Gavau ratukų mažu apsiraminsiu. Pau poteriauju visą laiką, bet vistiek dūstu o kaip galvos daro tai išvis mirtis na duok die susitvarkyti su savo baimėmis.
Vakar dirbau terasoje kaifas bet šiandiena jau darbe visko nesusivešiu, bet bandysiu penktadieniais dirbti tik iš namų Nuspirkau gultą MB juokiasi kad taip naujas ir gulės, o aš trept kojele imsiu ir gulėsiu ir nieko nedirbsiu tik dar įdomią knygą reikia susirasti
Luety na gerai sako Dusia37 NT kainos šoka pasiutpolke visi maišus krato bando legalizuoti pinigėlius ir visi į NT. Sodai pas mus visi išpirkti, uošviai sodą pardavė jau 5 ar 6 metai dar kažkur skelbimas kabo ir ką vis skambina. Neatkalbinėju jokiais būdais, tiesiog bandau nupiešti NT rinką. O ką nuspręsi reiks pagalbos ant Lietuvos telefoną žinai
Reikia raišioti pomikus dar atsodinti kelis jau ravėjimas prasidėjo ir kada spėti pagulėti ant gulto
IngridaB gliukozę gerti viau bet žinok toks kritimas svorio gal ir džiugina bet ne į sveikatą niekad negalvojau, kad taip rašysiu Čiupk
Geros ir darbingos dienos
Muka , aš irgi turiu gultą Mb padovanojo tipo , nes man baisiai reikėjo ... galvoji randu laiko jam ? Išsinešu , pasistatau - važiuojant namo MB įneša burbėdamas
Apie tyrimus man net baisu pasidarė ... Kiek čia Jūs visko išmanote. Nei galvos nei šiknos nėra tyrę . Negaliu aš vaikščioti pas gydytojus Penkios mintės prie kabineto ir aš ju žinau , kad esu labai labai sveika Gliukozę darė tik kai nėščia buvau ... aš galvoju , kad ligos pareis ant kokių 70 metų ? Laiko turėsiu
O jau kokie gražūs pusryčiai Tiesiog balius ant žolės . Dėkui Ingrida
Muka , dėl bičių mano pasiūlimas galioja - nori pabandyti , atvažiuok . Matysi nori tu bitininkauti ar ne . Yra žmonių kuriems nuo dūzgimo kailiukas šiaušiasi . O man kaifas apoterapija ... Sėdėjau prie spiečiau gal pusvalandį , klausiau zvimbimo ir žiūrėjau kaip veikia kolektyvinis protas. Užteko motinėlę nukratyti į spietinę ir visos kitos nuo šakos tepu tepu į spietinę . Aš svaigstu apie bičių namelį ... Net buvau suradusi kas juos gamina . Gerai , kad MB mane prilaiko Iš tikro tai jau daug Lietuvoj jų . Galima nuvažiuoti , jei nori pasibūti . Pigiau .
Prasidėjo vasara ? Nei šilumos nei saulės ... Tikra lietuviška, kaip vaikystėje.
Tavo ateities raktiniai zodziai - metforminas, insulinas,ir nukris kojos i uliunu pelke.
Net pasigooglinau kas tas metforminas? Nu ne gal nereiks?Galvojate as labai jau valgau konditerinius gaminius?As tik kepu.Dabar is viso nepamenu kada kepiau?Na reiks ko gero dickio gimtadieniui prikepti?Jei jau tvirtai sugalvos svesti pirtyje.
Geriau gliukoze butu kaip migdomieji,traukia miegan nors tu ka.Preaita karta tai dvi valandas pramaskatavau po parduotuves.Dabar sesute dar primine ramybes busena.Nu tikrai vos uzlipau i penkta auksta,pastovedama.O dabar atrodo griuciau ir miegociau. AA man sokineja cukrus,pries kelis metus gydytoja nest surase meniu ka valgyti.Paskui atsistate savaime. Gerai vaziuoju toliau krauja priduoti.Paskui jau gal galesiu po parduotuves pasimaskatuoti?
Tavo ateities raktiniai zodziai - metforminas, insulinas,ir nukris kojos i uliunu pelke.
Alta, sakai 10 metų? Tai dar gal man nėra ko nerimauti, tik paskutinius 2 metus esu šiek tiek pasileidus plaukus mityboje. Nors ir tai miltų namuose neturiu, o cukrų naudojantys patys tegul žiūrisi, kada jis pasibaigs . Tiesą sakant, Ingridos pyragai man irgi baisokai atrodo, nebent tik kitus vaišina, o pati nevalgo
Šiaip tavo rašymo stilius įdomus, kitose temose esu pastebėjusi . Kai suprantu, ką parašei, tai visai patinka
Luety, manau, kad jei gali negrįžti į LT, tai negrįžk
Kas keisciausia ,kad visos temoje nuosirdziai pasisake ,ka galvoja apie grizima. Vistik ,kokios bebutu,bet ne klastingos ir kerstingos
Sveikos, merginos
Ingrida, gliukozės tolerancijos tyrimas labai informatyvus, bet jis momentinis. Va, jei anksčiau, tas dvi valandas, kurias turėjai būti ramiai, lakstydavai, natūralu, kad atsakymas būdavo kiek pakoreguotas. Glikolizilintas arba glikuotas hemoglobinas parodo maždaug 2 mėnesių gliukozės kraujyje vidurkį. Šiaip šį tyrimą skiria diabetikams, bet jį verta pasidaryti ir "prijaučiantiems", t. y. su gliukozės tolerancijos sutrikimu arba, kai retkarčiais pagaunamas padidėjęs rytinis gliukozės kraujyje kiekis.
