Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas ,
Ingrida , kad tik padėtų . Pas mus stirnos ne nugraužia augalus, o ragus galanda .. Ir nuvaro visą žievę . Taip mirė trešnė ir tt... Pagaučiau snukį išdaužyčiau mirksiukas.gif Labai gaila buvo šemukšnio - brangus, skiepytas. O nuo namo kampo 5 metrai ... Gerai, kad išliedo atžalą virš skiepo . Tepiau stiebą sodo tepalu rišau . Bet vis tiek nutarkuotas stiebas prastai auga, samanoja .
Kakavinių pyragų ir ledų nemėgstu ax.gif Nors kakavą geriu smile.gif Dėkui Ingrida 4u.gif
Muka - dėl pomidorų tręšimo karbamibu : šaukštas ant 10 litrų ir ant galvos 4 art 5 pomidorams ? nepamenu , Ate patikslins. Svarbu diena nebūtų saulėta ... Kad šlapių lapų nunudegintų .
Mašiniuką patvarkė - dėl variklio žinučių buvo tepalo nedapylę, kaip ir maniau . Pakeitė stabdžių diskusus , liepė MB man atsargiai važinėti 300 kokius km , kol prisidirbs . Bijau net nuo kalno leistis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Luety , aš supratau , kad tai buvo juoko forma ... bet kai aš pati turiu sūnų tai kraujas užkaito biggrin.gif . Jei vaikai leistų aš gal ir norėčiau pavadovauti biggrin.gif Bet MB su vaikais labai greitai mane pastato į vietą .
PS atrodo , kad mažoji baigs savo mokslus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Išsisiuntė visus darbus , dabar lieka laukti rezultato . Laikau kumščius . Pusmartė irgi prisidavus diplominį . Likęs tik gynimas. Būtų daug švenčių , jei ne tas kovidas .
Norėjau važiuoti iki kaimo , bet apsigalvojau , labai jau ne koks oras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 25 gegužės 2021 - 07:29

Sveikos :)

Pou,tu kaip mano tetis,tol dirbdavo,kol vos ne keliais i vidu isliauzdavo.Mes ,iseje i pensija,davem sau zodi nepervargt,nes pervargus,atstatyt jegas reikia keliu dienu.Tai ismokom ir jau keli metai,padirbam dvi,tris valandas ir arba namo,arba,jei oras grazus,issiverdam kavos,pasedim,pasidziaugiam rezultatu,jei yra noras,dar kazka padirbam lengvai.Ir viska spejam.Jums kitaip,reikia eit i darba,o ir darzas ne uz duru.L

Kažkas panašaus :) Bet mokausi ir savo vyrą mokau per daug nesiplėšyt. Dabar vienoj daržo pusėj jau darom tinginių daržą - pakeltas lysves meistrauja maniškis. Kita daržo pusė, kur morkos, svogūnai, agurkai pagrindiniai, burokėliai mūsų ir anytos - ten vyro pusbrolis suaria kas pavasarį ir rudenį, tai ten nieko nekeisim. Taip ir piktžolės labai stipriai neužeina, ir paprasčiau sutvarkyt didesnį plotuką.

Bet mes kasmet atsisakom kažko, ko mažai vartojam ar tiesiog nepasiteisina auginimas.

O miške didžiausias kaifas ryte.Jau žvalgausi į kurią pusę mausiu,tik tegul prasideda grybai.Vakar sode radau labai panašius į avižėles-gegužiukus grybus.Bet kadangi gerai nepažystu,tai palikau. ax.gif

Oi, Ingrida, kaip tave suprantu. Jei galėčiau, aš kasryt grybaučiau, aš taip miške atsigaunu... Pas mano a.a. močiutę sodyboj, po sena didžiule kriauše kasmet augo ypatingai kvapnūs, šviesūs pavasariniai grybai. Įtariu, kad ten buvo gegužiukai. Mes juos valgydavom, labai skanūs, bet va tikro pavadinimo, taip ir nežinojau. Tėtis sakydavo, kad pievagrybiai. Reiks paklausti ir parodyt gegužiukų foto - man labai panašūs.

Pau nu rimtai mažu tau sliekų parūpinti, pas mane tikrai kompostinėje dingo biggrin.gifO pas mane šliužų verysad.gifpo 5-6 kasdien surenku ...

