Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(IngridaB @ 2021 06 03, 10:02)
Muka,oi iš Depo tą pačią dieną sukišu į žemę.
Pomidoraų veislės?Sunku ,reikia iš namų susirinkti pokelius,žinau mintinai tik vieną-Orbit,black cheriukai,red cheriukai,daugiau reikia žiūrėti. ax.gif
Jei ne musės galima gerai gyventi.Atidarome duris,priskrenda,tai dar uodai neprasidėjo. ax.gif Penktą jau viena prikėlė.Atrodo iš vakaro ir išmušame?
Rankos kol kas tebe tirpsta.Sakiau nebe gersiu vaistų,nieko nepadeda,o skrandį pradėjau jausti.B grupės vitaminus pabaigsiu leisti,čia nepakenks? ax.gif

B grupė gerai pasileisti smile.gif
O mes nusipirkome iš Lidl ant langų rėmėelius nuo musiu tai labai patenkinti ir ant durų užsidėjome tai tikrai musių sumažėjo ax.gif
Man rūpi tik avietiniai pomikai smile.gif
Atsakyti
labas rytas,
Muka pietaujam lauke .Rytais turim daug skambučių ir laiškų biggrin.gif
Ingrida graži Tavo pieva 4u.gif biggrin.gif . Ir pas mane tokių yra, bet niekad neinu gerti kavos smile.gif Nesugalvoju ... Nupjautam kieme mažiau vabalų ...
Kaip gražiai žydi ps mane bijūnas medėjantis ir gudobelė. Ir ta mandra kalija žiedus meta ... O kvapas ax.gif Gudobelė net dūzgia , kiek bičių . Gražus laikas ...
Muka, kas liečia darbą imk 4u.gif Padėt ir patart negaliu , pati turi rasti būdą. Sveikata nenuperkama . Visa kitą gali nusipirkti už pinigus ... Aš asmeniškai visai nepakenčiu spaudimo . Bet tokia gimiau ... Turiu tris drūčiai vyresnes seses, bet niekada nebuvau " prispausta" . Tokia prigimtis, nepakeisiu ... Dėl kelionių -nuo vaikystės buvo noras nuotykių - ty sesės be manęs negalėdavo išeiti žemuogiauti - kaukdama iš paskos . O gal kas nors gero už ano tvarto kampo smile.gif Ir keliones visada stengiamės planuotis kur dar nebuvę ... Mano protas matyt dar jaunas - jam patinka naujienos biggrin.gif Taip skaičiau ... nors žinau žmonių kurie visada atostogauja tame pačiame viešbutyje ir tame pačiame kambaryje . Tai nuobodu . Atostogos man kai pasigaudau ispūdžių, emocijų, kaip protas visai atsijungia nuo darbo ... Sužinau , pamatau kažką naujo . Mudu abudu su MB tokie . Dar neženotų pirma kelionė buvo į Prahą , autobusu 1994 metai ...,
Luety pasaulis nebebus toks koks buvo . Arba prisitaikai , arba labai sunkiai kovoji su visais. Nereikia to kategoriškumo , ypač artimoj aplinkoj.
Kažkada pauglys sūnus mane paauklėjo - mama ką tu renkiesi : žinoti ar nežinoti ? Nes man ne visada patiko ką jie daro ... Aš pasirinkau žinoti . Suprantu , kad žinojau tik esmę ne detales... Bent žinojau , kad varo baliavoti , o ne pas draugą nekaltai nakvynei . Nors koks 70 pr baliauninkų meluodavo tėvams.
Kitų mes negalime pakeisti - galim tik pasikeisti patys , ir matysim ,kaip keičiasi pasaulis ... Darbe tenka ne iš tokių užsispyrėlių ir isterikų išsireikalauti ... Vienintelis kelias - nekariauti . Vienintelis kelias pozityvios mintys , pozityvus požiūris ir žmonės keičiasi mirksiukas.gif
Ui kiek filosofijos smile.gif
Pou apie rūpestį - man išeinant iį darbo vyrai padovanojo ūpintojėlį ... O man visai neatrodė , kad aį jais rūpinausi biggrin.gif . Moteriška prigimtis visasi rųpintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 06 03, 08:28)
labas rytas,
Muka pietaujam lauke .Rytais turim daug skambučių ir laiškų  biggrin.gif
Ingrida graži Tavo pieva  4u.gif  biggrin.gif . Ir pas mane tokių yra, bet niekad neinu gerti kavos smile.gif Nesugalvoju ... Nupjautam kieme mažiau vabalų ...
