QUOTE(Dusia37 @ 2021 06 03, 11:26)
Ne taip mane supratai ... Ne apie paauglystę eina kalba . Apie kitos nuomonės priėmimą. Nors ji kategoriškai priešinga negu Tavo . Priimk ir žmonęs kurie bijo coronos ir skiepyjasi ... Tau jie durniai. Kur yra tiesa nežinom niekas , tik vienas dievas. Kaip ir sakau pradėkim nuo savęs, priimkim kitus tokius kokie jie yra. O apie savus nei kalbėti nei galvoti nieko blogo nergalima . Pakeitus mintis, pasikeičia ir pats žmogaus elgesys...
Luety nebus tokios tobulos bendruoomenės... prigimtis žmonių ne ta. Buvo , matėm žinom ... Nepavyko . Kodėl dabar pavyks ? Žmogus yra žiaurus ir plėšrus .
Sakykit ką norit - sūnų auklėja tėvas. Mama tik myli ir lepina . Tam ir reikia šeimos, kad užauginti vaikus. Kiek maniškis paauglystėje ignoravo tėvą , tiek dabar randa daug bendrų sąlyčio taškų ... Vyriškoj , tėvo ir jo draugų aplinkoj berniukai mokosi vyriškumo. Ne mamos keptus blynelius valgydami ...
PS pas mano sūnų empatijos irgi nedaug duota. Mokslininko tipas... Gerai bent tiek , kad jis protingas ir supranta
Kaip prisimena , kad turi mamą kartą per savaitę ar per dvi puola skambinti ...
As puikiai priimu kita nuomone ir esu tolerantiska jai.Gal ne visu 100%,bet bent stengiuosi ismokt daugiau ir daugiau.
Niekada nesakiau,kad tie,kurie skiepijasi yar durniai.Niekada.Kokia mano nuomone apie opozit veiksma,jus zinot,bet nesmerkiu tu,kurie jau tai padare.Ir ypac dabar,kai musu tarpe yra jau priemusiu ta sprendima,arba ju seimos nariai jau tai padare,nebera prasmes isvis apie tai kalbet.Yra,kaip yra.
Apie savus negalvoju blogai niekada.Isvis apie zmogu pirma galvoju gerai,ir dazniausia bunu teisi,nes blogu zmoniu mazuma.
O as tikiu,Dusia,kad katastrofiniai kataklyzmai ,kurie yra neisvengiami,tikrai pakeis zmoniu tarpusavio santykius.Dings besaikis kaupimas,pasididziavimas kazkokiu suddaikciu,vergavimas pinigams,o atsiras meile kaimynui,pagalba kaimynui pirmiausia.Turiu pazystamu kaime,jau dabar zmones tai daro.Jei aria savo bulviu lauka,tai aparia ir kaimyno,nors jis ir neprase konkreciai,bet toks susitarimas tarp zmoniu kaime.Kai kaimynui reiks talkos,eis vieni pas kitus ne uz atlygi,o uz atliktus gerus darbus,pagalba.Ir pusesere sode turi daug tokiu kaimynu.Jei vienas vaziuoja i miesta,klausia,gal jai ko reikia parvezt.ir t.t.Jau tai atsiranda,O jei dar grius finansine sistema,tai atsiras dar greiciau,nes neis isgyvent be atrimo pagalbos.Daug geru zmoniu ant svieto ir zmones tikrai ne plesrunai.Zmones yra Dievo atvaizdas,jie negali but plesrunai.Jei tokiu ir yra,tai juos tokiais padare sistema per daug metu,bet kiek daug yra puikiu,paslaugiu zmoniu ir ju daugeja ir dauges.Tikiu tuo.Kai vel imsim gyvent pagal Dievo isakymus,viskas nurims.
Na,o del sunaus,tai jis dabar elgiasi taip pat,kaip jo tevas tokiuose metuose,ir dar arsiau.Ir nezinau,ar ju seima isliks.Arogancija pas ji baisi,arba gal as jo nemoku suprast.Pas ji pyktis ant visu,kam tik nors kiek geriau sekasi.Toki pat pykti turi ir MB brolis.MB su juos negali sutart niekaip.Buvo ir MB panasus,bet su manim apsislifavo,o dabar,gyvenant UK isvis pasikeite.Zinoma prigimtis islenda,bet aiskinimas duoda naudos.Visi mes skirtingi,bet myliu visus geros valios zmones.Ypac savo seima,i kuria ieina ir mano broliai su seimomis,labai gaila,kad jie zenge ta lemtinga zingsni,net nepasitare su manim,bet yra,kaip yra.Vistiek juos myliu be galo.Ir tikiu,kad sulauksim tos velniavos pabaigos ,o kaltieji sulauks atpildo valandos.Ir tepadeda mums Dievas.
Tarp kitko,iki siol atsimenu tavo posta,kai as skundziausi,jog bijau to,kas ateina,buvau tada depresijoj,o tu pasakei,jei tiki Dievu,turi nieko nebijot,nes viskas jo valioj.Iki siol tas posakis man padeda,ta mintis labai teisinga ir man labai padejai tuo.
Istiesu,jei tu tikrai tiki Absoliutu,Dievu,ne religija,o Dievu,Visagaliu,Visatos Viespciu,tai ko bijot.Jis yra Sviesa,Pagalba sunkia valanda ir sieos ramybe.Nesu davatka,nepagalvokit,
bet tikiu visagaliu Viespaciu.Amen.