IngridaB eina sau su tuo medžiu laiku viską patraukei o svogūnai mažu neišmalė tai prigis. O aš agurkus šiltnamiui pirksiu nes neauga ai tuščia jo tegu neauga nupirksiu du daigus.
Dėl rankos čiupk aš irgi lipau sienomis... sergu.lt uždarė sveitainę, esveikat.lt registravausi ir ką nei registracijos matau, nei siuntimo... siutas ima jklmn vis mažą vis reikia kažkam karūną užsidėti ir pinigus praskalauti na kada jei baigs... jau su buhalterija kažkaip susigyvenau na bet su sveikata, juk senam ir taip sunku gaudytis va išmoksta ir vėl... Oi tieas juk mes oranžiniai tarp šalių ir antri po kininjos pagal augimą ptfu... sakaiu ir sakysiu statistika viena iš melo rūšių..
Ingridab ačiū už kavą prieš keletą metų buvau Utopija viešbutyje kiekvieną rytą megavausi tokiu vaizdu uh pakuteno širdies kampelį ir kaip užsimaniau rožinio vyno ten man jis patiko nes tų kokteilių negeriu bais saldūs
Dėkui Ingrida už kavą
Lyg baisaus vėjo nebuvo ? Šlapio sniego užteko , kad medis lūžtų ? Jei drebulė ar liepa tai nedaug ir reikia ...
Ligoniukėms Ingrida , jei niekas netrūkęs- neplyšęs reikia masažo . o po jo mankštos kasdieninės, jei nori be skausmo gyventi ... Tabletė šalina simptomus, bet negydo . Bet tai mano nuomonė , o aš ne gydytoja. Visi uždegiminiai procesai organizme nuo šiuolaikinių baltų miltų ir cukraus ... Ir jei dar žinai , kad visus LT užaugintus grūdus išplukdo , o mes valgom ir kažkur atsivežtus pigius. Ir dar š... privaro , kad jie atrodutų baltesni. Kažkada domėjausi:)
Gražios ir darbingos dienos
Sveikos
Muka, o pavyko užsiregistruoti? Šiaip esveikatoje viskas matosi. Kai registruojies, jei siuntimas elektroninis, tau juos išmeta visus, turi varnelę uždėt, pagal kurį registruojies.
Kai pas gydytoją užsiregistruoji, turi sulaukti patvirtinimo, atsiunčia SMS tavo kontaktuose nurodytu telefonu. Bet gali ir eveikatoje pasitikrinti.
Šeštadienį puikus oras buvo, sekmadienį jau prasčiau, vakarop ir visai subjuro. Aplankėm Birštoną, sekmadienį Kernavėj pasivaikščiojom, vėliau kapelius aplankėm.
Nieko, tuoj viskas atsigaus. Mano balkone likę pomidorų daigai sprindžio dydžio. Juokas pro ašaras. Reiks dar poros savaičių. 15 vnt. šiltnamy tupi nesusodinti, bet apkūtoti, tie didesni kiek. Iš pradžių galvojau, kad šiemet teks pirkti, bet nepirksiu, kai sušils, šoktels tie daigai staigiai. Anyta perka daigus visuomet, tai pasidalins pradžioje, o vėliau jau iš maniškio galės skintis, jei tik norės įvairesnių.
</p><p>Nieko, tuoj viskas atsigaus. Mano balkone likę pomidorų daigai sprindžio dydžio. Juokas pro ašaras. Reiks dar poros savaičių. 15 vnt. šiltnamy tupi nesusodinti, bet apkūtoti, tie didesni kiek. Iš pradžių galvojau, kad šiemet teks pirkti, bet nepirksiu, kai sušils, šoktels tie daigai staigiai. Anyta perka daigus visuomet, tai pasidalins pradžioje, o vėliau jau iš maniškio galės skintis, jei tik norės įvairesnių.</p>
Na nežinau kaip yra bet sistemoje nematau savo vizito, o va poliklinika mato. Prieš tai registravausi pas oftamologą tai kita istorija aš matau o klinika nemato, tiesa ir žinutės negavau, kada apsilankyti. Man toks vaizdas dar jie iki galo neišgaudę klaidų. Pasiskambinau ir viską sužinojau
Ir aš tikiu, kad atsigaus, saulytė vis aukštyn ir savo padarys O jau mano pomidorai net gėda vešti vieni labai nemenki o kiti su lyg nykščiu sėti pikiuoti tuo pačiu metu.... ai tokia gamta
Mano pomidorams labai patiko palaistynas su rozarmin. Aš paskutinius šiandien isgrudau į kaimą. Nes kai nepagrudinu nudega nuo saulės susodinti. Nusals, nusipirksiu. Ne karvė kainuoja. Pau kaip tavo ranka? Ką daktarai pasakė? Pjauti neteikia? Apie sistemas neismanau nieko... Vieną sykį esu prisijungusi. Vienas įrašas yra apie praėjusio pavasario bilioteni.
