Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas :) Tiek buvau prirašius ir neįsikėlė niekaip

Ačiū už gerą širdį dėl mėtų   :) Man problema, nes aš nevairuoju, tai paprasčiau, kai vyras nuveža į turgų, nusipirkti  :) Jei negausiu, tai prašysiu  :)

Kas dėl mėtų - jas rekomenduoja auginti kibire be dugno, tuomet krūmas bujoja, bet plitimas iš šonų ribotas. Pas mano a.a. močiutę daug mėtų buvo, plito. O va čia kažkaip nykt pradėjo ir nunyko. Reikia keisti vietą, matyt.

Ate, kaip naktis praėjo?

Mano vyras gavo Astrą, aš, vaikas, mama, tėtis, anyta ir sesuo - Pfizerį. Man su vaiku po antro skiepo pusantros paros apie 39 temperatūros buvo, kratė ir skaudėjo sąnarius. Po pirmo visiems, išskyrus anytą, patino dūrio vieta ir 4-5 dienas buvo skausminga. Man ir sūnui dūrio vieta paraudus. Visi buvom kiek pavargę, mieguisti. Mamai skaudėjo galvą ir šokinėjo kraujospūdis.

Nepagavom to kurklio, kai tik priartėdavom, jis nutildavo. Kiek suprantu, pavasarį yra jų tuoktuvių metas ir patinėlis taip patelę šaukia. 

Šliužų pas mus nėra, bet vynuoginių sraigių pasitaiko - pamiškė juk visiška. Bet iš kur tas kurklys, nu neaišku. Tas anytos sklypelis apribotas ūkininkų žemėm, čia toks daugiau daržiukas, sodybų arti nėra. 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif o skiepo 4u.gif 4u.gif ,mano nuomone zinot,nesiplesiu,neerzinsiu.Sveikatos jums.
Siandien siltnamio laistymo diena buvo.Salotu,spinatu,morku braskiu jau valgau savo pilnai.Spinatai jau eina i ziedus,atiduosiu vistom ir sesiu,tiksliau pasejau lauke kitus,bet kazko nedygsta.
Jau yra du pomidoriukai nemazi,galvoju uz kokio gal menesio bus raudonu.Zydi antos kekes jau ziedu,kol kas grazus.Baigiau siandien parisimus,sutvirtinimus,savaites gale agurkus risiu jau.Siltnamyje viskas auga graziai,bet va,lauke negaliu pasigirt kol kas,nors neblogai,bet kazkaip viskas lyg velai butu.
Vistos dvi kazkokios vangios,lesa mazai,daugiau snaudzia atsitupe,kiausiniu tik 5 kasdien is 7 vistu.Kiausiniu lukstu gauna kasdien maltu,dilgeliu,pieniu,siaip visokiu zoliu,ka joms dar duot,kad but stipresnes ir imtu visos det?Ka,Ingrida jus duodat?
Ryt jau nesiu vijoklines pupeles lauk ir dar pora cukiniju.intos graziai auga,reiskia nesalta.Palikau vienas duris pilnai siltnamio adaras nakciai,iki siol tik langa laikiau,bet saule perdaug prikaitina jau.Jei tureciau sodyba,manau megzciau tik ziema,o vasara visa praleiciau besikutinedama lauke apie sodyba.Man toks pasitenkinimas,zinoma,kai tai nedaug.Bet daug man ir nereikia,todel nepavargstu,jauciuosi gerai.
Muka,del kopusta,arba ukinio muilo imuiluota pasluostele kokia ir vis masazuok.Kad neissivystytu koks abscesas.Muka,prezidentui nelengva.Jis tarp dvieju ugniu.Tarp nebrendylu vyriausybes,kuri dirba nesamones ir tarp liaudies.Bet jo kalba parode,kad jis pasirinko liaudi.Klausiau keleta kartu jo kalba.O ka sneka melagiena,tai cia is pykcio.Prezidentas aiskiai pasake savo kalboje,kad jis yra konstitucijos garantas ineleis jos darkytisi privales jos laikytis.As taip supratau. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Luety,jau taip lepinate vištas,kad jau nebe žinau. ax.gif
Luety,per žinias rodė Londone pasnigo?Maskvoje +30. bigsmile.gif
Galva sunki,ne gi nuo skiepo?Ir norisi pagulėti.Ar nuo nuovargio?Ir oras baisus,jaučiu eisiu riešutėlių prikepti. ax.gif
Atsakyti
Dabar as vykdau operacija - bobute atvaziavo.
Taigi - pietus - varskes apkepas su bananu ir apelsinu coulis ,grietine.
Vakariene- darzoviu troskinys su tzadziki prieskoniais ir kalakutiena ir krutonai ,bo ir as ir zentas nupirkom po du pokius duonos.
Norfoje tris kart bande partrenkti fortliftas,kol kazkokia sales darbuoja nepradejo rekt.
Iki paklausiau braskiu kainos,tai jaunas vaikinas eme rekt ,ko nematai ,bet pasirodo nera ko matyt.Zodziu klientu aptarnavimas dar lenino vardo.
Atsakyti

