Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

Dėl vestuvių nesikišu nori patys daryti jokių pinigų jokios pagalbos 4u.gif tai mums su MB tik gražiems reikės būti ax.gif Mamukas bais norėjo suknelę atsiųsti iš prancūzijos ir ką dukra atsisakė sakė mokėti tokius pinigus už suknelę ne ne, ana tokia pataupanti kaži į ką ji rolleyes.gif Tik va kaip supratau bažnyčioje neistuoks o čia man širdį skaudena... bet manau ateis laikas ir priims šį sakramentą ax.gif viskam laiko reikia ir subrendimo 4u.gif
IngridaB vaikus gerus turi rūpinasi wub.gif
Luety nežinau ar čia depresuha ar koks biesas bais kažkaip darbe išdraskyta verysad.gif atrodo jau jau ir paskui bac vėl iš naujo ...
Buvau pas neurologą ir ką MRT kaklo kažkokie pakitimai o aš klaustrafobikė... nežinau kokių ieškoti uspakajoncų kaip darė galvos tai su MB buvome ... žodžiu nežinau ką daryti. O neurologas be MRT sako nežinau koks pažeidimo lygis ir t.t..
Tiesa meniu susidėliojau nieko mandraus nebus užteks tik užkandukų ir šašlykų, va šituos reikia skaniai užraugti ax.gif
Dusia37 auuuuuu?
Luety aš darbe būnu 7,15 nes pilies žeidas ir tiltas uždarytas ir kamščiai visur o man iš sodo ir tolokai tai aš anskčiau išvažiuoju 4u.gif
IngridosB kavos palauksiu ax.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pirma marti ir sūnus pirko suknelę papraščiausią iš Gariūnų,kostiumas irgi baltas iš ten pat.Jokių nuometų,tik vainikėlis.Bet gražiam,kūdam žmogui buvo nuostabu.Pas mus namie dar kabo ir suknelė ir kostiumas ir sodas iš vytelių dar kabo sodyboje.Aš tokia kaupėja.Nu nežinau kur padėti,išmesti ranka nekyla.
Vaikai visi skirtingi.Dičkis tuokėsi bažnyčioje,mažėlis iš viso netikintis,nors pirmos komunijos privestas.Mažoji giminėje vienintelė neėjųsi pirmos komunijos,jau mokykloje pasišiaušė eiti į etikos pamokas vietoje tikybos. ax.gif
A.A. anyta,kai tuokėsi mb sesuo,sakė nepripažins žento,jei neis į bažnyčią.Žmogų krikštyjome virš 35 metų,buvome krikšto tėvai,jaunesni nei kūdikis.Ir ką tuokėsi bažnyčioje,ir komunijos priėjo. mirksiukas.gif
Kada šiluma bus?Su dukra kalbėjome Tenerifėje +27.Ten irgi ne stebuklai šiemet. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Truputi per daug kalbėjau , tai reikėjo patylėti porą dienelių ...
Muka ,kaip Tau fainai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Turi kas dukra rūpinasi .
Savo vestuvinę suknelę turiu . O vestuvėse buvo 3 žmonės ir mes . MUms taip reikėjo . Buvau senmergė, kaip tiems laikams 26 metų moteriškė ax.gif . Į bažnyčią ėjom po 14 metų , mano vyras buvo nekrikštytas. Po 14 metų norėjo pats . Taigi ir bažnyčia buvo tikra, ne dėl grožio . Mums buvo 40 metų , ir vaikai paaugę smile.gif
Mano vaikai krikštyti , pirmos komunijos priėję, sutvirtinimą gavę . Be prievartos . O dabar į bažnyčią jau neina... Bet aš ir neverčiu - reikės nueis. Nes sunku žmogui kuris neturi jokio supratimo apie jokį dievą ( kaip mano MB ) atsitikus nelamei ...
