Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2021 04 29, 08:16)
Luety , pastarnokų senos sėklos nedaigios , vis perku naujas . O savo susirnktų sėklų pavasarį neberandu .
Buvau ankščiau šiltnamyje pasėjusi 2 agurkus ir 2 cukinijas... tai vienas agurkas nušalo , viena cukinija supuvo . Pūna tada kai šlapia ir mažai šilumos .
Dėl sodybos , vaikams yra pasakytą, gereitai parduoti jei mūsų neliks , kad gautų gerą kainą . Kol mes esame - aptvarkyta, nupjauta, pagenėta.  Labai greitai gamta padaro savo  darbą  neprižiūrint . 
Luety - visko turėti ir laiko ir pinigų negali . O  be priežiūros niekas nesutvarkys ir nepadarys, net jei samdai meistrus - turi atvežti , privežti ir tt...
Pats visko nepasidarysi . Ir mano MB ne technokratas ... Jis  nei prie statybos nei prie technikos .

Tai va,jus dar jauni,bet as cia is savo amziaus aukstumu rasau.Pries 5-6 metus as irgi soda gavau apleista dirvona ir visai nesun ku buvo ji isiruost,o jei reiktu jau dabar pradet nuo nulio,tai jau niekaip.Dabar aeinu tik pasimankstint ir pasidziaugt.
Sode bebunant aip uskaitino saulute,kad namo nesinorejo eit,bet gryzus,saule dingo.
Susodinau kaliaropes,6 siltnamio pakrasciuose,kitas lauke.Salcio nera,lai gyvena,kaip ismano,man reik ruost paprikoms viota,ridiku jau nera,morkosx pakrasciuke grazios,tuoj rausim svieziu pakrimst,o uz ju bus paprikos.Morku tik viena eilute netrukdys paprikoms.
Siltnamyje pakankamai silta,be to daigynas uzdengtas agro plevele 2 sluoksniai,nu negali but salta,juk ir namie nakty vesu.Nebent perdaug lieju.Nu ikisau specialiai cukiniju ir sparaginiu kelias seklas tarp pomidoru,kur placiau,paziuresiu ar dygs naturalioj zemej.Jei sudygs,spes daaugt lauka iki kol pomidorai subujos,tada bus puiku,jei ne-ne.
Atsakyti
Ačiū mergaičiukės. 4u.gif 4u.gif Nuo rytdienos oficialiai pradeda dirbti mano mažoji bendrija.Bus patikrinimai vieną kartą metuose tris metus.Kaip nors.Mokeščius mokėsiu,stažas eis. ax.gif Nepavysiu jau. ax.gif
Sūnus šiandien su marčia pasiskiepyjo prie baltarusijos sienos kažkokiame kaime,pastovėjo valandėlę gyvoje eilėje.Siūlo mūms atvykti į sostinę,ten jau skiepyja virš 55-rių.Ai palauksime.
Sukišau svogūnus,liko balti ir daugiagalviai.Čia taip stifiškai sukišau vietoje šiltnamio mieste.
Cukinijas tik į žemę kišu,nežaidžiu su jomis,užauga visada. bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip lijo naktį. bigsmile.gif Bet ryte išvedžiau šunį su pavadžiu,su chalatu,visai šilta.Nu dės žolė.Jau dabar prašosi pjaunama. ax.gif Durnelį vedžiosiu kaip mieste,nu neįmanoma. ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
IngridaB oho ir taip galima pasiskiepyti unsure.gif aš vis maniau kad galima tik kur registruota. Nors aš neskubu bet pasirodo ir taip galima ax.gif Vakar atlėkem į soda gražu žydi narcizai tulpės irgi jau žiedus spalvina pavasaris wub.gif pamenat rypavau po ėjimo kas kelena skauda tai truko meniskas ir susiformavo cista unsure.gif lauksiu ką pasakys traumatologas. O koja ta kur operuota skaudama na žodžiu neišlipu iš ligų su kojomis verysad.gif
IngridaB sveikinimai su nauja pradžia 4u.gif šaunuolė aš tai baile kažką nauji pradėti rolleyes.gif
Gražios ir darbingos dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 30 balandžio 2021 - 07:12
Labas rytas,
Kokie gražūs vasariški pusryčiai 4u.gif Dėkui Ingrida 4u.gif
Muka, kas per bėdos dėl sveikatos jus puola. Jauni taigi . Trūkęs meniskas , tai laukia operacija... Daug kam iš mano pažįstamų operavo . Imk 4u.gif
Pavasaris jaučiasi . Vakar vėlai grįžom iš budynių ( tavo mieste Ingrida buvom ) , tai jau šilta naktis. Ir lietus pakankamai šiltas .
Šiandien reikia biški pasidarbuoti ir lėkti į kaimą . MB vakare tik galės atvažiuoti ... Tai nors pečius pakursiu , dar šalta trioboj . Trumpai pabūsim , neš šeštadienį vakare turim grįžti .
Kad palijo tai smagu . Pas mane gali lyti kievieną naktį . Per daug lietaus tame krašte nebūna.
Pradėjau megzti iš medvilnės skarą pavasariui .. Draiskalas , bet gal gerai gausis ? Čia mezginys į mašiną ( nes nedidelis mezginys ) , kai MB vairuoja , kad būčiau užsiėmus ir neaiškinčiau kaip jam vairuoti smile.gif Nes kai pati vairuotoja , tai paspaudau pedalus šalia sėdėdama:) Namie kažką reiktų pradėti megzti didesnio . Jau kaip ir susigalvojau , tik reikia susiskaičiuoti.
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 balandžio 2021 - 07:30
Pagal zodi kelenas galima nustatyti etnografine kilme.Zemiau kedainiu ar auksciau.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 30, 08:31)
Pagal zodi kelenas galima nustatyti etnografine kilme.Zemiau kedainiu ar auksciau.

