Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dėkui už pusryčius Ingrida. Naktį palijo, dabar šilta. Ims ir daržovės augti ne tik žolė. Taip gražu ir žalia, ir paukščių bele kiek. Gegutė į pakelės beržus atlėkė pakukuoti...nenoriu į Kauną.

Atsakyti
Labas rytas,nors jau pietus 4u.gif 4u.gif
Dusia,man irgi ziurint seimu marsa gele sirdele,virpejo,bet,kai paziurejau iki galo,pasidare gaila zmoniu del tokiu rezoliuciju.Patiko tik du kalbetojai,Kunigas Grigas ir profesorius Vaitkus.Bet ar reaguos valdzia i seimu marso rezoliucijas?Jiems gi dzin,pasukaliojo zmogeliai ir issiskirste.Mano protu,cia reikia susirinkt prie seimo,traukt lauk visus is ten ir lai aiskinasi zmonem,kur varo Lietuva.Gal tada kas pasikeistu.Nustotu tyciotis.Nu paziuresim,kuom cia baigsis.Galvoju,kad atsakas bus gilus karantinas .O gali but ir dar blogesnis scenarijus.Bet siaip ispudingas renginys.
Pas mus nakti ir ryte palyja,po to apsiniauke,nors siandien saulyte bando sviest,bet siaip saltoka,vos 12-13 silumos.Bet isnesiau pacia didziausia cukinija ir moliuga ir pasodinau i komposto deze vakar.Siandien jauciasi dar neblogai, biggrin.gif biggrin.gif nenuvyto,zaliuoja.Dar rodo visa savaite bus lietus.Po lietaus visa gamta atgijo,suzaliavo,jau krinta ziedlapiai sakuros vysniu,tresniu,tulpes jau nusiure,negrazios,daugumoj be spalvos,prasides tuoj rododendru zydejimas.Reiktu i koki parka pavaziuot,bet kad man pats graziausias parkas-mano sodas,kad tik saules butu.
Klausei ka mezgu,perejau prie baby mezginiu.Nuneriau bodziuka,neriu megztuka su kapisoniuku beibiui,dar adijaliukas planuose ir desiu tada gal i etsy,gal i ebay,ziuresiu,kaip eis.Megzt noriu,kojiniu visai ziemai primegzta,reik kazka kito pradet.Matysiu,kaip seksis.Ingrida,aciu uz vaizus,sirdy pamaloninancius.
Atsakyti
Prieš daug metų gal ir aš būčiau važiavųsi į renginį?Bet bet daug kas pasikeitė.
https://www.lrytas.l...vaikus-1381843/
Paskaitykite,kai turėsite laiko.Man įdomiausia pažystama auginanti viena be vyro 5 vaikus,labai arši kovotoja.Taip ir norisi pasakyti,oi nežinai,kaip pasaulis gali pasiskuti? ax.gif
Mano šiemet rododendras ruošiasi žydėti.Šiandien dar tris pušaites prigriebiau ir medlievą smokey rūšis.Nu toks fainas diedukas perkiauja,mes ten galėtume turbūt plepėti visą dieną.Šiandien tema buvo nitratai,paklausiau jei dėčiau saują vištų mėšlo?sakau visur dedu,sako gali,nu tada prasidėjo.......Dar prigriebiau baltų žemuogių,kažkada iš kinijos atsiunčiau sėklų,labai skanios buvo.Svarbiausia ūsų neleidžia,dar kelias rūtas kaimiškas darželis turi turėti rūtų. mirksiukas.gif Turėjau net gyvatvorę kažkada. ax.gif
Einu sodinti bazilikų salotinių ,prigriebiau daigų.Patiko,reikia daugiau užsiauginti. mirksiukas.gif
Vakar vistiktai šparagines sukišau ir astrus išbėriau. bigsmile.gif Žiūriu mieste alyvos ruošiasi žydėti,agurkus sėsime,tik arbūzų daigai dar maži. bigsmile.gif Braškės jau pradeda žydėti. rolleyes.gif
Atsakyti

O kas kovoja prieš kitos pakraipos žmonės? Šitas maršas buvo ne prieš kažką o už šeimas, UŽ , o ne PRIEŠ. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 05 16, 14:14)
<p>O kas kovoja prieš kitos pakraipos žmonės? Šitas maršas buvo ne prieš kažką o už šeimas, UŽ , o ne PRIEŠ. </p>

as nerasiau,kad pries.Ir genderizmas,tai ne pries kitos pakraipos zmones,o uz seima,kai joje yra tete,mama ir vaikai.Ir man visai nesvarbu,ar kitos pakraipos du mylintys vienas kita zmones sueina i savo partneryste,bet tai neturi but vyraujantis modelis seimos ir brukamas musu vaikams ir anukams,kaip pagrindinis seimos modelis.Nei seima nuo Dievo:tetis ,mama ir vaikai.Todel ,kur tu matei pries.Uz seima,sukurta Dievo,Kurejo,Absoliuto. biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
P.S bet gi vel,automatiskai gaunasi,jei uz kazka,tai pries kazka taip pat.Ar ne?
Atsakyti
Ne ,nu jau visai.Koks absoliutas?seimas sugalvojo kai zeme pradejo vertint ir tinkama kaiminyste.Grizkit i prota.Tikiu kad yra kur.Ir ta seima yra prievartos aparatas.Kaip ir valstybe.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif

