Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Ex toks jau laikas dabar,kankinimu ratas uzuktas ,teks praeiti.Ir padeti kancias kesti pazadu.

Ačiū, Ac.Alta. Geras žodis visada malonu. Tavo mintys įdomios ir dažnai taiklios. Bet neišeis man niekur pasislėpt, nei praeit, ilgesys nedingsta, o tik gilėja. Su tuo ratu aš ir mirsiu. Taip jau yra. 

Kažko ieškau. Turbūt pradžios sau. 

Atsakyti

Ate. Dėkui. Net nežinojau, kad taip toli mano žodis nuskrido.

Žinok, nėra pas mane beveik nieko. Nieko neauginu, žolę tik brūkšteliu su žoliapjove. Visa kita palauks.

Turiu katę. Jauna, graži, protinga. Gera kompanjonė ir namie, ir kelionėje. Pasitariu su ja, jei kas neaišku. Žodžiu, va taip dabar sau leidžiu būt. Na, čia toks jumoras. Bet rimtas. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif

Dusia37 su gimtadieniu mieloji, palankaus vėjo tavo sumanymams 4u.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

O dabar apie save visų pirma ačiū visoms už palaikymą ir padrąsinimus. Tiesiog viskas į krūva o ta krūva mano emocinei būsenai nepakaeliama pasirodo unsure.gif tiesiog gal ir nikeo nėra ale va sunku ir tiek anksčiau ohoho su pagaliu nepamims manęs nieks o va dabar žodis, veiksmai ir t.t. ir viskas palūžtu. Ačiū visoms tikrai labai. Dusia37 viskas būsiu persų katė 4u.gif
Ex kaip smagu, kad užsukai ir mūsų gretas papildei 4u.gif ačiū už gerą žodį wub.gif
Ką lekiu mergučios troškinį kaisti tongue.gif
Atsakyti
Dusia,
su gimimo diena

derliaus gausumo,medaus pilnas talpas,meiles artimo ir susiklusymo seimoje!vartotojo įkelta nuotrauka

Labutes, 4u.gif 4u.gif
Ex,smagu ,kad uzsukot,nebeiseikt 4u.gif 4u.gif
Muka,na va,nusiraminai,gal istempsi kaip nors ta savaitgali. su tavim mintimis,padedu tau sunkia akimirka 4u.gif 4u.gif heart.gif heart.gif friends.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

visom kitom geros dienos.Pas mus atsalo,vos 15 silumos liko.
Nusiskyniau tik agurkus,paserem vistukes ir namo,savaitgalis vistik. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 birželio 2021 - 13:37
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkoju už sveikinimus !
Vaišinu...

Karšta LT iki išprotėjimo smile.gif

Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif
Rytas kalnuose su Ingridos kava ir Dusios vaisem.Tobula.Aciu,mergaites bent fantazija islaves. biggrin.gif
Pas mus lijo nakty ir paryciais,saules nera,vakar net vesoka,vos 15 silumos tebuvo,net siltnami pridariau truputi.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

A2i8 IngridaB už pusryčius, tiesa kaip tvao augaliukai ar prigijo prie tokių karščių, ar reikėjo tujas persodinti?
O aš ką mergai atšokau tango su samčiu, karšta bezbožnai ale nieko mano virtuvė rusiukyje tai neblogai tik ten kėdės neturiu tekdavo pailsinti kojas ant laiptelių ax.gif Balius pavyko ačiū Dusia37 už įdėja paįvairino mano krabų lazdelių įdarymo meniu. Tiesa labai puikiai pavyko
https://worldrecipes...u-tepama-varske
Vo tep laukia kitas ilgesnis bet karščių jau tokių nežada tai mažu lengviau bus tongue.gif Tiesa visų jūsų palaikymą jaučiau ačiū wub.gif friends.gif notworthy.gif
Ex o kokios veislės tavo kompanjonė aš tai turėjau, kol dukra neišsikraustė škotų nulėpause, dabar sode ateina pavalgyti rainis lietuviškas ax.gif
Atsakyti

Labos. Atostogos yra gėris... Dar porą dienų pasisveikatinsim ir važiuosim kaiman paparčio žiedo ieškoti..  Muka smagu , kad viskas pavyko! Mūsų susiejimas šeštadienį irgi buvo nerealiai geras..  Karantinas perdeliojo vertybės. Taip gera su savais... Su vaikais 21 žmogus, ir tai ne visi. Manoji dirbo, ir sesės dukra su šeima UK, negrįžo. Gal kitas metais pavyks visiems susirinkti....

Atsakyti
O pas mus vis dar lyja.
Labos, 4u.gif
kaip kast svogunus per lietu?I ir dziaut nera kur per lietu.Cesnakai mirksta ant vistininko vielinio gardo.Prognoze rodo dar pora dienu lietaus,jei nepasikeis.
Vakar 5 ltr kibirelis pilnas braskiu,nuveziau anukams,gal neismes wub.gif bent suvirs marti,ko nesuvalgys.
Muka,nesijaucia,kad butum pavargus,tau gal psichologine ytampa pries baliu,atsakomybe del pasisekimo taip veikia i sveikata?
Dusia,kur ilsites?Teviskej?
Ingrida,ko neberasai nieko?Netylek sirdele,smagu sjaityt,jaip tu sukiesi,jaip bitute,o as cia pavydziu tau,kad neturiu tiek energijos. biggrin.gif
Kaip orai siandien LT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 birželio 2021 - 10:43