Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2021 05 24, 10:29)
na lyg nėra paslėptų ale reikia kaladėles jau pakeisti  ax.gif O aš viską pati nemėgstu aš tų meistriukų kaip su blonde bendrauja verysad.gif

Sutinku 100 pr. Seksizmas toje srityje stiprus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Atrodo tiek servisų žinau , o rekomenduoti kažką suknku ax.gif Matyt toje srityje labai jau vyriški vyrai dirba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Autotaisyklos serviso šefas tai labai fainas smile.gif Teko bendrauti ... Bet vėlgi - aš buvau žmogus ne iš gatvės ax.gif Kažkieno žmoną , + buhalterė ... biggrin.gif
Labai fainas Autovitus vadovas . https://rekvizitai.v...pany/autovitus/
Gelbėjęs mane , kelis sykius ... Sūnaus mašiną po pirkimo jie sužiūrėjo . Tik tiek , kad Tau labai nepatogu ? Negaliu garnatuoti , bet manau kad bendravimas bus normalus . Jaunesnės kartos žmogus ...
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
prirasiau,ne ta kazka spustelejau ir pasidare dingau ax.gif
Dar siandien rodo prognozes lietu,nors sviecia saule siuo metu,bet pajury gyvenant greitai viskas kinta.Nuo rytojaus rodo sausa,sauleta ir silta.Nooriu silumos,saulytes,nusibodo lietus,pyle visa ziema.
Muka,nesupratau,kada veseles data?
Nu svocia matyt apziurejo ir pagalvojo,kad tau ir vaikams uzteks darzoviu,o jai jau nebeliks biggrin.gif biggrin.gif Beje,o ji miestiete?
Dusia,as irgi sakau,kad 69 tik skaiciukai,kol esi sveikas.
Mezgimas siaip sau.Esu nepatenkinta siulais,ne tokius gavau,kokiu norejau,investuot i brangius lyg ir nesinori,kol nezinai ar pirks,mezgu atsiviepus ir tiek.
Vakar MB issikepe varskes makaronu apkepa,ir sugunde mane jo valgyt,sako tau nereiks savo daryt,pavalgiau doh.gif doh.gif
Bozhe,nuo dvieju is WC neisejau,turbut is ketozes islekiau,dar si ryta negera,atrodo,kaip po pjankes,skrandis pilnas,fu fu fu,atpratus nuo miltiniu,nuo karbu gausos,taip ir numirt galima.Geriu pelynu arbata,valau nuodus. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 gegužės 2021 - 10:30
mUKA,MANO CUKINIJOS DAR NESUBERTOS Į DIRVĄ.šALTA,NESKUBU IR AGURKŲ SĖTI.mAČIAU ANT PALANGĖS MOLIŪGAI SUDYGO.Nebe perrašysiu,nepykite už raides.Einu čiliukų kišti į didesnius vazonus.Kur jūs auginate čiliukus?Gaila šiltnamio,sukišiu į vazonus,keli metai neauginu. ax.gif
Aš tai 6 išėjau rinkti sraigių,vietoje mankštos.Gal vakare iki miško paeiti?Pasiilgau........... ax.gif
Jau ir miestan sureisavau,parsivežiau dalį levnadų,yra tie lapeliai,bet tokie gležni. mirksiukas.gif
Atsakyti
Veseilė tai tik kitais metais rugpjūti. O svočia tai mieste gyvena kiek žinau neturi žemės. Ai nesuku smegenų man su ja tik per švenets, kad tik nesikištu į jaunimo gyvenimą unsure.gif
Čiliukus auginu tuneliukyje gaila šiltnamio ir paprikos eina kartu su jais smile.gif geri šiltnamiukai lidlo ax.gif
Atsakyti
Paprikas ir čiliukus ir baklažanus auginu tuneliukuose. TY susmeigti lankai ir užmesta agroplėvelė ( pralyja , mažiau laistyti ) . Jei vasaros karštos , agroplėvelę nuimu ... Derlius tikrai labai geras būna. Šeimet dalis paprikų sėdi senam šiltnamyje . Matysiu kaip derlius ax.gif
Muka , į lauką gali drąsiai sėti ankstyvesnius moliūgus ... Kokie butternutai , gal ir nespės užaugti ? Ps jei jeu nedygo indeliuose, tai dirvove irgi nedygs ... Ieškok naujų sėklų ax.gif Nes pvz agurkai indeliuose man visada 100 pr daigumas, o dirvoje prastokai dygsta . Kažkas tas sėklas mėgsta suryti .
Muka pas tave nėra labai šlapia ? Man atrodo Kaune mažiau lyta negu pas mane ax.gif
Dėl svočios net paguglinau , kas tas yra . Bo mano krašte tai piršlienė arba svočia tas pats ... Kito naudojimo nežinojau smile.gif

