Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labutes 4u.gif 4u.gif
kaip gera vasarai atejus.Net vejelis malonina,o ne erzina,ar sukelia salti.Ravet jau nuvaziavus ne labai gaunasi,nuvaziuojam i pati karscio kilima,tai tik palaistyt lieka jegu,o laistyt reikia daug,nes viskas labai dziusta.
Del LT nesitikejau tokios reakcijos,dzievazhi. biggrin.gif biggrin.gif Galvojau mielai mane priimsit atgal biggrin.gif biggrin.gif
Abu esam didelej nostalgijoj Lietuvos.Ypac dabar per ta velniava,jautiesi toks vienisas,nors ir dviese,bet vienisi.Jei padetis bloges,draugu nera,brolio seima visi marmaliuoti,eme kazkaip musu vengt,negali suprast,kodel mudu dar ne,vaiko-nezinau,nesisako.Jis pas mane isskirtinis,ko niekada netikejau gyvenime busia taip.Pagalvojom vakar,kad savo saly nors kalbantys sava kalba aplink bus.Abu vakar emem planuot,ka ir kaip daryt.Risa saitai baisiai.Neperkelsi su kranu i LT visko.Pries 20m.buvo lengva pradet nuo nulio,dirbom,buvo pajamos.Dabar gryztume ant lauko.NT kainas ziurinejom,klaikios.Sunku pradet.Cia man nieko netruksta,materialiai visko turiu,neturiu jaunystes,tiek jegu,kaip pries 20 m.Ar patempsim gryze.Mase problemu iskils,bet vel,medicina privati prieinama butu,o senatvej jos reikes,cia darosi vis sunkiau ir sunkiau,po 100 spynu uzsirakine,nei ieisi,nepasimatysi.Lieka tik greituke,bet ir ji ne visada tinka.Mastom toliau.
Per si menesi jau trecia zmogu matau gulinti salia saligatvio,salia kelio nualpusi,ar taip kas blogiau,bet visi tokio vidutinio amziaus.Siandien mergina musu gatvelej iskritus,du vyrai kalbina,kita moteris uzdejus sketi nuo saules saugo ir skambina greitukei.Neramina truputi.Per 20 m tiek nemaciau,kiek per si menesi.Budavo nebent koki girta matai,ar koki seneliuka parvirtusi,o cia 30-40.Nu gal vitaminu stoka.
Levandu nebenuvaziavom,kazkaip nebe ta nuotaika buvo ryte,negu vakare.Gal ryt anksciau isvaziuosim ir uzsuksim.Dar turiu viena lysve,kurioj yra 4 bulviu daigai isdyge ir 6 porai pasodinti,ploto yra,nezinau ka dar galeciau ikist?Ka jus auginat daugiau lauke?
Atsakyti
Luety,mano pirma marti šią naktį apalpo Londone vonioje,išvežė greitukė,sulašino lašelinę.Kas ten pas jus darosi?
blink.gif
AA na bet mano akys pasigrožės bent akimirką?Po manęs nors ir tvanas. biggrin.gif
Na bet šiandien nuvažiavau į Depą,žiūriu į vežimėlius nukainuotos nukainuotos gėlės.Sutinku pažystamą ir ta priskrovųsi,kiša man telefoną žiūrėk kaip šiemet apsisodinau kiemą.Ir aš papirkau smulkių šliauženčių gėlyčių pakaišioti,kad žolė mažiau dygtų.O svarbiausia važiuoju iš Depo,suku į kelią,priešais mašina sustoja,nu b..n susikeikiu,ko dabar sustojai?Iššoka moteriškė ir rodo į stogą mano mašinos,nu taip visas padėklas liko ant stogo su gėlėmis.Iššokau iš mašinos ,o juokas ima,už manęs kolona mašinų.Gėlių nebūtų gaila,bet nupirkau granules nuo skruzdėlių,brangoka būtų. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Buvau pas berniuką kniziterapeutą,nauja klinika jo sįteigta,viskas nauja.Tuo atsidarys šeimo kavinė šalia dar,labai gražioje vietoje.Išlaužė mane visą,staugiau,šiaip kantri aš,bet čia...kaip gimdymas.Visi raumenys užspausti.Laikysena kraupi mano.Skau pas mane padidėjęs spaudimas nuo jaunystės,sako matosi iš lūpų,veido??????? blink.gif Atrodo blauzdų tokie nemaži raumenys ,bet ir tie užspausti,kai pradėjo paudyti.Uždavė namie pratimų.Keltis iš lovos(ne mano natūrai) iš lėto,ant šono,tada atsisėti ,pasedėti ir tik tada keltis.Na kur tau?Strykt. mirksiukas.gif Vienu žodžiu draugausime.
