Kaip smagu matyti, kad mano receptas tinka ir patinka
QUOTE(Dusia37 @ 2021 05 06, 12:25)
Labos,
Koks gražus pusryčių vaizdas. Dėkui Ingrida
Koks baisus lauke oras... vėjas, lietus , šaltoka . Velsiškas . Ryte darbiniais reikalais pasivažinėjau po Lietuvą , tai laukai daug kur apsemti , stovi balos. Visoj Lietuoj šalta, šlapia ir vėjuota
Muka , kaip keista , kad neopreuoja . Mano aplinkoj tai kokis 5 išoperavo po diagnozės. Kai kas biliotenį turėjo 2 mėn po operacijos ,o jauni virukai , sportininkai, po savaitės į darbą eidavo . Imk
Žandus ruošiau kažkaip panašiai kaip Muka. Man jei pasirodė rieboki .
Kitą savaitę žada +20, ar matėt ? Gal ateis tikras pavasaris ?
Luety ar radai ką megzti ? Aš vėl jungsiuosi prie projekto FB. Mokysiuosi teisingesnio mezgimo ...
Manija turiu pirkti siūlus , kaip Ingrida gėles ... Pusę spintos prikrauta ir galvoju kad iš turimų nelabai kas tinka Noriu projektą megzti iš žalio tvido , o tokio neturiu
Papildyta:
Orkaitėje sveikiau šoninę kepti negu mikrobangėje. Mano aplinkoj labai daug žmonių kurie jos neturi , nes nesveika ....
Moteriške , vabalus mesi laukan kai turi tiek vištų ??? Natūrlaiai vištos turėtų maitintis kirminais - vabalais .
Koks gražus pusryčių vaizdas. Dėkui Ingrida
Koks baisus lauke oras... vėjas, lietus , šaltoka . Velsiškas . Ryte darbiniais reikalais pasivažinėjau po Lietuvą , tai laukai daug kur apsemti , stovi balos. Visoj Lietuoj šalta, šlapia ir vėjuota
Muka , kaip keista , kad neopreuoja . Mano aplinkoj tai kokis 5 išoperavo po diagnozės. Kai kas biliotenį turėjo 2 mėn po operacijos ,o jauni virukai , sportininkai, po savaitės į darbą eidavo . Imk
Žandus ruošiau kažkaip panašiai kaip Muka. Man jei pasirodė rieboki .
Kitą savaitę žada +20, ar matėt ? Gal ateis tikras pavasaris ?
Luety ar radai ką megzti ? Aš vėl jungsiuosi prie projekto FB. Mokysiuosi teisingesnio mezgimo ...
Manija turiu pirkti siūlus , kaip Ingrida gėles ... Pusę spintos prikrauta ir galvoju kad iš turimų nelabai kas tinka Noriu projektą megzti iš žalio tvido , o tokio neturiu
Papildyta:
Orkaitėje sveikiau šoninę kepti negu mikrobangėje. Mano aplinkoj labai daug žmonių kurie jos neturi , nes nesveika ....
Moteriške , vabalus mesi laukan kai turi tiek vištų ??? Natūrlaiai vištos turėtų maitintis kirminais - vabalais .
Nu kad vienoj dezutej,kur tie vabalai,tai grudai gabalais supelyjo,bijau duot vistom,pelesis,o kiausiniuis pati valgysiu.Tu grudu taip subertu jos needa ir nezinau kodel.MB jau imaiso i edala,sudrekina,su zole,ryte visi grudai like ant dugno,o visa kita sulesta.Zioplos mano vistos,i seimininke matyt,prirenku ravedama slieku,tai gal tik dvi juos lesa,kitos ziuri ir nesupranta.
Pavydziu jums to 20,pas mus rodo kt savaite apie 15,bet lietus kasantra diena.
Dusia,dar nepirkau siulu,tik du matkelius del zuikio ir viskas,nes nezinau ka bemegzt.Megztiniu vaikai nenesioja,rubai cia pigus,o siltu megztiniu reikia tik mums seniams,lojiniu primegzta,zaislai atsibode,o daryt rankos tiesiais kazka.
Retai kepu tuos bakonus,dabar daugiau vegetariskai maitinames,MB nebenori mesos tik zuvies ir tai retai.Jis dar marmaliuojasi visokiu patiekalu is pilno grudo miltu,as nenoriu,tai tada as darau visokius darzoviu apkepus su kiausiniu.Zodziu mityba kuo senyn tuo durnyn.
Tiesa,Dusia,kas per projektas?Mokamas?
Aqua Alta,o as randu taip ir vistiek nesuprantu kam ta galicija ir kam priklauso.Paskaiciau,kad po Ispanu jurisdikcija,bet sostine Santjagas kazkoks,o paspaudi ant zemelapio rodo Eastern Europe
https://en.wikipedia...Eastern_Europe)
Ingrida,gi as sakiau,kad as cia vyriausia.
QUOTE(IngridaB @ 2021 05 06, 18:01)
Dusia,fotografuota iš daržo praeitą savaitę,tik dabar įdėjau.Jau valgome ir paiilgus su balta nosyte ridikėlius.Atsiprašau už dideles nuotraukas.
