QUOTE(Dusia37 @ 2021 04 29, 08:16)
Luety , pastarnokų senos sėklos nedaigios , vis perku naujas . O savo susirnktų sėklų pavasarį neberandu .
Buvau ankščiau šiltnamyje pasėjusi 2 agurkus ir 2 cukinijas... tai vienas agurkas nušalo , viena cukinija supuvo . Pūna tada kai šlapia ir mažai šilumos .
Dėl sodybos , vaikams yra pasakytą, gereitai parduoti jei mūsų neliks , kad gautų gerą kainą . Kol mes esame - aptvarkyta, nupjauta, pagenėta. Labai greitai gamta padaro savo darbą neprižiūrint .
Luety - visko turėti ir laiko ir pinigų negali . O be priežiūros niekas nesutvarkys ir nepadarys, net jei samdai meistrus - turi atvežti , privežti ir tt...
Pats visko nepasidarysi . Ir mano MB ne technokratas ... Jis nei prie statybos nei prie technikos .
Buvau ankščiau šiltnamyje pasėjusi 2 agurkus ir 2 cukinijas... tai vienas agurkas nušalo , viena cukinija supuvo . Pūna tada kai šlapia ir mažai šilumos .
Dėl sodybos , vaikams yra pasakytą, gereitai parduoti jei mūsų neliks , kad gautų gerą kainą . Kol mes esame - aptvarkyta, nupjauta, pagenėta. Labai greitai gamta padaro savo darbą neprižiūrint .
Luety - visko turėti ir laiko ir pinigų negali . O be priežiūros niekas nesutvarkys ir nepadarys, net jei samdai meistrus - turi atvežti , privežti ir tt...
Pats visko nepasidarysi . Ir mano MB ne technokratas ... Jis nei prie statybos nei prie technikos .
Tai va,jus dar jauni,bet as cia is savo amziaus aukstumu rasau.Pries 5-6 metus as irgi soda gavau apleista dirvona ir visai nesun ku buvo ji isiruost,o jei reiktu jau dabar pradet nuo nulio,tai jau niekaip.Dabar aeinu tik pasimankstint ir pasidziaugt.
Sode bebunant aip uskaitino saulute,kad namo nesinorejo eit,bet gryzus,saule dingo.
Susodinau kaliaropes,6 siltnamio pakrasciuose,kitas lauke.Salcio nera,lai gyvena,kaip ismano,man reik ruost paprikoms viota,ridiku jau nera,morkosx pakrasciuke grazios,tuoj rausim svieziu pakrimst,o uz ju bus paprikos.Morku tik viena eilute netrukdys paprikoms.
Siltnamyje pakankamai silta,be to daigynas uzdengtas agro plevele 2 sluoksniai,nu negali but salta,juk ir namie nakty vesu.Nebent perdaug lieju.Nu ikisau specialiai cukiniju ir sparaginiu kelias seklas tarp pomidoru,kur placiau,paziuresiu ar dygs naturalioj zemej.Jei sudygs,spes daaugt lauka iki kol pomidorai subujos,tada bus puiku,jei ne-ne.