Pou,kai pirmą kartą darė gliukozės tyrimą ,gydytoja liepė atsinešti mezginį ir sėdėti dvi valandas.Dabar kai karantinas,negali sėdėti. blink.gif
Luety,arbūzus,melionus lauke augink dar.Pas mane kad atsigavo visi daigai.Kur juos susodinti?Šiandien į turgų iš namų išvežiau likučius pomidorų,atidaviau vienam pažystamui,žinau sunkiai laikosi,sakiau parsiduok. rolleyes.gif Na arbūzus gaila išdalinti. ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Ratukai suveikė, bet manau ir visų palaikymas 4u.gif Labai geras patarimas iš berniuko kuris darė tyrimą nuskambėjo užsimerkite kaip įvežinėsiu ir stenkitės būti užsimerkus. Tiesa aparatas erdvesnis,Pau čia Šlainiuose šiemet naujas pastatytas, visur šviesu ir dar mačiau ertme virš galvos taip kad malda ir mantra dėliojosi tongue.gif Uf dabar reikia sulaukti atsakymo 4u.gif
Luety o tu važiavai į UK paskui vaikus ar kad ant Lietuvos sunku buvo pragyventi? Tiesa o kaip tavo tėvėlis besilaiko?
O aš išvis naminė, savarankiška tai jo bet naminė, man visur gerai bet namie wub.gif savos sienos, sava aplinka ax.gif ir keliauti nemėgėja, net į nida beveik 15 metų į tą pačia vietą važiuodavome, netgi jeigu ir būdavo užimta vistiek iš Purvynės gatvės ni ni tongue.gif čiudna esu, bet man reikia pažystamos aplinkos, net va į viešbutį SPA Lietuvoje prašau tų pačių kambarių unsure.gif o va turkuose tai išvis dvi dienas kaip lunatikė, kol apsiprantu blink.gif
IngridaB bet kinezeterapeutai nelaužo manęs sportininkų atsisakė, nes niekaip neradome neskaudžios padėties daryti pratimus. Ir prisakė jokių per skausmą pratimų. O va jeigu masažuotojas tai jo jeigu papuolė ant ščyro, tai kol visus raumenis neatkels iš po apačios nepaleis. Reikės ir man eiti pas masažiste, nes jaučęiu įtampa nugaroje:(
IngridaB ale jazau kaip jos tai nenulėkė tos gėlukės o kokias proškas perki nuo skruzdžių, pas mane pieva visa iškilnota jaučiu taip ir bus kol jaunimas neišksris.
Luety aš auginu porus, salierus, morkas, burokus,daug salotų, svogūnus laiškams, svogūnus paprastus, eilukė braškių, serbentų kelis krumus, šilauoges, kaleropes kopūstus moliųgus ir cukinijas 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 02 birželio 2021 - 06:54

Labas rytas.
Tai prieš pratimus kaip ir masažą padarė,palaužė. ax.gif Jaučiau niekaip galvos neatlaisvinau,pati jaučiau niekaip neatsipalaidavau. ax.gif
Šiandien dukriuko 34 ,pirmagimė. mirksiukas.gif Sutarėme šeštadienį švęs sodyboje.Kiek darbų su mb šiandien laukia.O miegota vėl sunkiai paryčiais tik užmigau. blink.gif Krepšinio aikštelė dar nuo žiemos nešienauta,tinklinio irgi nežinau kaip bus?Aviliai pastatyti netoli.Sakiau mb kad per arti.Vakar atsivežėme talpas vandeniui pastatyti reikia ir prileisti vandenį.Vieną leisime iš grežinio,kitą iš šulinio.Gerai šilta diena nusimato,sušils vanduo.O dar spinta nupirkta ,reikia surinkti,iki žvirduobės nuvažiuoti pagaliau,baigiu išzyzti galvą mb.Reikia keliukui pagaliau pripilti,jei ras kas atveža? mirksiukas.gif
Gražios,saulėtos dienos . 4u.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 birželio 2021 - 08:14
Nuo skruzdėlių pirkau granules Depe.Matysime kiek padės.Pas mane kolonija visa skruzdėlių.Pilna skruzdėlynų,lenda į namą. bigsmile.gif
Pasikoliojau nuo ryto,nemoku ramiai.Konteinerį veža jau virš dviejų mėnesių,mokame už orą tris metus.Uch...............