Padirbėjau ... šiltnamis užsodintas pešta žole užmulčiuotas ir dar raugtu mėšlu palaistytas, žodžiu šiuo klausimu viskas. Kpūstai gyvi likę(iškepė) išsodinti tiek ten jų ir bus iki 5 galvų ale savi žinoma kaip iškepė visa dėžutė nežinau ar liko kalairopių ai sėsiu vėseniam vartojimui, liko agurkai, moliūgai ir cukinijos ir tada ravėti ravėti ravėti.
Dėl šeimų maršo aš nuomonės nepakaičiau, gal laikas išgirsti ir kitą nuomonę, nes kažkaip keistai tuoj virsime mažuma:( na bet valdžia rinmės irgi patys ir iš anksto buvo aišku kas turės pirmumo teisę, bet va vis galvojau na ne taip greit. Duok die musm visiems išminties. IngridaB man atrodo bais viską sumaišė laisvės partija šeimos vertybes ir LGBT siekius, prisidengdami jie puikiai skina kelią kitam žingsniui ... gal neteisi.. bet konservais niekada nepasitikėjau dabar jie man dar daugiau sutvirtino ....
IngridaB o pati sugalvojai apželdinimą ar kas pašnabždėjo? ir žinok šitiek augalų kur susodinti kaip draugauja... man kosmosas 4u.gif
Dusia37 kaip padirbėjai ką reikai pasidaryti man, žinote aš vis kažką užmirštu rolleyes.gif
Luety manau tie bodžiukai ir peldukai ant bangos žiū papuolei į reikalingą srovę, juolab tu taip mėgsti šį užsiėmimą wub.gif
Nemezgu ir nesiūnu ne man šis užsiėmas aš geraiu pasigrožėsiu kitų darbais biggrin.gif
IngridaB gerulsi vaizdelis mmmm mano svajonė wub.gif
Geros ir darbingos dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Lyja Kaune nuo vakar vakaro . Gal ir kaime ? Taip gražiai viskas prigyjo šį pavasarį sodinta...išskyrus vieną bijūną. Labai jau nevykę buvo sodinukai . Dar neiškasinėju , gal koks pumpuras išlys ? Jei įsikabins robinijos būsiu labai laiminga. Labai norėčiau ,kad šalnų nebūtų . Leidžia lapus riešutmedis ir šilkmedis, dažną pavasarį nušala. Sprogsta visi medžiai : ąžuolas, bukmedis ... Vėlyvi jie.
Aš irgi pasidarbavau vakar , pabaigiau pomidorus sodinti , susodinau 21 papriką senajam šilnamyje ... liko dar 28. Tuneliukan dar ankstoka pas mane . Esu nusišaldžius anksti pasodinusi . Nužydės obelys ir sukišiu . Šparaginių nesėjau , nors žemė paruošta. Kaip žinodama. Sako labai negerai prieš lietų pasėti - suplyšta ir nebesudygsta. Čia AA mamukas taip sakydavo . Mano šiltnamis nemulčiuotas. Ir daržas. Kitą savaitgalį manau .
Muka manau , kad tu nieko nepamiršai 4u.gif
Ingrida , nebijai rūtų sodinti - jos šlapios labai degina ?
Luety smagu , kad radai ką megzti 4u.gif