Anksčiau labai galvojau apie juos, bet manau, kad pas mus tiesiog juos sunaikins, pamiškė, dalinamės su visais daržo gėrybėmis, labai daug ir paukščių ir gyvūnų užklysta.. Aš dar galvoju, kad pas tave kompostinėj ne grambuolys gal buvo, o auksavabalio lervos? Labai panašios, bet jos perdirba kompostą. Grambuolys tai po augalų šaknim pasikasa.

Pas mane taip šlapia darže , kad net ravėti negaliu . Veliasi . Ir agurkų nesusodinau, šlapia. .

.
Pou , mano artimų labai daug kitoj dimensijoj ... Tai aš gal išmokusi su tuo susitaikyti ? Vienintelis dalykas likęs ilgesys .O gailėti , ištisai galvoti tai negerai ir jiems ... Juos reikia paleisti . Jei susapnuoju einu užpirti mišias ar uždegti žvakelę žvakių koplyčioje ... Man tai labai padeda.
Žmogui labai nedaug tereikia . Gyventi reikia čia ir dabar ...

Mes pasėjom, pasodinom viską, bet dabar taip vis užmerkia, kaži ar nesupus ten tos sėklos. Pernai tai kai liūtys užėjo ir buvo labai karšta, tai agurkai užmirko, užduso, o svogūnus grubinės ligos užpuolė. Tikiuosi, kad šiemet istorija nepasikartos. Va todėl dalį agurkų į pakeltas lysves pasėsiu kitoj pusėj - ten kiek aukščiau.

Dusia, labai pritariu tavo mintims. Ir taip, kaip aprašei švogeriuką, tai išties, gerai, kad žmogus ilgai nesikankino.

O dėl savęs, tai žinoma, kad reik paleist, bet gal ne visais atvejais tai lengva... Dar neišmokau.

Stirnos labai moka pakapstyti ?
O gal lapė ?
Pažiūrėk FB , SP buvo aprašius kaip atbaidyti stirnas ( kepenėlės ) . Gal ir šernams veikia ?

Ingrida ,aš visk klausiau apie Tavo sodinimus ir galvojau - kaip jai niekas iškadų nepridaro ? Miškas šalia, tu taigi svetima ten su savo augaliais biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Labas rytas ,
Ingrida , kad tik padėtų . Pas mus stirnos ne nugraužia augalus, o ragus galanda .. Ir nuvaro visą žievę . Taip mirė trešnė ir tt... Pagaučiau snukį išdaužyčiau mirksiukas.gifLabai gaila buvo šemukšnio - brangus, skiepytas. O nuo namo kampo 5 metrai ... Gerai, kad išliedo atžalą virš skiepo . Tepiau stiebą sodo tepalu rišau . Bet vis tiek nutarkuotas stiebas prastai auga, samanoja .

Pas mus anksčiau labai šernai lankėsi, vis keliuką praardavo, bet dabar jau jų nesimato. Anksčiau reikdavo ir važiuot atsargiai, nes jei vakarop išvažiuodavom po darbų namo, tai tik žiūrėk, koks kriuksius jau ir lekia pabaidytas. Pas mus ir šernų, ir briedžių atklysta, stirnų galybė, lapės, zuikiai. Pas anytą dabar kažkoks į šiltnamį įsisuko mažas gyvūnėlis - gal žebenkštis. Prasikasė po pamatu ir pripėduoja vis. Ožiai (stirninai) ragus tikrai mėgstapasikasyt į medelius, daug kur žievę nudrožę, ir daug apskabę. Dabar serbentus viena po kito naikina, nulaužo šakeles ir kažkaip jų žievę nugraužia. Taip galia. Apvyniojom plieniniu tinkleliu dabar, gal išsaugosim kelis likusius. Rudenį į daržą visuomet stirnos, zuikiai ir pelėnai, pelės, kirstukai įsisuka. O paukščių galybė: ir gervės, gandrai, varnėnai, raudonuodegės, zylės, žaliukės, kieliukės, paukštvanagiai.... O pempių, vienersiukų kiek peri aplink. Pernai mačiau kukutį - labai, labai gražus paukštis. Žodžiu :)

