Labas rytas Tiek buvau prirašius ir neįsikėlė niekaip
Ačiū už gerą širdį dėl mėtų Man problema, nes aš nevairuoju, tai paprasčiau, kai vyras nuveža į turgų, nusipirkti Jei negausiu, tai prašysiu
Kas dėl mėtų - jas rekomenduoja auginti kibire be dugno, tuomet krūmas bujoja, bet plitimas iš šonų ribotas. Pas mano a.a. močiutę daug mėtų buvo, plito. O va čia kažkaip nykt pradėjo ir nunyko. Reikia keisti vietą, matyt.
Ate, kaip naktis praėjo?
Mano vyras gavo Astrą, aš, vaikas, mama, tėtis, anyta ir sesuo - Pfizerį. Man su vaiku po antro skiepo pusantros paros apie 39 temperatūros buvo, kratė ir skaudėjo sąnarius. Po pirmo visiems, išskyrus anytą, patino dūrio vieta ir 4-5 dienas buvo skausminga. Man ir sūnui dūrio vieta paraudus. Visi buvom kiek pavargę, mieguisti. Mamai skaudėjo galvą ir šokinėjo kraujospūdis.
Nepagavom to kurklio, kai tik priartėdavom, jis nutildavo. Kiek suprantu, pavasarį yra jų tuoktuvių metas ir patinėlis taip patelę šaukia.
Šliužų pas mus nėra, bet vynuoginių sraigių pasitaiko - pamiškė juk visiška. Bet iš kur tas kurklys, nu neaišku. Tas anytos sklypelis apribotas ūkininkų žemėm, čia toks daugiau daržiukas, sodybų arti nėra.