Vakar parlėkus nedirbau bet šiandiena jau būtinai reikia kišti sėklukes moliūgų su cukinijom nes nesulauksiu rudeniom, šlapia žliūgsi žolė,bet darže dar nieko galima pasikrapštyti
Pau smagu girdėti, kad žino ką daryti gal tikrai išvengsi operacijos O dėl gėlynų oi turiu aš jų ir ne vieną kelis rožynus, spygliuočių ir t.t. ale jau nebespėju apropoti kai kurie apleisti šiek tiek bet gražu kaip sužydi viskas kaip keičiasi.
Atsargiai su norais... na žinia,bet ką daryti jeigu labai labai reikia
IngridaB tai kur nebus tų moteryčių tokia reklama Šiaip mano levandos drąstiškai nukirptos jau rodo gyvybę ir ačiū die nereiks pirkti
Luety kaipgerai kad jūs tą sodą įsigijote
Čiumpu kavelą
Sveikutės
Ingrida, aš taip pat sugraibyčiau gėles , o dar kai tokios kainos juokingos - sėklos daugiau kainuoja. Tik jei tai ne siauralapė levanda, tikroji, tai dažnai po metų ar dviejų numiršta, nebent labai saulėta vieta, užuovėja. Ta tikroji, tai bujoja labai gražiai.
Dusia, nea, maniškis nevažiuoja į sodą.
Muka, taip, tikiuosi, kad pavyks. Nors fotkėj man rodė, kad tas kalcinatas labai nepatogioj vietoj, dėl to ir trukdo judesiams. Blogiausiai ką jis gali padaryti, tai nupjauti sausgyslę.
Gal gi orai pagerės?! Vyras ieško botų, visur iššluoti
saules mazai,bet silta,16 silumos.Veziausi zamokulka persodint,vazone jau vietos net vandeniui nebeliko,tai isskaidziau i 100 daliu,bet pasilikau tik 3.Tas,kur bulve grazesne,jaunesne.Taip nyku namie be zalios geles.Viena turiu is lapo issiauginus,tai jau 3 sakeles turi.Gajus jie labai.
Sode per para laiko viskas taip susoko,tiesiog smagu ziuret.Nepajegiau visko paliet,tai tik siltnami pasiliejau ir persodintus svieziai vakar i zeme daigus.
Muka,tikrai esu laiminga,kad soda turiu.Man vasara tai sielai ir protui atgaiva.As tiesiog kaifuoju jame,kaip ir megzdama ziema.Nezinau,ka veikciau,jei jo nebutu.Pavydeciau jums skaitydama.Savaitgaliui ir ktai savaitei oru prognozes iki 21 silumos,jei nesuges.Tikekimes,kad ne,nes raudonas blogas menulis jau isejo.
Laukiu skambucio is dukriuko,sutarem 13 val.sildosi valgyt ir skambisimes,pasiilgau.
Pou,turbut rasiau,kad turejau skaudama ranka per peti kaire,negalejau atgal ja atvest,nakti ant to sono gulet,bet atsiminiau,kad turiu valtarolio tableciu,pageriau savaite ir dabar tik kazkiek jauciu kai ryte manksta darau.Dar nera laisva visiskai,bet nepalyginamai geriau.
Dusia,kai as buvau paaugle,tai man darzai buvo,kaip prakeiksmas,kancia,o sensti ir traukia prie zemes.
Pou vakar buvau Depe, guminių batų bele kiek. Aš nusipirkau ploscių nuo lietaus už kelis pinigus. Galiu varlinet...
https://i.pinimg.com...ebfad24dd07.jpg
Gal kas auginate tą grožį?Įdomu kaip žiemos?Sako pardavėja,kad atlaiko.
Šiandien nusipirkau Mokvežoje akcija dekoratyviniams krūmams.Išsikalbėjau su moteriške,sakau gal ir hortenzijų šluotelinių pasiimti dar?Sako medelyne už miesto 25 km po 4 eurus.Sėdau mašinon ir pirmyn.10 prigriebiau,6 rožines ir 4 baltas. Bet kokios kainos ten mažos.Tujas smaragdines sakote aš jau pigiai pirkau,o ten lygiai tokio pat aukščio po 1,20.Pas mane kelios neprigijo,tai atsodinsiu.Gailiuosi,kad alūnių neprigriebiau,dvi turiu,o ten po 4 eurus.Jukos dar reikėjo nepkalausiau.Jaučiu aš ten dar apsilankysiu.
Šiandien pagaliau pagliau agurkus subėriau cukinijas ir pupų pasodinau.Žirniams subedžiojau pagaliukus.Jau mačiau braškių uogyčių,apžėlę jos pas mane,žirniai sukrovę žiedus kai kurie.
Dusia,aš galvojau nu tu jau sena lapė,tikrai bitės neišsispiečia tau?Mes tai mėgėjai.........Šiandien papirko maniškis rėmelių,vakar vaškuolių,pradės pagaliau rūpintis labiau.Siūva vienas avilys liežuvius.Per parą vėl prisiūvo.Trūko rėmelių.
Labas rytas.
Kažko spaudimas padidėjęs?Neišsimiegu naujoje lovoje,trūksta man savo čiužinio,per kieta lova.
Dar mb sunervino,už kilometro karjeras reikia tik nuvažiuoti susitarti dėl atvežimo. Verkšlena,jaučiu aš pati greičiau nuvažiuosiu.
Labas rytas. Dėkui Ingrida už pusryčius. Ir vėl naktį lijo. Kiek galima? Su sena lape prajuokinai. Visos bitės spiecia... O aš tik mėgėja, kiek pamenu iš mamuko ir kiek knygelių forumų paskaitau. Kai dirbti negali visada butai.
5:30 pabudino gatviu valymo masina To dar nebuvo,visada budavo savaitgaliais veliau,nu kas jiem si ryta pasidare,nezinau.Po to didele masina,prikrauta kedziu i teniso kortu tribuna sukaliojo vairuotojas ieskodamas kelio.Pas mus birzely atsidarys vel tarptautinis teniso turnyras,pernai nebuvo del koronos.O siemet,pasirido galima Korona dingo.Visi viesbuciai priims is viso pasaulio ir nebebaisu jiems nei indiska nei kt atmaina Anekdotai.Kavines, aludes
uzia pilnos zmoniu,susirgimu nedaugeja,yra tik politine korona.Ji dar likus.
Be lietaus,bet kol kas ir saules mazai.Bet dar tik rytas.Geros dienos visoms.
Labas rytas.
Labas rytas. Saulėta bet vėjuota. Šiandien reikia daug darbų padirbti. Nes vakar atvažiavo vaikai, tai negi aš darbuosiuosi? Prapliurrpem... Ingrida nepažįstu tokio augalo. Gražios dienos.
ir pas mus,21 silumos,bet vejas gana vesus.Siaip uzvejy kentet galima.
Nedirbom nieko,tik paserem vistas-sekmadieni svesk.
Pasvesi kai mergos laukais nori bėgti. Spiečių susemiau, reikia leisti į avilį.