Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
AA juk žmogus žiūri kur pigiau. ax.gif O be to man kaip širdį paglosto,kad augalą išgelbėjau nuo išmetimo ir prikėliau antram gyvenimui(čia apie nukainuotas),juk jas išmestų į konteinerį? bigsmile.gif O kabančios tik našlaitės šiemet.Petunijas sodinsiu į žemę,surfinijų neturiu šiemet.Pernai surfinijomis mieste visus vyšnias nukabinėjųsi buvau. blink.gif
Pagaliau pastatėme naują šaldytuvą,paleido orkaitę,dar kaitlentę patvarkyti.Šiandien kepsiu šokoladinį tortą Beatos iš majonezo,pasiilgau kepinių. ax.gif
Kaip ir šalnelė pas mus buvo.
Šanūką paryčiui iš leidau laukan,kažkas lojo miške,panašu į lapę,slankioja aplinkui.Vakar matėme šerną išėjųsį iš miško,galvojau meška,bet kai pasisuko,oho kokio dydžio. bigsmile.gif
Atsakyti
Tai gerai ,kad glosto.Man tai glosto ,kad as dar pati si ta sugebu ,lyginant su olandais.Ir nereikia is ju pirkt.Bet kai kam konsumerizmo niekas neisgydys.Kas kuria,kas vartoja.Mano posta skaityti kaip nepikta.
O augalai vazonuose yra augalu kankinimas.Blogus vazonu priziuretujus realybeje baksnoju lazda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 01 gegužės 2021 - 08:39
QUOTE(IngridaB @ 2021 05 01, 05:10)
Labas rytas.
AA juk žmogus žiūri kur pigiau. ax.gif O be to man kaip širdį paglosto,kad augalą išgelbėjau nuo išmetimo ir prikėliau antram gyvenimui(čia apie nukainuotas),juk jas išmestų į konteinerį? bigsmile.gif O kabančios tik našlaitės šiemet.Petunijas sodinsiu į žemę,surfinijų neturiu šiemet.Pernai surfinijomis mieste visus vyšnias nukabinėjųsi buvau. blink.gif
Pagaliau pastatėme naują šaldytuvą,paleido orkaitę,dar kaitlentę patvarkyti.Šiandien kepsiu šokoladinį tortą Beatos iš majonezo,pasiilgau kepinių. ax.gif
Kaip ir šalnelė pas mus buvo.
Šanūką paryčiui iš leidau laukan,kažkas lojo miške,panašu į lapę,slankioja aplinkui.Vakar matėme šerną išėjųsį iš miško,galvojau meška,bet kai pasisuko,oho kokio dydžio. bigsmile.gif

Labas rytas,
kava karsta,garuoja,kelkites,atves Aciu,Ingrida,karaliskai. 4u.gif
Nieko naujo,sviecia saule,bet nesildo.Ruosiames sodan.Ten mano sielai atgaiva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 gegužės 2021 - 10:22

Labos. Senai atsikėlus. Jau karkos kepsninen sukrautos . Bus pietums. Ruošiuosi pas bitutes. Desiu pusinius magazinus , gal gausių pavasarinio medaus. Oras geras, tik truputi vėjuota. Vakare į Kauną, ryt į kapus. Dukriukas namie gyvena, mokslai paspaudė. Tai pas mamą lengviau... O vaikui liepiau ryt negrįžti, nes mes vis tiek isvaziuojam. Susimatysim kitą savaitgalį. Gal iki jo nuvaziuosim. Bus jau persikraustes. Man labai cekava.... Ingrida jau visas tujas susodinai? Kaip ranka? Kažin kaip Muka?  Aš dar nieko nesiruošiu sėti darže, dar ne kokius orus praneša. Kitą savaitgalį manau bus pats tas!. Ingrida sveikinu su verslo pradžia. Kad sektųsi!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 gegužės 2021 - 11:01
Labas rytas.
Šalna vėl buvo.Įdomu kaip pomidorai šiltnamyje? bigsmile.gif Sužinosiu tik rytoj. ax.gif
Sugalvojau mielinį aguoninį iškepti,atvažiuos pietų marti,sūniukas.Vakar taip gerai pavakarojome,pasivaiščiojome prie upės,šanūkas išsimaudė,pasiskyniau kokių gražių purienų. mirksiukas.gif Gal dar vaflių iškepsiu,kol šalta lauke dirbti.Vakar iš kaimynės pripirkau kiaušinių,tikrai naminių,ten jokių kombikormų neperka tikrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Šiandien kelioninė diena. Gal seses pačiupinsiu ax.gif Pasiilgsti savų iki skausmo .
Ingrida šiandien dirbti negalima , šventė biggrin.gif 4u.gif 4u.gif Tau triguba 4u.gif
O jau kavos gražumas 4u.gif Norėčiau tokio balkono savo kaime ax.gif
Kaime viskas sužaliavo . Pūkuota vyšnia jau šiandies sužydės, abrikosai visi trys ruošiasi žydėti ... Tik persikų šiemet neturėsim . Žiediniai pumpurai nušalo ar kokia liga ? Du metus turėjau labai daug, ko gero pavargo . Reiktų įtikinti MB pasodinti dar vieną persiką . Vietą gerą jiems radom , auga puikūs medžiai .
Bites vakar sutvarkaiu . 2 aviliai pamišę, apačios pilnos teko dėti meduves . Kitą savaitę sniegą vėl žada, kažin neatšaldysiu lizdų ? O pagal mokymus lizdus reikia pradėti vaškuolėmis plėsti tada , kai agrastai žydi . Agrastai dar nežydi, o lizdai jau išplėsti ax.gif Bitinikai prognaozuoja spiečių metus . Pagyvensim pamatysim .
Gražaus savaitgalio . Ir gražios šventės kas Lietuvoj 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nu oro baisumas. bigsmile.gif Šuva net neina į lauką.
MB irgi dėjo antrus aukštus aviliams,dirba dirba darbininkės. ax.gif
Spėjau prieš lietų dar susodinti likučius tujų.Prieš naktį išgėriu tabletę ,tai gerai išmiegojau. mirksiukas.gif
Na ką jau Vilnius skiepys virš 45-rių žmones?Marti pasakojo,kaip jie skypijosi.Sakė laukė,gal dar ateis žmonių vietinių skiepytis.Ėjo paskutiniai,su sąžinės graužatimi,bet sakė tiek dar daug liko išmetimui skiepų.Seniūnas sakė vaikščiojo individualiai po namus,kvietė žmones skiepytis.O atėjo sakė vietinių ne daugiau 10,visi kiti vilniečiai. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kokia graži kava . Tik man klausimas kas toje taurėje ? Šnapsas ar vanduo biggrin.gif ?
Dėkui Ingrida 4u.gif
Oras žiaurus , lyja ir sninga ... Šlapdriba , vėjas . Brr. Kaip baba sakydavo - ner šuns į lauką nevaro tokiu oru . Mano kaimui bet koks lietus yra gėris . Patrešėm visus medžius pavasarinėm trašom, pusę augalų MB spėjo rimtai užmulčiuoti sienu. Jei rimtai palis, po mulču ilgai drėgmė laikysis .
Gerai , kad vakar nelyjo . Kapinėse būtų buvę nesmagu ax.gif Aplankėm mamas, pačiupinau sesutę . Gera diena buvo .
Darbingo pirmadienio 4u.gif
Aš daug darbų supalnavus šią savaitę bigsmile.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

