Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pasisekė Dusia,net pavydu.Pakabinome dvi spietynes,lauksime.............. ax.gif
Na su šiltnamiais viskas tvarkoje,į ketvirtą šiandien susodinsiu ir imsiuosi žemės ruošimu arbūzams,melionams.Pareinu namo tik permiegoti. mirksiukas.gif O miegas -5 valandos. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida spiečius iš mano avilio , nėr ko pavydėti ... Jau trečiadienį mačiau , kad nedirba o pypkę rūko . Gerai , kad išgirdau zvimvbimą , paliejau vandenu tai nutūpė ant pušies . Susėmiau , suleidau į paskutinį laisvą avilį ax.gif dar ne garantija , kad nepabėgs... pernais vienas spiečius pabėgo iš avilio. Būna ir taip . Dabar rekia drąskyti avilį kuris paleido speičių . Vakar jau nebuvo kada, ir vėlai ėjo spiečius . O šiandien aš Kaune rolleyes.gif gal rytoj nulėksiu ? Nereikia man tų 5 avilių, geriau 4 bet ne laukais bėgantys , o medų nešantys.

Muka , kaip Tu gyva ?
Ingrida aš sodinsiu tik melionus ir tik šiltnamyje . Pernais labai patiko , turėjau 5 , labai gerai derėjo . Šieme vasara žada lietinga ax.gif
O pomidorai kokie gražūs šiltnamyje . Betaliux bumbuliukų vis daugėja. Retai susodinau , erdvu ... tikiuosi gero derliaus biggrin.gif Liko pasodinti 7 baklažanus ir 12 paprikų , ty antrą tuneliuką . Tas spiečius viską sumaišė, nepaspėjau . Dar paravėjau , pamulčiavau kelias lysves ... Vienos morkos nesudygo , atsėti teks , bet dar nelvėlu. Iki jazminų žydėjimo galima sėti morkas žiemai .
Ir šparagines pasėjau , vaikai sakė labai skanu marinuotos smile.gif, negi man gaila , padarysiu . Ingrida , ar sudygo tavo šparaginės? Tikiuosi nebelis ir šilčiau bus. Dar yra kažkokių kopūstų išdygę , reiks susodinti ... Kai gūžines salotas nurausiu . Vienžo sodinimas dar tęsiasi ir tęsiasi . O dar ale gėlynas žolėm apėjęs ... Vienžo , kaime darbai nesibaigia biggrin.gif Ir kam mums jis biggrin.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
Na tikiuosi sukišti į naują šiltnamį 60 pomidorų.Och,palengvės. ax.gif
Vakar mb viename avilyje 10 lopšelių sutraiškė.Kituose mažiau,nu rūpužukės auginasi motinas. ax.gif
Eisiu paskui kasti velėnos arbūzams,melionams.Sodinsiu ant geo tekstilės,nusipirkau ir vieną tuneliuką,ten geriausius arbūzus sodinsiu.Iš vienos pusės gerai šaltas pavasaris,nieko nespėčiau būtų abidna,jei sušiltų labai.Dabar gal spėsiu viską padirbti.
Neatsimenu kada tiek svėriau.Vakar vakare užlipau ant svarstyklių nuo žiemos -11 kg. bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos :)

Pou vakar buvau Depe, guminių batų bele kiek. Aš nusipirkau ploscių nuo lietaus už kelis pinigus. Galiu varlinet...

Ačiū, Dusia, ten ir radom. Paskaičiau ir nulėkėm. Tik va ploščiukų nemačiau nuo lietaus, gal ne to ieškojau. Reiktų ir man tokio. Aš juk mėgstu grybaut, tai va grybavimui ar darže pavarlinėt, kai vos dulkia, būt pats tas.

Ingrida, na ir kaip dar tos rankos visai neužtirpsta prie velėnų plėšimo...

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 05 31, 12:32)
<p>Sveikos smile.gif</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="72836603" data-time="1622218250"><div><p>Pou vakar buvau Depe, guminių batų bele kiek. Aš nusipirkau ploscių nuo lietaus už kelis pinigus. Galiu varlinet...</p></div></blockquote><p>Ačiū, Dusia, ten ir radom. Paskaičiau ir nulėkėm. Tik va ploščiukų nemačiau nuo lietaus, gal ne to ieškojau. Reiktų ir man tokio. Aš juk mėgstu grybaut, tai va grybavimui ar darže pavarlinėt, kai vos dulkia, būt pats tas.</p><p></p><p>Ingrida, na ir kaip dar tos rankos visai neužtirpsta prie velėnų plėšimo...</p>

Ten kur darbo rūbai . Yra komplektų nuo lietaus , kelnės ir striukytė . MB turi . Siūlė ir man nusipirkti . O aš užmačiau ploščių . Pasiėmiau dydžiu didesni , man jis beveik iki guminių kai aš nedelio ūgio . Ko gero jie vyriški ... Bet kam rūpi smile.gif
Ingrida , pavydžiu Tau -11... baltu pavydu . Tik neišnyk !
Atsakyti
Labos smile.gif

Su nuotykiais aš šiandiena. Išsiruošiau darban palikau kompą namie o apsisukti didžiausias trafikas tai ką nuvažiavau [asirinkau dokumentų ir sodan dabar dirbu iš sodo ax.gif kaifas savotiškas 4u.gif
Sode ne kažką nuveikiau vakar visai nedarbinga tik pečiuje kūgelį kepiau ir tryniausi, tiesiog rankosnekilo man darbuotis verysad.gif
Dusia37 oho koks didleis spiečius nors nežinau dydžių bet man būtų pilnos kelnės baimės.
IngridaB oho blink.gif kike daug blink.gif o aš toliua sėkmingai auginu verysad.gif
Ryt MRT .... nežinau ar pavyks padaryti man tikrai klaustarfobikei iššūkis verysad.gif
MB jau kompostinę restauruoti pardėjo visą permūtyje, kad tik sliekai nesupyktų verysad.gif
Agurkus, cukinijas ir moliūgus pasėjau, pirkau naują sėklą, nes senoji visai nedaigi verysad.gif