Ingrida ai jau supratau , kad mano rankos iš dubcės dygsta. Savaitgalį ridikėlius iš šiltnamio paragavau Lauke sudygę bet neauga .
Luety megzsiu storą susagstomą su kapišonu ir uždėtom kišenėmis. Ši kartą pamokos mokamos, bet negaila.
Luety nusipirkti gatavą rūbą tikrai pigiau , negu pirkti siūlus ir megzti Bet sudedu daug šilumos ir meilės Meditacija. Proto mankšta. Viskas viename.
Mano praėjęs projektas:
Dukra sakė labai gražu , brangiausias paklausė ar chalatą nusimezgiau ... Nu jau toks nepataupatis žodžio jis pas mane kaukštelt keptuve dažnokai noriu
Oi,nenusimink,manasis tks pats,zaislus nekrikstas vadina
Projektas praejes atliktas puikiai.
Zinau,kad susdedi maile i savo kurini,pats patiri daug malonumo,sudedi savo siluma,bet,kai matai,jog niekam to nereikia,zinai,kad daugiau to nedarysi.
Projektas praejes atliktas puikiai.
Zinau,kad susdedi maile i savo kurini,pats patiri daug malonumo,sudedi savo siluma,bet,kai matai,jog niekam to nereikia,zinai,kad daugiau to nedarysi.
As su savo polit geo grafija pazadu cia daugiau nebeissisokti.Luety,jei netinka galicija ,varyk i torrevjeja,ten bent visokiu iseiviu is visokiu rytu europu pilna.Zodziu fully settled already.Atsiprasau ,kad bandziau jega praplesti jusu zemaitiska konservatyvia natura.
Kardiganas koks grazus, gerbiu mokancius tekstile.Ir ypac tuos ,kurie kuria patys.
Kardiganas koks grazus, gerbiu mokancius tekstile.Ir ypac tuos ,kurie kuria patys.
Labas rytas.
Dusia,labai graži spalva ir kišenės -liuks. Tai antroms pusėms niekada neįtiksime.Vienintelį megztinį įitikau iš vilnos,dar dabar tampo darbe.
Nelieka laiko prisėsti megzti,rankomis iš viso pamezgu ir tirpsta rankos.O prie mašinos nėra kada prisėsti,kabo megztinis apykaklei išmegzti savaitė.
Nu šiandien verkiant reikia mieste išardyti šiltnamį.Vakar per šalta buvo,net sodyboje vakare nesinorėjo kišti nosies laukan.Tik svarainius kelis iškasiau ir pasodinau.Gavosi poilsio vakaras.
Labos
Sode varnenai jau užėme inkilus vis kazko pievoje ieško kaip vištos atsivežėme pomidorus ir ne visas paprikas netilpo palikau šiltnamyje pernakt labai tikiuosi nesušalo nes kur bulves su siaudais uždengtos tai lyg šalnos buta. Dusia gražus lenkiu galva prieš rankų darbą.
Luety o tu moki kalbėti sesiuoliskiu kalba man ji kaip muzika tiesa AA jeigu Luety iš sesiuoliskiu tuomet vienok ne žemaitė o pruse tikra Žemaitija patapo tas kraštas tik su Klaipėda.
Kūmute tavo receptai puikus
Ate būtinai parašyk kaip gavosi žandai
IngridaB niu vaizdas nerealus ir amariliu grožis nuostabus o aš ridikų tik lapus valgau
Sode varnenai jau užėme inkilus vis kazko pievoje ieško kaip vištos atsivežėme pomidorus ir ne visas paprikas netilpo palikau šiltnamyje pernakt labai tikiuosi nesušalo nes kur bulves su siaudais uždengtos tai lyg šalnos buta. Dusia gražus lenkiu galva prieš rankų darbą.
Luety o tu moki kalbėti sesiuoliskiu kalba man ji kaip muzika tiesa AA jeigu Luety iš sesiuoliskiu tuomet vienok ne žemaitė o pruse tikra Žemaitija patapo tas kraštas tik su Klaipėda.
Kūmute tavo receptai puikus
Ate būtinai parašyk kaip gavosi žandai
IngridaB niu vaizdas nerealus ir amariliu grožis nuostabus o aš ridikų tik lapus valgau
Labos ,
Dėkui už gerus žodžius apie megztinį
Mano MB gal ir nešiotų jei numegzčiau Jaunystėje esu ne vieną numezgus ... Na vis tiek rankų darbo jei geresnių siūlų gali nešioti daug metų . O tie pigiukai iš parduotuvės tai vienam sezonui Labai gražiai JL buvo parašiusi apie močiutės megztinį .
Ingrida pusryčių vaizdas nuostabus
Mes irgi šiandien į kaimą . Nežinau viena mašina ar atskirai . MB darbai užspaudė, o aš noriu anksčiau važiuoti
Sekmadienį lėksim į Vilnių pas vaikus . MB derėjosi , kad gal kitą, bet aš neištversiu tiek . Bus tų daržų ....
Man irgi šiltnamio nepastato. Bet aš nepergyvenu - viskas tilps į mano mažiuką , jei nepastatys .