Dabar as vykdau operacija - bobute atvaziavo.
Vakariene- darzoviu troskinys su tzadziki prieskoniais ir kalakutiena ir krutonai ,bo ir as ir zentas nupirkom po du pokius duonos.
Norfoje tris kart bande partrenkti fortliftas,kol kazkokia sales darbuoja nepradejo rekt.
Iki paklausiau braskiu kainos,tai jaunas vaikinas eme rekt ,ko nematai ,bet pasirodo nera ko matyt.Zodziu klientu aptarnavimas dar lenino vardo.

Aptarnavimo sferoje yra kur dar pasitempti.

Labai skanūs pietūs bei vakarienė. Man varškės apkepas sukrenta kepant. Labai mėgstu.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 05 18, 13:32)
Luety,jau taip lepinate vištas,kad jau nebe žinau. ax.gif
Luety,per žinias rodė Londone pasnigo?Maskvoje +30. bigsmile.gif
Galva sunki,ne gi nuo skiepo?Ir norisi pagulėti.Ar nuo nuovargio?Ir oras baisus,jaučiu eisiu riešutėlių prikepti. ax.gif

Ingrida,pas mus nesnigo,o ziniu neziuriu,tai nezinau,Londone snigo ar ne.Bet 17 silumos,tai gal nebutu matesi to sniego.
Nu lepinam visteles ,nes tik septynias teturime.Tvarta as valau kasdien.Kur tupi,ant zemes turim padeje lentutes tokias isimamas,tai kasryta istraukiam,nuplaunam.Ant grindu pabarstyta sausu medzio drozliu,svelniu,graziu.Lauko narva valom kas dvi savaites.Kasdien prikasa MB zoles velenu,kad jos turetu ka veikt per diena.Ideti du Yario seni padangu ratai,juose pripilta pelenu su sausu smeliuku ir truputis zvyro,kad galetu maudytis.Nu jei laikyt gyvuna,tai su meile. biggrin.gif biggrin.gif
Turbut reakcija i vkc.tau.Ne pyragu eik kept,o pailset. blink.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2021 05 18, 13:50)
Dabar as vykdau operacija - bobute  atvaziavo.

Bobute,sveika atvykus i tevyne.Kaip daznai vaziuoji.Kokiom salygom ivaziavai?Reikejo testo?
Tai bobute turi but svecias,o ne vireja.Nu bet kas anukus palepins?
Man tai nebuvo tokiu akcesu,bet sunku priprast del to skubejimo prie kasu.UK,kol pirkejas pries tave nesumokes ir nenueis,kitas pirkejas nebus aptarnaujamas.Nu bet LT gal moka uz aptarnautu pirkeju kieki.
Kartais oi kaip nervina,kai atsistoji paskui kokia megstancia sneket ir neskubancia mociute.Norisi pastumt ja,bet stovi visi sypsosi,markstosi,bet niekas nei mur mur.Jei pabandytum murmet,liktum nesuprastas ir kaltas del tos mociutes ciupinejimosi. biggrin.gif biggrin.gif Visur savas braizas,sava kultura.U kasininkes sedi kasoj tik 4 val,o LT manau visa darbo diena.Is cia ir visa kita seka.Bet svarbu,kad kalba lietuviska sneka.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bjaurus jausmas buvo vakar po skiepo.Nesu nei po vieno skiepo nieko jautųsi. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Šeštadienį svečių tuntas o aš pasimetusi ką daryti kuom vaišinti, MB dar langų nesutvarkė, trioba viena paversta sandėliu kita miegamu na žodžiu bus kas veikti. Tiesa šeštadienis susipažinimas su būsimo žento mama ir sesers šeima, tuo pačiu atšvesime 25 dukters... žodžiu ... sugalvojo boba unsure.gif o paskui pagalvojo ką sugalvojo. Kepsime šašlykus ir bus užkandukų o kokių reik pagalvoti ax.gif
AA pasisekė tau 4u.gif o krutonus orkaitėje darai ar sausoje keptuvėje ax.gif o kokie preskoniai tzadziki padažą tai žinau o prieskonių nelabai girdėjau ax.gif
Dusia37 dingo auuuu auuuu unsure.gif
Luety tkrai tavo vištos rojuje su SPA, kur patalai keičiami kasdien tiesa o kiaušinių deda visos?
IngridaB o kaip dabar sveikata?
Nežinau vėl pilkoji slenka noriu palysti po pleduku ir kad niekas nejudintų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 19 gegužės 2021 - 06:40
Kažkokia trenkta maišu jaučiuosi.Bet jau geriau vakar pamiršau išgerti vaistus.Gal ir gerai mažiau imunitetą slopinau. ax.gif
Kada dukriukui gimtadienis?Mano mažėliui rytoj 30.Tai irgi dar abejoja ar sodyboje nedidelį gimtadienį švęsti?Bijo dėl koronos.Bet gi sakau rytoj gaus gimtadienio proga po antrą skiepą su marčia.Tai sakau rinkitės ir draugus tokius su skiepu ar persirgusius.Tai dar abejonėse. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 05 19, 07:59)
Kažkokia trenkta maišu jaučiuosi.Bet jau geriau vakar pamiršau išgerti vaistus.Gal ir gerai mažiau imunitetą slopinau. ax.gif
Kada dukriukui gimtadienis?Mano mažėliui rytoj 30.Tai irgi dar abejoja ar sodyboje nedidelį gimtadienį švęsti?Bijo dėl koronos.Bet gi sakau rytoj gaus gimtadienio proga po antrą skiepą su marčia.Tai sakau rinkitės ir draugus tokius su skiepu ar persirgusius.Tai dar abejonėse. mirksiukas.gif

