Laba,
Pou, turoiu senovinių mėtų. Kaip tau perduot. Plečiasi be proto.
Laba,
Pou, turoiu senovinių mėtų. Kaip tau perduot. Plečiasi be proto.
Ate, ačiū, Brangioji, per daug vargo. Ryt anyta nueis iki Šilainių turgaus arba savaitgalį ten patys užvažiuosim, manau, kad ūkininkai tikrai turės. Dar gal gelsvės, meškinio česnako rasiu, anksčiau turėdavo - pamiškėj įkiščiau, kur sklypas ribojasi, natūrali augimvietė būtų, jei užsikabintų.
Mano melisa kad gražiai išsibujojo, perkėliau į pakeliamą lysvę, tai nuostabi, o anksčiau taip skurdo. Sakau gal ir mėtą reiks pasodint.
Ai, kaip susinervinau, šeštadienį anyta sako, kaip gražiai kažkoks paukščiukas čiulba. Kur jau ne, kurklys Niekad nebuvo bent šio gėrio, o va gražiausiai kurkė, labai specifinis garsas. Gal su kokiais pirktiniais sodinukais ar žeme užsivežėm... Tik kurkė iš tokio sklypo kampo, kur kaip kompostinė yra.
Pau , kaip ranka ?
Mėtu turiu kaime be proto - paprastų ir pūkuotų . Galiu atvežti į Kauną ? Tik pasakyk .
Luety visa žiniasklaida spaudosi pykčiu , nebuvo protestas prieš , buvo protestas už ... Skaldyk ir valdyk politika. Visi esam tos pačios šalies piliečiai ...
Prastai dar ta mano ranka. Sugėriau Movalio kursą, bet labai jau nuo jo man galva svaigo ir regėjimas kiek sutriko, kol susigaudžiau, kad nuo jo. Stengiuos dirbti kaire ranka daugiau. Negaliu sakyt, kad blogiau, lyg laisvesnė, tai tikriausiai, mažiau skysčio sąnary, bet tas kalcinatas šalia sausgyslės riboja judesių amplitudę. Žiūrėsiu, ką reumatologė pasakys. Po 10 d. talonas.
Ačiū dėl mėtų Jei negausiu turgely, tada prašysiu kurios nors