Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

Nemiegojau anskti kėliau ir jau 07 darbe bet man tinka nieko nėra aš tuomet ramiai pardedu darbą ax.gif o ir kamščių išvengiu tongue.gif Tik gaila kaip jau trečia išeinu tuomet oi oi kaip čia ...
IngridaB jazau gerai, kad laimingai kritai nes ir galvą gali prasiskelti unsure.gif
Vakar vakare šliužus rinkau o jau uodų galybė blink.gif spėk tik gintis, orai palankūs jiem veistis. Šiltnamio duris jau abi palieku atidaras jau karšta, daržus irgi jau laistyti žodžiu spėk judinti minkštąją biggrin.gif
Luety mano organizmas labai sureagavo į erkinio encifalito o daugumai žmonių nieko tai nemanau, kad šiuo atveju negalima matuoti vieną kurpalio ant visų.
Palaukiame IngridosB gražių vaizdų 4u.gif Kol rašiau žiū jau kava garuoja 4u.gif
Na va nepatausojai IngridaB save užtai ir organizmas davė žinia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 10 birželio 2021 - 06:32
Labas rytas,
Man irgi nesimiegojo , 6 akys stačios ax.gif
Vakar buvau nulėkusi iki kaimo . Lyta pas mus ... Tai žolės bigsmile.gif . Ne tik kieme, bet ir daže. Per mulčą lipa. O mulčą lietus labai gražai "suvalgo" . Karšta buvo , perkūnijos aplik vaikšto . Kernavėj kaip visada lijo biggrin.gif , tokie juodi debesys toj pusėj ir perkūnija girdėjosi . Išsodinau kopūstų rasodą , dar liko kaliaropės. Mažokos pasirodė, tai pasilikau savaitgaliui. Savaitgalis ne guminis ir laukia medaus sukimas. Viena diena sprogs ore ...
Pas sūnų darbe kai visi skiepyjosi , tai tik nėščia ( !) buvo be simptomų . Visi kiti iškrito . Mano pažįstamas pasakojo , kad po PF vakcinos nemiga tris naktis kankino . Matyt BG bandė prisijungti biggrin.gif
Luety klausei dėl česnakų . Aš darau taip : palieku kokias 4 galvas su žiedais ir kai žiedai atsitiesia tada žinau , kad reikia rauti . Jei visus nupjovei dairykis kaip pas kaimynus ? Be to apie tokį laiką man jau ima reikėti šviežo česnako tai pasibandau kokią galvą išrauti . Ar tai arianui , ar mėsytei pamarinuoti ...
Apie mangus kalbat ir čatnius ...
Nu taigi Lietuvoj gyvenam , ne prastesnių dalykų auga soduose ax.gif
PVZ nuostabus padažiukas yra malti agrastai , česnakai, čiliai ir žolės ( petražolė, kalendra, krapai - ką randam darže ir ką mėgstam ) . Sumalu , dedu druskos ir į stiklainukus . Laikau šaldytuve. Galima pamarinuoti mėsa, galima pasimaišyti su jogurtu kaip padažiuką ax.gif
FM mačiau padažų receptus iš raudonųjų serbentų prie mėsos .
Čatnį esu virusi iš žalių ( neprinokusių ) pomidorų , skanus buvo . Ten cukrus dedasi , tai dabar neverdu ax.gif
MB pargrįžo vakar iš vokiečių , o aš tiek jam reikalų priplanavus biggrin.gif reikia naujus avilius parsivežti , nei aš viena pakelsiu . Nes tas avilys iš kurio ėjo spiečius vis tiek nedirba , o pypkę rūko . Bičių daug . Skirsiu per pusę , vienai daliai duosiu jauną motiną . O spiečius dirba kaip pasiutęs- užmečiau iš važkuolių mažą meduvę - pasiūta ir pripilta tik neakiuota.
Gražios ir darbingos dienos !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 birželio 2021 - 07:03
Ačiū Muka, ačiū Luety 4u.gif
Muka, aš iš tų, kur erkinio encefalito skiepas ėjo praėjo be problemų, tik vos ranką paskaudėjo. Tau nepasisekė...
Atsakyti

