Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

Na po skiepo gal geriau buvo, nors pykino ir silpna buvo šiandiena irgi dar nėra uh ax.gif bet jau geriau nei aną rozą tongue.gif Taip kad kitas skiepas po metų po 2 savaičių imunitetas ax.gif
IngridaB na jooo ir visa istoriaj su labai nuspėjama pabaiga t.y. maišiukas vaistų.. kažkaip vis dažniau šeiminstų tikslas išrašė piliule dar reabilitacija o pasigilinti nuo ko ai ostehondrozė ir plius ponia ką jūs norite jums tuoj 50 ... ai nešneku ir nesistebiu, kad žmonės patapo šundaktariais patys savigyda pradeda ir t.t. ir paskui oi dar tokių diagnozių apleistų nebuvo ... fek... saulė šviečia, mašina reikai vayti pas meistrus maniškis nepriima o saloną ... kandžiojasi kainos o kitų neturiu, bet reiks prisiruošti, nes šiemet technikinė.
IngridaB o tu nepagalvojai, kad tu esi labai labai reikalinga sveika savo šeimai 4u.gif
AA rašo kodais biggrin.gif
Apie kainas jau rašiau jau net ne litas prie euro jau eina viršun, kur matyta už medelį mokėti 29 Eur... na žinia ne kas met perki, nors pagalvojus nors po vieną kas met smile.gif
IngridaB jazau kaip noriu pas turkiukus pailsėti, nieko spalį mažu išeis ax.gif

Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida imk 4u.gif
Neturiu ką pasakyti ... nuodėmė nesaugoti savęs ax.gif
Aš pvz nebijau , kad manęs neatsimins, vienintelis dalykas kurio bijau tai nebegalėti .O daugiau filosofija, kiekvienas renkasi , kas jam geriau .
Atšilo , kaip smagu 4u.gif Reiktų šiandien Lidlą aplankyti , bijūnus nuo vakar pardavinėja ax.gif Kokio 1 reiktų . Ne daugiau .
Apsidirbu ryte ir lekiu į kaimą , pas savo bitutes .
Muka , kaip po skiepo ?
Luety dėl pupelių nepasakysiu , aš dažnaisiai auginu krūmines . Ir kaip žinai skinu kibirias ... Šaldau , koncervuoju , dalinu draugams ... ir keikiu tą durnę kuri pavasarį tiek prisodino biggrin.gif sodinu lysvę krūminių , mano lysvė 10 metrų ilgio ir 1,2 pločio . Šeimet maniau , kad sodinsiu pusę lysvės ax.gif Bet nežinau, gal dar apsigavosiu ? Kai abu vaikai LT , labai gerai eina marinuotos į trasą biggrin.gif , Vijoklinės man nelabai patinka, dėl netvarkingo daržo. Ir reikia MB prašyti , kad kartis normaliai sumeigtų . Į smėlingą dirvą reikia labai giliai , kad vėjai neišverstų .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Kazkada bandziau pasikelt saviverte, girdamasi ,kad sodinu medzius,kuriu pavesyje as nesedesiu ,ir tai buvo rimti medziai,rimtas apzeldinimas o mano tikslas buvo fotosinteze ir deguonis,apie savo paminkla ne negalvojau.Taigi buvau apkaltinta tuscios garbes siekimu ir isdidyste.
Ingrida ,kazkur apie kaimiski ,ten uz ekrano prudu ir sunu prieglaudos ,gyveno sexy girinikas su kazkokia kaimo rekreacija.As ten svociavau kelis kartus.Taigi ,isivaizduoju kad ir tavo reakreacija panasiai.Todel sakau ,viska ka cia surasei apie azalijas ,sliauziancius kenius ir kitka, yra baisi nesamone.Tai cia dar neskaitant kokios klimato perturbacijos ateina.Gal tu iamzink save kaip nors kitaip.Nors tai galima tik DNR testinumo budu ,bet rimtas miskas irgi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 gegužės 2021 - 07:54
Man saldytos geriausiai eina,marinuotu nelabai kas valgo. ax.gif
As jau mieste,palaisciau pomidorus,oleandra puola juodai skydmariai.Tai po dusu pakisau.Vesiu sodybon,viena pasaldziau lauke,kaip mat apsiramino skydmariai.Baigiu namie isnaikinti geles per skydmarius.Dieve ar internetas letas ar kompas namie paseno? bigsmile.gif
Laukiu kirpyklos laiko,tai turiu laiko. ax.gif Aptvarkiau laiptineje amarilius jau du ziedus nupjoviau.
Baisiausia ant patalo atsigulti. ax.gif
Darbingos dienos visoms. 4u.gif 4u.gif
Oi aa TEN VISKAS MOEDERNIZUOTA DABAR.bUVAU kAIMISKI,KAI TUJU IESKOJAU.tEN KAINOS IRGI Kosmosas,DABAR TEN TOKIA PERTVARKA,JIE GI DABAR SODINUKUS SIUNCIA nIDERLANDAMS,VISKAS MOEDRNIZUOTA.sENAIS LAIKAIS PIRKaU KALNINES PUSIS,TUJAS PAS JUOS.
Noreciau miska pasodinti ir palikti ateinancoms kartoms.Tik gaila neturiu tiek zemes. ax.gif
AA o tu lankeisi mano krastuose? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 11 gegužės 2021 - 07:59
Na saunuolis tas girinikas ,pastate net datskus alissas esenskajas holstein gatorbskajas.Pagaliau ,kai kas kas jau ne lidlo vergas ,o pats exportuoja.Duosiu tvirta respekta.Kodel tavo krastuose? Kas sake kad tie krastai tavo?
Atsakyti
AA ,na mano gimtine. ax.gif
Viskas iki. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dusia37 geriau nei po pirmo ax.gif
Ką įdomaus planuojate savaitgaliui gaminti smile.gif Aš tai dar ampastymuose smile.gif
Taip norėčiau susisodinti pomikus į šiltnamį ale kartais norai pasilieka norais ....
Tiesa pas bendradarbe iš 18 avilių liko tik 2, pas kaimyne iš 4 liko tik 1 .... O kaip jūsų bitukės?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 05 11, 10:36)
Dusia37 geriau nei po pirmo  ax.gif
Ką įdomaus planuojate savaitgaliui gaminti smile.gif Aš tai dar ampastymuose smile.gif
Taip norėčiau susisodinti pomikus į šiltnamį ale kartais norai pasilieka norais ....
Tiesa pas bendradarbe iš 18 avilių liko tik 2, pas kaimyne iš 4 liko tik 1 .... O kaip jūsų bitukės?

