Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Čia gal man svarbu suprasti: ar žmogus nori kažką keisti, ar ne. Nes man kai pasako bėdą, aš noriu padėt ją išspręsti, bet gal Mukai tiesiog pasiguost reik. Kartais išties labai svarbu išsipasakot ir tos godos lengvesnėmis patampa.

Man buvo sušikti 4 metai darbe. Kaip pagalvoji, galėjau mesti, bet dėl šeiminių aplinkybių to padaryt negalėjau, tad tiesiog pakeičiau mąstymą, paleidau stresą. Dirbau kiek galėjau maksimaliai, bet nepergyvenau, jei ko nespėjau. O kam, jei vis tiek iš esmės buvau bloga, kai 18 metų iki to buvau puiki? Dangus nesugriuvo. 

Gal ir Mukai reiktų paleist galvoj viską.

Atsakyti
Muka ačių už gražius žodžius 4u.gif Būdavo laikotarpių kai labai sau patikdavau smile.gif
Šiandien į šiltnamį negalima, pekla lauke ...
Gerai , kad mano įkeltus tekstus žmonės pamena. Aš jį supratau paprastai kaimietiškai : nedejuok dėl smulkmenų , nes Gyvenimas "Išveš į Mišką " , mažai nepasirodys ...
Moderni Ragana FB. Galima paieškoti .
Muka : pasakysiu savo nuomonę: tik neisižeisk. Tiek metų tave pažįstų ir man visada taip atrodė ... Tu moteriškumo įsikūnijimas ta gerąją prame . Kaip persų katė turėtumei gyventi ... Iš sidarbinių indų valgyti ... O gyvenimas Tau užkrovė labai daug . Tu puikiai tvarkaisi , bet kenčia sveikata ... Tavimi reikia rūpintis !!!
Pou o man atrodo sveikai reikia būti dėl kitų . Būti o ne apsimesti , kad man viskas gerai . Reikia taip savim rūpintis , kad kitiem nereiktų rūpintis ... Ir nereiktų prašyti niekieno pagalbos. Čia man taip atrodo ax.gif
Atsakyti

Pou o man atrodo sveikai reikia būti dėl kitų . Būti o ne apsimesti , kad man viskas gerai . Reikia taip savim rūpintis , kad kitiem nereiktų rūpintis ... Ir nereiktų prašyti niekieno pagalbos. Čia man taip atrodo ax.gif

Dusia, pritariu. Dėl to ir rašiau, kad inventorizavau, atsikratom, kas neapsimoka, per sunku, kad palengvinti sau gyvenimą. Nesinori sodui vergauti, norisi pasidžiaugt. Visas daržoves galima nusipirkti, tik va sveikatos nieks neparduoda.

Man skaudu skaityt, kai Ingrida rašo, jog jos rankos tirpsta, o ji taip plėšosi. Aš save, kai įsijaučiu, tai vis stabdau. Va šiltnamy kapstytis man patinka, teikia malonumą.

Skauda man tą ranką, tai aš su kaire pasikapstau. Ir tai reik labiau save mylėt. Jau nebeauginu pusei giminės, auginu savo šeimai ir tėvų. Anyta pati užsiaugina. Bet tas, kas įpratęs buvo gauti ir vis gražiai užsimena, kai skanu buvo, kaip smagu, tai tyliai numuilinu ir sakau, kad mes drastiškai sumažinom daržus, nes norim džiaugtis, o ne per dienas kaitroj daržuose tupėt.

Jei matysiu, kad ir tos 5 vagos per daug, neliks ir jų.

Mukai sunku, matyt, nes visi įpratę, kad ji namų fėja, visus pamaitins, pavaišins, dar lauktuvių įdės. Išties gera į tokius namus važiuoti, kur esi laukiams. Bet jau jokiu būdu per jėgą nereik daryt. Geriau tikrai ką nors užsakyti. Plius toks karštis.

P.S. Ramučių šimtalapiai labai skanūs  :), jais mugėse prekiauja.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 06 18, 05:53)
Labas rytas,
Noriu prie Jūros .
Luety , nieko nesuprantu - vaistus reikia gerti kaip nesergi - ar kai sergi ?  Jei nesergi , tai kam vaistai ?

