Šiandien vėl Depe nukainuotų svyrančių našlaičių papirkau.Vazonai tiek kainuoja pakabinami 0.28,paprasti vazonai-0.14 .Iš vieno vazono išskirščiau 6 pagaminau.Reikia ik padirbėti.O du kokios gražios spalvos našlaitės,kaip dangaus mėlis. Mane ten negalima įleisti. Maximoje pavėlavau arbatinės rožės pusdykiai buvo. Beliko prastos labai.
Mano betaliuksai pradėjo prastėti per maža vietos,žydi.Gal savaitgalį jau bus galima kur sukišti?
Luety-zuikiai,pasakiški.
Pou,aciu,cia ne mano zuikiai,cia tik pavyzdys,kokius as noriu nunert.Vienas jau nunertas,kitas i pabaiga.
Nenoreciau senatvej gyvent vagonelyje.Ne cia ne tas atvejas.
Nu va,turet sodybele,tai jo ,bet varlinet joje gal nebutu kada.
Luety, aš ne gyventi vagonėly siūliau, bet gal sode būtų smagu nameliuką turėt. Ten ir pailsėt būtų kur, pasnaust, kokią naktį praleist geru oru. Yra labai fainų.
Labas rytas.
as dar lovoj,bet atsakau Pou.Mes turim pasistate medini nameli,kur laikom visa sodo inventoriu,yra stalas,kedes,turim lentynas,turistine dujinuke ir t t.Yra kur pasislept nuo lietaus ir kaitros.Miegot nera jokios butinybes.Sodas gal 5 min.masina nuo namu.Apie 3'5 km kelio.O pailset yra kur,bet mes vaziuojam ten dirbt,o ne ilsetis ,ilsimes namie,ten tik isgeriam vasara kavios,pasiklausom gamtos garsu,atsipuciam.O ir darbu tokiu baisiu nera.Tiesiog pasikrapstymai,o ju rasi visada.
Kol kas saule,nors rodo,kad lis.
Ingrida tik pieno atnese,keliuos, einu virt kavos.
Geros dienos visoms.
Labas rytas,
Pienas su buklom , kaip vaikystėje... Nuo vaikystės nevalgius tokių valgių Dėkui Ingrida Skonį ir kvapą pamenu ...
Luety zuikiai nuostabūs Neturėčiau kantrybės tokiekm krapštymams...
Vakar baigiau mezginį , nebesugalvoju ko dabar noriu
Ingrida jurginai labai labai gražu . bet neturiu nei vieno , nes neturiu kur šaknų laikyti .
Muka , kaip vakar praėjo pristatymas ?
Dėl sodybos - kai geras oras man ten patinka, kai prastas noriu namo ...
Vakar praėjo gerai patvirtino finansines ataskaitas šiandiena vėl darau pirmo ketvirčio nes savivaldybė reikalauja pilno balanso su aiškinamuoju raštu kas ketv. na žodžiu nieko nedarau apart tik balansuoju Gal kuri turite profesionalą auditorę nes savivaldybė jau pradėjo ir apie tai šnekėti jklmn ir ko aš auditoriaus neapsigyniau nors tuomet jau buvo nuo mokslų stogas čiuožti pradėjas o va dabar tai jau tingiu
Po dienos darbų vakar visa išsidrąskiusi buvau... apsihamsinau su namiškiais labai pradėjau jausti nuovargį ne fizinį o psichologinį gal kokių žolelių pagerėti .... ir labai noriu į Nidą .... o su manimi nieks nenori, MB tai kaip važiuosime tėvus noriu aplankyti... ai kažkaip praneš ...pilnatis baigsis ir...
Luety zajoncai tai laaabai gražus
Noriu gyventi kaime su kiualytėmis triušiukais vištukėmis ... pasvajojau ....
Vakar praėjo gerai patvirtino finansines ataskaitas šiandiena vėl darau pirmo ketvirčio nes savivaldybė reikalauja pilno balanso su aiškinamuoju raštu kas ketv. na žodžiu nieko nedarau apart tik balansuoju Gal kuri turite profesionalą auditorę nes savivaldybė jau pradėjo ir apie tai šnekėti jklmn ir ko aš auditoriaus neapsigyniau nors tuomet jau buvo nuo mokslų stogas čiuožti pradėjas o va dabar tai jau tingiu
Po dienos darbų vakar visa išsidrąskiusi buvau... apsihamsinau su namiškiais labai pradėjau jausti nuovargį ne fizinį o psichologinį gal kokių žolelių pagerėti .... ir labai noriu į Nidą .... o su manimi nieks nenori, MB tai kaip važiuosime tėvus noriu aplankyti... ai kažkaip praneš ...pilnatis baigsis ir...
