Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Pou @ 2021 05 17, 13:03)
<p>Sveikos 4u.gif </p><p>Šeštadienį pavargau sode, pomidorus sukišau, pasėjau morkas, dalį agurkų, svogūnus sukišau. Tai jau sėdynė atsikišus buvo. Šiltnamis sutvarkytas, apmulčiuotas - ramu. Po poros savaičių morkas dar rudens derliui pasėsiu, agurkus šį savaitgalį pabaigsiu sėti. Tai liks krapai visokie kas kažkuris laikas, svogūnų sodinukai po keletos savaičių antram laiškų derliui.</p><p>Reik į turgų užsukti mėtų, gelsvės sodinukų. Išnyko, o iš sėklų kažkaip menkai sudygsta ir neužsikabina mėtos. Gelsvė - ilgas žaidimas.</p><p></p><p>Luety, manau, kad labai gražūs mezginukai bus.</p><p></p><p>Dėl sveikatos sistemos saloj - tai jei rimtai, ji neprilygsta mūsiškei.</p><p></p><p>Dėl maršo - aš prieš tokius renginius. Dažniausiai rezultatas atvirkštinis būna.</p>

Laba,
Pou, turoiu senovinių mėtų. Kaip tau perduot. Plečiasi be proto.
Atsakyti
Labos 4u.gif 4u.gif
sparagines sukistos i lysve,kaip nori,taip lai gyvena.Zeme silta,oras iaip sau.Siandien nelyja,bet naktys saltos,bet va cukinija ir moliugas dar nepakite,gyvuoja,tai reiskia nebaisios tos naktys,gal tik man salta biggrin.gif biggrin.gif
Del seimu marso,daug dvejopu nuomoniu.Grazi svente,jaudinanti,bet ...jau BBC raso,kad LT prezidentas prisidejo prie Lietuvos extremistu,nusistaciusiu pries kitalycius.Vokietijos laikrasciai taip pat.Prasideda eskalavimas,o prezidento kede ir taip ne tvirtai stovi.Teks gint prezidenta,nors jo kalba buvo labai dviprasmiska,bet to uzteko,kam to reikejo.
AA,man absoliutas,tai visatos kurejas ir tik jis sukure vyra ir moteri. 4u.gif Religiju gali but daug ir jos kraipomos,pagal situacijas,o tikejimas auksciausiu tai vienas.Nu cia as taip galvoju.
Mezgu,bet nezinau,ar seksis realizuot.Dariau tyrima savo etsy,ebay,kai kam labai net labai sekasi,bet cia kiekvieno sugebejimas pateikt,suprast vartotojo norus,ir reklamavimas.Paziuresiu.Kazka daryt reikia,o ka daugiau jei ne ta ka myli.Tai sodas ir mezgimas.MB vistos ir prekyba ebay.

Atsakyti

Laba,
Pou, turoiu senovinių mėtų. Kaip tau perduot. Plečiasi be proto.

Ate, ačiū,  Brangioji, per daug vargo. Ryt anyta nueis iki Šilainių turgaus arba savaitgalį ten patys užvažiuosim, manau, kad ūkininkai tikrai turės. Dar gal gelsvės, meškinio česnako rasiu, anksčiau turėdavo - pamiškėj įkiščiau, kur sklypas ribojasi, natūrali augimvietė būtų, jei užsikabintų.

Mano melisa kad gražiai išsibujojo, perkėliau į pakeliamą lysvę, tai nuostabi, o anksčiau taip skurdo. Sakau gal ir mėtą reiks pasodint.

Ai, kaip susinervinau, šeštadienį anyta sako, kaip gražiai kažkoks paukščiukas čiulba. Kur jau ne, kurklys  :blink: Niekad nebuvo bent šio gėrio, o va gražiausiai kurkė, labai specifinis garsas. Gal su kokiais pirktiniais sodinukais ar žeme užsivežėm... Tik kurkė iš  tokio sklypo kampo, kur kaip kompostinė yra.