Nebūčiau į šeimų maršą važiavusi nei prieš metus , nei prieš 10 , nei prieš 20 ... O dabar REIKIA ! Čia man taip atrodo . Susidėjo daug dedamųjų ... Jei kaip Tauta nenorime išnykti reika truputi pasistengti . Viskas paeiliui - pirma dėl vaikų istatymas, dabar partnerystės, paskui stambulas ... O tada pasižiūrim , kad anūkai atimami iš tėvų ir augina juos vienalyčių asmenų porelė . O jūs žinot, kad šiuo metu - jei vaikas nugiuvo ir reikia vežti pas gydytojus iš karto ikiteisminis tyrimas . Kas žudosi dažniausiai Lietuvoj ? Vyrai . Jei priims stambulą ,vyrams bus dar prasčiau ... Požiūris į juos kaip į potencialius smurtautojus. Aš turiu sūnų ...
Apie patį maršą, tai buvau nustebusi gausa ... Kaip visada kaimas ir Žemaitija išgelbės Lietuvą . 18 amžiuje "progresyvioji " visuomenės dalis kalbėjo lenkiškai arba rusiškai . Tik dėka kaimo mes išlaikėm kalbą ir galėjom sukurti Valstybę.
Važiuojant kaupėsi ašaros akyse .. Ant tiltų ir pakelėse palaikantys žmonės su vėliavomis . Močiutės autobusų stotelėse su vėliavėlėmis mojuojančios . Prie Megos diedukas su didelę vėliava. Pasirodo yra nemažai žmonių taip galvojančių . Žiniasklaida skelbia apie 10000 žmonių . Netikiu . Vien mašinų buvo 200 km kolona. Daug žmonių su Norvegiškais numeriais , pas juos tai jau vyksta...
Londono Lietuviai susrinko prie ambasados .
Luety pro seimą vakar nebuvo galima pravažiuoti, buvo uždaryta gatvė. Bijo.
Pasiekti nieko nepasiekėm ... gal sulėtinsim visą tą procesą? Gal būt prezidentas apsisprendė ? Žadėjo . Bet jis politikas.
Genderizmo politika buvo paleista į pasaulį apie 2010 metus ... Kai krizės metu pasigirdo šūkiai - užimam Volstrytą .
Kita medalio pusė , propaguojant vienalytes santuokas, vegetarizmą , vėlyvą tėvystę puikiai mažinamas populiacijos skaičius... Ar reikia to ir taips išnykstančiai Lietuvai ?
Pripolitikavau ... Bet tai tik mano nuomonė. Gerbiu visas .
Paskutinis pastebėjimas apie vakar IngridosB įmestą straipsniuką : jei šitas vyras būtų sugalvojęs nusipjauti koją ar ranką - būtų jį gydę ... O kadangi lytinį organą - valstybė finansavo ... Ir tai REKLAMUOJAMA, va kaip fainai . Jei priimsim Sambulą, Lietuva tai privalės daryti NEMOKAMAI !!! Tai daug kainuoja : homonų terapija , operacijos. Jums tai atrodo normalu ?
Aš kaip visada skaičiuoju pinigus - kiek parpastų žmonių negaus gydimo ?
O pridėkit dar 180 limonų viešinimui , kai paaugliams knis protą mokyklose apie 72 lytis ? Pauglystė ir taip sunkus laikas , ar reikia dar knisti protą ?

ps apie gyvenimą šeimoj - vadovaujuosi AA mamuko išmintimi : Geros žmonos vyras du kartus nemuša, antrą kartą ji būna ne žmona. Yra trys dalykai šeimoj su kuriais nereikia taikytis : Mušims, Gerimas, Neištikimybė...

Gražios ir darbingos dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 gegužės 2021 - 08:44
Dusia,UK gydo ir operuoja nemokamai. 4u.gif Be problemų.LT kažkodėl reikia pamaitinti,teismus,advokatus,kad pasikeisti dokumentus.Pašėrus,kažkodėl -galima,net asmens kodą pakeičia. ax.gif
Lyja,lyja.Gal apstos,eisiu dar pušaites ir medlevą susodinti,vakar tingėjau laistyti,šiandien nereikės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 05 17, 11:21)
Dusia,UK gydo ir operuoja nemokamai. 4u.gif Be problemų.LT  kažkodėl reikia pamaitinti,teismus,advokatus,kad pasikeisti dokumentus.Pašėrus,kažkodėl -galima,net asmens kodą pakeičia. ax.gif
Lyja,lyja.Gal apstos,eisiu dar pušaites ir medlevą susodinti,vakar tingėjau laistyti,šiandien nereikės. ax.gif

Nemanau , kad tai yra normalu ir sektina... Tu 3 vaikus Lietuvai išauginus , negali gauti masažų , fizioterapijos ir tt kelis mėn .

Lyja ar nelyja pasodintus augalus visada gausiai palieju .
Atsakyti

Sveikos :4u: 

Šeštadienį pavargau sode, pomidorus sukišau, pasėjau morkas, dalį agurkų, svogūnus sukišau. Tai jau sėdynė atsikišus buvo. Šiltnamis sutvarkytas, apmulčiuotas - ramu. Po poros savaičių morkas dar rudens derliui pasėsiu, agurkus šį savaitgalį pabaigsiu sėti. Tai liks krapai visokie kas kažkuris laikas, svogūnų sodinukai po keletos savaičių antram laiškų derliui.

Reik į turgų užsukti mėtų, gelsvės sodinukų. Išnyko, o iš sėklų kažkaip menkai sudygsta ir neužsikabina mėtos. Gelsvė - ilgas žaidimas.

Luety, manau, kad labai gražūs mezginukai bus.

Dėl sveikatos sistemos saloj - tai jei rimtai, ji neprilygsta mūsiškei.

Dėl maršo - aš prieš tokius renginius. Dažniausiai rezultatas atvirkštinis būna.

Atsakyti