Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Brugmansijos dvi geltonos,viena raudonasu geltonais pakraščiukais,taip ant paveiksliuko.Pernai žydėjo geltona ir nušaldžiau matyt garažo rūsyje,per šalta žiema buvo.Šią žiemą sakiau laikysiu namo rūsyje. ax.gif
Prispirkau produktų,uogų visokių,galvojau rabarbarų pyragą iškepti,jau rabarbarai dideli ir ką?Sūnus nežada grįžti,galvoja šiek tiek pašvęsti naujame bute. ax.gif Na ką neskubėdama nusipjausiu žolę,paiilsėsiu kažkiek. mirksiukas.gif
Tai pas mane dabar daugiausia vienmetės gėlės,pasidžiaugsiu per vasarą ir gerai.Nes vakar nebe turėjau ką sodinti ,ėjau į seną sodybą,kasiau japoniškas plukes,sinavadus,raktažoles.Dusia jei dabar išsikaščiau ežiuolę?Prigis dar?Noriu persivežti. mirksiukas.gif Iš namų reikės kažkada amarilius visu išboginti iš laiptinės,dar du žydi. ax.gif Dar turiu pasisėjųsi šiokių tokių gėlių,tai vietos turiu,tik velėną sukasti reikia. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Ar atsigavo jūsų pomidorai?Kai kurie arbūzai su trimis lapeliais,kiti dar dygsta. rolleyes.gif
AA dar LT?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tiesai namie dar koks 10 vazonu levandų reiks patalpinti.Iš sėklų,bet taip po truputi auga. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Planuok neplanavęs o sudėlioja aukščiausias kaip turi būti. Tuirėjau dirbti iš namų, dėja darbo vietoje.... nežinau kokio mėnulio fazėje aš pradėjau dirbti na bet tokių nesamonių gyvenime nebuvo jau ir verkiau ir bariausi ... nežinau kiek tempsiu ką besakai viskas nepadaroma, paskui apsisuka ir srėbk ... pavargau verysad.gif Ir dar toks psichologinis teroras verysad.gif Pasiguodžiau ax.gif
Vakar iki vėlaus vakaro po pardes kol susipirkau viską atrodo nieko nedarysiu ale pilna bagažinė krepšių unsure.gif Tikiuosi viską ryt spėti ax.gif
IngridaB ale kur tu tiek gėlukių sudedi jaučiu pas tave kaip versalyje, nors nė karto nebuvau tongue.gif
Luety oho bateliai siūti 4u.gif
Čiumpu kavos 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida, jei reikia sodink tu tas ežuoles. Svarbu gerai prilieti pasodinus.Gal mažiau bus žeidų šiemet , bet bus sutvarkyta pagal Tave. Aš kas liečia gėlynus esu nevykusi ... neturiu erdvinio matymo gero , kad galėčiau gražius įsirengti . O kapeliai man nepatinka ax.gif
Muka, širdele , kaip Tave suprantu ... Imk brangioji 4u.gif Man visada padeda mantra : tai tik darbas, tai tik darbas, tai tik darbas...
Mūsų savaitgalis ne toks kokį planavom . Ryt turim laidotuves, ( sesės vyras mirė ). Laukėm , žinojom , bet kad taip greitai... Gal ir gerai , vilties jau nebuvo.

Vakar galų gale susiskaičiavau ir pradėjau megzti pagal projektą. Kaimišką megztuką su kapišonu ir sagom . Ardžiau niolika kartų, kol padariau teisingą įgilinimą biggrin.gif . Žioplavota matyt esu . O man turi būti gerai , ne bele kaip. Kadangi rytoj daug valandų kelionėje, tai galėsiu megzti ... Sunkaiusia dalis padaryta, paskui nereikia didelio proto .
Luety parodyk savo grožius , ką numezgei , jei gali ... Įdomu labai .
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 05 21, 09:08)
Labas rytas,
Ingrida, jei reikia sodink tu tas ežuoles. Svarbu gerai prilieti pasodinus.Gal mažiau bus žeidų šiemet , bet bus sutvarkyta pagal Tave. Aš kas liečia  gėlynus esu nevykusi ... neturiu erdvinio matymo gero , kad galėčiau gražius įsirengti . O kapeliai man nepatinka  ax.gif
Muka, širdele , kaip Tave suprantu ... Imk brangioji  4u.gif  Man visada padeda mantra : tai tik darbas, tai tik darbas, tai tik darbas...
Mūsų savaitgalis  ne toks kokį planavom . Ryt turim laidotuves, ( sesės vyras mirė ). Laukėm , žinojom , bet kad taip greitai... Gal ir gerai , vilties jau nebuvo.