Atsakyti
kol ruosemes pas vistas,nelijo,vaziuojant eme pilt,kaip is kibiro,serem per lietu,gryzom,nustojo. biggrin.gif biggrin.gif a tokia geguze pas mus.Gerai,kad buvau sildyma ijungus isvaziuodama,tai taip gera gryzt i siltus namus perlijus.Nu ir ka veikt sode per toki ora?Nors ka veikt yra daug.
Mano cukinijos dezutese dygo labai blogai,pirkau kita sekla,tai sudygo greit,ir sejau jau i siltnamio zeme tiesiai,kai paaugo,issikasiau i vazonelius.Laipiojancios pupeles daigumas labai blogas,reiks keist sekla.Agurku daigumas ,kad ir keliu metu sekla,puikus.Agurku lauke pas mus niekas neseja,perdaug dregmes,tuoj miltlige puola.Pomidorai kazko apstojo grazet,reiktu patrest,tik is trasu turiu spec pomidorams skysti,kraujo miltu,kaulamilciu ir vistu gerio.Kas geriausia,kad taptu vel tamsiai zali ir grazus? biggrin.gif biggrin.gif
Jo,Muka,jei kisis,bus ne kas,bet reikia dukra pamokint,kad pastatytu i vieta.Man atrodo,tavo dukriukui nepavadovaus,bet,jei kokia skaradna,gali veikt per sunu.Ai,ka cia planuot,kaip bus,jei iki siol nesikiso,tai gal ir toliau nesikis,cia tik senos bobos rypavimai. biggrin.gif biggrin.gif
O pas mane sliuzu beveik nera.Ne taip,kaip pirmais metais.Daug padeda takai medzio drozlem ispilti ir melyni grudeliai.Be siu dalyku,viska nugriauztu,jei ne sraiges,tai pauksciai.Bet siemet pfu,pfu,pfu,balandziai nelesa mano gerio.Maciau,buvo i miskeli atskride du balandziai,tai sarkos pakele toki vaju,kad jie turejo issinesdint.Ir les ar ziurkes,kur per ziema puotavo vistu lesalo likuciai,dingo,rado kur geriau gal?Arba isnaikinom,nes vis metem i urvus tableciu.Zvirbliai ilenda per tvoros vielos tarpus ir padeda vistoms naikint lesala,zodziu dalinames draugiskai su visais.Pacioj pradzioj,budami naivus,nusipirkom is fermos pasaro vistom,parsiveze sudeti skaitom,vien GMO,tai vaziavom i kita ferma ir jau vietoj skaitem sudeti,tai ta sena su GMO,MB isnese uz miskelio ir ispyle,pauksciams buvo balius,manau ir lapem uzteko ten. biggrin.gif biggrin.gif
Laukiu,gal rytoj nebelis,kaip ir zadeta. wub.gif
Atsakyti
Kas gali iškasti eglutes,pušaites?Nu tik šernai.Ryte kažkaip nepastebėjau,dabar žiūriu sidabrinė eglutė iškasta voliojasi.Pasodinau,einu toliau dvi pušaitės iškastos,numestos.Kitos bandytos iškasti,net pūsleniai apkapstyti.Suprantu jurginus kasė mėšlo dėta vištų,čia tai be mėšlo.Eina sau šanūko nebėra niekas neišbaido.Tai kas bus,kai kitame lauke pastysime šiltnamį?Į šiltnamį susirinks? ax.gif Tai gerai hortenzijų,rododendrų nelietė. bigsmile.gif
Jaučiu reiks terasoje palikti šviesą,vis gal baidys?Jei kelsiuosi 4 jau bus prašvitę,išjungsiu šviesą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 05 24, 13:50)
Jo,Muka,jei kisis,bus ne kas,bet reikia dukra pamokint,kad pastatytu i vieta.Man atrodo,tavo dukriukui nepavadovaus,bet,jei kokia skaradna,gali veikt per sunu.Ai,ka cia planuot,kaip bus,jei iki siol nesikiso,tai gal ir toliau nesikis,cia tik senos bobos rypavimai. biggrin.gif  biggrin.gif

