Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

Dusia37 norėčiau aš irgi su gražia suknele ale... MB giminės retai atvažiuoja tai ... et kitaip nebus trys dienos šokiai su smačiais. Bet jaučiu senstu nes jau kažkaip vis sunkiau ir sunkiau verysad.gif
Dusa37 užlėksi iki moneis?
Būsiu labai nepopuliari Ikėjoje buvau vieną kartą ir tai Dubline nesužavėjo manęs niekas, nors žinau žmonių kur apsistatė namus iš Ikėjos ax.gif
Ką karščiai ant lietuvos pareina blink.gif
Čiumpu kavą bo reikia šiandeina bais ax.gif

Papildyta:
Aha Dusia37 darbe 4u.gif
na jazau koks didžiulis tas spiečius blink.gif
Atsakyti
Va va , pas mane yra Ikėjinių daiktų : kilimėliai labai geri vonioj , batų dėžės bakone ... Taburietė paliptukas smile.gif Virtuvėje stalas iš Ikėjos . Buvo pagaminę, bet labai mums nepatiko , pakeitėm ... Patlynė jų labai gera, nenusisklabia smile.gif Kaime miegu ant Ikėjos čiužinio .
Taigi aš labai blogietė ax.gif ax.gif ax.gif

Muka , kaip konkrečiai ik Tavęs davažiuoti nežinau smile.gif Gal pastatysiu mašiną toje didelėje mokamoje aištelėje , o tu davažiuosi ? Na toje pigioje ? Kur senamiestyje yra ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 06 17, 10:04)
Va va , pas mane yra Ikėjinių daiktų : kilimėliai labai geri vonioj , batų dėžės bakone ... Taburietė paliptukas smile.gif  Virtuvėje stalas iš Ikėjos . Buvo pagaminę, bet labai mums nepatiko , pakeitėm  ...  Patlynė jų labai gera, nenusisklabia smile.gif  Kaime miegu ant Ikėjos čiužinio .
Taigi aš labai blogietė  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Muka , kaip konkrečiai ik Tavęs davažiuoti nežinau smile.gif Gal pastatysiu mašiną toje didelėje mokamoje aištelėje , o tu davažiuosi ? Na toje pigioje ?  Kur senamiestyje yra ...

Žinute parašiau kaip iki manęs nukakti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 06 17, 09:35)
Žinute parašiau kaip iki manęs nukakti smile.gif

Nu jei telefonas nuves , tai nuves... O jau žioplė aš ant orentacijos mieste, miške geriau smile.gif Kaip MB sako kai su juo einu - eik ten kur nori tik į priešingą pusę smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 06 17, 10:41)
Nu jei telefonas nuves , tai nuves... O jau žioplė aš ant orentacijos mieste, miške geriau smile.gif  Kaip MB sako kai su juo einu - eik ten kur nori tik į priešingą pusę smile.gif

oi tikrai nepasiklysi ;)
aš irgi be orietyro verysad.gif navigacija smegendėžeje neveikia smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Dusia, baisoka man būtų šalia tokio spiečiaus, bet įsivaizduoju, kad bičiuliams bičių dūzgesys malonus ausiai ir sielai.

Luety, kiek žinau, covido gydymui hidroksichlorokvinas nenaudojamas, naudojami antivirusinių miksai. Ir pagal veikimą jis nepadeda skreplių išvalyti. Beje, reik žiūrėti vaistų sąveiką. Nemanau, kad taip gaminant chinino daug išsiskirs, jo mizeris yra ten, bet greipfrutas nemėgsta kitų vaistų draugijos.

Iš Ikėjos mes namuose virtuvinį stalą turim su kėdėm ir vaiko lova ten pirkta, kelios daiktadėžės, smulkmenos.

Muka, ir gera, ir kartais sunku tie baliai, jei per daug apsiimi.