Muka bitės iš 4 liko 4. Nedagydė ?
Dėl maisto - kuo mažiau tuo geriau .
Šeštadienis mums su plokščiažemiais smile.gif
Sekmadienį kokios mėsikes pakepsim ax.gif Kai užsidirbu ir pamirštu pavalgyti ir svoris pabyra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 05 11, 11:04)
Muka bitės  iš 4 liko 4.  Nedagydė ?
Dėl maisto - kuo mažiau tuo geriau .
Šeštadienis mums  su plokščiažemiais smile.gif
Sekmadienį kokios mėsikes pakepsim  ax.gif Kai užsidirbu ir pamirštu pavalgyti ir svoris pabyra  biggrin.gif

kuom smile.gif
O dėl bitukių įtaria maistas pirktinis, nelabai suprantu jose nieko, bet va liūdna verysad.gif Tiesa viei kaimynai spausti aliejų pradėjo iš graikinių riešutų tai gavau ax.gif skanus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 11 gegužės 2021 - 10:19
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 05 11, 09:02)
Na saunuolis tas girinikas ,pastate net datskus alissas esenskajas holstein gatorbskajas.Pagaliau ,kai kas kas jau ne lidlo vergas ,o pats exportuoja.Duosiu tvirta respekta.Kodel tavo krastuose? Kas sake kad tie krastai tavo?

laba diena,
Jūs gerai jaučiatės šioj temoj? O šiaip, labai panašu į dėmesio stokojantį nelaimingą žmogų.
Gal galim kuo padėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2021 05 11, 12:19)
laba diena,
Jūs gerai jaučiatės šioj temoj? O šiaip, labai panašu į dėmesio stokojantį nelaimingą žmogų.
Gal galim kuo padėti? 4u.gif

Oi aciu kad teiraujates ,o ypac uz mano asmenybes ivertinima. O kuo padesit? Iteiksit garbes rasta uz misku sodinima lietuvoje?
Ir jei jus taip erzinu ,buvo malonu ,viso gero.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 gegužės 2021 - 12:44
Nu žinokite lidlo ne lidlo vergas,bet kad turguje tie ale augintojai perparduoda lenkų produkciją. bigsmile.gif O aš žiūriu kur man pigiau.Ir šiandien vos nesusigundžiau rododdendrais turguje lenkų,garantuotai,kai maximoje trigubai pigiau,Depe-dvigubai. ax.gif
Nebuvo mano dieduko su kalninėmis pušimis tai nusipirkau šiek tiek barngiau,bet jau tokios pavargę.Ir nusipirkau koloninį šermukšnį geltonų uogų,seniai svajoju turėti daug rūšių.Girdau augalus,eisiu sodinti,paiilsėsiu šiel tiek.
Jei susodinčiau kažkiek pelargonijų,gal nebe nušals?Kaip galvojate? ax.gif
Pas reabilotologą birželio 10.Siaubas. bigsmile.gif
Einu ieškoti ,skambinti konteinerio.Apnaglėjo,jau praėjo daugiau kaip mėnuo,skaitosi -veža.Tris metus mokame už orą,kai paprašai konteinerio veža iš mėnulio.Kiek aš į miestą vežiosiu šiukšles? bigsmile.gif
Apie maistą dar negalvoju,sakiau valgysiu daugiau daržoves,nes taip nesinori svorio vėl priaugti.
Palengvėjo galva,palikau kasas. mirksiukas.gif
Atsakyti