Ate ir Kavasucitrina - dideliausi sveikinimai gimtadienio proga! Sveikatos ir gyvenimo pilnatvės  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 06 10, 13:12)
Ačiū Muka, ačiū Luety 4u.gif
Muka, aš iš tų, kur erkinio encefalito skiepas ėjo praėjo be problemų, tik vos ranką paskaudėjo. Tau nepasisekė...

aha net netiki kad šitaip galėjo būti nors kaip ėjau antro skiepo tai seselė sakė, kad antra jau per savaitę kuriai toks šalutinis poveikis pasireiškė unsure.gif
Atsakyti
Nužliumbiau posmą,tik įsijungiau tv,iš karto Pauliaus klinika.Kaip užmigdė šunį.Man žmonių kartais ne tiek gaila,kiek šunų,Jų akys............Kaip gaila nebuvo dar žinoma Pauliaus klinikos,kai Kruopa mano sirgo eplipsija.Kiek aš vargau,kaip prie naujagimio keldavausi naktimis ir nešiodavau ant rankų nuo epilepsijos.Gal būtų išgelbėjęs?O juk priglaudėme išmestą,draugė paskambino,tokias pat dvi turėjo rusų žaisliukes.Pradžioje liga nepasireiškė,paskui prasidėjo............mb jau buvo susitaręs užmigdyti,kai dvi savaites trūko priepuoliai,paskui praėjo,kaip aš džiaugiausi.Paskui po truputi vėl. unsure.gif Ui,negaliu,jau trys metai,kai nebėra,bet negaliu užmiršti,kaip ir taksįs 11 metų,kai nebėra. unsure.gif
Sausa.Mieste negalėjau ravėti,žemė kaip akmuo. bigsmile.gif
Nuo pirmadienio pradėsiu reabilitaciją.Pusantro mėnesio užsitemps. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos,
siandien kazkokia negera man diena,negaliu atsiciuxint,kazkaip spaudzia prie zemes.Gal cia saules dalinio uztemimo pasekme,nezinau.Jokios energijos.Sauleta 24 bet kazkoks rukas kalnuose,kalnai debeyse,o debesys labai zemi.
Ryte vaziavom i Lidla,toli jis mums dabar,mieste buves lidlas remonte iki rugpjucio,tai gana tolokai,o dar viena kelio juosta abiejose pusese uzdaryta,tame kelyje dar remontas,papildomas sviesoforas,uztrukom labai ilgai.Tikejausi kokiu geliu rast,nieko,tik kelios nusproge ortenzijos ir mazutes petunijos,be ziedu.
Vat ko ko,bet sunu as nemegstu.Man kate tai tikras gyvunas,kaip mama sakydavo:sam grain,sam tancuet,cia darkyta rusu.Grazu sunys,mieli,bet ne man.As pastoviai jais nepasitikiu,o jie ta jaucia.Ir dukra ziuriu i mane.
O daugiau nieko.Einu nuotaikos kelt,kazkaip. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Šiandien į miestą nevažiuosiu.Bet iki Ramygalos pavažiuosiu,noriu prasilėkti po turgelį,pasižmonėti. mirksiukas.gif
Tiesa,jau buvau pakviesta nuo rudens šokti mūsų kaimelio kulturnamyje.Kaimynė atnešė pletkus.Čia labai aktyvus kaimukas.Sakiau aš nelabai geriau mb kviečia su armonika groja,dainuoja.Nu dagyvenkime. mirksiukas.gif
Sausa,vakar mieste pabandžiau paravėti,kur tau žemė kaip akmuo.Nors krušos nenorėčiau kaip žada,gaila būtų arbūzų,melionų. ax.gif
Dusia,jau suksi medų?Vakar vakare mb įlindo irgi pilna jau medaus,sukeitė aukštus avilių,kad užakiuotų viską.Mes gal jei viskas bus gerai kitą savaitę suksime.Savaitgalį balius sukliudys. ax.gif Vakar atsivežėme autobusu visą įrangą sukimui,vienu žodžiu pasiruošėme. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