Atsakyti
Labos smile.gif
Plaukuosena nukirpta nagučiai ir atakiukai padažyti tipo gal jau graži smile.gif
Dėl dukters mokymo oi ne tikrai jokių minčių ... mes su Mb ęsame sutarę tėvų tematika šventa arba gerai arba nieko smile.gif
Dusia37 jo tai atsimenu tai tik laikas po kiek po savaitės ar dviejų? Nors pas mane jau bus dvi tai šiemet bus taip smile.gif
Dideliausi sveikinimai dukriukui ir matykui ir dar prieš tai sėkmės, bet jeigu pačios rašė, tai ir apsigins smile.gif
IngridaB eina sau kiek nuostolių ne tik pinigo, bet dar ir darbo mažu tyverti tau reikia iki tol kol prigis unsure.gif
Dėl mašiniuko tai draugės vyras tik apžiūrės, kad drąsi galėčiau važiuoti pas meistrus na nors tiek gerai smile.gif
pau sakė kad grambuolio, bet žinai nesakė savo pavadinimo tai nutariau, kad jis 4u.gif
Čiumpu kavos, nes dar negėrusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 25 gegužės 2021 - 10:56
Labutis, 4u.gif 4u.gif
nelyja,lyg ir saulute noru lyst ir 15 silumos pranesa,ber,kol isdziausciau iskalbtys rubus kueneli ant dziovyklos,susalo rankos,o ir paciai buvo zvarbu.Nera silumos. unsure.gif
Dusia,sekmes dukriukui,gaila but prarast finisa.Bet UK pilnai atsilaisvina,tik su jelionem dar ne visai,tik nuo birzelio 12 atsieit,tai gal ir apsigint gales atvykt.
Muka,su atjaunejimu 4u.gif
Ingrida,o ten tvora tvert beimanoma?Brangu?
Pou,sedeciau ir vepsociau i paukscius,i gamta,grazioj vietoj darzas.
Pas mane pakeltos lysves visam sodo plote.Cia beveik visi taip daro,nazesnes,didesnes,kokio medzio turi,gauna,tokias
ir daro.Man patinka.Isdziysta gal ir labiau,bet laistyt vasara vistiek reikia,beveik kasdien,tau labai nesijaucia Gal,jei but toli,ne daznai atvaziuotime,perdziutu.
Lekiam i soda,oas vistas,hau vel pomikys reikua liet.Karbamido neturiu,reiks gal tu pomidoriniu trasu idet.Ten geras santykis ,yra fosforo,o zydint jo reikia gi.Zydi pilnai hau antros kekes.
Atsakyti
Dėl stirnų gal nesupyks, dalinuosi :
Filmukas
Tikrai veikia . Aš naudoju maltas kepenėles ...Praėjusi vasara kadangi buvo karšta , tai kepenėles blenderiuodavau , pildavau į laistytuvą ir žymėdavau teritoriją . 1 kg kepenėlių man užtekdavo pažymėti apie 1 ha teritorijai . Stirnos atėjo į sodybą tik kai smarkai pasnigo . Šiemet darysiu pagal filmuką . Jau pora sykiu laisčiau , bet lietus kvapą greitai nuplauna...
Dukrai gynimo baklauro nėra. 6 darbus prisiduoda ir gauna bakalaurą ... Magistro finansavimo soc. mokslų neįmanoma gauti . O ir nenori į UK . Ir aplamai neonori kitais metais studijuoti , kol ta visa nesąmonė . O dabar ir protas atėjo - nori pagalvoti , ko iš tikro ji nori... Užsimerkus būtų viską padarius jei ne darbas. Aš tik pergyvenau dėl to , kad nespės per darbus. Reikia , kad visus 6 darbus įvertintų teigiamai ... Mano prefekcionistei galų gale visai dzin kiek gaus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Juolab, kad UK vertinimo LT ir taip neupranta. PS pradirbau 28 metus pagal specialybę . Niekada niekas nepaprašė mano diplomo biggrin.gif Todėl kad dirbau versle , o ne valstybinėse įstaigose...
Muka , pomidorus laistyti karbamidu po 2 savaičių.
Pakeltos lysvės gražu 4u.gif
Bet ne pas mane , nes aš tinginė .
Kai nsusipirkom sodybą aš irgi ardavau kaip išprotėjus. Mano MB ne tokios natūros žmogus , jis dirba daug , bet proto ribose . O dabar jau išmokau , nes ten darbai nenudirbami ...

