Pou o man atrodo sveikai reikia būti dėl kitų . Būti o ne apsimesti , kad man viskas gerai . Reikia taip savim rūpintis , kad kitiem nereiktų rūpintis ... Ir nereiktų prašyti niekieno pagalbos. Čia man taip atrodo
Dusia, pritariu. Dėl to ir rašiau, kad inventorizavau, atsikratom, kas neapsimoka, per sunku, kad palengvinti sau gyvenimą. Nesinori sodui vergauti, norisi pasidžiaugt. Visas daržoves galima nusipirkti, tik va sveikatos nieks neparduoda.
Man skaudu skaityt, kai Ingrida rašo, jog jos rankos tirpsta, o ji taip plėšosi. Aš save, kai įsijaučiu, tai vis stabdau. Va šiltnamy kapstytis man patinka, teikia malonumą.
Skauda man tą ranką, tai aš su kaire pasikapstau. Ir tai reik labiau save mylėt. Jau nebeauginu pusei giminės, auginu savo šeimai ir tėvų. Anyta pati užsiaugina. Bet tas, kas įpratęs buvo gauti ir vis gražiai užsimena, kai skanu buvo, kaip smagu, tai tyliai numuilinu ir sakau, kad mes drastiškai sumažinom daržus, nes norim džiaugtis, o ne per dienas kaitroj daržuose tupėt.
Jei matysiu, kad ir tos 5 vagos per daug, neliks ir jų.
Mukai sunku, matyt, nes visi įpratę, kad ji namų fėja, visus pamaitins, pavaišins, dar lauktuvių įdės. Išties gera į tokius namus važiuoti, kur esi laukiams. Bet jau jokiu būdu per jėgą nereik daryt. Geriau tikrai ką nors užsakyti. Plius toks karštis.
P.S. Ramučių šimtalapiai labai skanūs , jais mugėse prekiauja.