Atsakyti
Laba 4u.gif 4u.gif
jau kaip sianakt pyle lietus,galvojau,kad jura pasileido is dangaus.Isgulde mano geles,o augalams sode visai i nauda buvo,niekas nenukentejo.
Pirmi agurkai paraugti,valio,smagu.
Baldai Ikejoj yra mazaverciai,nepatvarus,patalyne ju puiki,turiu vasariniu pukiniu kaldru,ir zieminiu is ju pirkus,ir padusku,labai geros kokybes.O ir siaip pati patalyne puiki.Yra daug daiktu,kuriu kitur negausi,ivairios smulkmenos...As tik pries medinius baldus,pries masini misku kirtima.Viskas,baigiu apie tai.
Spiecius puikus,tankus,gerai susemt toki.
Pou,Lt nenaudoja HOCH kvd gydymu,o USA pilnai.Texasas vaziuoja i Mexika ir uzsiperka uz pensus jo,nes labai efektyvus vaistas,kartu su cinku ir vit.C.
Greifruktas yra su citrina,chinino nera daug jame,bet vis geriau negu nieko.Jau yra panaudojusiu si nuovira gana sekmingai.Vis geriau,negu nieko.
Turejo lyt visa diena,bet nebelyja,saule sviecia,o norejau dar lietaus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Noriu prie Jūros .
Luety , nieko nesuprantu - vaistus reikia gerti kaip nesergi - ar kai sergi ? Jei nesergi , tai kam vaistai ?

Šaindien važiuojam iki savo kaimo , vakare grįžtam , vaikas parvažiuoja iš Vilniaus. Ir ryt visi į kitą Lietuvos kraštą ... Maistas bus užsakytas, noriu nusivežti šimtalapio. Užsisakiau Ramučiuose, ten skanūs . O tuose kraštuose kur važiuosim nelabai kas kepa ax.gif Švogeriukui nuo išėjimo mėnuo , o mamukui jau šeši metai ... kaip greitai laikas eina.

Karšta netgi man smile.gif ir savaitgalį dar karščiau žadą.
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Nemiegota verysad.gif galva plyšta, širdis makaluojasi aplink pilkoji slankioja verysad.gif na bet reikia susiimti nors iki šiltnamio nuslinkti ir išgenėti pomikus nes miškas o paskui į virtuvę ... jau taip noriu visiems paskambinti ir paprašyti nevažiuoti verysad.gif Čia koks mėnulis, ar koks biesas visu kūnu jaučiu reikia poilsio verysad.gif Na bet gal darbo terapija padės tongue.gif
Ačiū už kavą mmm noriu prie jūros wub.gif
P.S. Dusia37 atrodo nuostabiai wub.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Muka, pakrapštyk save, kas tau tą pilkąją atgena. Man rods,- darbas. Nelabai noriu kažką sakyt, nes nežinau kas ir kaip, nebūtų vasara, sakyčiau jonažolės pagerk, ji stiprus augalinis antidepresantas.

Kiek skaitau, šeimoje kaip ir viskas tvarkoj pas jus, su dukriums liuks, giminė taip pat daug vargo nesuteikia, taip, uošvijoj bėda, bet jie dar susitvarko.

Sveikata byra kiek, bet sveikata ypač priklauso nuo emocinės pusės.  Ar nebūtų įmanoma pakeisti darbą? Kad jis neteiktų tiek streso?

Imk porą dienų laisvų ir mauk prie jūros pabraidyt ir smegeninę praventiliuot. Geriausiai ne savaitgalį, o šiokiomis dienomis.

Manyčiau, kol viskas susitvarkys, nusikratyk viso nereikalingo balasto. Mažink daržus - juk viską nusipirkt galima. Pasilik, kas teikia malonumą.

Mes inventorizavom daržą: bulvės prastai auga: šiemet neliko, česnakai neauga - nėr, braškes grambuoliai puola - panaikinau. Liko pora eilučių žemuogių, nes aš mėgstu nuvažiavus pakapsėt, bet ir tas ėda, nu ir nieko - nusipirksiu. Va ko nenusipirksiu, tai sveikatos. Ranką skaudą - nesiplėšysiu, nes dar noriu kokybiškai pagyvent, o ne prašyt vyro, kad liemenėlę segiotų ar tarpumentį pakasytų, kai negaliu rankos pakelt. Reik save mylėt ir dėl savęs, ir dėl kitų.

Bučkis!

Atsakyti
Muka, jei inkši, išvešim į mišką - visos pilkosios išlakstys biggrin.gif
Pou, įsisenėję čia Mukos reikalai. Milijonus kartų diskutuota apie pilkąją čia ir asmeniškai. O į pirmą sakinį nekreipk dėmesio - čia sarkazmas. Kažkada grupėj tokie receptai buvo siūlomi žinovų.
Muka, manau, kad esi per daug užsispyrusi. Bet jau tikrai nesiplėsiu šita tema biggrin.gif
Atsakyti