Muka bitės reikia gydyti nuo erkių. Rudeniop išėmus medų. Jei pavasari radai tuščia avilį be išmirusių ant dugno bičių vadinasi nepagydei kaip reikia. Jei netinkamas maistas koriai būna apviduriuoti, bitės mire avilyje. Nuo ko mirė nemačiusi pavasarį avilio sunku pasakyti. 18 avilių tai jau neblogas ūkis. Žmonės išmanantys turėtų būti. Koks 20 man gerai būtų 😁, bet labai daug darbo, nebe hobis.. AA aš miško esu pasodinus biški, kokia 2 ar 3 stukytes egluciu. Sunkus darbas, vienas kastuvu beda, kitas deda eglutę, mažyte pikiranta ir primina su koja. Ps tilpsim visi man rodos čia, pasaulis margas, tuo ir gražus.
QUOTE(Muka @ 2021 05 11, 04:49)
Labos
Na po skiepo gal geriau buvo, nors pykino ir silpna buvo šiandiena irgi dar nėra uh bet jau geriau nei aną rozą Taip kad kitas skiepas po metų po 2 savaičių imunitetas
IngridaB na jooo ir visa istoriaj su labai nuspėjama pabaiga t.y. maišiukas vaistų.. kažkaip vis dažniau šeiminstų tikslas išrašė piliule dar reabilitacija o pasigilinti nuo ko ai ostehondrozė ir plius ponia ką jūs norite jums tuoj 50 ... ai nešneku ir nesistebiu, kad žmonės patapo šundaktariais patys savigyda pradeda ir t.t. ir paskui oi dar tokių diagnozių apleistų nebuvo ... fek... saulė šviečia, mašina reikai vayti pas meistrus maniškis nepriima o saloną ... kandžiojasi kainos o kitų neturiu, bet reiks prisiruošti, nes šiemet technikinė.
IngridaB o tu nepagalvojai, kad tu esi labai labai reikalinga sveika savo šeimai
AA rašo kodais
Apie kainas jau rašiau jau net ne litas prie euro jau eina viršun, kur matyta už medelį mokėti 29 Eur... na žinia ne kas met perki, nors pagalvojus nors po vieną kas met
IngridaB jazau kaip noriu pas turkiukus pailsėti, nieko spalį mažu išeis
Na po skiepo gal geriau buvo, nors pykino ir silpna buvo šiandiena irgi dar nėra uh bet jau geriau nei aną rozą Taip kad kitas skiepas po metų po 2 savaičių imunitetas
IngridaB na jooo ir visa istoriaj su labai nuspėjama pabaiga t.y. maišiukas vaistų.. kažkaip vis dažniau šeiminstų tikslas išrašė piliule dar reabilitacija o pasigilinti nuo ko ai ostehondrozė ir plius ponia ką jūs norite jums tuoj 50 ... ai nešneku ir nesistebiu, kad žmonės patapo šundaktariais patys savigyda pradeda ir t.t. ir paskui oi dar tokių diagnozių apleistų nebuvo ... fek... saulė šviečia, mašina reikai vayti pas meistrus maniškis nepriima o saloną ... kandžiojasi kainos o kitų neturiu, bet reiks prisiruošti, nes šiemet technikinė.
IngridaB o tu nepagalvojai, kad tu esi labai labai reikalinga sveika savo šeimai
AA rašo kodais
Apie kainas jau rašiau jau net ne litas prie euro jau eina viršun, kur matyta už medelį mokėti 29 Eur... na žinia ne kas met perki, nors pagalvojus nors po vieną kas met
IngridaB jazau kaip noriu pas turkiukus pailsėti, nieko spalį mažu išeis
Labos
atsilo,jau neblogas oras siandien,galima but lauke.
Panos mano pomikai zydi pilnai,du pomidoriukai jau uzmegzti,kaip sagutes.
Muka,niekada nedaryciau jokio skiepo,net nuo erkiu,jei man butu bloga po skiepo.Sorry,bet cia as,antivaksre
Pas jus ziuriu bent gydo dar daktarai,pas mus nieko.Uzdaryta viskas,tik telefonu.O apie reabilitacijas gali tik svajoti,tokiu dalyku cia nerasta,arba susirask pats ir mokek.
Pas mus irgi viskas brangsta.Budavo maisto savaitei apsiperki uz 40-50,tai dabar,nebeperkam mesos,kiausiniu ir be 60-70 neissiverti.
Del turku,Egipto girdejau,kad jie priima be jokiu karantinu,testu,maskiu nereikia.Tik nezinia,kaip isvykstant,ir gryztant LT traktuos.