25 smile.gif ir kaip rozas šeštadienį wub.gif na tuo pačiu ir susipažinsime su svočia smile.gif jazau kaip keista jau turėsiu ženta rolleyes.gif
Atsakyti
Labos, 4u.gif 4u.gif

nu bet ir ankstyvos jus prie kompo. biggrin.gif biggrin.gif as puse septyniu dar tik budinejuos,si ryta septinta tik keliausi,o kompa,tik dabar ijungiau. biggrin.gif
Nakty lijo,is ryto lijo,vaziuojant i soda-lijo,o kai nuvaziavom nustojo ir dar paravejau patvori neblogai.Nesodinau dar cukiniju,gal dar kiek ankstoka bijojau kazko tais.Nu bet naktys siltos salyginai.
Muka,tau depresucha todel,kad vel rupesciai,neiprastos situacijos.Man taip budavo po 60-ties,tau dar butu truputi gal per anksti.O dabar darausi tokia abejinga visom neiprastom situacijom.Kas bus tas.
O dukra,kaip ir jauna zenytis pagal dabartinius standartus biggrin.gif biggrin.gif Pagal musu laikmeni pats tas,arba sakydavo sumitus nuotaka,o dabar virs 30,netoli 40 visi zenijasi,nes gyvena porose ir bernai neskuba kviest nuotakas i zmonas.Smagus rupesciai,viskas bus gerai.
Dusia be rysio kazkur sedi turbut. biggrin.gif
Ate,kaip savijauta?
Ingrida,geriau.?
Jus labai drasios ,mergaites. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Luety,ačiū jau geriau.Jau galiu kasti velėną,kitus darbus dirbti. ax.gif
Nieko nesikišome į vaikų vestuves.Dičkis pats išsikėlė vestuves.Aš tik šeimininkes suradau ir suvežiojau viską. ax.gif
Mažėlis iš viso susituokė abu su džinsais,be žiedų,be vestuvinių rūbų,tik su liūdininkais.Po tuoktuvių į Birštoną SPA su liūdininkais.Mūms pasakė jau po visko.Marčios klausiau nesinorėjo suknelės?Juk rengi įžimybes,o pati?Sako-ne.Net pavardę pasiliko marti kaip menininkė savo. blink.gif Su uošviais susipažinome tik išvykstant į Ameriką jiems. mirksiukas.gif
Bijau bijau antro skiepo. ax.gif
Dičkis užregistravo pas kniziterapeutą privačiai birželio 1 dieną,vis arčiau nei pas reabilotologą. ax.gif Davė užduotį asistentei surasti,tai net privačiai tokios eilės. bigsmile.gif
Šiaip dirbti gera tokiu oru lauke,ne per karšta. ax.gif
Dusia,tikrai kur dingai? blink.gif
Atsakyti