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 05 25, 11:04)
<p>Sveikos smile.gif
Pernai mačiau kukutį - labai, labai gražus paukštis. Žodžiu smile.gif</p>

Kukutis labai gražus, tik gyvo nemačiau. Bet ir aš pasigirsiu gražiu paukščiu biggrin.gif. Prieš porą dienų prie virtuvės lango straksėjo labai gražus, ryškus paukštukas, nematytas toks. Paguglinus išsiaiškinau - dagilis, va toks biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Muka, tai dabar graži, susitvarkius  :wub:

Jos labai panašios, tos lervos. Na žodžiu, pas mus, tai išties daug. Bet ką padarysi, daigų daugiau pasėju, kad atsodint. Vėliau, kai jie įsikabina stipriau į žemę, sustorėja stiebas, tai jau neįkerta kenkėjai.

Ai, o tu šliužams, sraigėms nebandei maltų stipriai smulkintų kiaušinių lukštų? Aš taip įsivaizduoju, kad visos abrazyvinės dalelės, jiems turėtų nepatikti - kaip jie pašliauš, jei jiems pjaus. Pomidorams į duobę aš visuomet įmetu gerą šaukštą to gėrio. Be to, rudenį, kai perkasinėju, tvarkau žemę, taip pat jo sočiai pabarstau. Čia vienaip ar kitaip organika, tik ilgiau skylanti. Bet dabar ir pomidorai nerodo kalcio trūkimo, ir vynuoginės sraigės neįropoja. Tai įsivaizduoju, kad galima paviršinę žemę pamaišyt su lukštais - kaip apsauginę zoną padaryt. Pas mus toj vietoj, kur dedam žalias atliekas, tai vynuoginių sraigių daug yra, bet jos nemaišo, kol kas jų nėra bais daug, tegu žiaumoja.

Sesuo, kai gyveno Anglijoj, tai arba sraigės viską nuėsdavo, arba valkataujančios katės sudirbdavo, savo tualetus padariusios. Tai tik gėles augino.

Luety, mes taip ir darom, padirbam pavasarį, vėliau tarpelis būna pasidžiaugimo, vėliau porą kartų nuravėt viską reik, tuomet derlių sudorot. Bet lieka laiko ir pasidžiaugimui. Pagrybaut įlendam. Galų gale, ir anyta jau supranta, kad reik mažint. Anksčiau visko augindavo, reik nereik, galų gale, net ko nevalgo, nemėgsta.

Ten tiesiog daržiukas netoli miško, pastatytas nedidelis vieno kambario, virtuvėlės namukas, kad pasislėpt nuo lietaus, bet nėra elektros, neapsimoka atvest, nes labai brangu, - vesti reiktų iš toli. Vėliau, kai anyta nebepajėgs, reiks žiūrėt patogesnės sodybos ar sodo. Ten kažkada uošvio tėviškė buvo, atimta, sulyginta su žeme. Tai tik atgautas žemės lopinėlis. Bet turi kažkokią gerą aurą.

Aš tai labai norėčiau senovinės rąstinės sodybos. Bet tokių mažai belikę. O kai pati nevairuoju, tai nesinori pastoviai priklausyt nuo kitų.

Dusia, o nesijaučia kvapas? Reiktų rudeniop gal prieš žiemos uždarymą bent taip padaryt. Dabar, tai jaučiu anytai tie varpeliai būtų negražu ir nenorėtų kabint. O kai jos daržas, tai ji ten ir šeimininkė.

Kavasucitrina, koks puikus, neteko sutikti. Pas mus ankstyvą pavasarį tik pulkai kikilių buvo. Taip pat gražūs paukščiai. 

Labiausiai man patinka ten dėl ramybės ir gamtos garsų. Vakarop arba iš ryto miškas tiesiog atgyja. Diena, ravi, žiūrėk kieliukė atskrenda pasidomauti ką darai - jos labai smalsios, peri prie lauko židinio pastogėj. Kregždėt tupi. Nueini nusipraust rankų lauko praustuvėj - jau varnėnai inkile čirškia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 25 gegužės 2021 - 13:26
QUOTE(Pou @ 2021 05 25, 14:20)
Dusia, o nesijaučia kvapas? Reiktų rudeniop gal prieš žiemos uždarymą bent taip padaryt. Dabar, tai jaučiu anytai tie varpeliai būtų negražu ir nenorėtų kabint. O kai jos daržas, tai ji ten ir šeimininkė.</p>