Kaip gražiai žydi ps mane bijūnas medėjantis ir gudobelė. Ir ta mandra kalija žiedus meta ... O kvapas ax.gif Gudobelė net dūzgia , kiek bičių . Gražus laikas ...
Muka, kas liečia darbą  imk 4u.gif  Padėt ir patart negaliu , pati turi rasti būdą. Sveikata nenuperkama . Visa kitą gali nusipirkti už pinigus ... Aš asmeniškai visai nepakenčiu spaudimo . Bet tokia gimiau ... Turiu tris drūčiai vyresnes seses,  bet niekada nebuvau " prispausta" . Tokia prigimtis, nepakeisiu ...  Dėl kelionių  -nuo vaikystės buvo noras nuotykių  - ty sesės be manęs negalėdavo išeiti žemuogiauti  - kaukdama iš paskos . O gal kas nors gero už ano tvarto kampo smile.gif Ir keliones visada stengiamės planuotis kur dar nebuvę ... Mano protas matyt dar jaunas - jam patinka  naujienos  biggrin.gif  Taip skaičiau ...  nors žinau žmonių kurie visada atostogauja tame pačiame viešbutyje ir tame pačiame kambaryje . Tai nuobodu . Atostogos man kai pasigaudau  ispūdžių, emocijų, kaip protas visai atsijungia nuo darbo ... Sužinau , pamatau  kažką naujo . Mudu abudu su MB tokie . Dar neženotų pirma kelionė buvo į Prahą , autobusu  1994 metai ...,
Luety pasaulis nebebus toks koks buvo . Arba prisitaikai , arba labai sunkiai kovoji su visais. Nereikia to kategoriškumo , ypač artimoj aplinkoj.
Kažkada pauglys sūnus mane paauklėjo  - mama ką tu renkiesi : žinoti ar nežinoti ?  Nes man ne visada patiko  ką jie daro ... Aš pasirinkau žinoti . Suprantu , kad žinojau tik esmę ne detales... Bent žinojau , kad varo baliavoti , o ne pas draugą nekaltai nakvynei . Nors koks 70 pr baliauninkų meluodavo tėvams.
Kitų mes negalime pakeisti - galim tik pasikeisti patys , ir matysim ,kaip keičiasi pasaulis ...  Darbe tenka ne iš tokių užsispyrėlių ir isterikų išsireikalauti ... Vienintelis kelias - nekariauti . Vienintelis kelias pozityvios mintys , pozityvus požiūris ir žmonės keičiasi  mirksiukas.gif
Ui kiek filosofijos smile.gif
Pou apie rūpestį - man išeinant iį darbo vyrai padovanojo ūpintojėlį ... O man visai neatrodė , kad aį jais rūpinausi  biggrin.gif . Moteriška prigimtis visasi rųpintis  biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
paaugliai buvo normalus vaikai,neturejau dideliu bedu,bet klaida buvo,kad daug dirbau,i jie augo patys sau .As taip ieskau saknu,kodel mums su sunum taip atsitiko.
Keltis i Fr neiseis,daug problemu.
Pasaulis tikrai nebebus toks,kaip buves.Reset,tai gryzimas prie artimo meiles,zemes,paties saves issilaikymo,gryzimas i gamta,jos istakas.Ir pasaulis suka ienas musu i ta puse,tik dar ne visi suvokiam ka tai reiskia.
Senai jau taip blogai miegojau Buvo karsta,minciu lavina goze miega.Einu kavos virt.
Atsakyti
Tiesa,mano cesnakai ene zydet.Vakar isskyniau,sumaliau su krapais,petrazolem,truputi metos,dar kazkokia citrinis skonio zole,truputi druskos,aliejaus,gavosi neblogas patarmasas.
Pirkau vakar dvi levandas,bishki brangios,po £3,99,bet jau tiek kvepia lapai net.Turi kelis ziedukus.Is daigu,nieko negavau Norejau dar shparaginiu pupeliu,nera,tai tik baltu kaliaropiu 6 daigus pirkau,nes turiu tik violetiniu.