kava isgerta,atsinesu savo.
Pasibaige musu karutis,surudijo visi galimi pataisyt dalykai.O brangumas,ne tas zodis.Nu bet reikia vezt medzio drozliu ant darzo,reik mezt vistu garda,karutis reikalingas,isdrebejom.Dar ilindau i sodo kampeli ir nusipirkau french been vazoneli su 5 daigais,bet ziuriu kol davaziavo iki siltnamio dar du isdygo tamme vazonelyje. ir ka suzinojau :oh:kad esu durna per visa pilva.Runner beens laikiau sparaginem pupelem,o tai tik paprasciausios pupeles,tik laipiojancios,o french beens,tai tikru tikriausios sparagines OMG
https://www.google.c...t...me&ie=UTF-8
https://www.google.c...t...me&ie=UTF-8
Gyveni,mokais ir durnas mirsti
Siemet turesiu tikru sparagu,nors ir tie runner beens,jei ju neperaugini,labai skanus buna.
Agurkai prasosi i dirva siltnamy,reiks nusiteikt kuria diena ir jau issodint.Paprikos jau sedi dirvoj ir graziai auga.
Vejas baisus,sukurinis,nakti uztrenke vistu isejima,gerai,kad ne is vakaro.Ateinam,vistos uzdarytos,klykia,nori est,gert,bet uztai siltai miegojo.
Baigesi pilnatis,antra naktis miegu puikiai,be jokiu tableciu,nors be tableciu jau senai,visai nenoriu ju beimt,reikia uzmigt paciam.Dziaugiuos,kad depresija su visu jusu ir ypac Kavasucitrina padejimu,atstojo nuo manes.Tikrai jauciuosi puikiai,mazai kas mane bestresina,viskam ieskau atsakymo,tokio kuris mane patenkintu ir sudetu visus taskus ant i.Savim esu patenkinta.Taip ir toliau.
O merguciom su skausmais,linkiu ieskot ligu pasekmiu,salint jas ir but sveikom.Su senatve tu skausmnuku vis daugeja,bet kol nesusuka i raga,tol ne liga.
Labai rekomenduoju pasiskaituyt ir gal net pavartot sito augalo arbata,ar pakramtyt sakeles.
https://www.geragyve...ziede-liucerna/
Muka, matosi ten, tik reik pakrapštyt. Jei tu jungies tik per IPR, tai tik susirandi info, užsiregistruoji. Detalesnę info, kad pamatytum, turi per esveikata prisijungti prie savo paskyros. Viršutinėje eilutėje yra tavo vardas, pavardė, sveikatos duomenys ir išankstinė pacientų registracija. Ten paklikini ir atsidaro: pacientas ir aktyvūs siuntimai. Pacientas - tai tavo kortelės santrauka, kur yra visa info apie tave bei apačioje aktyvi nuoroda: vizitų informacija (ten matysi visą info apie vizitus: planuojamus, vizitus, vizitų istoriją ir t.t.). O šalia paciento aktyviuose siuntimuose matysi savo siuntimus, kurie nepanaudoti.
Mano pomidorams labai patiko palaistynas su rozarmin. Aš paskutinius šiandien isgrudau į kaimą. Nes kai nepagrudinu nudega nuo saulės susodinti. Nusals, nusipirksiu. Ne karvė kainuoja. Pau kaip tavo ranka? Ką daktarai pasakė? Pjauti neteikia? Apie sistemas neismanau nieko... Vieną sykį esu prisijungusi. Vienas įrašas yra apie praėjusio pavasario bilioteni.
