Muka vilkdagių reikia ? nes jau žydi , galiu dalinti
Luety , kokia prasmė nesikiepijimo , jei vaikai , tėvai , broliai seserys ir draugai visi su skiepais ? Jei būčiau bandžiusi juos "įtikinti " kas yra neįmanoma ... tai būtų tavo varijantas - net nežinočiau ar jie paskiepyti ar ne
Mano nuomone, tai mažiausia blogybė , šioje užterštoje aplinkoje - ne tik kūno bet ir proto ... Nesigilinsiu .
PS nebijau jokio ten sekimo ...
Na kadangi į mano klausimą niekas neatsakė - tai pasakysiu savo nuomonę ( Mudu su MB nesiskiepyje ) . Jei ta vakcina tokia pavojinga, kaip dalis žmonių tiki ir išnaikins žmoniją- tai aš jau ryt bėgu pasikiepyti . Nes dar keli metai gyvenimui , kelionėms bendravimui ir tt. O paskui su visais nusibaigsiu . Žinoma galiu nusipirkti ožkų ir gyventi kaime, savo 12 ha Baimėje dėl arimųjų . Man tai baisiau už bet ką - ne nelaimė ir mirtis baisi , o jos laukimas... Ir jei tiek teduota - dėkosiu dievuliui už kiekieną minutę .
Vakcina ir nevaisingumas ? ( čia jau ne man , jaunimui ... ) . Didžiausia probelma : proto plovimas ! Ne vakcina !
Gimdytų iki 30 nebūtų tiek nevaisingų ir tt. Karjera, kelionės ir tt, o laikrodis tiksi . Ir mes tėvai nieko nepasakysim ir nepakeism Gamta nemėgsta nukrypimų . Medicina gali daug šais laikais netgi gamtą apgauti ... Bet ne visada sėkmingai .
Kodėl neuždraudžia visų kurie prieš vakcinas ?
Taigi valdžiai patogu !
Manau iš fondų netgi pafinansuoja . Sukiršinta visuomenė, sukiršintos šeimos .
Dalis dirbačių ir bijančių skiepų bus pasodinti ant pašapų . Pašalpinius valdžia myli , jie balsuos už pažadus .
Netikėkim nei viena puse, nei skiepų šalininkaids nei neigėjais. Gyvenkim savo galvą ... Ko bet kokia valdžia labai bijo : galvojančių žmonių .
Prievartos nematau . Žmonių eiles vakcinavimosi centre Kaišiadoriuose gyvai mačiau , pravažiavom.
Luety keliones LT atidarė į Europą , Turkiją ir Egiptą. Kas turi skiepus laisvai ,kiti testuojasi o grįžę dar ir karantinuojasi 10 dienų . Logikos neieškosiu . Tu sakei neatidarys ...
Vakcina ir nevaisingumas ? ( čia jau ne man , jaunimui ... ) . Didžiausia probelma : proto plovimas ! Ne vakcina !
Gimdytų iki 30 nebūtų tiek nevaisingų ir tt. Karjera, kelionės ir tt, o laikrodis tiksi . Ir mes tėvai nieko nepasakysim ir nepakeism Gamta nemėgsta nukrypimų . Medicina gali daug šais laikais netgi gamtą apgauti ... Bet ne visada sėkmingai .
Kodėl neuždraudžia visų kurie prieš vakcinas ?
Taigi valdžiai patogu !
Manau iš fondų netgi pafinansuoja . Sukiršinta visuomenė, sukiršintos šeimos .
Dalis dirbačių ir bijančių skiepų bus pasodinti ant pašapų . Pašalpinius valdžia myli , jie balsuos už pažadus .
Netikėkim nei viena puse, nei skiepų šalininkaids nei neigėjais. Gyvenkim savo galvą ... Ko bet kokia valdžia labai bijo : galvojančių žmonių .
Prievartos nematau . Žmonių eiles vakcinavimosi centre Kaišiadoriuose gyvai mačiau , pravažiavom.
Luety keliones LT atidarė į Europą , Turkiją ir Egiptą. Kas turi skiepus laisvai ,kiti testuojasi o grįžę dar ir karantinuojasi 10 dienų . Logikos neieškosiu . Tu sakei neatidarys ...
Luety,Brangioji,su mama nesusitikčiau.Paklausė dėl šeštadienio ar visi bus pasiskiepyję?
Šiandien gavau antrą skiepą,vaikis pirmą,liko tik mb.Bt jis laukia Jonson vakcinos.Šiandien paklausiau skiepų centre,jie nieko nežino kada atveš.
Jaučiuosi puikiai,nors dėl visa ko nusipirkau ibumetino.Dar šiandien tiek pasportavau pas kniziterapeutą,vos neverkiau iš skausmo,šaukiau,skauda,aš šiandien pasikiepyjųsi. Jokio gaileščio. Liepė kasrytą daryti pratimus.Pamiršau kilimėlį bute,priežastis rytoj dar nesportuoti.
AA,ačiū,nu įdomu pabandyti,dar 4 mangus turiu.Sūnus su marčia labai Amerikoje buvo pamėgę,sakė ten visai kitokio skonio.
Knizeterapeutas liepė grįžus pagulėti iškelus kojas.Nu kur tau mieste pomidorai eina iš proto,tiek priauginę pažastų.O ir agurkai sudygę,reikia laistyti. Negaliu skūstis,cukinijos sudygę,gal tik rausiu agurkus šiltnamyje,sodinsisu geriau pomidorus į jų vietą,suskiai kažkokie,neatsigauna niekaip.