Nesusimalėme visko užsilenkė kultivatorius verysad.gif o pikta iki negaliu, žemė tokia kad net su kastuvu vos vos gali jau MB ėmė daryti lysveles aš nė kaip nevaliojau verysad.gif tai tik bulves sukišau po šienu ... ir daugiau nieko nenuveikiau... ai dar gėlukes susitvarkiau t.y. į vazonus išsodinau. O vakar jau kaip šalta buvo tai lėkėme namo paskui pas mamuką visi sugūžėjome tai šiek tiek pasėdėjome o namo grįžus tai skalbimas tai ruošimasisi darban taip tas savaitgalis ir sprogo verysad.gif
Jooo oro bjaurastis ne tas žodis, jaučiu mūsų malimas niekogeroviskas bus suplukta...jau gerinam gerinam tą žemę kaip sunki taip sunki verysad.gif
Dusia37 manau kokia grapa toje taurelėje smile.gif
Geros ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Labos, 4u.gif 4u.gif
pas mus ,kaip visada,saule.siaures rytu vejas,bet jau sukasi i pietvakarius,po pietu prasides audra,vejas jau dabar stipreja,paliejau ,isskabiau pazastis pomidoru,atidariau abu galus siltnamio,isvedinau,isdziovinau,uzdariau,kai kur sutvirtinau duru kablius,kad audra neatplestu,iki rytojaus.Pomidorus jau reikia rist tuoj,zydi pirm osios kekes jau,o lauke niekas neauga.Islindo ir stovi,nei i zeme lenda,nei kyla.Darosi baisu,but gerai dar vienas siltnamis,nes tik siltnami salotos,spinatai valgomi,lauke isdygo ir ne krust.
Paravejau dar,kur maciau isdygusia piktzole,papurenau senaja komposto deze,paliejau gausiai komposta,noriu ant jo sodint cukinija ir arbuza.Jei,zinoma,b us oro.Jau pradedu abejot.Niekada UK dar taip nebuvo,kad geguze sildytumem buta.
Siulu tinkamu nebeturiu,ka megzt nezinau,slampineju is kampo i kampa,nezinau kuom uzsiimt. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Koks medis nulūžo darbe.Gerai šiltnamį toje vietoje buvome išrinkę ir aviliai išvežti.Būtų viską sulaužęs.Gaila tik svogūnus pasodinau vietoje šiltnamio.Nu gal,kai bus geras oras supjaustysime.
Betaliuksus įnešiau iš šiltnamio į vidų darbe,bijau šalnos.Vienas pomidoras toks vos gyvas,prie durų buvo,tai lapai šiek tike parudavo,gavo šaltuko.Bet jie gajūs atsigaus.Ir agurkai namie taisosi,nebe laistau,gal atsigaus?
Pirmi arbūzai jau penktą lapuką leidžia,verkiant pikuoti reikia,na gal trečiadienį ištaikysiu?Šiandien dar žaidžiau su pelargonijomis(ant kiek aš jų nemėgau ankščiau,kaip ir zinijų,salvijų nemėgau). ax.gif Dabar visai gražūs žiedai pelargonijų,ar rūšys išvestos kitokios,nei močiučių buvo.
Rytoj liekame sodyboje,turi atvažiuoti pagaliau roletus kabinti.Gal gi bent vieną šiltnamį pastatysime? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar pamezgiau nebaigtą kojinę,jau mezgant pradėjo tirpti ranka.Naktį ,galvojau nekasiau žemės,negersiu tabletės.Ir ką?Tirpo ranka,kaip kad kasųsi žemę būčiau. bigsmile.gif Na dar sulaukti pas gydytoją 10 dieną. ax.gif
Atsakyti