kol ruosemes pas vistas,nelijo,vaziuojant eme pilt,kaip is kibiro,serem per lietu,gryzom,nustojo.
a tokia geguze pas mus.Gerai,kad buvau sildyma ijungus isvaziuodama,tai taip gera gryzt i siltus namus perlijus.Nu ir ka veikt sode per toki ora?Nors ka veikt yra daug.
Mano cukinijos dezutese dygo labai blogai,pirkau kita sekla,tai sudygo greit,ir sejau jau i siltnamio zeme tiesiai,kai paaugo,issikasiau i vazonelius.Laipiojancios pupeles daigumas labai blogas,reiks keist sekla.Agurku daigumas ,kad ir keliu metu sekla,puikus.Agurku lauke pas mus niekas neseja,perdaug dregmes,tuoj miltlige puola.Pomidorai kazko apstojo grazet,reiktu patrest,tik is trasu turiu spec pomidorams skysti,kraujo miltu,kaulamilciu ir vistu gerio.Kas geriausia,kad taptu vel tamsiai zali ir grazus?
Jo,Muka,jei kisis,bus ne kas,bet reikia dukra pamokint,kad pastatytu i vieta.Man atrodo,tavo dukriukui nepavadovaus,bet,jei kokia skaradna,gali veikt per sunu.Ai,ka cia planuot,kaip bus,jei iki siol nesikiso,tai gal ir toliau nesikis,cia tik senos bobos rypavimai.
O pas mane sliuzu beveik nera.Ne taip,kaip pirmais metais.Daug padeda takai medzio drozlem ispilti ir melyni grudeliai.Be siu dalyku,viska nugriauztu,jei ne sraiges,tai pauksciai.Bet siemet pfu,pfu,pfu,balandziai nelesa mano gerio.Maciau,buvo i miskeli atskride du balandziai,tai sarkos pakele toki vaju,kad jie turejo issinesdint.Ir les ar ziurkes,kur per ziema puotavo vistu lesalo likuciai,dingo,rado kur geriau gal?Arba isnaikinom,nes vis metem i urvus tableciu.Zvirbliai ilenda per tvoros vielos tarpus ir padeda vistoms naikint lesala,zodziu dalinames draugiskai su visais.Pacioj pradzioj,budami naivus,nusipirkom is fermos pasaro vistom,parsiveze sudeti skaitom,vien GMO,tai vaziavom i kita ferma ir jau vietoj skaitem sudeti,tai ta sena su GMO,MB isnese uz miskelio ir ispyle,pauksciams buvo balius,manau ir lapem uzteko ten.
Laukiu,gal rytoj nebelis,kaip ir zadeta.