Vakar galų gale susiskaičiavau  ir pradėjau megzti pagal  projektą. Kaimišką megztuką su kapišonu ir sagom .  Ardžiau niolika kartų, kol padariau teisingą įgilinimą biggrin.gif . Žioplavota matyt esu . O man turi būti gerai , ne bele kaip. Kadangi rytoj daug valandų kelionėje, tai galėsiu megzti ... Sunkaiusia dalis padaryta, paskui nereikia didelio proto .
Luety parodyk savo grožius , ką numezgei  , jei gali ... Įdomu labai .
Gražios ir darbingos dienos  4u.gif

jau nepadeda verysad.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Muka, Brangioji, arba mintyse paleisk darbą, arba pradės byrėti sveikata. Aš tris metus darbe turėjau tokią situaciją. Kvailė, tik visiškai sveikatą susivariau. Paskutiniais metais paleidau mintyse, atsiribojau, nustojau tempti namo ir sėdėti savaitgaliais. Tuomet išties pasimatė mano darbo krūvis ir situacija pasikeitė. Juk tu buhalterė, skaičių žmonės nesimėto. Brangink save ir patyliukais ieškok sau kito darbo. Nes čia, kiek skaitau, tau yra labai sunku.

P.S. labai sveikinu dėl dukriuko  :wub: 

Dusia, užuojauta dėl sesers vyro.

Aš, kai esu siaubingai prieraiši, man kiekvieno artimo žmogaus išėjimas anapilin, tarsi dalelės manęs praradimas. Labai sunku.

Ingrida, sodink levandas kuo greičiau į žemę, išbujos nesusvietnai. 

Atsakyti
Muka,užjaučiu labai. 4u.gif Tausok sveikatą. 4u.gif
Dusia,o dieve,jaučiu jaunas žmogus?Užuojauta.
Dusia,kaip vaikai sako kaimškas darželis mano. ax.gif Bet man norisi kavą geriant ryte matyti ne garšvą,o spalvas.Varau visas gėles,kad būtų spalvota.Šiandien dar pasipildžiau,norėjau katilėlių daugiau nebe buvo.Dar mamą prigriebiau į kapus,nuvažiavome ant senelių kapų.Mama sakė viskas nušąlo.Nu nieko sau našlaitės pilnos žiedų,gal ledinukai prasti ,per daug drėgmės jiems?Ir sprigės nušąlo.Lobelijos atsigauna,dar atvežiau lobelijų.Nieko tik šilumos dar reikia. ax.gif
Pou,rimtai kišti į žemę levandas.Atrodo dar tokios gležnos? ax.gif
Marčiai 39 po skiepo.Aš jau rimtai bijau antro skiepo. blink.gif Kaip sūnus pastebi,daugiau moterims pasireiškia blogumas? mirksiukas.gif O mama nušneka,jai vandenėlį suleido. biggrin.gif
Atsakyti

Kažkas su SM 

Pou,rimtai kišti į žemę levandas.Atrodo dar tokios gležnos? ax.gif

Ingrida, neūnau kokio gležnumo jos, bet aš sode su jomis nesicackinu. Po žiemos vis randu ptikritusių, sudygusių, nes visai mažutytes perkeliu, o jos auga gražiai. Jau turi savo lapelius?

Marčiai 39 po skiepo.Aš jau rimtai bijau antro skiepo. blink.gifKaip sūnus pastebi,daugiau moterims pasireiškia blogumas? mirksiukas.gifO mama nušneka,jai vandenėlį suleido. biggrin.gif

Moterų estrogenas stimuliuoja imuninę sistemą, testosteronas užgniaužia imuninės sistemos atsako stiprumą, dėl to moteriškių imuninė sistemos aktyvesnis atsakas į vakciną. 