Kavą gersim kavinukėj ant lietuviško ežero kranto ? Dėkui Ingrida 4u.gif
Muka , kokiu būdu raugsi šašlykus ? Nemokėtoja aš jų užraugti ax.gif Gal kad nelabai mėgėja ? Kepsnius kepam vasara labai dažnai , o šašlykus retokai .

Luety , bent jau Lietuvoj ir šiais laikais tai mergos nenori ženytis ... Taigi vyriškam kolektyve dirbau tiek metų ax.gif Mačiau , kiek pastangų turi vyrukai įdėti , kad iki zakso nusitempti ... Čia tiek kuris jaunų nesupakavo , studenčių ... O paskui joms prasideda karjeros , kelionės ir tt. Bent aš tą mačiau .
Buvu į Šilainių turgų užšokus augaliukų ( priekonių ir agurko norėjau ) . Važiavom iki kaimo vakar . Tai aukštos kainos ir prastas pasirinkimas. Gal kad vidurį savaitės ? Karantinas atpratino žmones dirbti ? Prekiautojų trečdalis , negu būdavo kitais metais.
Išdrąskiau savo kaliją. Vieną gumbą ikišau į daržą . Ir Atės pelargoniją įkišau į daržą . Ji nerealaus dydžio net neturiu tokio vazono . Dal liko porą vazonų tuščių ... nesugalvoju ką susodinti ? Nuneščiau prie pirties. Mūsų pritis pakalnėje , tai ten labai gerai jaučiamas slėnio efektas. Ty naktim labai atšala ... Nesugalvoju , kokie augalai to nebijo ?
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
Dusia37 ir aš nelabai moku rauti mamukas tai senobiškai su actu o aš aluje su sojos padažu citrinos ir daug svogūnų. tiesa dar neblogai gavosi su tarkuotu svogūnu tuomet sausai tik su citrina ir svogūnais, mano bėda aš druskos nededu tai ne visiems tinka ax.gif
Tekėjau jau iš savo bendraamžiu paskutinė tep sakant pabuvusi 23 metų ax.gif sukenka nuomota bet siūta ant manęs tep sakant pirma dėvėjau, ir nesigailiu nes tikrai laikyti o kam smile.gif veseilia šumna tėvai pageidavo jie pageidavo jie ir darė su piršlio korimu, dviem dienom ir t.t. ar to norėjome... negalvojau tiesiog man svarbu buvo būti kartu ax.gif
na dėl gyvenimo kartu susimetus aš nelabai patenkinta bet ... kaip vaikis žiūri rimtai į santykius tai džiugu tongue.gif
Atsakyti
Muka suknelę pirkau , nes 1995 metais salonuose buvo tik ilgos ir pūstos ... O aš tokios nenorėjau . Norėjau baltos, bet ne iki žemės ir ne tortinės . Radau pirkti ir mamukas patvarkė iki mano norimo vaizdo .
O parduoti nesugebėjau ... Tai ne darbar mobilūs telefonai, internetas. O tada reikėljo į komisą nešti ? Gaila buvo pradžioj , o paskui mados pasikeitė... Išmesti negaliu , gaila. O vietos kuklutė užima nedaug .
Muka , taip skaniai aprašei šašlykus ax.gif net užsimaniau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 05 20, 10:11)
Muka suknelę  pirkau , nes 1995 metais salonuose buvo tik ilgos ir pūstos ... O aš tokios nenorėjau . Norėjau baltos, bet ne iki žemės ir ne  tortinės . Radau pirkti ir mamukas patvarkė  iki mano norimo vaizdo .
O parduoti nesugebėjau ... Tai ne darbar mobilūs telefonai, internetas. O tada reikėljo į komisą nešti ? Gaila buvo pradžioj , o paskui mados  pasikeitė... Išmesti negaliu , gaila. O vietos kuklutė užima nedaug .
