Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(IngridaB @ 2021 06 07, 15:44)
Garaže laikydavome rūsyje,gerai ten vėsu.Čia kaip ir nėra tokios patalpos.Jo vakar parsinešė vėlai jau temstant apie 22 valandą.Negalime labai ir laikyti,šiandien reikėjo atiduoti spietynes kaimynui.Supurškė ir avilyje ir tas kur dėjo vienodu kvapu,buvo pridėjęs korių su perais,kaip tu ir sakai.Va dėl laistymo tai nespėjome.Daužėme žlugtą pasikeisdami,kad toli neišskristų. ax.gif Taip ir buvo.Nusileido į artimiausią kriaušę.Nu aš tai tik iš šono viską stebiu.Reiktų bitininkauti,tai nežinau nežinau.....O tai iš sesių kuri nors bitininkauja? mirksiukas.gif

Bitininkauja ta pas kurią mama su bitėmis susikraustė .
Mano sūnus galėtų bitininkauti , labai turi nuojautą pas bites... Nusivedžiau pirmą kartą , tai buvau maloniai nustebusi smile.gif Atrodo , kad viską žino kaip reikia daryti . Bet tam per jaunas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Kai senstels ir reikės gamtos gal tada ?
Mano mamukas iki kokių 85-86 metų pas bitutes tvarkydavosi . Jei rimtas darbas tai su sesės pagalba, jei korius įdėti tai ir pati viena...
Aš labai daug knygelių , forumų prisikaičiusi , filmukų prisižiūrėjusi ... Tenka vyresnę sesę mokyti smile.gif Man įdomu ax.gif biggrin.gif
O ką išmoksi ant pečių nenešiosi . Jei kartais nebegalėsiu dirbti , nervai nebelaikys ? Kokią 40 -50 avilių bičių užsiveisiu ? Ir jei vidutiniški metai turi tą 1-1,5 t mėnesinių pajamų... Planuotoja ir skaičiuotoja aš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 birželio 2021 - 15:19
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 06 07, 14:08)

Tai vis balamutini sau galvą biggrin.gif. Aš tvirtai žinau, kad niekas nežino, ar skiepas apsaugos biggrin.gif. O šiaip aš nesiskiepijau dar, jei ką. Gal ir nesiskiepysiu biggrin.gif. Nu, o dabar taip ūkiškai rėžk, kas bus pasiskiepijus po savaitės, po mėnesio, po metų, po 10 metų?

Tai kad ta teisybe ir pati gali sau pasisakyt jei sudedi daug skirtingu faktu i viena ir matai bendra paveiklsa iškurio gali daryt išvadas .
Jei noresi meziagos atsisiusk Telegram programele,persiusiu,o siaip nera saugaus portalo dalintis medziaga,kuri yra trinama visokiu checkeriu .
As nebalamutinu galvos,as ieskau logikos.Taip kaip tu ieskai sau,kad issiaiskint,kaip vienas ar kitas produktas itakoja tavo sveikata,taip as ieskau medziagos,kad issiaiskint visa ta nesamone,kuri netelpa i jokius logiskus remus.
Atsakyti
Kavyte ,ne perauklėsi mane.Buvau pažadėjųsi vaikiui,tu tik gėrimus atsivežk ir gerą nuotaiką,balių aš suruošiu prie čekio kaip dovaną.Juk mes nebe galime kažkuo nustebinti?Lego nepadovanosi? mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Na pagaliau,pritrūkau geo tekstilės porą metrų,rytoj dasipirksiu,liko 4 moliūgai ir vienas melionas nupiepęs. ax.gif
Nudegiau nugarą,šeštadienį atvažiavo dukra iš pietų,aš rudesnė čia LT.Rytoj pas kniziterapeutą,jau jis pirmą kartą nustebo,kur taip nudegiau.Dabar iš viso kaip iš pajūrio. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsirado ir pas mus jau uodų.Vakar kiek galėjau dar ravėjau jurginus.Nu bet sudygo visi,kad ir iškasinėjo kažkas? ax.gif Auga akyse ir per visą perimetrą šalia tujų. bigsmile.gif
Jei spėsiu šiandien gerai būtų nuvažiuoti į medelyną dar tujų dasipirkti,ne visos prigijo,užmirko garantuotai.O ryte skiepas,paskui kniziterapeutas,penktadienį mačiau jau dygo agurkai,reiktų pakedenti žemę.Ir dar gi vienas šiltnamis mieste,ten jau pažastų priaugę bus pomidorai,o ir gerti jie norės. ax.gif Nperkaiskite,nepervarkite. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos,