Vaziuoju i soda
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 06 03, 10:49)
Labas rytas 4u.gif
paaugliai buvo normalus vaikai,neturejau dideliu bedu,bet klaida buvo,kad daug dirbau,i jie augo patys sau .As taip ieskau saknu,kodel mums su sunum taip atsitiko.
Keltis i Fr neiseis,daug problemu.
Pasaulis tikrai nebebus toks,kaip buves.Reset,tai gryzimas prie artimo meiles,zemes,paties saves issilaikymo,gryzimas i gamta,jos istakas.Ir pasaulis suka ienas musu i ta puse,tik dar ne visi suvokiam ka tai reiskia.
Senai jau taip blogai miegojau Buvo karsta,minciu lavina goze miega.Einu kavos virt.

Ne taip mane supratai ... Ne apie paauglystę eina kalba . Apie kitos nuomonės priėmimą. Nors ji kategoriškai priešinga negu Tavo . Priimk ir žmonęs kurie bijo coronos ir skiepyjasi ... Tau jie durniai. Kur yra tiesa nežinom niekas , tik vienas dievas. Kaip ir sakau pradėkim nuo savęs, priimkim kitus tokius kokie jie yra. O apie savus nei kalbėti nei galvoti nieko blogo nergalima . Pakeitus mintis, pasikeičia ir pats žmogaus elgesys...
Luety nebus tokios tobulos bendruoomenės... prigimtis žmonių ne ta. Buvo , matėm žinom ... Nepavyko . Kodėl dabar pavyks ? Žmogus yra žiaurus ir plėšrus .
Sakykit ką norit - sūnų auklėja tėvas. Mama tik myli ir lepina . Tam ir reikia šeimos, kad užauginti vaikus. Kiek maniškis paauglystėje ignoravo tėvą , tiek dabar randa daug bendrų sąlyčio taškų ... Vyriškoj , tėvo ir jo draugų aplinkoj berniukai mokosi vyriškumo. Ne mamos keptus blynelius valgydami ...
PS pas mano sūnų empatijos irgi nedaug duota. Mokslininko tipas... Gerai bent tiek , kad jis protingas ir supranta smile.gif Kaip prisimena , kad turi mamą kartą per savaitę ar per dvi puola skambinti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 birželio 2021 - 12:29
Visi vabalai nuo karvės skrenda,kuri ganosi netoli.Ir nuo kaimynų kiemo,juk ten koją galima nusisukti.O ką aš padarysiu? blink.gif
Cha mūsų povestuvinė kelionė buvo į Sočį ir dviese dviračiais po Lietuvą.Juk aš ne tokia jau važiuotoja,kai užkrovė krepšius,galvojau nebe pavažiuosiu.Pirmą dieną numynėme 100 km iki Molėtų.Juk ir dviračiai buvo tarybiniai turistiniai. bigsmile.gif Oi nerami dūšia buvo mb,kai apsivedėme.Su dviračiais,su slidėmis į kalnus žiemą,baidarėmeis per ledus,pūslėtomis rankomis grįždavo,su etnografiniu koncertai.Žiūriu dičkis į tėvą.Kuo tik neužsiima?Juk kai pas mus gyveno,vos ne kasdien pamokos dainavimo,grojimo,psichologijos,verslo konsultavimo,dabar dar ispanų mokosi..........internetu.Mokytojai iš viso pasaulio. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Susodinau 32 melionus,15 arbūzų,dar kažkur 15-20 liko arbūzų daigų.Tingiu bedengti,gal nesušals naktį? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 06 03, 11:26)
Ne taip mane supratai ... Ne apie paauglystę eina kalba . Apie kitos nuomonės priėmimą. Nors ji kategoriškai  priešinga negu Tavo .  Priimk ir žmonęs kurie bijo coronos ir skiepyjasi ... Tau jie durniai. Kur yra tiesa nežinom niekas , tik vienas dievas. Kaip ir sakau pradėkim nuo savęs, priimkim kitus tokius kokie jie yra. O apie savus nei kalbėti nei galvoti nieko blogo nergalima . Pakeitus mintis, pasikeičia ir pats žmogaus elgesys...
Luety nebus tokios tobulos bendruoomenės...  prigimtis žmonių ne ta. Buvo , matėm žinom ... Nepavyko . Kodėl dabar pavyks ? Žmogus yra žiaurus ir plėšrus .