Nea proseneliai iš Dzūkijos ir Kauno. 4u.gif seneliai jau tikri kavencki net kalbėdavo tik lenkiškai tarpusavio o iš tėvelio puses tai iš išrinktosios tautos kilimo ax.gif pati Kauno nepalikusi ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kazkokia naktis prasimalta,nei miegota,nei nemiegota,galva sunki,maukiu kava,ziuriu pro langa,saule sviecia,zmones eina apsirenge siltai,prognoze rodo tok 4 silumos doh.gif kas gi gali augt tokiu oru.
Ar girdeje "samokslo teorija"apie chemtrailus?Pasekme,ko gero biggrin.gif biggrin.gif
Del skiepu nuomones nepakeiciau,jei ka. wub.gif
Baigiau zuiki ir ima nervas,nezinau kuom yzsiimt namue,ka megzt,nert.Be mezginio blogai,didelio nieko nenoriu megzt,zaislai visi atsibode,blogai.
Muka,mano brolis Kaune privacioj klinikoj ziema operavosi kelena,iki siol parausta ilgiau pavaiksciojus.Bet kainavo gana normaliai,patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 04 30, 10:49)
Ar girdeje "samokslo teorija"apie chemtrailus?Pasekme,ko gero  biggrin.gif  biggrin.gif

Luety,netikiu tikrai.Čia LT vienu metu buvo tokia berazumė atsiradųsi,ėjo pe televizijas su tais chemtrailais,pamiršau vardą su akinukais,jauna dar.Ar ji norėjo pasidaryti karjerą?Lysdavo visur į pokalbius,man atrodo ją uždarė į beprotnamį,kaip dingo.......... mirksiukas.gif
Dusia,kokia proga buvai pas mane?Gal būtume pasimatę?Ar užsukę į sodybą,5 km gyvenu nuo Kauno kelio. mirksiukas.gif
Muka,sūnus nuvažiavo į Šalčininkų rajoną,sakė matėsi jau Baltarusijos bažnyčia.Tai sakė iš 15 norinčių buvo pusė vilniečių.Paklausė tik kur deklaruoti.Ir faizer gavo. mirksiukas.gif
Agurkus perlaiščiau turbūt,taip varganai atrodyti ėmė. unsure.gif
Važiuoju mamuką pasveikinti,savaitgalį negrįšime į miestą. wub.gif
Tik neseniai sužinojau ką reiškia kelėnas.Galvojau,kad čia rusizmas. ax.gif
Atsakyti
Sakau ,auksciau kedainiu jau kelio sanarys.Ingrida, o tu esi nederlanduose buvusi? As esu.Tai zinok serbijoje daug humaniskiau viskas su augalais zmonem,inovacijom.Todel man siaubas ima kai perkat viska is tu lidlu,lyg lietuvoje augalu zmones nebesugebetu uzsiaugint.Kam tau tie kabantys vazonai tokiai uzimtai moteriai.Net prikisus i juos porolono,pampesu gelio ir net buteliu su vandeniu jie tikras pain in the arse.
Atsakyti
Ingrida rašaiu BUDĖSE ,( mūsų krašte taip vadina , kai žmogus numiršta, jį pašarvoja ir lanko visi ) . MB giminės yra jūsų mieste ... Po darbų išvažaivom . O gryžom apie 10.
Luety , Turėk savo nuomonę , kokią tik nori . Svarbiausia , kad ji netrugdytų gyventi ! Gerbiu visas nuomones. Ir visi yra teisūs , nes kas ir kaip bus žino tik D-vas .
Kaune staiga debesisi ir lietus su perkūnija . Toks galingas ... perkūnija labai stipri .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 04 30, 09:23)
Ingrida rašaiu BUDĖSE ,( mūsų krašte taip vadina , kai žmogus numiršta, jį pašarvoja ir  lanko visi  ) . MB giminės yra jūsų mieste ...  Po darbų išvažaivom . O gryžom apie 10.
Luety , Turėk savo nuomonę , kokią tik nori . Svarbiausia , kad ji netrugdytų gyventi ! Gerbiu visas nuomones. Ir visi yra teisūs , nes kas ir kaip bus žino tik D-vas  .
Kaune staiga debesisi ir lietus su perkūnija . Toks galingas ... perkūnija labai stipri .

Gal po perkunijos atsils?Vakar pas dukra buvo ir lietus ,ir perkunija ,ir krusa,viskas viename.
Spejau pasidarbuot sode,dabar jau lyja.Paprikos iskeliavo i nuolatine gyvenama vieta.Sakiau nebesodinsiu,bet siemet tokios grazios,atsiprasiau,pasodinau.Agurkai kazko sunkiai kyla,jau but gerai zemej turet.As vis su jais paveluoju.
Po truputi gamta isyla,pradeda mano seti dalykai pasirodyt,kad gyvi,dygsta,tik bijojo lyst del salcio.Dar karta pasimokiau,kad nereikia skubet,kol neatsyla,vistiek greiciau nebus.Atsyla,tada viskas subujoja.
Bazilikai grazus auga,tagetes pasirode pacios sudygo is pernai siltnamyje.Joms irgi reikia silumos.Reiskia zeme gera siltnamyje silumos atzvilgiu,jei jos sudygo.
Mano nuomone man netrukdo biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti