau ax.gif
Anūkai... nežinau mano mama tai labai anūkus mylėjo ir myli o aš ... manau gal būsiu ta močiutė nesusileidusi, bent dabar man maži vaikai gražu pas tėvus ant rankų ax.gif O kaip bus ateitis parodys 4u.gif
Luety na ir kaimynka siaubas nuvyk ar dar kažką bet su šakėmis... mmm gaila katiniuko verysad.gif
IngridaB laistau pomikus viena du kart savaitėje tai nemanau, kad pomikam kas atsitiks o jeigu jau baigu tai jaunimui dar ir atrakcija bus palsityti pomikus 4u.gif
Visoms gražios dienos nepersidirbkite ir šaltoje ritinėje rasoja kojas perbraukite jeigu nėra sąlygų pasivolioti 4u.gif O kavos palauskime IngridosB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 23 birželio 2021 - 06:59
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labos. Paskutinė diena Birštone... Pailsėjus? Taip... Ir pasisveikatiinus. Geras buvo sprendimas. Pirmą kartą vasara, visada važiuojam kai būna šalta ir niuru.  Dėl Joninių... Šiąnakt vanduo stebuklingas. Nepamirškite po dvylikos isimaudyti! Dėl sveikatos ir energijos. Muka, kokia Tu Šaunuolė!!! Tiek suruošti.... Ps. Birštone jokių vabalų. Nei uodų, nei akliu nei moskiu. Matyt purškia. Gali sėdėti bariuke iki 11 vakaro, niekas nepuola. O bariukai tai ant upės kranto... Mano kaime uodų nedaug, palyginus su Kaunu. Sausringos vietos. O nuo akliu ginuosi eteriniais... Labiausiai puola kai ką nors dirbi saulėje. Tada ipuolu į prudeli ir issitepu... Skraido kaip velniai aplink, bet netupia. 

Atsakyti

Labas rytas!

Muka, oho, ir pasakysi, kad ir tu ne turbo, dar ir kokia, jei per tokius karščius tiek susiplanavai. Ir ne jokia ne perlovkė, o prašmatnus sumodernintas risotto, naudojant perlines kruopas vietoj ryžių  :victory2: 

Su tomis alergijomis įdomiai. Aš juk plėviasparniams nebuvau alergiška - vaikystėje pas močiutę gi visko buvo: ir bičių, vapsvų nekart buvau pabučiuota. O va prieš kelis metus užsidirbau anafilaksinį šoką. 

Turi sode koki dezinfekcinį purškį? Octiseptą ar kažką panašaus. Gal pakasai, įneši infekciją ir dėl to parausta, pūliuot pradeda. Šiaip neturėtų.

Dusia, tai tavo akliai, sparvos ar kt. gyviai supratingesni. Aš kai sode pasilenkiu, taip ir gaunu į dupcę ar kojas.  Guzai didžiausi, nepadeda purškiai. Jau važiuodama pievų keliuku išsiteplioju, nes išlipus iš mašinos pradeda sukti ratus. Gal dėl to, kad ne taip toli jautukai ir karvės auginami.

Atsakyti
Mutantai padlos turbut.O is esmes tai kokio kestine pagerus turetu praeit ir ne taip greit atsinaujint .Anksciau gi kalcio chlorido susistumdavom ,rizikuodami nekroze.Dabar turbut nuo trecio sakinio pasakojimo mimozai nualptu.
O man siemet naktis svento jono paturbinta. Liaudis i vegetarus atsiverte. Tai bus bulbos su grietine, gratinas skias, varskes apkepas su kokosais alia chyzkeikas ir krabu lazdeles su kanapiu paniruote. Ir dar liks isaiskint ,kad daug nerekaut ir linksmiems nebut. Bo sat valdo si lygiadieni.Zodz sedet rimtai.Kaip reiks tai latvems isaiskint ,tai nezinau .Turbut gasdinsiu.
Atsakyti

Aš kažkurią čia dieną bulvių priviriau su spirgiukais, krapais ir svogūnlaiškiais. Valgėm su rūgpieniu. Labai skanu.

Aš dabar nešiojuos visur epipeną, kad jei cvakteltų, galėčiau greit susileist ir per drabužius.

Uodų debesys, nes šie jiems ypatingi metai po 2 metų pertraukos, kad jų veisėsi bais nedaug.

Atsakyti
Na nesikasau tik kaip įkanda patinsta parausta didelis plotas pasidaro karštas paskui ikandimo vietoje pasidaro pūlinukas, kaip jis pratrūksta tuomet šlapiuoja gal kol viskas išsivalo.
Atsakyti
Muka , janiu vainikuos ,leidziu sau rekomenduot - isgerk kestine visa lapeli ,10 tableciu.
Atsakyti

Pou mes savo pievas isnuomave kaubojams, gano mėsinių galvijų bandas. Puola labiau tuos kurie geria kraują skystinancius ir tt. Ir prakaituotus... Todėl būtina išmokti į prudeli ir tada teptis.  Latvių nesuvaldysi... Lyguo lyguo. Graži šventė yra Joninės. Raganiska, mistišką ir tt.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 06 23, 12:45)
Muka , janiu vainikuos ,leidziu sau rekomenduot - isgerk kestine visa lapeli ,10 tableciu.

visa iskart unsure.gif ar kaip instrukcijoje nurodyta?
Atsakyti
Gerk ant nakties ,raso kad nekelia mieguistumo ,bet gal man psichodelika,vistiek ant miego traukia. Po viena tablete kas vakara.uztenka 10 ,radau kad ir 20 lietuvoje buna, bet va butent keistai jis veikia.Toks laginantis vaistas.
Atsakyti