Sakykit ką norit  - sūnų auklėja tėvas. Mama tik myli ir lepina . Tam  ir reikia šeimos, kad užauginti vaikus. Kiek maniškis paauglystėje ignoravo tėvą , tiek dabar randa daug bendrų sąlyčio taškų ... Vyriškoj , tėvo ir jo draugų aplinkoj berniukai mokosi vyriškumo. Ne mamos keptus blynelius valgydami ...
PS pas mano sūnų empatijos irgi nedaug duota. Mokslininko tipas... Gerai bent tiek , kad jis protingas ir supranta smile.gif  Kaip prisimena , kad turi mamą kartą per savaitę ar per dvi puola skambinti ...

As puikiai priimu kita nuomone ir esu tolerantiska jai.Gal ne visu 100%,bet bent stengiuosi ismokt daugiau ir daugiau.
Niekada nesakiau,kad tie,kurie skiepijasi yar durniai.Niekada.Kokia mano nuomone apie opozit veiksma,jus zinot,bet nesmerkiu tu,kurie jau tai padare.Ir ypac dabar,kai musu tarpe yra jau priemusiu ta sprendima,arba ju seimos nariai jau tai padare,nebera prasmes isvis apie tai kalbet.Yra,kaip yra.
Apie savus negalvoju blogai niekada.Isvis apie zmogu pirma galvoju gerai,ir dazniausia bunu teisi,nes blogu zmoniu mazuma.
O as tikiu,Dusia,kad katastrofiniai kataklyzmai ,kurie yra neisvengiami,tikrai pakeis zmoniu tarpusavio santykius.Dings besaikis kaupimas,pasididziavimas kazkokiu suddaikciu,vergavimas pinigams,o atsiras meile kaimynui,pagalba kaimynui pirmiausia.Turiu pazystamu kaime,jau dabar zmones tai daro.Jei aria savo bulviu lauka,tai aparia ir kaimyno,nors jis ir neprase konkreciai,bet toks susitarimas tarp zmoniu kaime.Kai kaimynui reiks talkos,eis vieni pas kitus ne uz atlygi,o uz atliktus gerus darbus,pagalba.Ir pusesere sode turi daug tokiu kaimynu.Jei vienas vaziuoja i miesta,klausia,gal jai ko reikia parvezt.ir t.t.Jau tai atsiranda,O jei dar grius finansine sistema,tai atsiras dar greiciau,nes neis isgyvent be atrimo pagalbos.Daug geru zmoniu ant svieto ir zmones tikrai ne plesrunai.Zmones yra Dievo atvaizdas,jie negali but plesrunai.Jei tokiu ir yra,tai juos tokiais padare sistema per daug metu,bet kiek daug yra puikiu,paslaugiu zmoniu ir ju daugeja ir dauges.Tikiu tuo.Kai vel imsim gyvent pagal Dievo isakymus,viskas nurims.
Na,o del sunaus,tai jis dabar elgiasi taip pat,kaip jo tevas tokiuose metuose,ir dar arsiau.Ir nezinau,ar ju seima isliks.Arogancija pas ji baisi,arba gal as jo nemoku suprast.Pas ji pyktis ant visu,kam tik nors kiek geriau sekasi.Toki pat pykti turi ir MB brolis.MB su juos negali sutart niekaip.Buvo ir MB panasus,bet su manim apsislifavo,o dabar,gyvenant UK isvis pasikeite.Zinoma prigimtis islenda,bet aiskinimas duoda naudos.Visi mes skirtingi,bet myliu visus geros valios zmones.Ypac savo seima,i kuria ieina ir mano broliai su seimomis,labai gaila,kad jie zenge ta lemtinga zingsni,net nepasitare su manim,bet yra,kaip yra.Vistiek juos myliu be galo.Ir tikiu,kad sulauksim tos velniavos pabaigos ,o kaltieji sulauks atpildo valandos.Ir tepadeda mums Dievas.
Tarp kitko,iki siol atsimenu tavo posta,kai as skundziausi,jog bijau to,kas ateina,buvau tada depresijoj,o tu pasakei,jei tiki Dievu,turi nieko nebijot,nes viskas jo valioj.Iki siol tas posakis man padeda,ta mintis labai teisinga ir man labai padejai tuo. ax.gif 4u.gif Istiesu,jei tu tikrai tiki Absoliutu,Dievu,ne religija,o Dievu,Visagaliu,Visatos Viespciu,tai ko bijot.Jis yra Sviesa,Pagalba sunkia valanda ir sieos ramybe.Nesu davatka,nepagalvokit, biggrin.gif biggrin.gif bet tikiu visagaliu Viespaciu.Amen.
