Luety mudu Birštone , 3 dienas sanatorijoje. Mankštos, purvai, masazai....
Laba,
Dusia, su gimtadieniu
Niekaip telefone neleido atsakymo rašyt, tik skaityt.
Muka, džiaugiuosi, kad viskas pavyko ir per daug nenuvargai.
Luety, galėtų koks lietutis ir čia pakrapyt.
</p><p></p><p>Niekaip telefone neleido atsakymo rašyt, tik skaityt.</p><p>Muka, džiaugiuosi, kad viskas pavyko ir per daug nenuvargai.</p><p></p><p>Luety, galėtų koks lietutis ir čia pakrapyt.</p>
atsiusciau jums kas antra diena,bet jis myli ukeju.Uzsidejau atrodo neperlijama striuke,kol paserem vistas,dar joms zoles paraut,siltnami uzdaryt,cukinija nusiskyniau,svogunu laisku,krapu,tiek perlijau,kad net iki trusonu slapia buvau.Masinoj nevaziuosi nuoga,tai jau skubejom namo persirengt,nes jauciau,kaip dregsta ir vesta nugara,taip galima ir plauciu uzdegimu susirgt,o siais laikais,tai tolygu kovidui.
Aha,kazkas darosi su SM,parasiau ryte,neleido issiust telefonu,tada parasiau kita,kad neissisiunte,tada atejo abi,teko trint.
Dėkui Pou už sveikinimus. Mano metai tokie, kad švęsti nesmagu. Gėriau neprisiminti, bo širdyje niolika. Lietaus žada LT nuo Jonų... Tikiuosi palaistys daržą, jei bus išgyvenusių daržovių...
Labas rytas.
Labas rytas visoms.
Dusia, ir aš sveikinu Tave su gimtadieniu. Būk sveika, pagrindas-sveikata, visa kita savaime teisingai susidėlios.
Ingrida, skaičiau, kad užsipirkai ir prisisodinai braškių. Norėčiau pasidomėti kokią veislę pasirinkai? Ar kas rekomendavo kokias, ar tiesiog bandymų keliu eini? Aš anksčiau irgi auginau net nežinau kiek veislių, gal 6-8, bet privalgyt man jų niekaip nesigavo. Varnenai daug išvogdavo. Dengiau ir tinkleliu, ateinu, žiūriu varnenas po tinkliuku puotauja, nu.. Tada ėmiau slėpti po agroplevele, ten sėkmingiau gavosi. Bet tai pavargdavau nuo to dangstymo ir tūpčiojimo. Pritūkdavau tam kantrybės.
Dabar vėl atėjo naujas laikas, kai noriu užsiveisti braškių. Pavasarį nusipirkau padėkkliuką braškių daigelių. Nedaug ten, 10 daigų tik. Bet pabandymui pasiėmiau. Korona veislę Na ne koronos garbei bet pasiskaičiau atsiliepimus, rašo, kad išskirtinio skonio. Na, žiūrėsim.
Dar turiu išlikusių, išsaugotų keletą mano a.a mamos braškių veislės daigų, caro maro laikų, be pavadinimo. Stambios uogos, stambūs krūmeliai didžiuliais lapais.
Žodžiu, braškė - mano uoga. Tai jei kuri turit kokių atsiliepimų apie savo braškes, parašykit.
Muka, džiaugiuosi kad atradai jėgų savyje ir sugebejai atšokti samčio tango. Žinok, tas tavo nelengvas maratonas yra tūkstantį kartų geriau, negu būti visiškai vienai. Patikėk.. Tu tikrai esi laiminga.
Muka, mano katės nepaprastai paprasta veislė, kaimietukė, baltos spalvos pagrindas, o galvos kepurė ir nugara ryškiais trispalviais lopiniais dailiai sudėliota. Po uodega juodi triusikėliai Man labai gražios tokios spalvotos katės. Jos gyvenimo pradžia liūdna. Žmogus išėjo į medžioklę, medžioklė nekažką, bet miške prie jo prikibo mažas, silpnas, sulysęs kačiukas. Vien tik stuburas ir kailis. Iš kur jis, niekas nesuprato. Žmogus įsidėjo jį į mašiną ir parsivežė namo. Bet namuose jo nepriėmė prabangus veislinis katinas. Va, taip, su kai kuriais niuansais, katytė atsidūrė mano namuose. Paskiepijau, nublusinau, sterilizavau, čipą įdėjo, europinį pasą gavo. Na, ir turiu kompanjonę.
Luety, tau patiks šita katino kelionės istorija, tu gi myli kates..