Muka , taip  skaniai aprašei šašlykus  ax.gif net užsimaniau smile.gif

o mano tortinė buvo sunkelė bet akcentas turėjo būti raudonos rožės, bet siuvėja nė per kur nesutiko tai buvo čiut čiut ružavos gėlės ant sunkelės ax.gif
Atsakyti
Turiu turiu ir aš savo dar.Nuometą sukarpiau dukrai ar tai snieguolei kaukei kažkam reikėjo darželyje? ax.gif Parduoti irgi net nebandžiau,taip ir kabo spintoje. ax.gif
Oi mergaitės AA duos man,bet Depe prisikroviau pilną pilną vežimą nukainuotų gėlių.Dar pažystama kasininkė davė savo nuolaidų kortelę,sumokėjau nepilnus 5 eurus. bigsmile.gif Bet kokių katilėlių,vazonuose po verbena ir surfiniją susodinti,ramunių kokių spalvų,dar visokių net pavadinimų nežinau.........po 0,14 iki 0.69 brangiausia buvo svyranti pelargonija.Dar lidle porą brugmansijų ir dar porą prigriebiau.Turguje diedukas atsivežė porą sidabrinių eglučių,planavau tris pasodinti,na gal paskui?Ir aroniją prigribiau,neturiu sodyboje,sode patiko,krūmas,kai turėjome.Viskas darbų visai dienai,o dar planuose nors kiek trečią kartą žolę nupjauti............... mirksiukas.gif
Po skiepį dūris vos vos jaučiasi,jau galiu pilnai dirbti. rolleyes.gif
Atsakyti
Kaune nebūna tokių nukainotų gėlių Depe ...
Ermitaže šią savaitę augalams ir trašoms nuolaidos.
Ingrida prasidėjo šparagai , nepavėluok 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif 4u.gif
sugedo boileris vakar,arba voztuvas uzkalkejo,arba spaudimas krito,neturim silto vandens.Laukiu zinutes is meistro,bet,kol kas neatsiliepia, i soda del to negalejau nuvaziuot,bet ir oras ne kazkas,be saules visai.
O nakti laukiam audros vel,ryt irgi,rodo vejas iki 56 metru per val.Labai jau smarkus bus.
Sukne pardaviau draugei,ji tekejo po manes,nuometa,kita drauge nupirko.Nieko neliko,batus sunesiojau,buvo specialiai man padaryti,teta padare.Isivaizduojat 1974m.batus darydavo artelese,jau buvau pamirsus,pagal uzsakyma buvo galima pasidaryt,atsimenu dar Kaune budavo Tauro tokios atelje,kur galejai uzsisakyt batus,arba budavo padarytu,jei kam tikdavo.Buvau visai uzmirsus,kaip ir siuvyklas.Kokios eiles budavo,kad pasisiut koki ruba,bet uztat kiek skirtingai renkdavosi zmones.Zinoma,madu tendensijos buvo.
Smagu,kad Dusia gryzo,buna tu tokiu nenoru kalbet ir man kartais uzeina.
Ingrida,man patiktu tokie nukainuoti augalai,bet pas mus nebuna.Isvis siemet mazai augalu atveza,gal is Olandijos neisileidzia,ar kas cia.Lidle vien pelargonijos ir tos po 3.99 pinigo.Buvau radus po 1.99,tai dvi pasiemiau.Kituose sodo centruose skurdu,dar tik daigeliai,nezydincios net,kiek buvau,tai tik mazaziedziu naslaiciu pasiemiau dezute,isdalinau i tris lovelius,du sode palikau,viena balkone pasikabinau.
AA,kaip viesnage?Kada atgal?
As manau,kad visos panos nori zenytis,tik bernai ju neima,gyvena taip toliau,nes jiems jokios atsakomybes.Paskaitau Britanijos merginos FB puslapi,tai ten dauguma tikisi ant valentinkes,ant kovo 8 os,kad pasipirs,ir buna nusivyle.Kitos pacios imasi iniciatyvos,statyt ultimatumus,bet buna su liudna pabaiga,kai nebeina issisukinet,tada deda i kojas.I santuoka ziurinciu rimtai vis maziau bernu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 gegužės 2021 - 12:00
Luety , mano aplinkoj kitaip ... Šiuolaikinės 'mergos " dirba , keliauja , pramoguaja - nenori nei vaikų nei įsipareigojimo .
