Luety, taigi katinai ir uk gyvena. Ir dar kokie riebūs jie ten. Dukra Londone gyvena, pro namų langą vis pafotkina vieną katiną sėdintį ant kaimyninio stogo. Nežinia ką tas katinas ten stebi, gal kasdien ateina pamedituot. I darbą eidama irgi sutinka beslampinėjanciu gražių išpuoselėtų katinų. Toks turbūt veislinis prabangus leopardo kailiu katinas ant šaligatvio drybsojo, saulėj kaitinosi. O kodėl gi tau neįsitaisius augintinio, jei taip patinka katės? Į tašę įsikišai murklę ir važiuoji į pasaulio kraštą..
Beje itariu kad ar tai lietuviai kilo is rumunijos cigonu ar cigonai is lietuviu.Visi reikalingi zodziai suprantami.Pav vagilka, moteriski lytiniai organai ir pan.Kazkaip netycia suvokiau ,kad suprantu apie ka jie sneka.
Laikas nera linijinis ,jis spiralinis, ta pati skausma galima isgyvent daug kartu.O laime hormonu reikalas ,paprasta ganetinai.
Gydo sublimacija, kai kazkas uzima kazko vieta.
Vienas iš penketuko,šiandien jau atsisakė,perkaito vakar.Bet aš nesuprantu kam kankintis?Nu visas į tėvą.Gydžiau vienais metis tik vedę buvome mb pūsles po plaukimo baidare,per ledus anksti pavasarį.Tai iš kalnų grįžo nušąlusiomis galūnėmis.Nesuprantu tokio sporto.
Aš vis abžora daug daug.......Pernai mieste pasidauginau 7 agrastus,nu kokie nuostabūs krūmai.Šiemet pūkuotosios mėtos nustelbė.Dieve duok sveikatos,kaip man įdirbti žemę ir parsivežti juos sodybon?Noriu,noriu..........kam,nežinau?
Mb SKAMBINO,LIEPĖ SĖDĖTI PO KONDICIONIERIUmi,O AŠ GĖLYNĄ PARAVIU.žOLIAPJOVĖ VĖL NESIKURIA.
Dar kvailas klausimas,prieš pirties namuką pasėjau dobiliukų,sudygo kaip kilimas,bet nuestelbia man pušeles,hortenzijas,nupjoviau,nelaukiau kol sužydės.Blogai?Norėjau,kad užsisėtų.Sename sklype,man taip gražu,kai žydi ir bitėms yra ką veikti.Ir garšvos nedygsta.Gal dar atsigaus,po lietaus.Vietomis sename plote žolė išdegųsi net.Nu tikrai nelaistysiu. Dar pasodinau saulučių(dobiliukų),kur žydi.Gal užsisės?Man gražu pievoje.kiti keikia jas?
Einu šveisti pirties namuko,mes kai gyvename pareiname tik miegoti,visi kampai apleisti.
Ex .mano sesės jau turi anūkų, viena 3, kita 1.... Tai ko neleido vaikams, leidžia anūkams. O svogeriai iš viso kaip šiltos vilnos. Gali būti, kad ir mudu su MB istirpsim.... Na tiek kiek man reikia pavalgyti uzsiauginu, jei ne kenkėjai būtų daugiau. Braškės imlios darbui. Raveti, ūsus genėti ir tt. Jei sausa laistyti. Ko ne trūkumas pas mus tai trešnių... Jei uzdengsiu bus keli kibirai. Figų pavydžiu. Man ne perkūnija uzsikrovimas, o oras po perkūnijos... Jei galiu basom į kiemą ... atrodo visus augalus girdi. Kamuolinio žaibo nemaciusi, perkūnija įspūdį padarė Montinegre.... Garsas tarp kalnų pastiprintas 10 kartų. Nebijau bet nerizikuoju... Patarimų laikausii jei ne namie užklumpa.
A.A., baba jaga, tarp čigonų gyvenant irgi galima šio to gero iš jų išmokt, pritaikyt sau. Jaučiu, kad jau ir pralenkusi esi.
Na taip, sublimacija. Bet ji neišgydys, jei niekam negali užleisti tos kažkieno vietos. Tai kaip išdavystė.
Ingrida, ar tau rankas kas prie tos žoliapjovės kas pririšo, nu.. Palik tu ją ramybėj, eik į pavėsį ką nors veikt. Surišk kokį paveikslą iš pievos žolių, pakabink pirtelėj. Menas. Miela, jauku. Užsidėk veido kaukę iš galinsogos (amerikonkos) nuoviro. Na, jei žolėms nealergiška esi.
Dėl arklių, sparvu ar kaip ten jūsų krašte vadina... Apsaugos priemonė metu, melisu ar eukaliptų eterinis aliejus. Gausiai patepus apie 30-40 min. nepuola. Mano išbandyta ant savo kailio.
