Geros tvoros neįperkame 1 ha aptverti,o bet kokią vaikai nenori.Nors su tėvu sakome,ne kiek nuo žvėrių nuo dvikojų reikia.Šiandien išvažiavau į miestą,mb liko sodyboje.Tai debilė kaimynė atslinko,galvojo,kad nieko nėra.Lindo į šiltanmį,gi cekava,kas ten yra.Vis kai kasu gėlių darželį atslenka paplepėti.Į namą nekviečiu,debiliukių man nereikia,tai garantuotai eina aplink langus,kai mūsų nėra.Ačiū dievui plastmasinis grėblys jau dingo nuo kiemo.Jei kas atvažiuoja pas mus jau debilas brolis važiuoja keliuk,apsisuka,pasiveikina ir atgal.Jaučiu eis per mano šiltnamius.Ėjo per braškes kažkada,parašiau pareškimą įgaliotiniui,apsiramino tada.
Atvažiuojame seniau,vaikšto mūsų sodą,ne gi gaila?Bet visa šeima tokių debilų.Pamatytumėte kokiame name jie gyvena.Susmegęs į žemę,marčią siunčiau kažkada kiaušinių nuspirkti.Pamatyti kaip gyvena žmonės.Neišdryso į vidų užeiti,pabarbeno į langą.Aš užėjau vieną kartą,juoda,matosi tik žmonių veida.Langai plėvele apkalti.Ne duok dieve turėti tokius kaimynus.
Neduok tu Die,tokiu kaimynu.Jums tvora verkiant reikalinga.Koks skirtumas kokia,ja visada galima apaugint gyvatvore,todel tinka pati pigiausia,kad tik butu apsauga.Juk negyvensit istisai sodyboj,o tai kas desis kai jusu nebus,Jie matyt daboja,kol jus kur isvaziuosit?
Tai MB neklause jos,ko cia vaiksto po svetimus palocius?