Pas mus nuo geguzes 17 leis apkabint savo artima,burtis didelem grupem,nebereikes laikytis distancijos.Man tik galvoj netelpa,kad gali duot leidimus,ar draust apkabint savo artima.Labai daug sau leidzia vyriausybes.Kas tik bus toliau.
QUOTE(Dusia37 @ 2021 05 11, 04:56)
Labas rytas,
Ingrida imk
Neturiu ką pasakyti ... nuodėmė nesaugoti savęs
Aš pvz nebijau , kad manęs neatsimins, vienintelis dalykas kurio bijau tai nebegalėti .O daugiau filosofija, kiekvienas renkasi , kas jam geriau .
Atšilo , kaip smagu Reiktų šiandien Lidlą aplankyti , bijūnus nuo vakar pardavinėja Kokio 1 reiktų . Ne daugiau .
Apsidirbu ryte ir lekiu į kaimą , pas savo bitutes .
Muka , kaip po skiepo ?
Luety dėl pupelių nepasakysiu , aš dažnaisiai auginu krūmines . Ir kaip žinai skinu kibirias ... Šaldau , koncervuoju , dalinu draugams ... ir keikiu tą durnę kuri pavasarį tiek prisodino sodinu lysvę krūminių , mano lysvė 10 metrų ilgio ir 1,2 pločio . Šeimet maniau , kad sodinsiu pusę lysvės Bet nežinau, gal dar apsigavosiu ? Kai abu vaikai LT , labai gerai eina marinuotos į trasą , Vijoklinės man nelabai patinka, dėl netvarkingo daržo. Ir reikia MB prašyti , kad kartis normaliai sumeigtų . Į smėlingą dirvą reikia labai giliai , kad vėjai neišverstų .
Gražios dienos
Ingrida imk
Neturiu ką pasakyti ... nuodėmė nesaugoti savęs
Aš pvz nebijau , kad manęs neatsimins, vienintelis dalykas kurio bijau tai nebegalėti .O daugiau filosofija, kiekvienas renkasi , kas jam geriau .
Atšilo , kaip smagu Reiktų šiandien Lidlą aplankyti , bijūnus nuo vakar pardavinėja Kokio 1 reiktų . Ne daugiau .
Apsidirbu ryte ir lekiu į kaimą , pas savo bitutes .
Muka , kaip po skiepo ?
Luety dėl pupelių nepasakysiu , aš dažnaisiai auginu krūmines . Ir kaip žinai skinu kibirias ... Šaldau , koncervuoju , dalinu draugams ... ir keikiu tą durnę kuri pavasarį tiek prisodino sodinu lysvę krūminių , mano lysvė 10 metrų ilgio ir 1,2 pločio . Šeimet maniau , kad sodinsiu pusę lysvės Bet nežinau, gal dar apsigavosiu ? Kai abu vaikai LT , labai gerai eina marinuotos į trasą , Vijoklinės man nelabai patinka, dėl netvarkingo daržo. Ir reikia MB prašyti , kad kartis normaliai sumeigtų . Į smėlingą dirvą reikia labai giliai , kad vėjai neišverstų .
Gražios dienos
Dusia,as apie shparagines krumines klausiu.Kiek mazdaug uzima vietos vienas krumas.Manau koki 50-60 cm Nu eisiu dar pasigooglint.
O vijoklines mano MB itaise patvory,iskele kuolus,skersinukus dar,tai puikiai laiko,buna,kad nutruksta mano risimai,bet ir vejai kokie pas mus pajury,tai nieko nuostabaus.
Nusipirkau nauja klaviatura kompui,pasijungiau,tai dabar smagu rasyt.Senoji buvo apipilta kava,tai parasau ir taisau ,praleidinedavo raides.Bet naujoj klaviaturoj nera nei euro,nei svaro zenkliuko,tik dolaras.
Panos,ka darot su santaupom.Zinia neturiu as ju kazkiek,tik ant grabo,bet visi perka pas mus,kaip isproteje tauriuosius metalus sertifikuotus ir kripto valiutas.Bet ju dabar tiek daug,kad as nelabai susigaudau apie jas,o skaityt neturiu nei laiko ir ne kazka suprantu net perskaicius.Ar LT nera jokios panikos?
Zinot ka pastebejau ,kad uz mano kritika konsumerizmui ir nieko nepirkima mane is visur taikosi isvyt.Taip ,as nelaimingas zmogus,na nors jus bukit laimingos ,gi lidlas pardavineja.Su akcija galit nusipirkt.