Aš balkone laikau, ten slankiojanti sistema, tai nėra šilta - grūdinasi. Bet gerai sakai, nusipirksiu, jei ką.
Su ranka nekas. Siunčia pas reumatologą. Uždegimas, sąnary skysčio yra ir kalcinatas šalia sausgyslės. Va čia tai šūdukas. Kai judinu ranką, anas ir skauda. Greičiausiai dirgina nervų šakneles, dėl to patirpsta ir pašaudo. Bet jis dar gali sausgysles papjaustyt. Dabar išrašė vaistų nuo uždegimo kursą, kol pateksiu pas gydytoją. O pateksiu po mėnesio. Iš ūmaus uždegimas jau į lėtinį perėjo, kas nėra gerai.
Kartais vaikštau naktį, nes iš skausmo negaliu užmigt.
Labas rytas.
Pau pabandysiu palandžioti sistemoje, nes juolab esu už visą šeimą atsakinga registruoti pasirodo mano šeiministė nepabaigė siuntimo rašyti ir todėl jo nematau gerai, kad antro skiepo eidama vėl turiu apsilankyti pas ją tai paparašysiu, kad išrašytų. Pau o tau iš echo nustatė tuos kalcinatus? Oi kaip gerai, kad priminei apie reumatologą, reikia jau ir pas jį praėjo pusmetis pas mane kalcinatai ant pirštų, įtariu ir ne tik. Čiupk bais bjaurus reikalas skausmas....
Atidaviau vieną partiją pomikų jau tokie nupiepę net gėda buvo atiduoti. Tos trąšos su sapropeliu nieko gero efekto nepastebėjau.
Luety šparagų ir aš norėčiau turėti ale nerandu vietos jiem nes po vasarop išleidžia šluotas tai darže nelabai gerai atrodys, o man dar reikai, kad gražu būtų
Kiek sodų išpirko pas mus aplinkui vis būdavo parduoti keli o dabar nė vieno, na ačiū die kelaisi kurie dirba, bet va pradeda statybas o čia jau keliui amen, sunkesvorės taip išvaro, kad vos į sodos sklypą įvažiavau, o lyginti nieks nenori
IngridaB ooo kokia kava ech kalnai
Tiesa o kada žadate jau pirtį nuomoti, o tiesa juk šalia nuomos turėsi arbatų edukacija? O ką tavo mokytojai siūlo gerti pirtyje
Geros ir darbingos dienos
Koks gražus vaizdas Man panašu į Alpes? O gal ir klystu . Dėkui Ingrida .
Vakar po pietų išlėkėm į kaimą, Taip vykausiai pasidarbavom . Pasodinau porą auglų iš vazonų kurie žiemojo šiltnamyje , susodinau porus ir salierus . Ir dar kelias salota gūžines ištrėmiau į lauką. Gal ir neprigys, jau labai didelės ....Vis pikiuoti negalėjau dėl šalčių . Žemė taip gerai atlyta, kad girdisi kaip žolė auga.
Penktadienį sodinsiu svogūnus ( Ate42 davusi patarimą kaip tai daryti reikią ) , šeštadienį morkas ir burokėlius, o sekmadienį liks bulbos . Kaip vaikystėj per pergalės dieną. O mes auginam jų simboliškai ... kokis 4 kg pasodinsim ir liks tik šiltamėgiai auglai , gegužės pabaigoj sodinami . Toks jausmas , kad kažką pamiršiu pasodinti Šapargų pas mane prisibarstęs visas sodas . Bandžiau vienoje vietoje išnaikinti iškasdama šaknis. Po poros metų padaugėjo . Neužmušamas auglas arba reikia purkšti . O kai tiek kamanių ir bičių gyvena nesinori nuodų naudoti . Pas mane tie senoviniai , ne veisliniai . Turiu kelis veislinius pasodinus, pati daigus užauginus , bet netinkamą vietą parinkus , reikės perkelti kitur . Bet dar nedygsta . Vyrams turintiems prostatos problemų jie nerekomenduojami . O geriausias maistas prostatai yra trešnės .
Pou, o nuo ko taip atsitiko ? Trauma ? Darbas ? Imk O reikės pjauti ? Ar vaistais galima išvaikyti tuos kalcinatus ?