IngridaB o aš tokių laidų net nežiūriu man gaila gyvunėlių paskui reikia valerijoną gerti unsure.gif Oho vėl baliaunas savaitgalis 4u.gif vėl šokiai su samčiais ax.gif šis ramus pas mane bet va sekantis ir dar sękantis ai šis užtai ramus ax.gif O tas šuniukas kuris nuotraukoje irigi tavo? O aš noriu eiti į bažnyčia giedoti ale vis nedrįstu biggrin.gif
Luety tiesa pavėluotai bet sveikinu su pirmagimiu ir žiū padėkojo ir tu šaunuolė 4u.gif Ech užauga tie vaikai net nepastebi ..... O saulės užtemimas šitas stiprus tai nieko nuostabaus ir aš vėl žliumbiau darbe nors ankščiau jau ko ko tikrai niekas nepravirkdytu... unsure.gif
Šiandiena bandysiu paravėti iki lietaus o paskui trioboje sukiosiuos reikia patalus sužiūrėti sudėlioti, nemėgstu kaip svečiui gult o šeimininkas plakasi su patalais brrr.
Pau kaip tavo ranka, gal jau daro kokias procedūras?
Oi vaizdas priminė, kad jau laikas arbatoms rinkti žoles ax.gif Geros dienos 4u.gif

Atsakyti
Muka,jo mano taksytė.Devynerius metus draugavome,labai išmintinga buvo. wub.gif Sakėme daugiau tokios nebus,lyginame dabar visus su ja(čia kaip su antra puse pirma visada lyginama). mirksiukas.gif
Neverk,jie to nenusipelnė. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Visi išjautrėję kažkaip. Matyt ir tas karantinas duoda savo, aš taip pat greit ašarą paridenu.

Muka, nuo 21 d. procedūros, tikiu, kad padės, dabar tai ryju tabletes ir tiek.

Kaip karšta, pleškina kaip reikalas, man jau norisi pavėsiuoto oro kiek arba vėsesnio. Bute sunku per karščius.

Aš paauglystėj taksiukę turėjau, labai mieli ir protingi šunys. Daugiau nebeturėjom - per daug skaudu, kai išeina. Va katę rudeniop tikrai bandysim įsigyti.

Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už arbatėlę ...
O mes nelabai geriam žiemą arbatų ax.gif Pusmartei pridžiovinu , jinai mėgsta. Ingrida , jau ima žydėti šeivamedis . Nepavėluok .
Vakar atsivežėm dar 2 naujus avilius ... Durnė aš gal ? Man medaus sukimas lieka tik savaitgalį , ir tik rytoj . Bet rodo lietų ? Praėjusį savaitgalį nebuvo užakiavę pilnai. Irgi keičiau meduves - aukštyn kėliau prineštas, kad akuotų , žemyn dėjau tuščias ax.gif.Dar dejavau , kad nepakeliu ... Mano spiečius kaip gerai dirba - uždėjau pusmagazinį su 7 rėmeliais su nesiūtom vaškuolėm - per 4 dienas pasiuvo ir medaus pripylė . Ankstyvi spiečiai geriau už šeimas - prisiūna bele kiek korių ir dar medaus prineša ... Svarbu rudenį motinėles pakeisti , kad kitias metais mergos vėl laukais nelėktų .
Vakar reikėjo iš mano rajono nuvažiuoti ir grįžti į Kauno senamiestį - užtrukau beveik valandą ... Žiedas uždarytas, viskas išknista ax.gif Gyvenam kaip apkasuose biggrin.gif
O gyvūnų kokių tik neturėjusi vaikystėj - šunų , kačių ir tt... Kaip kaime smile.gif Iš augintinių laikomų Kaune labai verkaiu žiurkėno . Nes kai numirė , apsiverkė sūnus ... Ir aš vaiko gailėjau smile.gif
Va dabartinė katė kai numirs gal irgi verksiu ? Toks meilės kamuoliukas ji pas mus bigsmile.gif Nors su verkimu man jau keli metai blogai - suspaudžia gerklę ir ašarų nėra... O taip norėtusi išsikriokti .
Be sveikatos šiandien ,geriu antrą puodą kavos , gal atsigausiu ... Taip užknisa ta nesibaigianti Jaunystė unsure.gif rolleyes.gif O reikia važiuoti iki turgaus iki Depo ir tt.
Atsakyti