Laba ryta,
audra dauzesi iki paryciu,baisinis vejas,lietus.Si ryta ramu,bet kol sutvarkem vistas,prasidejo lietus.Saules nera,vejo nera,nesalta 16 silubet lietus.Paspejau pasodint tik vijoklines pupeles,cukinijos liko kitam kartui.Pririsau pupeles,nes siltnamyje buvo isleidusios uglius iki vieno metro jau.
Pou,tu kaip mano tetis,tol dirbdavo,kol vos ne keliais i vidu isliauzdavo.Mes ,iseje i pensija,davem sau zodi nepervargt,nes pervargus,atstatyt jegas reikia keliu dienu.Tai ismokom ir jau keli metai,padirbam dvi,tris valandas ir arba namo,arba,jei oras grazus,issiverdam kavos,pasedim,pasidziaugiam rezultatu,jei yra noras,dar kazka padirbam lengvai.Ir viska spejam.Jums kitaip,reikia eit i darba,o ir darzas ne uz duru.Labai padeda vistu prieziura,vaziuot vistiek turi,kol jis sutaiso edala,as kazka padirbu sode.
Siandien buvom vienoj gyvunu pardej,tai radom pigiu vistu pasaru,bet,kai paskaitem,tai teko vaziuot i kita,nes parasyta,kad pagaminta is genetiskai modifikuotu produktu,gerai,kad paskaitem.Kaina 7 pinigais pigiau.buvo.Dar radau kanapiu seklu maiseliais.Brangokos,2kg,6 pinigai.Buciau pirkus,bet nezinojau ar tinka vistom,nors buvo vistu pasaru skyriui.Gryzus paskaiciau,kad jei gauna nors 20% savo raciono kanapiu seklu,deda didesnius kiausinius su daugiau juose omega 3 rugsciu.Ryt vaziuosim pro sali ir nupirksim,tik ar jos les.Kazin ar zmonem netiktu?Patrint i salotas?
Ingrida,aciu uz alyvu vaizda,jauciu,kaip kvepia.Grozis nesvietiskas.Eurovizijos neziuresiu ,per daug satanistiniu zenklu ten.Pradejau per youtube ziuret ir gavosi atmetimo reakcija iskart.Issigime eurovizija.Cia tik mano nuomone tokia,jei ka,nekalkit prie kryziaus
Ir is vis,su ta plandemija mano akys eme kazkaip kitaip ziuret i pasauly.Nesiplesiu
Mukute svencia dukriuko gimke,susipazysta su svotais,Dusia laidotuvese,
Gero savaitgalio,mergytes.