Atsakyti
Pernai man šitos neblogai buuvo dar plius yra purškaliukas ir tokie konteineriukai jie veiksmingi terasoje ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Dėl šiukšlių ne iš pirmos girdžiu o mes mokame už du sklypus ir už orą, nes konteinerių neduoda unsure.gif Tiesa dideliausi sveikinimai mamukui ir dukriukui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 02 birželio 2021 - 08:56
Labas rytas,
Imu kavos . Dėkui Ingrida.
Ir dižiausi sveikinimai prieš 34 metus patapus mama 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mudu su MB persikraustėm į kaimą keliom dienom, nes namie užuko šiltą vandenį. Čia pirtukę galim pasikurti . Ir laikas man geras- naujus dok tik kitą savaitę pasiimsiu . Nėra didelio tempo smile.gif
Luety , siūlyčiau atvažiuoti pagyventi kelis mėn LT , pasinuomoti būstą . Nenutraukus ryšių su UK . Ir matysite, ar verta ar ne . Gerai ten kur mūsų nėra...
Man vasara geriausia gyventi sodyboje ax.gif O keliones, nuotkykis ir tt labai labai mėgstu . Mano protas matyt laukia nuotykių ...
Muka, kaip MB sveikata ? Ar tvarkosi bėdos ?
Gražios ir darbingos dienos !

Ps Luety , jūs laistote visdury dienos augalus ? aš tai tika anskti ryte arba vakare. Bet jau saulėtą dieną ... Mano supratimu negerai laistyti vidury dienos kai saulė kaitina ? Taip mama mokė bigsmile.gif biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 birželio 2021 - 09:37
QUOTE(Dusia37 @ 2021 06 02, 11:35)
Labas rytas,
Imu kavos . Dėkui Ingrida.
Ir dižiausi sveikinimai prieš 34 metus patapus mama 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Mudu su MB persikraustėm į kaimą keliom dienom, nes namie užuko šiltą vandenį. Čia pirtukę galim pasikurti . Ir laikas man geras- naujus dok tik kitą savaitę pasiimsiu . Nėra didelio tempo smile.gif
Luety , siūlyčiau atvažiuoti pagyventi kelis mėn LT , pasinuomoti būstą . Nenutraukus ryšių su UK . Ir matysite, ar verta  ar ne . Gerai ten kur mūsų  nėra...
Man vasara geriausia gyventi sodyboje  ax.gif O keliones, nuotkykis ir tt labai labai mėgstu . Mano protas matyt laukia nuotykių ...
Muka, kaip MB sveikata ? Ar tvarkosi bėdos ?
Gražios ir darbingos dienos !

Ps Luety , jūs laistote visdury dienos augalus ? aš tai tika anskti ryte arba vakare. Bet jau saulėtą dieną ... Mano supratimu negerai laistyti vidury dienos kai saulė kaitina ? Taip mama mokė  bigsmile.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

MB sveikata be pakitimų verysad.gif o dar ir kelią ptadėjo skaudėti tai jaučiu bus meniskas tai echo švietimas tik 07.01 iki to prieuždegiminiai bet su jo skrandžiu ....