Dusia,jei susirgtum.Skalambija visas pasaulis apie trecia banga,i pg Shvaba ji bus daug baisesne.Pades,bepades,bet raso,kad padejo ne vienan,ne be reikalo ji iseme visame pasaulyje is pardavimo,kai tik ta babanofikuso demija prasidejo.Nes tikslaus gydymo nera,gydoysimes kas kuo ismanom.
Labas ryras unsure.gif
Lyja graziai nuo 6 ryto,puiku,lietaus reikejo.
Pou,puikus požiūris i darbu apimtis.
Muka,tavo vietoj arba atsakyciau visiems,arba uzsakyciau viska . Tikrai nesigalabyciau del MB baliaus Numirtum,jis tuoj jaunesne susirastu Be to per kovida balius lengva atsaukt.
Imk,sirdele 4u.gif ,daryk isvadas.
Atsakyti

Labas. Ėjau pro šalį. Žiūriu - jauki sodyba. Praskleidžiau aukštą, švelnių žiedų jurginų krūmą, pažvelgiau pro langą. Viduj jauku, kelios kėdės, apvalus stalas, keletas kavos puodelių ant jo. Ir židinys. Kažin, jei atsineščiau savąjį kavos puodelį?.. 

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 06 18, 12:22)
Dusia,jei susirgtum.Skalambija visas pasaulis apie trecia banga,i pg Shvaba ji bus daug baisesne.Pades,bepades,bet raso,kad padejo ne vienan,ne be reikalo ji iseme visame pasaulyje is pardavimo,kai tik ta babanofikuso demija prasidejo.Nes tikslaus gydymo nera,gydoysimes kas kuo ismanom.
Labas ryras unsure.gif
Lyja graziai nuo 6 ryto,puiku,lietaus reikejo.
Pou,puikus požiūris i darbu apimtis.
Muka,tavo vietoj arba atsakyciau visiems,arba uzsakyciau viska . Tikrai nesigalabyciau del MB baliaus Numirtum,jis tuoj jaunesne susirastu Be to per kovida balius lengva atsaukt.
Imk,sirdele 4u.gif ,daryk isvadas.

Luety supratau . Kadangi neskaitau apie C19 nei vienos pusės, tai gyvenu ramiai be laukimo ..
Jei Dievulio duoata man numirti nuo C19 nioliktos bangos , tai taip ir bus . Fatalistė į senatvę smile.gif
Luety siųsk lietų Lietuvon . Labai reikia ...
Vaistus nuo C19 kuria startuoliai , kur mano vaikas dirba papildomai smile.gif Rezultato laukia kovo mėn ... Ne dėl vaistų jie stengesi - dėl technologijos. Išbando naują kelią... Jei pavyks, tikisi užsakymų iš viso pasaulio . Maniškiam ir įdomu ir smagu ten dirbi - bet daoktaratūra tai kitur . Dar įsipareigojimai metams ...
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2021 06 18, 12:39)
<p>Labas. Ėjau pro šalį. Žiūriu - jauki sodyba. Praskleidžiau aukštą, švelnių žiedų jurginų krūmą, pažvelgiau pro langą. Viduj jauku, kelios kėdės, apvalus stalas, keletas kavos puodelių ant jo. Ir židinys. Kažin, jei atsineščiau savąjį kavos puodelį?.. </p>

Užeik 4u.gif Juo daugiau , tuo smagiau .
Pamenu Tave iš ponų pomidorų temos 4u.gif Daug išmokau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi pamenu ,dar adija pamenu ,ilgiuosi.
Atsakyti

Labas. Ėjau pro šalį. Žiūriu - jauki sodyba. Praskleidžiau aukštą, švelnių žiedų jurginų krūmą, pažvelgiau pro langą. Viduj jauku, kelios kėdės, apvalus stalas, keletas kavos puodelių ant jo. Ir židinys. Kažin, jei atsineščiau savąjį kavos puodelį?.. 

