QUOTE(IngridaB @ 2021 06 07, 15:44)
Garaže laikydavome rūsyje,gerai ten vėsu.Čia kaip ir nėra tokios patalpos.Jo vakar parsinešė vėlai jau temstant apie 22 valandą.Negalime labai ir laikyti,šiandien reikėjo atiduoti spietynes kaimynui.Supurškė ir avilyje ir tas kur dėjo vienodu kvapu,buvo pridėjęs korių su perais,kaip tu ir sakai.Va dėl laistymo tai nespėjome.Daužėme žlugtą pasikeisdami,kad toli neišskristų. Taip ir buvo.Nusileido į artimiausią kriaušę.Nu aš tai tik iš šono viską stebiu.Reiktų bitininkauti,tai nežinau nežinau.....O tai iš sesių kuri nors bitininkauja?
Bitininkauja ta pas kurią mama su bitėmis susikraustė .
Mano sūnus galėtų bitininkauti , labai turi nuojautą pas bites... Nusivedžiau pirmą kartą , tai buvau maloniai nustebusi Atrodo , kad viską žino kaip reikia daryti . Bet tam per jaunas . Kai senstels ir reikės gamtos gal tada ?
Mano mamukas iki kokių 85-86 metų pas bitutes tvarkydavosi . Jei rimtas darbas tai su sesės pagalba, jei korius įdėti tai ir pati viena...
Aš labai daug knygelių , forumų prisikaičiusi , filmukų prisižiūrėjusi ... Tenka vyresnę sesę mokyti Man įdomu
O ką išmoksi ant pečių nenešiosi . Jei kartais nebegalėsiu dirbti , nervai nebelaikys ? Kokią 40 -50 avilių bičių užsiveisiu ? Ir jei vidutiniški metai turi tą 1-1,5 t mėnesinių pajamų... Planuotoja ir skaičiuotoja aš