Turiu koronu ,dideles, derlingos.Dar kazkokiu babos jovkos, tos velyvos ir labai dideles.Yra ir turkisku ,mazos bet dera be sustojimo.O pasodinus deret pradeda po poros menesiu.Na siaip jau as biski pazangiu technologiju ju atzvilgiu pritaikau,viskokiu citokinu,leukinu uzpurskiu.Visokiu kinu ir baltarusiu isradimu.Tikiuosi nemutuos i siaubingas pabaisas.
Darbas darze ir sode yra bazinis zmogaus instinktas,terapija ir gyvenimo prasme.Padeda isgyventi visus gyvenimo smugius ir kircius.Dar griaustinis padeda, reikia audros metu stovet lauke, na pavesineje geriausia. Pajungia prie telluric fields,nera lietuviskai tokio zodzio, na harmonizuoja ir sinchronizuoja zmogu su motina geo.Po tropiniu karsciu jauciu greit apturesit.
Mieste nenuravėjau braškių šiemet sodyba surijo laiką,tai nesitikėjau tokio derliaus.Vis paukščiai nulesdavao,skruzdėlės nuvalgydavo,sraigės.Vakar trilitriaką suskyniau tarp žolių,niekas nerado,be manęs.Tik gal kai kurios uogos mažesnės.Na vėlyvos nemažos uogos,bet labai matosi atvirai,kažin ar rasiu dar?
Aš šiaip tinginė,sodyboje sodinau ant geo tekstilės,tikiuosi nereiks labai ravėti?
Labos. Dėkui Ex už sveikinimus. Ingrida , kažkada norėjau sodinti į geotekstile, protingi žmonės liepė įrengti laistymo sistema.... Tai susodinau į dirvą. Mulciuoju stambiu šienu, idealu būtų šiaudais.. Vis tik šiaudų uoga.. Ne mano smėlynuose braškės auginti.... Uzprasiau sesės žemuogės ir braškės hibrido daigų. Gal tos geriau derės..
Ex o aš sodinu pandora braškes, bet joms reikia apdulkintojų malvina bet uogos vėlyvos ir skanios. Tiesa jau kašikiuką parinkau mamai ana bais mėgsta braškes o va dukra nelabai aš irigi kelias tai auginu tik dėl mamos
Ex tikrai žinau esu laiminga, kad turiu kam ruošti balius ale va kartais užsidedu karūna ir paraudu gal tiesiog žinai kaip būna viskas vienoj krū voj o paskui atsisuki ogi nieko ten labai ir nebuvo
Karšta kepa viskas MB daržus palaistė ale nė znoko, bet manau lietus pataisys reikalus, nors dar vienas galiukas liko neravėtas prieš uošvija nepasirodysiu ale bala nematė
AA tikrai terapija sode darže kažkaip nubraukia neramumus ir t.t. ale va apie griaustinį nežinojau na gal čia kaip gongų muzikos terapija
Čiumpu kavelos
Taigi varpu aidai buvo primityvus rysio aparac ,jis gi ne tik garsu ,bet ir rezonansu ir vibracijom veikdavo.
Ruse nuo archangelsko mane ismoke netgi atskirt skambesi ,kai skambina mirusiai moteriai ir mirusiam vyrui. Pas mus kaime dar skambina,visiems ,be diskriminacijos, ir cigonams ir musulmonams.
Juoda plevele kartais ikaista iki +72 ,cia mano ismatavimai. Laistymas primityvus,slanga pakisama po plevele.Kartais pagal reikala apdengiu balta agro.Beje pas mus yra siltnamiu plevele ,kuri padaro siltnami saltesni uz lauka. Brangi gana, bet turi prasme.
Labas rytas,
o aš kiek bandžiau auginti braškes, tiek mano ūpą užmuša grambuolių lervos. Vis tik pamiškė turi savo trūkumų. Tad braškes perkam. Man tik nepatinka uogienė iš jų, nors ir su uogienių cukrumi darau, bet čia jau vyrui. Bet šviežia yra labai skani uoga, galėčiau abiem žandais kimšti.
Labai pritariu AA dėl daržo terapijos. Manęs visi klausdavo, kaip tu tokia išvargus, gali dar darže darbuotis. Mano pavargimas stresinis, kai yra padėtis be išeities dažniausiai. Tad ten viskas susibalansuoja, kaip kad ir miške. Galiu 6 valandas vaikščiot, pavargti, bet jei paklaus ar kitą dieną važiuočiau vėl, žinoma, kad važiuočiau.
Labai džiaugiuosi Ex, kad turi katę. Labai.
P.S. bitės tavęs visa širdim laukia, kai tau ateis laikas ir jei tik atsiras noras. Prie jų stalo tau visuomet buvo, yra ir bus palikta vieta.