Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

AA, kadangi vidury laukų man grožio nereik, aš savo šiltnamį apdažau baltais dažais, tikrai temperatūra pakrenta. 

Apie griaustinį aš taip pat nežinojau, nors realiai, kas nemažai laiko būna gamtoje, tas intuityviai jaučia, ko reikia, kas padeda, o kas ne.

Atsakyti
Tai mes tik explozinius tuos zaibus matom.Mano tevai ir seneliai yra mate implozinius ,kamuolinius zaibus.
Kazi kur jie dingo?
Zmogui reikalingas fizinis nuovargis ,iskrova.As jau bijau ir pagalvot kas bus kai pasimatys sedimojo darbo kartos ir televizoriaus ant sofos rezultatai.Pirmiausia kirs,beje jau kerta per protinius sugebejimus.Gaila,kad zmojija regresuoja.
Atsakyti

Muka, tas "viskas vienoj krūvoj" neretai būna ir esant vienišam. Nereik nei festivalių. Nu taip susikaupia, tiesiog iš nieko. Bet tai tu turi kam paverkt ant peties. Žinai man labai patiko kažkur girdėtas pasakymas 'daug smagiau būti turtingam ir verkti mersedese, negu būti biednam ir ašaroti autobuse'.. Ot va taip. Pamąstymui :)

A. Alta, nu man taip patiko tavo babos jagos braškių veislė. Aplamai, info tokia gero tono, pakelia nuotaiką. Dėkui. Dėl koronos veislės apsidžiaugiau, gal neprašoviau. Tik aš nenaudoju jokių purškalų. Nei turiu, nei perku juos. Gal ir norėčiau kokio paturbinimo, kad arklio galvos uoga užaugtų, bet tai turbūt ir būtų tik viena uoga ant krūmo.. 

Ingrida, frigo daigai dar turi pavadinimą. Tai vat ir galvoju kokios veislės frigo daigus pirkai. Plėvelėje gal bus tau lengviau augint braškes, tik jei norėsi daigų pasidaugint ar atsinaujint veislę, jauni daigeliai neturės kur įsišaknyti. Šiaip patinka man tavo darbo tempas, neužkirmijusi sėdi, visur maždaug suspėji. Kaip robotukas. Na, paskauda kažką nuo darbo, pasiremontuoji ir vėl eini. Bet tai ir pusdienį gulinčiam tinginiui skauda šonus, vos išsiridena iš lovos. Tokio neparemontuosi.

Kuri čia man priminet vėlyvąsias Malvina braškes. Ot ačiū. Auginau. Labai labai skanios. Man atrodo net apdulkintoju joms nereikia. Reiks nusipirkt Malvinos. 

Atsakyti

A. Alta, kamuoliniai žaibai nedingo. Jie praeina pro mano namų langus kartais.. Pavaikšto pirmyn-atgal ir tik fittt.. dingsta. 

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2021 06 22, 09:34)
<p>A. Alta, kamuoliniai žaibai nedingo. Jie praeina pro mano namų langus kartais.. Pavaikšto pirmyn-atgal ir tik fittt.. dingsta. </p>

Laba,
retai rašau, bet braškės niam niam. Vienos iš skniausių uogų.
man pačios pačiasios-Venta. Senovinės, bet minkštos, sultingos, didelės, saldžios. O jau kvapassss.
Tik jos nuo lysvės valgomos. Na, dar susiskynus į dubenėlį per kiemą namo parsinešt. visai netransportabilios. bet man tokių ir nereikia. Dabartinės veislės daugiau pramoninės.
Atsakyti
Malvina nereikalauja apdulkintojų o va Pandorai reikia smile.gif
Eina sau namuose kamuoliniai žaibai blink.gif mane močiutė mokino nevalia net judėti kaip jie vaikšto jazau pridėčiau į ....

Atsakyti

Padora kaip vėlyvos taip pat skanios. Man atrodo, kad aš Malviną ir Rumbą augiau dar.

Muka, mane močiutė taip pat to mokino, - nejudėti. Man neteko matyti, tačiau kaime buvo atvejų, kai kamuolinis įlėkdavo į namus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 22 birželio 2021 - 08:47
O tiesa katukė trispalvė tai tikrai man gražios jos tokios jaukios ir dar kailis jų minkštas o va rainių tai toks šiurkštesnis ax.gif
Atsakyti

Trispalvės gali būti tik katytės  :wub:  Močiutė turėjo tokią ypatingą katę, kuri mano pusbrolį išgelbėjo. Mazgis būdamas įkrito į tuščią burokų duobę, kuri buvo artipilnė vandens. Katė nulėkė pas dieduką ir tol miaukė, vedė, kol jis suprato, kad būtina eiti kartu. Atpumpavo, būtų paskendęs. Vis jis ką nors prisidirbdavo, nespėdavo sužiūrėti to vijurko.

Beje, jai atsivedus naują vadą kačiukų, tėtis sugėdino, kad vėl vaikų "pridirbo", tai ji demonstratyviai visus kačiukus pas kaimynus išnešė, nešė parodomuoju būdu pro garažą, kai tėtis jame krapštėsi, nors kitas kelias pas kaimynus žymiai trumpesnis buvo. Tėtis ėjo atsiprašinėti pas ją. Atsiprašė, sakė, parsinešk vaikiukus. Ta nuėjo ir parsinešė vėl atgal.

Atsakyti
Ex,surašiau frigo veisles. ax.gif
Mano mieste Malvina neužmušama,jau rausta po turputi irgi. ax.gif
Ačiū EX,tikrai pasiremontuoju ir vėl pirmyn.Pou,nebuvai miške?Sako sausa,net treška,bet planuose per jonines apibėgti. ax.gif Tuo labiau mieste būsime,ką veikti? mirksiukas.gif
MB remontavo žoliapjovę,remontavo,papjoviau jau taip atsargiai ir vėl nesivedA. unsure.gif
Mano a.a. senelį iš tėvo puės yra nutrenkęs žaibas,nieko išgyveno.O žengė iš šiltnamio laukan. bigsmile.gif
Miške labai nejauku būna,kai audra užeina. ax.gif bigsmile.gif Vieną kartą bėgte bėgau iš miško iki mašinos,labai baisu buvo,o buvau viena. blink.gif Atrodė pušys suvirs ant manęs. mirksiukas.gif
Atsakyti

Oi, Ingrida. O aš ne taip paskaičiau, nu.. Sorry. Vėlyvoji Malvina jau noksta? Ojei, kokioj ankstybėj. Matyt karščiai savo darbą daro. Normaliais metais jos vėliau, savo laiku nokdavo. 

Ate, nu liux ta Venta. Pamenu, be galo skanios, minkštos uogos. Kažkada Ventą daigus pirkau Kauno rudens mugej pas, berods, Danguolę. Braškininkė ūkininkė. Va, ir tau dėkui, kad ta skanią braškę senieną priminei. Irgi jau užsireikėjo daigų. Medžiosiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 22 birželio 2021 - 09:24
Keista ,as angelu nebijau ,bet plazminio sutikt neteko, kiba manes jie vengia? Angelais vadinu zaibus. biggrin.gif O ka jus tam miske veiksit ,karsta ,apsirengt negali.Gi kraujasiurbiai sues. Nebent repelentais apsipurkst.
Ingrida ,sinoptikai lietu prognozuoja, iki joniniu zole dar neparuduos, o poto isvengsit intensyviausio pjovimo.Is kaimo sake nusipurkst glifosatu,siulau dabar.Nes padesit paskutine sveikata ant to pjovimo ,o nuo burzgimo istiso da kaimynai nusaus neapsikente.
Atsakyti