Dėl arklių, sparvu ar kaip ten jūsų krašte vadina... Apsaugos priemonė metu, melisu ar eukaliptų eterinis aliejus. Gausiai patepus apie 30-40 min. nepuola. Mano išbandyta ant savo kailio.
Daug litrų aliejaus reiks, kad ištepti dvi ilgas kojas ir rankas. Nors jau pavėluota, mane šįryt apvalgė sparvos, patarimas geras, prisireiks kitam kartui. Dėkui, užsirašiau.
Ex,gyvena katinai ir net labai.Betotaciau,mano butas miesto centre beveik,kur jis vargsas iseis medziot,tuoj masina ji nudaus,o veislinio kambarinio nenoriu.Man tik dvarniaskos.
Gyvenime turejau viena katina ryza,labai grazu,radom vaziuodami salia tilto prie kelio.Uzsiauginom,buvo grazus,meilus,apsikabindavo,kai ant ranku paimdavai.Geras medziotojas.Galas baisus jo,net dabar sirdis stingsta prisiminus.Kaimyne savo kieme augino visciukus,o jis vis medziojo.Kaimyne perspejo mane,kad nudobs mano katina,as neziurejau i tai rimtai,sakiau katino as neissaugosiu,o visciukus galima uzdengt sietu kokiu.Nu ir ka,isisuko mano katinas vel i juos,o kaimyne ji nusmeige su sake. Nuo tos valanos man kaimyne mirus,gryztu,nesisveikinu ir nekalbu iki siol.
Pas mus siuo metu silumos 15,bet ryte buvo vos 13 ir saltas siaures vejas.Palikau siltnami uzdaryta,bet dabar saule plieskia,kaip bus taip,Pakentes iki rytojaus.
Ingrida,as per karscius laistau kas antra trecia diena pomidorus,tikrai nemanau,kad reikia liet 2x dienoj.Nu bet FB tai visokiu tiesu yra ir kiekvieno pati tikriausia,tai jau ten as nieko neklausiu niekada,dar ir iskoliotas gali but.
Jo musu giminej ilgaamziai.Tevelio visos seses ir broliai sulauke 96-97,o is mamos puses vos per 80,tik si teta viena 91,o tevukui bus 96 gruodyje.Tetai isryskejo alzheimeris,dukra labai vargsta,lyg psichologinis teroras koks,o mano tevukas tai mieglige.Atsikelia pats i WC ir pavalgyt,o siaip miega istisai.Nenori maudytis,nepatinka praustis,o buvo labai svarus zmogus,net sakyciau ypatingai,o va,ka senatve padaro.
Braskiu kita met tiek neauginsiu,prieziura ne lengva,o pavalgyt i soda neateina nei vaikai,nei anukai,reik suskint,veziot,klausinet ar jie namie,gaudyt ,kad surastum,sakiau gana man bus kibiru siltnamyje,is ju puotaujame ir gausiai,o po to ismetu i lauka ir tai dar dziugina kuri laika.Tik va,ka reiks uzset i tris atsilaisvinusias lysves?
Avieciu irgi turiu,bet dar kibirais neskyniau,gal siemet bus daugiau,nes perkeliau pries metus i geresne vieta,tai jau pernai nemazai buvo pavalgymui.
Nusiaubiau ebay,prisipirkau si syki skuduru,batu,niekada nebuvau taip pirkus,nezinau ar busiu atitaikius dydzius ar ne. Po pardes vaiksciot nervuoja tos maskes,issproge zmoniu akys is po ju,tiesiog mane veikia psichologiskai blogai,be to matuotis labai sunku.Vienoj pardej negausi,reik apsimauk=nusimauk daryt kelis kartus,tai pabandziau tokiu budu.Nu lauksim rezultato.
Pritariu Ex, UK tikrai katinų pilna. Ir lapių Mano sesuo nieko negalėjo sodinti, viso kvartalo katinai ateidavo pakapstyt ir pak...t.
Dusia, neveikia šįmet šių bjaurybių eteriniai. Kažkokios pagerintos. Aš turiu visus išvardintus tikrai gerus eterinius aliejus. Jie ir arbatmedžio labai nemėgsta. Turiu net specialų eterinių aliejų miksą nuo visokių bjaurasčių. Aš visuomet apsiteplioju, kai einu į mišką: riešus, kojas, paausius. Visuomet veikdavo, šįmet nea.
Ex, grynus eterinius aliejus reik skiesti ilgoms rankoms ir kojoms.
Dabar, kai karšta, aš šiek tiek pipirmėtes aliejum pasitepu, atgaivina, nuo karščio kylantį galvasopį nuima.
Aš tai braškes ir dėl savęs, ir dėl kitų auginčiau. Labai skanu. Nu bet tiek metų bandžiau... Pasodini, gražiausi kūmai, išbujoja ir akyse nykt pradeda. Timpt - akurat, be šaknų, pakapsčius veislinis grambuolys tupi ir čiaumoja.