Po skiepo smile.gif Jaučiamės pusėtinai tempa vakar vos vos užkilo abiems,kaulus palaužė,naktis mažai miegota ranką abiems skauda.Tiek to potyrio . Luety skiepyjausi vien dėl to,kad mačiau kaip mama sirgo, neneoriu būti našta, dar kita priežastis atostogos, dar viena nemanau,kad pakenks. Ačiū tau širdelę už rūpestį 4u.gif
Oi bitės man kosmosas bet nagai niežti vot imsiu ir atlėksiu pas Dusia37 pačiupinėti bitukes ax.gif
Gal tu nerašei apie keistuoles.
IngridaB ir man smagu buvo ruošti balių dukrai man maisto gamyba kaipmeditacija, bet paskui jau baliuje nelabai galiu dalyvauti pavargstu, nors po teisybėje nemėgstu balių tongue.gif aš galiu paruošti ir išeiti smile.gif Man laukia baliauni savaitgaliai MB apvalus suvažiuoja giminė trim parom tai.... galvą suku pusryčiai pietūs vakarienė ir ne po vieną kartą unsure.gif bet papurtysiu garbanas ir sugalvosiu ax.gif
Čiumpu kavos ir einu vėpsoti į sodą, nes apie darbą sode nelabai kyla man rankos kaipmedūza jaučiuosi smile.gif
Atsakyti
Dukra,liepė paracatamolio nusipirkti dėl visa ko,po skiepo.Nes sodyboje nieko neturime.Ruošiuosi.........
Luety,man kaip negera buvo po pirmo skiepo.MB sako,o tu įsivaizduok,jei apsirgtum,koks jausmas būtų.Ne duok dieve. bigsmile.gif Sesuo su švogeriu prasirgo gruodį,tai užsidarę prabuvo dviese ir sakė ne duok dieve. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 06 07, 18:40)
Tai kad ta teisybe ir pati gali sau pasisakyt jei sudedi daug skirtingu faktu i viena ir matai bendra paveiklsa iškurio gali daryt išvadas .
Jei noresi meziagos atsisiusk Telegram programele,persiusiu,o siaip nera saugaus portalo dalintis medziaga,kuri yra trinama visokiu checkeriu .
As nebalamutinu galvos,as ieskau logikos.Taip kaip tu ieskai sau,kad issiaiskint,kaip vienas ar kitas produktas itakoja tavo sveikata,taip as ieskau medziagos,kad issiaiskint  visa ta nesamone,kuri netelpa i jokius logiskus remus.

Taigi labai daug kas issikreipe ir pasikeite poziuris ,daug dalyku tapo atviri.Man labai daug to atvirumo irgi nepatinka,bet su juo ateina tai ,kur pagaliau suzinojau.Tebunie tai kaina uz atskleidimus.As galiu istvert visu cia rypavimus.Nes jau duodamos tokios zinios ir tokia info ,kur niekada negalvojau bus prieinama.Ir jau pofig ta logika. Nera tai nera.Apseisiu ,dabar chaosas valdo ir ne mums ji pakeist.Tesiog teks ismokt egzistuot chaose. biggrin.gif
Ingrida ,nei tau nei vyrui negalima nei tu vaisiu nei konditerijos.Jus galvojat ,kad tie sanariu keitimai ,kaip kokiu sarnyru yra norma? Jus tik tirpdot , o traumikai tik keicia.Galiu uztikrinti ,kad ne.Jei liko mango ,tai tu dar galima,mangoviche pasidarykit.O kiekvienas sausainis pareis skausmo valanda ir nemigo naktim.
Atsakyti
Galima apie mangą plačiau.Neįsivaizduoju ką iš jo daryti?Valgau vieną. ax.gif
Atsakyti
Skaniausias dalykas yra mangu chatnis, bet kadandi brangu tai as is visokiu ne mangu bandau ta skoni isgaut. O tas chatnis tai svogunai ,cesnakai ir chili pipirai ,cia pradedantiems.Su saslyku dieviska.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
tik vienas klausimas:kodel siais laikais jus aklai tikite,kad valdzia rupinasi jusu sveikata ir uz dyka?Kodel tada vezininkams chemoterapijos mokamos,vaistai mokami?Kodel jus tikit ,kad genu inzinerijos experimentinis produktas yra jums geris?
Bukit sveikos .
Atsakyti
Labos ,
O aš lakstau antra diena , visokių reikalų prisikaupė .
Šiandien lekiu pedikiūro , reikia kojas susitvarkyti , negaliu basučiu apsiauti ... O vasara atėjo , reikia lysti iš kedukų ax.gif
Dėl maisto gaminimo ... Jei tiek prikepčiau kaip Ingrida pusę tektų išmesti . O mėtyti maistą gaila. Daug žmonių pas mane nebūna svečiuose kaime, na max kokie 8 ... Visada gaminu kažką karšto mėsiško ar žuviško . O užkandai sūris , vytintos mėsytės , alyvuogės ir tt...
Kai buvau vaikas, suvažiuodavo sesės ir tiek kepdavom - grybukai , riešutukai , pyragai , tinginiai . Dabar šventė max 1 pyragėlis ... ir dar kartais tenka galbalą ištvoti . Jei parvažiuoja vaikai kepu steiką , laukinę lašišą , jautienos gabalą , ar jautienos mėsos - daržovių pyragą +visokios keptos daržovė jei žiema ar žalios jei vasara . Nes man taip atrodo sveika ax.gif
Šlamšto prisivalgo kitur , namie lai gauna gero tikro maisto tongue.gif biggrin.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Tau neatrodo ,tai ir yra sveikas maistas,pav skruzdelynas tas lakstinis man rodosi yra koks tai naikinimo ginklas.
Lietuviska sovietine konditerija manau reikia keisti i midaus gamyba ar ka panasaus. Vis sveikiau ,vaistazoliu galima pritvatinti,aktyvios fito medziagos gerai tirpsta stipriame alko.
Atsakyti