Na pas mane kai erdvės daug , tai nesu pajautus kvapo . Aš perimetrą pažymiu , o ne vidury kiemo. Mes kai pasodine labai daug augalų , kurie kainuoja nemenkus pinigus , tai tikrai gailą . Galima tverti kiekvieną augalą tinklu , bet kiek darbo . MB tvoros nei už ką nenori ... Tai kam sodyba ant kalno , jei vis tiek tvora , kaip kalėjime ? O pasodinus naują augalą būtinai ragais pašventis ... Ps visą perimetrą kur mes naudojam ( ne kaubojai karves gano ) stengiamės apsodinti medžiais ar krūmais . Tai man yra orentyras . Ir bus ant ko sukabinti stiklinaites .
Man pirmais metais stirnos dygstančius svogūnus išrovė, suvalgė laiškus. Gurmanės, vitaminų reikia . Paskui aptverdavau daržą- tai stirnos nelysdavo tik maži stirniukai ...
Atsakyti
Bandysiu tuos mėlynas granules, dabar tik renkame ir karcerin su druska.
Pau o į kuri pusę sodyba?
va va mergučios nieko šito nėra sode tai kaimynas pjauna, tai kitas gerklę leidžia ir t.t ir t.t ir t.t ... žinia privalumų yra kelias palopytas vanduo iki sklypo...tiesa sekmadienį inkilas nukrito verysad.gif o pauksčiukai jau išperinti buvo varnėnų tėvai skraido aplinkui su sliekais snapuose taip graudu buvo žiūrėti MB įkėlė vėl bet... pauksčiukai... Jau daviau MB velnių, kad nepatikrino pavasarį anas dievagojasi tikrino bet tie vėjai lietūs .....
ai nei graži nei ką ale gaurai nukripti ir tai smagu ax.gif nes kuo kovo mėn. nebuvau tai kudlos ohoho kokios buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 05 25, 11:26)
Dėl stirnų gal nesupyks, dalinuosi :
Filmukas
Tikrai veikia . Aš naudoju maltas kepenėles ...Praėjusi vasara kadangi buvo karšta , tai kepenėles blenderiuodavau , pildavau į laistytuvą ir žymėdavau  teritoriją  . 1 kg kepenėlių man užtekdavo pažymėti apie 1 ha teritorijai . Stirnos atėjo į sodybą tik kai smarkai pasnigo . Šiemet darysiu pagal filmuką  . Jau  pora  sykiu laisčiau , bet lietus kvapą greitai nuplauna...
Dukrai  gynimo baklauro nėra. 6 darbus prisiduoda ir gauna bakalaurą ... Magistro  finansavimo soc. mokslų neįmanoma gauti . O ir nenori į UK . Ir aplamai neonori kitais metais studijuoti  , kol ta visa nesąmonė . O dabar ir protas atėjo - nori pagalvoti , ko iš tikro ji nori... Užsimerkus būtų viską padarius  jei ne darbas. Aš tik pergyvenau dėl to , kad nespės per darbus. Reikia , kad visus 6 darbus įvertintų teigiamai ... Mano prefekcionistei galų gale visai dzin kiek gaus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Juolab, kad UK vertinimo LT ir taip neupranta. PS pradirbau  28 metus pagal specialybę . Niekada niekas nepaprašė mano diplomo  biggrin.gif  Todėl kad dirbau versle , o ne valstybinėse įstaigose...
Muka , pomidorus laistyti karbamidu po 2 savaičių.
Pakeltos lysvės gražu  4u.gif
Bet ne pas mane , nes aš tinginė .
Kai nsusipirkom sodybą aš irgi ardavau kaip išprotėjus.  Mano MB ne tokios natūros žmogus , jis dirba daug , bet proto ribose . O dabar jau išmokau  , nes ten darbai nenudirbami  ...

Na,kad parase darbus,tai ir pabaigs,bus viskas gerai,o kad lieka LT,kad Ukejus nepasivoge ju,tai isvis nuostabu.

QUOTE(kavasucitrina @ 2021 05 25, 12:17)
Kukutis labai gražus, tik gyvo nemačiau. Bet ir aš pasigirsiu gražiu paukščiu biggrin.gif. Prieš porą dienų prie virtuvės lango straksėjo labai gražus, ryškus paukštukas, nematytas toks. Paguglinus išsiaiškinau - dagilis, va toks biggrin.gif

Koks grozis to pauksciuko.Nuostabu,kiek gamtoj graziu sutverimu.