Aha ir man sakė uošvienė laistyti tik ryte ir vakare ax.gif nors būna springerius paleidžiu ir per dieną rolleyes.gif
Atsakyti
Oi kiek prikalbejot biggrin.gif 4u.gif
Labos, 4u.gif 4u.gif
As laistau iki pietu.Pas jus buna jau pietu ikarstis,kai as bunu sode.Dazniausiai lieju 11 val ryto.Dar nebuna taip karsta.Aciu,kad rupinates 4u.gif 4u.gif
Issikepiau riesutu sviesto vaflinius blynus,is duotos normos isejo du.Skanu,bet jau labai sotu,vos viena iveikiau. biggrin.gif biggrin.gif
Nu dabar atsakymas i klausimus.Vaziavau i UK,nes geliu biznis baigesi,atsirado didziule konkurencija musu mazame miestelyje,nebeapsimokejo moket uz pataplas,pelnas buvo nedidelis.Darbo neliko,med seserimis uzkisti mazi miesteliai,santykiai su MB nebesiklijavo,jis isvaziavo pirmas.Sunus jau ten buvo 5 metus.MB isitvirtino ir pasiule dar karta pabandyt klijuot puodyne.Atvaziuot. bigsmile.gif Sutikau,vienai likus LT visai buvo klaiku,net pasibart nebeliko su kuo biggrin.gif biggrin.gif Dukra jau 3m buvo Prancuzijoj tuo metu.
Siaip man gerai ,kur mano seima.Nemegstu kelioniu lektuvu,isvis nemegstu kelioniu,kaip Muka.Geriausiai jauciuosi savo namuose.Man kancia isikurt kazkur nezinomoj vietoj,laikinai atostogom,greit pavargstu nuo ramybes nebuvimo.Saule pajury man isvis peilis,nemegstu kept.Jaunystej norejau but ruda,tai kepdavau 30min ant nugaros,30 min ant pilvo,gryztu,vakare -pusles biggrin.gif biggrin.gif
Nusprende buvom mes,kaip Dusia sako,atvaziuot,issinuomot ir bandyt gyvent,ieskot,bet ta reikejo padaryt bent 2m atgal.Dabar,prie tokiu nesamoniu,gali istrigt visam laikui.Be to atvaziavus i LT reik karantinuotis,nenoriu,testu nedarysiu,nebent abiejose salyse bus galima is seiliu.Tai va,kol tas beprotnamis nesibaige tai pagaliu i gryzimo ratus tik daugeja.Beje eina kalbos ,kad i lektuvus nepriims vakcinuotu.Bijo,kad ore istiks insultai nuo kresejima didinanciu komponentu vkc-nose.Gal cia blefas,nezinau.Palauksim,pamatysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 birželio 2021 - 14:14
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
IngridaB ačiū už pusryčius tavo pievoje ax.gif
Jau kaip nenorėjau važiuoti darban ale ką darysi mažu ryt dirbsiu iš sodo ax.gif Grįžus išsunkta kaip citrina jaučiuosi reikai šiltnamį laistyti gal ir ravėti pradėti nekyla rankos nors tu ką unsure.gif kažkaip išbarstyta jaučiuosi, jaučiasi atostogų trūkumas nežinau kada nugnybti teks, nes dabar audituoti lyg turėtų pradėti tai vėl klausimų atsakymų dienos, su įrodymais ir t.t. O dar direktorė brūzdėti pradėjo irigi nervai nelaiko verysad.gif Et ką čia apie darbus kitaip nebus šiam etape smile.gif
Luety o jeigu arčiau dukters? Nors kaip ir rašiau man būtų iššūkis, net va kabinetą teko pakeisti tai nervavausi kelias dienas na keistuolė ir tiek esu ax.gif
Aš sakiau pabandysiu padaryti kopūstą užkepta su faršu ax.gif
Tiesa IngridaB o kaip po masažo rankos? Ar jau sukišai visus grobius iš Depo. Ir man taip neparašei kokias veisles pomidorų sėji smile.gif
Dūsia37 pavydžiu geri kavą lauke ane ax.gif
Geros ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Muka,oi iš Depo tą pačią dieną sukišu į žemę.
Pomidoraų veislės?Sunku ,reikia iš namų susirinkti pokelius,žinau mintinai tik vieną-Orbit,black cheriukai,red cheriukai,daugiau reikia žiūrėti. ax.gif
Jei ne musės galima gerai gyventi.Atidarome duris,priskrenda,tai dar uodai neprasidėjo. ax.gif Penktą jau viena prikėlė.Atrodo iš vakaro ir išmušame?
Rankos kol kas tebe tirpsta.Sakiau nebe gersiu vaistų,nieko nepadeda,o skrandį pradėjau jausti.B grupės vitaminus pabaigsiu leisti,čia nepakenks? ax.gif
Atsakyti