Atsakyti
Pau , kaip ranka ?
Mėtu turiu kaime be proto - paprastų ir pūkuotų . Galiu atvežti į Kauną ? Tik pasakyk .

Luety visa žiniasklaida spaudosi pykčiu , nebuvo protestas prieš , buvo protestas už ... Skaldyk ir valdyk politika. Visi esam tos pačios šalies piliečiai ...
Atsakyti

Pau , kaip ranka ?
Mėtu turiu kaime be proto - paprastų ir pūkuotų . Galiu atvežti į Kauną ? Tik pasakyk .

Luety visa žiniasklaida spaudosi pykčiu , nebuvo protestas prieš , buvo protestas už ... Skaldyk ir valdyk politika. Visi esam tos pačios šalies piliečiai ...

Prastai dar ta mano ranka. Sugėriau Movalio kursą, bet labai jau nuo jo man galva svaigo ir regėjimas kiek sutriko, kol susigaudžiau, kad nuo jo. Stengiuos dirbti kaire ranka daugiau. Negaliu sakyt, kad blogiau, lyg laisvesnė, tai tikriausiai, mažiau skysčio sąnary, bet tas kalcinatas šalia sausgyslės riboja judesių amplitudę. Žiūrėsiu, ką reumatologė pasakys. Po 10 d. talonas.

Ačiū dėl mėtų  :wub:​  Jei negausiu turgely, tada prašysiu kurios nors :)

Atsakyti
Pou,jei aš arčiau irgi turiu mėtų. 4u.gif 4u.gif
Net nesitiki,kaip karšta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 05 17, 17:38)
Pou,jei aš arčiau irgi turiu mėtų. 4u.gif  4u.gif
Net nesitiki,kaip karšta. mirksiukas.gif

Jau po skiepo. Moderna. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2021 05 17, 18:25)
Jau po skiepo. Moderna. biggrin.gif

Kaip savijauta ? Mano vaikas po antro skiepo labai prastai jautėsi 1,5 paros...

Kaip auginat mėtas ? Aš su jomis tik kariauju ... jei paleisčiau - visą daržą užimtų .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 05 17, 19:05)
Kaip savijauta ? Mano vaikas po antro skiepo labai prastai jautėsi 1,5 paros...

Kaip auginat mėtas ? Aš  su jomis tik kariauju ...  jei paleisčiau - visą daržą užimtų .

Man šalta ir lyg galvą skaudena. MB 37,8
Bet dar tik kelios valandos po. 15 val skiepijomės.
Viskas bus ok.
O vaikas kuria skiepijosi?
Mėtos už ūkinio karaliauja. Tik jos.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2021 05 17, 20:26)

O vaikas kuria skiepijosi?

Pfizer
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na tikiuosi viskas bus gerai pasiskiepijus šiandien.
Kaip sunku be pusryčių,vešiu kraują,tai net kavos neglima.Iki skiepo reiks kur užšokti kavos,numirsiu.......... ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Pau jeigu aš arčiau tik parašyk duosiu turiu gyvas velnias ir obuolinės ir paprastos ir dar kažkokios tik parašyk atvešiu kasdien važinėju Kaunan maluosi prie Kauno pilies ax.gif na ir Raudondvaryje tongue.gif
O man savaitė po skiepo ir guzas skiepo vietoje toks skausmingas ir karštas vis pamasažuoju ale nenyksta MB nė znoko unsure.gif bet gal laiko turi dar praeiti gal kokios bulvės pasitarkuoti ar kopūsto lapą unsure.gif
Ate42 kaip sveikatėlė ? MB irgi galvoja apie Moderna aš tai be nuomonės ax.gif
Luety ir gerai, kad patarkuoja mūsų prezidentą gal pradės veikti o ne gražiai atrodyti tik ax.gif
Pau ne duok die to gerio o gal ne jis ar pagavote ? O mes šliužų jau turime verysad.gif
IngridaB sveikatėlės tau 4u.gif
Čiumpu kavos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 18 gegužės 2021 - 06:37