Mes turim draugų porą , gyvena virš 20 metų , turi sūnų . Neženoti , nes Jinai nenorėjo. 100 pr žinau visą istoriją . Bet gyvena gražai ... Kartu . Keletas draugų šeimų kurie labai anksti ženijosi arba išsiskyrę arba gyvena vienas vienam aukšte , kitas kitam .
Aš tos nuomnės - jei moteris protinga, tai sustvarkys kaip jai reikia... Norės vestuvių ir bus smile.gif
Atsakyti
Dusia,šparagai kažkaip peraugo jau pas mane,jau didoki,vakar tik pamačiau. ax.gif
Žinokite bent keli vežimėiai,gal kokie 8 nukainuotų gėlių.Pvz. vazone 0.39 ir verbena ir,petunija ir dar kažkokia gėlytė ir jau su žiedais visos. wub.gif išskirstau,gaunasi trys kelmai. bigsmile.gif Parėjau pavalgyti ir vėl į trasą.Kol karšto oro gruzdintuvas kepa vištieną galiu pailsėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi luety ,nieka gero ta gimtaja kalba kalbet ,jei vistiek niekas nebesupranta.Labai sunkiai tenka tvarkyt reikalus .Faze alisa stebuklu salyje ir pan .
Oi ingrida ,pasigailek tu saves.As kai ka sodinu ir seju tai labai paskaiciuoju ar galesiu tinkamai priziuret,net jei kam duodu ar parduodu augalus veliau rupinuosi ju gerove.
Ir per jega neauginu ,jei po dvieju bandymu augalas neprigyja ar neauga,skursta.Neauga tos graziosios ramunes, avietes,gervuoges ,nors per pora namu toliau auga.O tabakas ,kur netycia kazkam is kisenes isbyrejo,vesi ,atauga po ziemos,na zodziu.O kosmejos ne.
Gerai auga kaktusai ,jukos,rozes,smidrai,net kalijos is misko prirautos jau siemet teikesi zydet ,maniau jau nezydes niekada.
Dar nezinau kaip siemet bus su tais bambukais.
Beje brungmasijos baltos ,pas mus savartynuose gausiai auga,kartu su muskatiniais ilgais moliugais.
O gelyne tai tik klasika- levandos,rozes,tulpes ,jacintai,narcizai,vilkdalgiai,dekoratyviniai cesnakai.Hortenzijos man labai grazu ,bet neauga,numirsta.Dar auga aukstas salavijas,zioveiniai ,bet jie cia ne vienmeciai,petuniju irgi pilni siukslynai.Pacios jos auga.
As is tu kur istekejo niolikos,tai galiu pasakyt kad ta tradicine seima man buvo didziausias kankintojas, mano tevai,vyas,mano vaikai.Niekas manes taip neskriaude ir neskaudino kaip tie zmones.Nuo svetimu galima apsiginti lengvai,sunku tik nuo seimos.Ir jei patikesit ,tai ne socialines rizikos zmones,o net labai is aukstesnio sluoksnio.Dar gali but kad tas seimu marsas tik nevykusiai parinktas logo,tai tesiog zmoniu sukilimas pries valdzia.Bulgarijoje buvo pernai,poto buvo dveji rinkimai ,vyriausybes pastovios vitiek nesudaro.Ir ka, viskas daug geriau nei lietuvoje ,vaikai i mokyklas eina, verslai jau pradeda atsidaryt,tik geopolitiniai luziai turbut turizma nuzudys.O su situacija lietuvoje labai blogai.Kai miske sedi ,medziu nematai,per arti ,deja.
Atsakyti