Atsakyti
Siaip tie kataklizmai jau buvo pries koki 10 metu numatyti.Bet atsitiko kaip visada - nudobe zinios nesejus.Tai dabar mes ulybajemsia i masem.
Jo ingrida ,karve dabar yra parazitu veisykla.Beigi stirnos ,sernai ir visa fauna kuri tau gyvent trukdo.O jums patinka but kaimo juokdariais? Man kartais ispuola tokia role,bet as moku is saves pasisaipyt.
O luety aprasytas komunizmas skinasi kelia i gyvenima anti socialines izoliacijos salygomis. Musu yra ,mes istvermingi ir mes dieva matome kiekviename serganciame, kencianciame ir reikalingame pagalbos.Kazkodel net lenkijoje musu daugiau.
Atsakyti

Komunizmo nenoriu...jau stačiau ji. Ir mano lauko tegul niekas nearia neprasytas. Bijau tokio gyvenimo...

Atsakyti
Man tai ne komunizmo baisu , o metodo ,kuriuo jis bus ivestas.Jau dabar tai vyksta,kritine mase susvetimejimo,atsiribojimo ir issizadejimo.
Luety ,kodel manai kad neimanoma i fr persikraustyt? Jei tau teikia laime butent buvimas salia seimos nariu tai reikia to ir siekti.Sunkoka ta kalba, bet ismokt galima. O visa kita tik detales.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dusia,pas mane irgi lygiai tokios pat spalvos žydi medėjantis bijūnas.O tu matei kiekviename žiede po tris bites.Įdomu nuskynus nebyra greitai,galvoju sukti švogeriui puokštę su įvairiomis gėlėmis,įdėti ir bijūną.MB ruošiasi virti sirupą bitėms,bijo,kad neturi dabar iš kur nešti?Nors rapsų laukai aplinkui,bet kad nematome skristų. mirksiukas.gif
Kaupiuosi vakare kepiniams,tortui gaminti.Nesugalvoju,ką jaunimui prikepti?Riešutėliai be abejo,gal plikytų?Dar keksiukų,pyragą kokį? ax.gif Nevalgysiu,nevalgysiu,man užtenka kvapų. mirksiukas.gif Panakotą sumakaluosiu,ledų pagaminsiu.Gal užteks.Šiandien parsivežti sumuštinukus ,kibinukus,picutes,duonos prikeps pažystama.Tik kur viską sudėti?Šaldytuvan netilps,į namą galėčiau nešti vėsu,bet bijau pelytės,mačiau kad gyvena,šokoladan įsisuko.Gal dabar jau išėjo vasarą? ax.gif Pas kaimynus 11 kačių,maitina kačių ėdalu,tegul peles gaudo. blink.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Nuatriau vakar dirbti iš sodo bet aplinkybės vakare pasikeitė, bet gal nevažiuosiu, nebent iškvies kažkaip noriu ramybės ir be žmonių, ramiai pasidaryti darbus ir darbinius ir sodinius ...
Luety čiupk 4u.gif na žmones priimi bet ar širdelėje nepyksti, kad jie tavęs nepaklausė ir kiek supratau pasiskiepyjo broliukai ir jų šeimos. Kartais priimame žmones bet va kertelėje kažkur užlėptas guli apmaudas verysad.gif na aš daugiau čia apie save sunku kartais išvalyti kerteles...
Bendruomeniškumas man patinka jeigu manęs tai neleičia ax.gif
IngridaB jazau kiek visko prigaminsi blink.gif na aš čia garsėjau kad daug gaminu beeet man iki atvęs dar toli ax.gif Svarbu tau patinka gaminti ir nenuvargini save nepamiršk, kad reikai ir poilsio smile.gif aha kas mokina rolleyes.gif
Kavasucitrina nereikia kaimo keisltuolių aš esu sodo bendrijos keistuolė 4u.gif
O aš nei komunizmo nei kapitalizmo nei socializmo nenoriu noriu ramybės verysad.gif žinau nepilietiška bet...
Čiumpu kavą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 04 birželio 2021 - 07:40