Aš kažkada buvau iš obels iškritus ant peties. Žinoma pas gydytoją taip ir nenuėjau. Ištampiau jogoj tai neskauda, tik kartais pagirgžda. Gal senatvėj atsilieps? Kažin ar dabar dar ne senatvė man ???
Artritas tai žinau , kad autoimuninė liga .
Aš tai irgi gyvenu skausmuose Vieną dieną skauda raumenis nuo daržo kasimo ar kitų sodybos darbų , kitą nuo mankštos . Matyt mazo esu , man smagus tas raumenukų skausmas , žinai kad turi .
Koks gražus vaizdas Man panašu į Alpes? O gal ir klystu . Dėkui Ingrida .
Vakar po pietų išlėkėm į kaimą, Taip vykausiai pasidarbavom . Pasodinau porą auglų iš vazonų kurie žiemojo šiltnamyje , susodinau porus ir salierus . Ir dar kelias salota gūžines ištrėmiau į lauką. Gal ir neprigys, jau labai didelės ....Vis pikiuoti negalėjau dėl šalčių . Žemė taip gerai atlyta, kad girdisi kaip žolė auga.
Penktadienį sodinsiu svogūnus ( Ate42 davusi patarimą kaip tai daryti reikią ) , šeštadienį morkas ir burokėlius, o sekmadienį liks bulbos . Kaip vaikystėj per pergalės dieną. O mes auginam jų simboliškai ... kokis 4 kg pasodinsim ir liks tik šiltamėgiai auglai , gegužės pabaigoj sodinami . Toks jausmas , kad kažką pamiršiu pasodinti Šapargų pas mane prisibarstęs visas sodas . Bandžiau vienoje vietoje išnaikinti iškasdama šaknis. Po poros metų padaugėjo . Neužmušamas auglas arba reikia purkšti . O kai tiek kamanių ir bičių gyvena nesinori nuodų naudoti . Pas mane tie senoviniai , ne veisliniai . Turiu kelis veislinius pasodinus, pati daigus užauginus , bet netinkamą vietą parinkus , reikės perkelti kitur . Bet dar nedygsta . Vyrams turintiems prostatos problemų jie nerekomenduojami . O geriausias maistas prostatai yra trešnės .
Pou, o nuo ko taip atsitiko ? Trauma ? Darbas ? Imk O reikės pjauti ? Ar vaistais galima išvaikyti tuos kalcinatus ?
Aš kažkada buvau iš obels iškritus ant peties. Žinoma pas gydytoją taip ir nenuėjau. Ištampiau jogoj tai neskauda, tik kartais pagirgžda. Gal senatvėj atsilieps? Kažin ar dabar dar ne senatvė man ???
Artritas tai žinau , kad autoimuninė liga .
Aš tai irgi gyvenu skausmuose Vieną dieną skauda raumenis nuo daržo kasimo ar kitų sodybos darbų , kitą nuo mankštos . Matyt mazo esu , man smagus tas raumenukų skausmas , žinai kad turi .
man sakė, kad kalcinatai kaupiasi nuo šlapimo rūgšties kraujyje, priežasties nuo ko ji kaupiasi reumatologė neranda todėl ir reikia tikrintis kas pusmetį.
Prašau pasidalink kokį patarimą davė Ate42
Nenusiminkite dėl pomidorų,mano vieni jau pažastis leidžia,kiti dar miniatiūriniai. Pasimečiau,dėl vienų pomidorų,atrodo balkoniniai?Bijau į šiltnamį nepasodinti.
Pernai mano draugelis(turiu darugelį keli metai vis vagia,tai plėvelę nuo šiltnamio,tai pomidorų daigus,juokiuosi,kad kasmet reikia prisisodinti ir draugeliui mieste)pasivogė balkoninių pomidorų daigus.Įdomu kaip jam šilnamyje užaugo? Bet juokingiausia,kai plėvelę pavogė.Atvažiuojame,galvoju viesulas buvo,nebėra plėvelės ant vieno šiltnamio.Nupjauta pagal apačią ir nusinešta -anekdotas.Pernai vieną šiltnamį dengėme nauja plėvele,tai mb dažais nupaišė.