Atsakyti
Labos, 4u.gif 4u.gif
oho kiek nuotykiu visoms. biggrin.gif
Pas mus siandien iseiginis pirmadienis visiems dirbantiems,o mums tai dzin,visos dienos sventos... biggrin.gif
Silta,pirma diena,kad negaleciau skustis,nei ant vejo ir nei ant saules ir chemtrailu nematau.24 silumos,net per karsta.
Pomidorai kai kurie su manim lygus,kai kurie dar ne,bet tuoj pasivys mane.Agurkai irgi kyla,jau apacios zydi.Viskas labai eme augt,na ir zole taip pat.Kur pylem vistu tvarto shiena ant dirvos,ten pateke matyt grudu,sudygo visi,nespeju raut.
Braskiu daug lauke uzmegzta,kai buvo salnos,jos dar net negalvojo zydet,tai derlius bus puikus jauciu.Paprikos mano jau gal 20-25 cm,zodziu smagu sode.Uzsinorejau levandu ir zinau kur sodinsiu.Ryt varysiu ieskot.Siaip as nesu ju megeja del to issisakojimo tokio negrazaus,kai paseneja,bet uzsireike.Sparagines kiek atsilieka,nes isnesiau pries uraganini veja,kaip durna,tai tokios issigande,bet manau sutvirtes,laiko iki rudens dar daug.
Svarstom rimtai gryzima visam i LT.Bet kiek raisciu laiko,tai net siaubas.Sodas idirbtas,siltnamis,vistos,masina UK numeriai,MB kateteriai,kokiu lt nera.Gyvanama vieta??Kaip viska issprest greitai ir neskausmingai??As per sena jau tokiam zingsniui.Vienintelis dalykas,gryzt ,kaip isvaziavom,su tasele ant peties. bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Ingrida,pavydziu svorio kritimo.Bet tu ir lakstai,dirbi sunkiai.Reikia gerai maitintis.Vitaminu daug. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 31 gegužės 2021 - 14:23
Susinervinau.Prieš savaitę skambinausi sesutei,kaip tyrimai?Sakė normoje.Šiandien skambina,gydytoja peržiūrėjo,užkliūna kardiograma(gyvenime neturėjau problemų),pakartoti.Ir rytoj ryte gerti gliukozę,po dviejų valandų atvažiuoti pakartoti kraujo ėmimą.Fui kokia šlykšti ta gliukozė,beveik kasmet daro tyrimą tą.Vis užkliūnu. ax.gif O tokia rami buvau. mirksiukas.gif Sutarėme rytoj,tuo pačiu pas kniziteraupetą eisiu po pietų. ax.gif
Sugadinta diena bus. bigsmile.gif
Dygsta Dusia šparaginės bent penktadienį mačiau. ax.gif
Nesunku kasti tą velėną,ten buvo suarta,žemelė lengva,tik neišdrapakavo gerai,tai vietomis ji apversta. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ingrida, tik dabar užmačiau, kad tiek nukratei. Labai daug, gal net kiek per daug. Stebėk save. O glikozilinto hemoglobino nedaro?

Muka, aš, kai mane ten įkiša, pasimeldžiu iš pradžių mintyse, taip nurimstu ir pavyksta išlaukti, nors labai nemalonu, vis kvėpavimas nušoka ir prasideda hiperventiliacija.

Dusia, reiks dar kada užsukti, gal dar Senukuose užmatysiu.

Luety, gerai ir ten, gerai ir čia. Svarbu, kur širdelei geriau. Kiek suprantu, ir ten brolis, ir LT brolis gyvena. Pensija galima pervesti.

Dar tris pomidorus paguldė. Nuroviau krapus, po jais 6 vnt. veislinių radau. Namuose paruošiau žalumynų (krapų ir svogūnų laiškų) sviesto į šaldiklį. Daržas užmirkęs, kaži ar nereiks atsėti agurkų. Į kitą daržo pusę agurkus sodinsiu, pasėjus į mažas talpyklas. Gal jau oras nebus prastas, jei viskas gerai, ryt pasodinsiu.

Atsakyti
Luety ,jums visai protas pasimaise?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 31 gegužės 2021 - 16:14
Luety , jei grįžtat dėl Tėviškės ir nostalgijos tai labai suprantu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jei dėl C19, Lietuvoj blogiau. Ir bus blogiau , dar 3,5 metų, Čia nerašysiu , bet matau tokias tendencijas . Ne veltui britai iš ES pabėgo ...
Lietuvoj NT kainos labai žiaurios ... Išpirko sodus , sodybs ir tt per karantiną. Vilniuje , Kaune ir pajūryje nuperka butus nepažiūrėję ax.gif Šitiek neuždirbtų pinigų išmetė į rinką.

Ingrida , viskas bus gerai su sveikata 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jei būtų blogai pajaustumei , ir plėšinių neplėštumei biggrin.gif 4u.gif bigsmile.gif
Muka , nesu dariusi tokio tyrimo . Sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pas mane jau visai sausa buvo sekamdienį . Pats smagumas ravėti . Jei rytoj palytų nepykčiau . Smėlis yra smėlis ... Šuliny vanduo pamžėjęs. Aišikinausi kiek artezinis pas mus kainuoja . Nemenkai ... Nes giliai vanduo . Pagal tas vietas žiūrėjo .
Atsakyti
Labas rytas.
Pou,o ką reiškia tas tyrimas?
Atsakyti