Kūmute Tavo receptai nuostabūs . Nesenai FB skaičiau apie ridikėlių lapų pesto ... Gaminsiu savaitgalį būtinai , nes šiltnamio ridikėlius jau reiks visus išrauti .
Savaitgalį privalau sussodinti betaliux... Kitą savaitę gražią žada, kaip čia reiks namie ištverti ? Nes darbo to už kurį moką pinigus bus nemažai .
Muka ar gyvensit vasara sode ? Dabar vis kamščiai dėl viaduko statybos ...
Gražaus ir darbingo penktadienio
Dėkui už gerus žodžius apie megztinį
Mano MB gal ir nešiotų jei numegzčiau Jaunystėje esu ne vieną numezgus ... Na vis tiek rankų darbo jei geresnių siūlų gali nešioti daug metų . O tie pigiukai iš parduotuvės tai vienam sezonui Labai gražiai JL buvo parašiusi apie močiutės megztinį .
Ingrida pusryčių vaizdas nuostabus
Mes irgi šiandien į kaimą . Nežinau viena mašina ar atskirai . MB darbai užspaudė, o aš noriu anksčiau važiuoti
Sekmadienį lėksim į Vilnių pas vaikus . MB derėjosi , kad gal kitą, bet aš neištversiu tiek . Bus tų daržų ....
Man irgi šiltnamio nepastato. Bet aš nepergyvenu - viskas tilps į mano mažiuką , jei nepastatys .
Kūmute Tavo receptai nuostabūs . Nesenai FB skaičiau apie ridikėlių lapų pesto ... Gaminsiu savaitgalį būtinai , nes šiltnamio ridikėlius jau reiks visus išrauti .
Savaitgalį privalau sussodinti betaliux... Kitą savaitę gražią žada, kaip čia reiks namie ištverti ? Nes darbo to už kurį moką pinigus bus nemažai .
Muka ar gyvensit vasara sode ? Dabar vis kamščiai dėl viaduko statybos ...
Gražaus ir darbingo penktadienio
https://en.wikipedia.../wiki/Pomerelia
Tai va luety kilmes salis.
Su karstais orais ateis i lietuva ir vabzdziai ir nematytos ligos.Labai prognozuoja jau ir fusarium bei alternarium lietuvos platumose.Darbsciosios jus moterys ,apsirupinkit augalu apsaugos priemonem.
Tai va luety kilmes salis.
Su karstais orais ateis i lietuva ir vabzdziai ir nematytos ligos.Labai prognozuoja jau ir fusarium bei alternarium lietuvos platumose.Darbsciosios jus moterys ,apsirupinkit augalu apsaugos priemonem.
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 05 07, 03:53)
As su savo polit geo grafija pazadu cia daugiau nebeissisokti.Luety,jei netinka galicija ,varyk i torrevjeja,ten bent visokiu iseiviu is visokiu rytu europu pilna.Zodziu fully settled already.Atsiprasau ,kad bandziau jega praplesti jusu zemaitiska konservatyvia natura.
Labos,
Aqua Alta,nieko neissisokai,man smagu tavo postus nagrinet,jie tokie netradiciniai,kad is vieno perskaitymo as ne labai suprantu,tai ir nagrineju.Nu mano IQ nera aukstas
Nenoreciau ten kur iseiviu daug,man uztektu,kad but lietuviu bendraminciu.Nevaziuosim niekur,jei reiks testus daryt.Pasitiksiu likima ten,kur esu.
O Prusija plati buvo,tik Shishionishkiai buvo Silutes rajone.Pas mus daug daug namu su masoniska architektura like,yra kaimu,kuriuose likes vienas kitas zmogelis dar mokantis shishionishkiu kalba.Mociute gyveno Lietuvoj,prie pat Prusijos sienos,eidavo per siena mainu daryt,kiausinius i kava,ar suri i medziagos gabala,nes seimoj augo 4 mergaites.Mociute ir rengdavosi ne kaip visas kaimas,pati sau siudavosi,butinai su ryskiais akcentais,o namie visada sviesi prikyste-ziurstas.
Teveis grynas zemaitis,nuo Varniu.Bet pavarde daugiau lenkiska,o isvaizda lyg totoriska,bet ziurejau genealogini medi,tai nuo 1810m visi lietuviai giminej.Tai nezinau is kur tas ju toks gymis.
Tai va ir issinagrinejom. https://www.youtube....channel=TVMuzos
Agurkai jau siltnamy,atrodo,net paaugo susodinti akimirksniu is dziaugsmo.Viskas palieta,nors ryt rodo lietu,o sekmadieni 17 silumos.Jau ir siandien malonu buvo darbuotis,nors ir veliau pakilo siaues vakaru vejas,bet su megztiniu viosai puikiai.
As irgi valgiau ridikeliu lapus,kaip salotas imaisius i kitas,net morkyciu lapeliu skyniau.
Nepavarkit savo soduose,viska suspesit.As padirbu pora valndu,pailsiu,dar truputi padirbu ir gana buna,o kai kasdien po tiek viska padarai neskubant.