LABA
Siaip,as cia seniausia,bet atrodo,kad i pensininkiu kluba visos istoje
Comon,kokios cia ligos!Jaunos,grazios,darbscios,ner ko sirgt.
Sveikatos visosms.
As tai nekreipiu demesio i skausmelius,kurie vis praeina,bet ka daryciau,jei nepraeitu,nezinau.Gydyma gaut darosi vis sunkiau.
As vis galvoju,jog siemet lauke niekas neaugs.Taip salta,geguze tuoj ipuses,o silumos nera.Viskas susitrauke.Gal LT silciau?
Tai as nesupratau,ar jus kalbate apie asparagus,ar apie shparagines pupeles.?Nu nesu girdejus,kad SHparagines pupeles isliktu kitiem metam?Turbut apie asparagus.Tie tai prisiseja ir isdygsta is po ziemos.Ir sluotos ju negrazios,nors kazkada buvo puikus priedas prie puokstes.As rasiau apie begancias pupeles ir shparagines pupeles,kad as jas sumaisiau.
Zieminius viengalvius svogunus sodinu normaliam gylyje,bet,kai jie jau ima augt,kelis kartus atkrapstau apie kera,kad galvute nebut giliai,o po keliu kartu,pats gumbas issoka i pavirsiu ir auga labai didelis.Nuo mano muses nera priesnuodzio,vienintelis priesnuodis,sejomaina,kad muse nerastu greit,kur siais metais yra svogunai.Kol kas gelbsti.Bet mano muse ne tokia
Ji eda laiskus ir sirdele,bet nepakenkia gumbui,tik aisku neturi valgymui.
Siltnamyje irgi agurkus puola erkute,bet vis stengiuos cinamonu pabarstyt,tai tik viena kita daiga pazeidzia stipriai,o kiti lieka apkramtyti,bet nasus.
Pernai pvz,cukiniju trys daigai augo vienoj lysvej.Viena iskart nuede lapus erkute,o salia kitu dvieju neliete.Mistika man.Matyt uzteko maistui tos vienos
Kazin ar gerai moliugo daiga ir beganciu pupeliu daigus perkelt is daigyklos i vazoneli?nes i lauka dar nest negaliu,labai salta.
Spinatai isdyge lauke,bet stovi,nejuda,net gelsta.Viskas stovi sudyge,nepernesa to salcio.Ledynmetis ateina,o ne klimato kaita.
Papildyta:Tiesa,del artrito ateinu savo pastebejimus papasakot.Mano artritas turbut buvo senatvinis,o ir svoris jam turejo ytakos.Skaudejo kelenai ,isejus i pensija,laiptais lipt nebegalejau,naktim miegot neduodavo.Pradejau lankyt sportklubi,liepe eit begimo takeliu-paumejo,liepe dvirati mint,netiko.Skausmas didelis,o kai pradejau lankyt klases su svarmenimis,sokiu klases,sutvirtejo koju raumenys ir galiu ir laiptais lipt ir naktim nebeskauda.Kartais,kai oras dregnesnis,bet ne ypatingai.Daug ka galima sportu issigydyt as manau.