Atsakyti
Ingrida 69 metai mano švogeriui .

Pou nesu aš beširdė ... Visi kas gimėme ir mirsim . Man ne mirtis baisiusia, o liga ir kančia. Mačiau mamuka, mačiau uošvienytę . Matyti kenčiantį artimą žmogų kaip negali niekuo padėti yra žiauriau nei mirtis... Mirtis tik išlaisvinimas iš kančios.
Niekur jie nedingsta, jie tik kitoj dimensijoj . Palauks manęs ...
Atsakyti

Ingrida 69 metai mano švogeriui .

Pou nesu aš beširdė ... Visi kas gimėme ir mirsim . Man ne mirtis baisiusia, o liga ir kančia. Mačiau mamuka, mačiau uošvienytę . Matyti kenčiantį artimą žmogų kaip negali niekuo padėti yra žiauriau nei mirtis... Mirtis tik išlaisvinimas iš kančios.
Niekur jie nedingsta, jie tik kitoj dimensijoj . Palauks manęs ...

Oi, Dusia, tikrai taip negalvoju. Juk smulkmenose visa esmė. Kaip tu atsiliepi apie vyrą, dukriuką, sūnų, seseris,- viskas pulsuoja meile jiems. 

Man tik graudus pats faktas, kad artimas žmogus mirė ir gana greitai. Ir greičiausia kančiose. Man sunku susitaikyt su mirtim. Aš dar nesusidraugauju su ja.

Atsakyti
Labutes, 4u.gif 4u.gif
pasiprekinom savaitgaliui ir kt.savaites daliai,paserem vistas,paliejau augalus siltnamyje,apdangsciau is visu pusiu moliuga,nes vejas ji tiek plaiksdino,kad gaila ziuret.O vejas toks,kad net neste nesa.Gusinis.Siltnamis dreba visas,nes lentynos purta viduj.Prisilesiojau braskiu tiesiai nuo krumeliu siltnamyje,ir namo.
Dusia,uzjauciu ir tavo sese ir tave ir visus gimines.Man irgi bus 69 ir visai nelaikau saves sena.Visi norime pabut sioje zemeje ilgiau.Taip,jie kitoj dimensijoj,bet kiti lieka virs zemes,o kiti issilaisvina ir isskrenda i kitas planetas,i aukstesnes dimensijas,tai susitikt teks ne su visais.Taip skaiciau,kai domejausi regresine hipnoze.O kaip bus,pamatysim.
Muka,gaila,kad taip sunku ieit i vezes darbe.Ar pavaldiniai neklauso tavo nurodymu,ar bosai?Jei pavaldiniai-mesciau lauk,jei bosai,jie tave ismes,atras priezasti.Taip man atrodo.Bet toks darbas gali paveikt tavo sveikata ne juokais.Kazka reik daryt,arba keist darba,arba nekreipt demesio i viska,bet,dirbant atsakinga darba,tai yra sunkiausia.
Pou,as irgi prieraisi,man gaila visu zmoniu,kurie serga,kurie iseina ir labai sunkiai susigyvenu su netektimis.Ypac artimu.Ilgai meldziuosi uz juos,vis prisimenu.
Ingrida,svarbu,kad turi energijos tam groziui,aplink save kurti.Tik galvoju,ar belieka tau laiko kava gert su pasigrozejimu? biggrin.gif biggrin.gif Nes tu viena dirbi,o kita jau planuojiir kita ranka jau sodini. biggrin.gif biggrin.gif Duok man tos energijos nors truputi. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū Luety,už gražius žodžius.Valgykite šiek tiek saldumynų,tapsite hiperaktyvios,čia kaip vaikams būna. mirksiukas.gif
Nežinau ar sulauksiu eurovizijos pabaigos?Jaučiu užmigsiu. ax.gif
Laukiu dukriuko su pusženčiu,beveik tiesiai iš lėktuvo atlėks šuns pasiimti.Sūnus dar savaitei liko.Ar sistema sumaišė ar jis ir testą pasidarė,paskui žvilgt bilietas po savaitės.Norėjo apsikeisti,lėktuvai pilni pilni. blink.gif
Koks ašltas rytas.Na kas gali augti? bigsmile.gif
Atsakyti