O jus ate 42 ,geriau pagalbos nesiulykit ,nelaimingus padarot dar nelaimingesnius. O konsumeriu visuomeneje visokie nelaimingi tik trukdo.Taigi sypsomes ir mojuojame.Cia is madagaskaro pingvinu.
O jus ate 42 ,geriau pagalbos nesiulykit ,nelaimingus padarot dar nelaimingesnius. O konsumeriu visuomeneje visokie nelaimingi tik trukdo.Taigi sypsomes ir mojuojame.Cia is madagaskaro pingvinu.
Mūms iš 5 avilių 4 išgyveno.Ir kuris avilys buvo silpnas-išgyveno. O kuris buvo stiprus,buvo pilnas negyvų.Visus gydėme rudenį nuo erkių.Kriaušėje neišgyveno bitės arba rudenį iškrido?
AA kodėl jūs taip nemėgstate lidlo?Man atrodo maxima didesnis blogis? Nuostabus kombainas,ledų aparatas iš lidlo.Ir kaina ir kokybė.Ir augalai auga..........
Luety,nepastebiu,kad labai būtų didelis pas mus pirkimas.Va gal nekilnojamo turto padidėjęs bumas?
Dukrai taip patiko Tenerifė,sakė važiuos dar ir šunį vešis.Galima automobilių vykti ir paskui laivu perplaukti.
Karšta,sodinu,sodinu..........
AA kodėl jūs taip nemėgstate lidlo?Man atrodo maxima didesnis blogis? Nuostabus kombainas,ledų aparatas iš lidlo.Ir kaina ir kokybė.Ir augalai auga..........
Luety,nepastebiu,kad labai būtų didelis pas mus pirkimas.Va gal nekilnojamo turto padidėjęs bumas?
Dukrai taip patiko Tenerifė,sakė važiuos dar ir šunį vešis.Galima automobilių vykti ir paskui laivu perplaukti.
Karšta,sodinu,sodinu..........
Luety aš sodinu kas spindį, ty 20_25 cm sparagines. +-. Iš akies.
Nu žinokite sodinu eglutę ir galvoju,manęs nebe bus ,atvažiuos vaikai su savo vaikais kalėdoms ir gal prisimins,kad močiutė sodino?
QUOTE(IngridaB @ 2021 05 11, 18:46)
Nu žinokite sodinu eglutę ir galvoju,manęs nebe bus ,atvažiuos vaikai su savo vaikais kalėdoms ir gal prisimins,kad močiutė sodino?
Ar vaikams bus patogu ta sodyba ? Ar jei važiuos ? aš prisakiusi kai mūsų neliktų , kad greitai parduotų . Kol tvarkinga .
Tavo vaikai protingi , gerai uždirba ... nusipirks butus Ispanijoj ar Kuršių nerijoj. Kur žolės nereiks pjauti .
Mano vaikai iš močiutės atsimena ne daiktus , medžius, uogas ar kt materialius dalykus , o nuotykius ...
Aš iš savo babos atsimenu jos ramius pasakojimus .
Visi mes skirtingi ...
QUOTE(Dusia37 @ 2021 05 11, 21:06)
Ar vaikams bus patogu ta sodyba ? Ar jei važiuos ? aš prisakiusi kai mūsų neliktų , kad greitai parduotų . Kol tvarkinga .
Tavo vaikai protingi , gerai uždirba ... nusipirks butus Ispanijoj ar Kuršių nerijoj. Kur žolės nereiks pjauti .
Mano vaikai iš močiutės atsimena ne daiktus , medžius, uogas ar kt materialius dalykus , o nuotykius ...
Visi mes skirtingi ...
Visi mes skirtingi ...
O aš močiučių nepamenu. Atsimenu tik kai su kaimyne vėlai vakare paliko tėvai. Išėjo šarvot....
Noriu į Burbiškį. Gal ryt sugebėsiu darbus pasidaryt iki popietės. Nulėktume. Vėliau lietus, lietus, lietus.
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 05 11, 16:23)
Zinot ka pastebejau ,kad uz mano kritika konsumerizmui ir nieko nepirkima mane is visur taikosi isvyt.Taip ,as nelaimingas zmogus,na nors jus bukit laimingos ,gi lidlas pardavineja.Su akcija galit nusipirkt.
Žodis gydo, žodis žudo.....
Čia nuoširdžios moterys bendrauja. Gal nepastebėjot?
Gal tai jums padėtų.
Labas rytas.