Šiandien gavau antrą skiepą,vaikis pirmą,liko tik mb.Bt jis laukia Jonson vakcinos.Šiandien paklausiau skiepų centre,jie nieko nežino kada atveš.
Jaučiuosi puikiai,nors dėl visa ko nusipirkau ibumetino.Dar šiandien tiek pasportavau pas kniziterapeutą,vos neverkiau iš skausmo,šaukiau,skauda,aš šiandien pasikiepyjųsi. Jokio gaileščio. Liepė kasrytą daryti pratimus.Pamiršau kilimėlį bute,priežastis rytoj dar nesportuoti.
AA,ačiū,nu įdomu pabandyti,dar 4 mangus turiu.Sūnus su marčia labai Amerikoje buvo pamėgę,sakė ten visai kitokio skonio.
Knizeterapeutas liepė grįžus pagulėti iškelus kojas.Nu kur tau mieste pomidorai eina iš proto,tiek priauginę pažastų.O ir agurkai sudygę,reikia laistyti. Negaliu skūstis,cukinijos sudygę,gal tik rausiu agurkus šiltnamyje,sodinsisu geriau pomidorus į jų vietą,suskiai kažkokie,neatsigauna niekaip.
Labas rytas.
Ko gero diena praeis lovoje?
Pasidariau kavos ir jokio noro gerti. Naktį atsirado kosulys,kaulų laužymas.Ko gero reiks gerti ibumetiną?Ko gero ir temperatūros yra?O gaila tiek planavau darbų.
Labas rytas,
Ingrida dar jauna Nes kiek žinau vyresniems mažiau simptomų būna po skiepo Imk brangioji Pati neleidi sau poilsio tai nors skiepas privers pagulėti .
Dėkui už gražius pusryčius ... Bedieviškai noriu prie šiltos jūros
Mano draugelis vakar Jonson Ekeltrėnuose gavo . Norėjo vieno skiepo , gal pišpasio žmogui rekia ? Nepaklausiau . Tai nutarė , kad geriau važiuoti negu laukti Kaune
Gražios dienos
Ingrida dar jauna Nes kiek žinau vyresniems mažiau simptomų būna po skiepo Imk brangioji Pati neleidi sau poilsio tai nors skiepas privers pagulėti .
Dėkui už gražius pusryčius ... Bedieviškai noriu prie šiltos jūros
Mano draugelis vakar Jonson Ekeltrėnuose gavo . Norėjo vieno skiepo , gal pišpasio žmogui rekia ? Nepaklausiau . Tai nutarė , kad geriau važiuoti negu laukti Kaune
Gražios dienos
Man tai labiausiai patinka ,kaip zmones klauso visokiu terapeutu ir ir siaip sveikatos treneriu.Cia as toki zodi isverciau is anglu healht couch.Bevelyciau but sena ragana. Man pofig.Kaip besivadintum ,vistiek nieks neklauso ir visi zino geriau.Ingrida , kadangi jau sake ,tai dlia osobo tupyx - kojas reikia laikyt iskelus ,kad negaut venu trombozes beigi hemorojaus. O vaistu gert neskubekit .Ar velnias kur nesa jus visus?
Dusia,vat mama ir sako,vandenėlį jai suleido. Sunku įrodinėti.
AA tai dėl venų žinau ,o dėl hemaojaus,užtenka gimdymų su dideliais vaikais.
Ibumetinas suveikė,bent šiltnamius atidarinėjau.Gera lauke po lietučio.
AA tai dėl venų žinau ,o dėl hemaojaus,užtenka gimdymų su dideliais vaikais.
Ibumetinas suveikė,bent šiltnamius atidarinėjau.Gera lauke po lietučio.
Labas rytas.
Kavyte,su Tavo diena.
Ate42 ir su GIMTADIENIU !!!
Laimės, meilės, sveikatos ...
Laimės, meilės, sveikatos ...
Labos
Dėl skiepų aš sprendimą priėmiau ir nenoriu daugiau apie tai galvoti Šiandiena dar nelabai gerai jaučiuosi MB irgi kaip medūza bet tris paras taip turi būti
Dusia37 norėčiau vilkdalgių bet dabar neturiu kur sodinti o iki kada galima juos sodinti? gal paieškočiau vietos
IngridaB pagulėk ir patausok save ir velniai traukia tuos pomidorus ir t.t.
o mes su Mb liepos pabaigoje užsisakėme Eglės sanatoriją Druskininkuose o paskui dar gal prisidūrsime aqua nes jaučiu visu kųnu ir protu noriu atostogų
Ačiū IngridaB už puikius vaizdus
Ate42 su gimtadieniu te ponei laimei būna atviros durys
Dėl skiepų aš sprendimą priėmiau ir nenoriu daugiau apie tai galvoti Šiandiena dar nelabai gerai jaučiuosi MB irgi kaip medūza bet tris paras taip turi būti
Dusia37 norėčiau vilkdalgių bet dabar neturiu kur sodinti o iki kada galima juos sodinti? gal paieškočiau vietos
IngridaB pagulėk ir patausok save ir velniai traukia tuos pomidorus ir t.t.
o mes su Mb liepos pabaigoje užsisakėme Eglės sanatoriją Druskininkuose o paskui dar gal prisidūrsime aqua nes jaučiu visu kųnu ir protu noriu atostogų
Ačiū IngridaB už puikius vaizdus
Ate42 su gimtadieniu te ponei laimei būna atviros durys