Norejau padirbt sode daugiau,neimanoma-salta,vejas,vercia sijonus ant galvos,nesmagu.Pasiliejau visa siltnami,prisiskyniau salotu,morku pasiroviau,viena kita zole ispesiau ir namo.Nu kada ateis vasara?
Kates ir pas mus ateina kai kada,net taka buvo pasidariusios i miskeli,per tvora landa pasididinusios,bet panaikinom,o kai emiau dengt tinklelius ant lysviu,kai paseju,kol nepaauga augalai ir neima lyst i skylutes,tai kates isnyko,nepatinka joms,nera ispurentos zemes.O kai lysves pakeltos,tai tie pigus tinkliukai buna pakile nuo dirvos pavirsiaus,o MB dar isuko aplink varztuku,itempiu ta tinkleli,uzkabinu istempta,tai tik taip apsiginu ir nuo kaciu ir nuo pauksciu,nes jie megsta tik ka isdygusius daigelius.Ismokau.Bedirbant sode,atsitiesiau,tai zvirbliai kazko susipyke vijosi vienas kita kosminiu greiciu,kad vos spejau atitraukt savo ilga nosi i sona,buciau gavus per ja. biggrin.gif biggrin.gif MB pagaliau supyko ant vistu,tik 3 kiausiniai is 7,sake nebeduos jokiu vaisiu,tik lesalas,sausas ir padrekintas ir zole,o ryt sake isvis nevaziuos ir nesers biggrin.gif biggrin.gif Paziuresim.Seniai jam sakau,kad neduok nieko,te lesa sausa,ne,reik drekint,po to paslept po edalu varske,tai jos isigudrino ieskot tos varskes ir ismeto viska aplink,kol varske dasikasa.Saku kam tu slepi,dek i atskira inda,te sulesa,o kai isalks,les ka ras.Ne.Dabar ir sausa maista iszarsto,atsirado instinktas ieskot.Ale kol pats neisitikina,kad daro blogai,mano balsas i dangu neina.Dabar piktas. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Dusia, bandysiu ir aš papurkšt perimetrą. O kaži, jei tais miltais pabarstyčiau?

Žinoma, kad gaila. Pas mus prieš porą metų tai arba du stirninai kovėsi, arba briedžiai ir visą eilę medelių išlaužė. Daug briedžių ir stirnų kanopų toj vietoj radom.

Muka, už Didvyrių ar kažkaip panašiai vadinasi.

Luety, užsileido vyras ant savo galvos tas vištukes. Mano močiutė sakydavo, kad nėra bjauresnio paukščio - kur valgo, ten dergia, išknisa viską.

Atsakyti
Ačiū dar kartą Dusia. 4u.gif Nu per maži dar mano medeliai kabinti stiklinėles.Na ku tau kalninės pušaitės pažeme dar slenka,eglutės gal 30cm.Nupirkau šandien nuo saulės įkraunamų žibintų prismaigščiau aplink medelius,vis gal tamsoje švies-atbaidys? bigsmile.gif
Geros tvoros neįperkame 1 ha aptverti,o bet kokią vaikai nenori.Nors su tėvu sakome,ne kiek nuo žvėrių nuo dvikojų reikia.Šiandien išvažiavau į miestą,mb liko sodyboje.Tai debilė kaimynė atslinko,galvojo,kad nieko nėra.Lindo į šiltanmį,gi cekava,kas ten yra.Vis kai kasu gėlių darželį atslenka paplepėti.Į namą nekviečiu,debiliukių man nereikia,tai garantuotai eina aplink langus,kai mūsų nėra.Ačiū dievui plastmasinis grėblys jau dingo nuo kiemo.Jei kas atvažiuoja pas mus jau debilas brolis važiuoja keliuk,apsisuka,pasiveikina ir atgal.Jaučiu eis per mano šiltnamius.Ėjo per braškes kažkada,parašiau pareškimą įgaliotiniui,apsiramino tada.
Atvažiuojame seniau,vaikšto mūsų sodą,ne gi gaila?Bet visa šeima tokių debilų.Pamatytumėte kokiame name jie gyvena.Susmegęs į žemę,marčią siunčiau kažkada kiaušinių nuspirkti.Pamatyti kaip gyvena žmonės.Neišdryso į vidų užeiti,pabarbeno į langą.Aš užėjau vieną kartą,juoda,matosi tik žmonių veida.Langai plėvele apkalti.Ne duok dieve turėti tokius kaimynus. bigsmile.gif
Atsakyti