Viskas šanūką vedžiosiu tik su pavadžiu.Ir gaila šuns,norisi laikyti palaidą.Bet nebe galiu.Palenda po namu,iškrapštyk tu jį.Šeštą šį rytą išleidau laukan,taip ima miegas dar pamiegočiau,jo,kad jis pareitų.Vėl po namu,atidarau roletus,laukiu kada teiksis grįžti.
Duisa,ai jei ir nupirks svetimi,vistiek gal eglutę pasipuoš?O gal ir išlaikys vaikai,juk nuo Vilniaus 100 km tik. Sūnui pradėjau vakar tą patį sakyti,susirūpino gal gydytoja ką baisaus pasakė?Nu gi sakau visi mes mirtingi.Vakar sūnus bandė mane priregsitruoti skiepui,mūsų kaime dar tokios grupės žmonių neregistruoja.Nu kaimas ne kitaip.
Labos
Bandžiau naują maršrutą iš sodo ir ką nubraidžiau ryt vėl bandysiu sunku man be šturmano pripratusi O jau sode tulpės narcizai paukščiukai smagu Ai mano pomikai šiltnamyje išgeibę tai tik atlėklusi palaisčiau, bet keli įtartini ogi pekeliu o jie tik pliumt ir nukrito ties žeme kaip nukirsta tikiuosi tik keli neturėjau kada apžiūrėti. O portulankos persodintos irgi bais liūdnos, bet gal mažu atsigaus. IngridaB visas kvietkas ištempiau jau laukan šiltnamyje sunkiai joms, bet ar nebus dar šalnų viens dievulis težino.
Luety na jeigu pirmą pasiskiepyjau tai reikia ir antrą, o pirmą skiepijausi tai juk nežinojau... bet vieną žinau kaipmamukas gulėjo infekcinėje tai žinok oi oi kokių sunkių ligonių buvo su erkinio encifalito diagnoze, tai jau gal kelias dienas pakentėti. Dėl turkų aš turiu kelionę iš pernai, tai du kart važiuoti ten truputuką brangoka, o grįžus reikia karantinuotis, tai atostogų gaila, palauksiu rudenėlio Aš šparagines sodinu iš akies ai viską iš akies kartais mėgstu per tankiai, kadangi viską darau iš nuojautos jokios patirties miesčionka
Ir aš nebrokyju Lidlo, Maksimos ir Norfos renkuosi kur pigiau, nes man niekas neduoda už tai, kad leisčiau pasipinigauti, kaip sakoma pasiūla rinka reguliuoja
Dusia37 kuriame rajone vaikis butą įsigijo ir kelių kambarių. Smagu kaip vaikai sugeba ir moka daugiau nei tėvai
IngridaB na tas tavo šanūkas tai razabainykas kapitalus.
Tiesa dukra gavo pirmą skiepą darbas suorganizavo.
Bandžiau naują maršrutą iš sodo ir ką nubraidžiau ryt vėl bandysiu sunku man be šturmano pripratusi O jau sode tulpės narcizai paukščiukai smagu Ai mano pomikai šiltnamyje išgeibę tai tik atlėklusi palaisčiau, bet keli įtartini ogi pekeliu o jie tik pliumt ir nukrito ties žeme kaip nukirsta tikiuosi tik keli neturėjau kada apžiūrėti. O portulankos persodintos irgi bais liūdnos, bet gal mažu atsigaus. IngridaB visas kvietkas ištempiau jau laukan šiltnamyje sunkiai joms, bet ar nebus dar šalnų viens dievulis težino.
Luety na jeigu pirmą pasiskiepyjau tai reikia ir antrą, o pirmą skiepijausi tai juk nežinojau... bet vieną žinau kaipmamukas gulėjo infekcinėje tai žinok oi oi kokių sunkių ligonių buvo su erkinio encifalito diagnoze, tai jau gal kelias dienas pakentėti. Dėl turkų aš turiu kelionę iš pernai, tai du kart važiuoti ten truputuką brangoka, o grįžus reikia karantinuotis, tai atostogų gaila, palauksiu rudenėlio Aš šparagines sodinu iš akies ai viską iš akies kartais mėgstu per tankiai, kadangi viską darau iš nuojautos jokios patirties miesčionka
Ir aš nebrokyju Lidlo, Maksimos ir Norfos renkuosi kur pigiau, nes man niekas neduoda už tai, kad leisčiau pasipinigauti, kaip sakoma pasiūla rinka reguliuoja
Dusia37 kuriame rajone vaikis butą įsigijo ir kelių kambarių. Smagu kaip vaikai sugeba ir moka daugiau nei tėvai
IngridaB na tas tavo šanūkas tai razabainykas kapitalus.
Tiesa dukra gavo pirmą skiepą darbas suorganizavo.