Muka, man taip pat tas MRT iššūkis. Nors prieš 3 metus darė galvos su kontrastu 2 valandas, pirma valanda sunkiai praėjo, antrą valandą jau snūduriuot pradėjau. Tarp kitko, lengviau pernešiau prietemoje - Šilainiuose darė, o Savanorių pr. nors ir trumpesni tyrimai, bet vos iškentėjau.
Viskas bus gerai! Galvok apie malonius dalykus ir jei pradėsi dažniau kvėpuot, bandyk valingai sureguliuot kvėpavimą.
Taip, NT kainos tai baisios. Kas liečia buvimą konkrečioj šaly - tas priklauso ir nuo vidinės būsenos. Mano sesuo grįžo po 5 metų. Na ir kas kad su šeima buvo išvykus, na ir kas kad sąlygos buvo geros, bet va jautėsi blogai ir negalėjo ten gyvent, nemiela buvo. Kartais gerbūvis, tos pačios klimato sąlygos ir kiti aspektai nieko nereiškia...
Luety įkišiu paskutinį syki trigrašį... Pasitarkit su vaikais. Išklausykit jų nuomonę
Mano nuomonė tokia : jei gerai sutari su savimi , tai gali gyventi bele kur Nei šalis , nei vieta nemaišo Ir dar: man svarbu manieji šalia . Su šeima važiuočiau į pasaulio kraštą. Nei prie šalies, nei prie daiktų neprisirišu . Vienžo gerai jaučiuosi bele kur , jei šeima šalia. Vaikus jau paleidinėju ... Bet dar prieš 2 metus atostogavom visi kartu .
Luety įkišiu paskutinį syki trigrašį... Pasitarkit su vaikais. Išklausykit jų nuomonę
Mūsų šeimoje "šeima" yra kiek platesnė sąvoka. Tai ne tik mano šeima - vyras vaikai, bet ir sesuo, tėvai. Gal dėl to. Aš prieraiši ir žmonėms, ir vietoms.
Ir labai pritariu, kad visų pirma žmogus turi gerai sutarti su savimi.
Kartais mes pažiūrim Valujevičiaus laidas, jaunas vyriokas, keliauja gyvenimo keliones vienas. Tai jis taip pat pabrėžia tvarką smegeninėj. Labai svarbus tas psichologinis stuburas.
Mano sesės už 200 km , nenulėksiu kavos atsigerti Metus laiko nemačiusi bauvau per tas koronas. Bendravimas telefonu ...
Vaikų nemoku paleisti . Ne ta prasme , kad skambinėju kas vakarą ar aiškinu kai gyventi ... Pasiilgstu greit . Kai mokėsi UK pasiilgdavau taip , kad atrodo net skauda
Nors šaip aš ne iš tų kur negali pasibūti vieni . Man labai smagu PVZ sodyboje būti vienai , kol neateina tamsa Gyvenimas manęs nelepino , MB daug komandiruočių turėjo kelis metus ... Tai aš mokėdavau vaikus susirinkus į pajūrį numauti ir tt. . Esu žiauriai savarankiška , ir visą gyvenimą mokausi būti ta , kuria kažkas pasirūpintų Į senatvę pavyksta kartais
Mudu abudu našlaičiai...
Mano sesės už 200 km , nenulėksiu kavos atsigerti Metus laiko nemačiusi bauvau per tas koronas. Bendravimas telefonu ...
Vaikų nemoku paleisti . Ne ta prasme , kad skambinėju kas vakarą ar aiškinu kai gyventi ... Pasiilgstu greit . Kai mokėsi UK pasiilgdavau taip , kad atrodo net skauda
Nors šaip aš ne iš tų kur negali pasibūti vieni . Man labai smagu PVZ sodyboje būti vienai , kol neateina tamsa Gyvenimas manęs nelepino , MB daug komandiruočių turėjo kelis metus ... Tai aš mokėdavau vaikus susirinkus į pajūrį numauti ir tt. . Esu žiauriai savarankiška , ir visą gyvenimą mokausi būti ta , kuria kažkas pasirūpintų Į senatvę pavyksta kartais
Dusia, aš visą gyvenimą buvau labai savarankiška, o va dabar kažkaip nebemoku viena būti. Kaip aš sakau, aš galiu pasirūpinti visais, bet labai gera, kai ir manim kas nors pasirūpina arba bent jau gera žinoti, kad pasirūpins.
Reikia vėl mokintis būti savarankiškesne.