Miela Ex, kaip pasiilgau... :heart:

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2021 06 18, 12:39)
<p>Labas. Ėjau pro šalį. Žiūriu - jauki sodyba. Praskleidžiau aukštą, švelnių žiedų jurginų krūmą, pažvelgiau pro langą. Viduj jauku, kelios kėdės, apvalus stalas, keletas kavos puodelių ant jo. Ir židinys. Kažin, jei atsineščiau savąjį kavos puodelį?.. </p>

Oi, labas, Ex.
Net šiurpuliukai perbėgo kūną. Apsidžiaugiau. Sustok prie mūsų, prisėsk. Mylėsim.
Kaip, mieloji, laikaisi?
Atsakyti

Dėkui  :4u: tuomet puodelį atsinešu, kavos ir prie kavos. Retkarčiais prisėsiu ant dvyliktos kėdės. Prieš pabeldžiant į jūsų duris, prasukau keletą dešimčių puslapių atgal, susipažint su tema, kad nebūčiau kaip iš mėnulio nukritusi. Senokai bebuvau mamkose, bet beveik visas prisimenu.

A.Alta ypač, su jos atitinkamu stilium. Nepasenęs, nesugadintas.   

Ingridos gyvenimo tempas jau beskaitant atima kojas ir rankas. Kaip drakonas - nukirsk galvą, išaugs dvi..  

Luety. Suprantu. Daug kam pritariu. Atsirinkt reikia.   

Dusia. Malonu ir yra ką paskaityt. Nei pridėsi, nei atimsi.   

Muka. Reik bandyt save pakelt už uodegos.  Nelengva, ne visada norisi, bet gal įmanoma. Istorijos nežinau, bet ir nereik. Iš rašysenos šiek tiek suprast užtenka.   

Ate. Aš gyvenimo sulaužyta. Bandau atsilaikyt. Nežinau kaip pasiseks. Bet pradžia labai labai sunki. 

Pou. Malonu. Kaip visada esi labai lengva ir  moteriška.   

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 18 birželio 2021 - 16:52
Jei jus pilkaja vadinat depresija ,tai labai cianokobalaminas padeda.Butent formule su cianidu , o ne ta modernesne.Beigi mano vaistas nuo visu ligu asafoetida ferula.
Labai visi isitempe ir permushti tokie lietuvoje.
Ex toks jau laikas dabar,kankinimu ratas uzuktas ,teks praeiti.Ir padeti kancias kesti pazadu.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2021 06 18, 17:47)
<p>Dėkui  4u.gif tuomet puodelį atsinešu, kavos ir prie kavos. Retkarčiais prisėsiu ant dvyliktos kėdės. Prieš pabeldžiant į jūsų duris, prasukau keletą dešimčių puslapių atgal, susipažint su tema, kad nebūčiau kaip iš mėnulio nukritusi. Senokai bebuvau mamkose, bet beveik visas prisimenu.</p>
<p> </p>
<p>  A.Alta ypač, su jos atitinkamu stilium. Nepasenęs, nesugadintas.   </p>
<p> </p>
<p>Ingridos gyvenimo tempas jau beskaitant atima kojas ir rankas. Kaip drakonas - nukirsk galvą, išaugs dvi..  </p>
<p> </p>
<p>Luety. Suprantu. Daug kam pritariu. Atsirinkt reikia.   </p>
<p> </p>
<p>Dusia. Malonu ir yra ką paskaityt. Nei pridėsi, nei atimsi.   </p>
<p> </p>
<p>Muka. Reik bandyt save pakelt už uodegos.  Nelengva, ne visada norisi, bet gal įmanoma. Istorijos nežinau, bet ir nereik. Iš rašysenos šiek tiek suprast užtenka.   </p>
<p> </p>
<p>Ate. Aš gyvenimo sulaužyta. Bandau atsilaikyt. Nežinau kaip pasiseks. Bet pradžia labai labai sunki. </p>
<p> </p>
<p>Pou. Malonu. Kaip visada esi labai lengva ir  moteriška.   </p>

Ex, mieloji, užuojauta.
Tavo linkėjimus perdavė grupėje. Trumpai papasakojo....tikrai, nuoširdžiai gaila, kad gyvenime taip nutinka. Buvo reikalaujančių adreso ir pasiruošusių veiksmams. Apramino protingos galvos, nuleistos ant žemės.
Labai tikiu, kad laikas kažkiek leis nusiraminti, bet po to pareina ilgesys.
Papasakok linksmesnių reikalų- kaip velnius laikosi?
Atsakyti