Luety kodėl taip žiauriai ? Pati sūnų turi ... Kaip gali negerbti moters kuri užaugino Tavo vyrą , Tavo vaikų tėvą ?
Vienintelis žmogus kuris turi teisę pastatyti uošvienę ar anytą į vietą - yra jos vaikas !!!
Vienintelis patarimas dukrai - niekada nesiskųsk sūnumi jo mamai !
Labai tikiuosi , vaikai kaip ir mes gyvens ... Be pykčių giminėj . jei kažkas kažką kalba , kas man nepatinka - tai vadinasi jam taip atrodo. O jei kalba visiškus vėjus , tai net jo gaila ... Kaip Jis gyvena su savimi 24 valandas ?
Kišimaisis į vaikų gyvenimus vyksta tada , kai bambagyslė nenutrūkus ...
O jei poreikis yra "įsivaikinti " , o ne turėti vyrą ar žmoną , tada prasideda pykčiai , statymai į vietą ... BRR . Nekaltos mamos kurios kišasi . Kalti jų vaikai , kurie leidžia tai daryti . Ir TAŠKAS.
Gerbiau savo aa uošveinytę, ir nepykau kai MB lėkdavo pas ją . Mama pas jį viena , žmoną gali turėti ir kitą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 05 24, 15:04)
Kas gali iškasti eglutes,pušaites?Nu tik šernai.Ryte kažkaip nepastebėjau,dabar žiūriu sidabrinė eglutė iškasta voliojasi.Pasodinau,einu toliau dvi pušaitės iškastos,numestos.Kitos bandytos iškasti,net pūsleniai apkapstyti.Suprantu jurginus kasė mėšlo dėta vištų,čia tai be mėšlo.Eina sau šanūko nebėra niekas neišbaido.Tai kas bus,kai kitame lauke pastysime šiltnamį?Į šiltnamį susirinks? ax.gif Tai gerai hortenzijų,rododendrų nelietė. bigsmile.gif
Jaučiu reiks terasoje palikti šviesą,vis gal baidys?Jei kelsiuosi 4 jau bus prašvitę,išjungsiu šviesą. mirksiukas.gif

Stirnos labai moka pakapstyti ?
O gal lapė ?
Pažiūrėk FB , SP buvo aprašius kaip atbaidyti stirnas ( kepenėlės ) . Gal ir šernams veikia ?

Ingrida ,aš visk klausiau apie Tavo sodinimus ir galvojau - kaip jai niekas iškadų nepridaro ? Miškas šalia, tu taigi svetima ten su savo augaliais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 05 24, 13:15)
Luety kodėl taip žiauriai ? Pati sūnų turi ... Kaip gali negerbti moters kuri užaugino Tavo vyrą , Tavo vaikų tėvą ?
Vienintelis žmogus kuris turi teisę  pastatyti uošvienę ar anytą į vietą - yra jos vaikas !!!
Vienintelis patarimas dukrai - niekada nesiskųsk sūnumi jo mamai !
Labai tikiuosi , vaikai kaip ir mes gyvens ... Be pykčių giminėj . jei kažkas kažką kalba , kas man nepatinka - tai vadinasi jam taip atrodo. O jei kalba visiškus vėjus , tai net jo gaila ... Kaip Jis gyvena su savimi 24 valandas ?
Kišimaisis į vaikų gyvenimus vyksta tada , kai bambagyslė nenutrūkus ...
O jei  poreikis yra "įsivaikinti "  , o ne turėti vyrą ar žmoną , tada prasideda pykčiai , statymai į vietą ... BRR . Nekaltos mamos kurios kišasi . Kalti jų vaikai , kurie leidžia tai daryti . Ir TAŠKAS.
Gerbiau savo aa uošveinytę, ir nepykau kai MB lėkdavo pas ją . Mama pas jį viena , žmoną gali turėti ir kitą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Parasiau abstrakciai,neisigilinus ,tiesiog,kad parasyt.Sutinku su tavo teiginiu.Kiekviena seima pati spres,sprende ir sprendzia sau iskilusias problemas.Cia buvo juoko forma,tiesiog niekinis mano postas.
Atsakyti
Dusia,stirna nukastų viršūnę,o čia iškapstyta.Šernų čia pilna,už kokių 100-150m išknista visa pieva. bigsmile.gif Esu radųsi grybaudama ir šerniuką negyva.Tada dar aplinkosauga mokėdavo pinigus,už pranešimą,bet pagalvojau kentės kaimynai uždraus kiaules laikyti,paskelbs marą. bigsmile.gif Nu jo toliau kaimynas aptvėręs daržą,jo iš viso pamiškėje daržas. bigsmile.gif
bigsmile.gif
Nu labai gražiai Dusia parašei. wub.gif Pirma marti vadino mama,antra-vardu ir mane ir mano mamą.Mūms taip keista,bet teisingai,mama viena yra. ax.gif Aš savo a.a. anytą vadinau irgi mama. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū Dusiuk,pasirūpini visais. wub.gif
Atsakyti