Muka , tu šaunuolė protinguolė pas mus
Dėl žolių ne patarėja. Man geriausiai galvą išvalo fizinis darbas, o dar geriau geras žygis miškais, laukais, kalnais .
Gyventi su kiaulėmis, karvėmis ir tt NENORIU !!!
Gyvenau taip vaikystėje ( mamos ne mano buvo ), bet vis tiek ... Brrr.
Labas rytas
Ingrida grožius kelia
Labas rytas,
as dar lovoj,bet atsakau Pou.Mes turim pasistate medini nameli,kur laikom visa sodo inventoriu,yra stalas,kedes,turim lentynas,turistine dujinuke ir t t.Yra kur pasislept nuo lietaus ir kaitros.Miegot nera jokios butinybes.Sodas gal 5 min.masina nuo namu.Apie 3'5 km kelio.O pailset yra kur,bet mes vaziuojam ten dirbt,o ne ilsetis ,ilsimes namie,ten tik isgeriam vasara kavios,pasiklausom gamtos garsu,atsipuciam.O ir darbu tokiu baisiu nera.Tiesiog pasikrapstymai,o ju rasi visada.
Net nežinojau, kad taip arti. Galima pasivaikščiojant ir nueit, nedidelis atstumas tikrai.
Ingrida jurginai labai labai gražu . bet neturiu nei vieno , nes neturiu kur šaknų laikyti .
Muka , kaip vakar praėjo pristatymas ?
Dėl sodybos - kai geras oras man ten patinka, kai prastas noriu namo ...
O va man jurginai kažkaip nelimpa. Pas močiutę buvo įvairiausių, bet nea. Ir tas kvapas jų specifinis.
Jei lakstytų ten vaikai, vėliau anūkai, tai namai būtų ten, kur esat, nesinorėtų gal ir į miestą.
Aš taip pat noriu prie jūros. Bet kokiu oru.
Muka, gal paprasčiausio valeradix? Jo nebloga sudėtis yra, subalansuota.
Aš taip pat norėčiau vištukių. Bet dedeklių, o ne mėsinių, nes nei aš jų užkneckyt galėčiau, nei nudorot. Vaikystės trauma buvo, kai kaime pamačiau vištą be galvos šokinėjančią.
Dabar jau ranką praradus , būtų ilgas darbas .
Aš kaimietė kaimietė iš vienkiemio . Pjaudovo viską - paukščius, avis, kiaules... Kartais veršiukus . Kol pjaudovo liepdavo namie būti , bet kai doroja visada dalyvaudavau Viskas buvo taip natūralu , nei gailesčio , nei pasišlykštėjimo nejausdau .
Pou prie mano senoviškos triobos labai labai tiktų jurginai... pasodinu kelis vasarinius ir gana .
Labai bitės mėgsta vasarinius. Ant mamuko kapo susodinam žemus vasarinius - kad bitutės lankytų . Visą gyvenimą su jomis draugavo , tegul ir dabar lanko ...
Vištos pjovus nesu . Išdorojusi daug , vištų, ančių, žąsų ...
Aš kaimietė kaimietė iš vienkiemio . Pjaudovo viską - paukščius, avis, kiaules... Kartais veršiukus . Kol pjaudovo liepdavo namie būti , bet kai doroja visada dalyvaudavau Viskas buvo taip natūralu , nei gailesčio , nei pasišlykštėjimo nejausdau .
Pou prie mano senoviškos triobos labai labai tiktų jurginai... pasodinu kelis vasarinius ir gana .
Labai bitės mėgsta vasarinius. Ant mamuko kapo susodinam žemus vasarinius - kad bitutės lankytų . Visą gyvenimą su jomis draugavo , tegul ir dabar lanko ...
Tai mano seneliai ūkininkai buvo, viską augino, pjaudavo, tvarkydavom. Viskas čia gerai. Aš tik pati negalėčiau to padaryt, o ir prie gyvūno pripranti... Gaila.
Dusia, kaip aš norėčiau senovinės rąstinės trobos su gėlių darželiu. Mano svajonė.
Pas močiutę įvairių buvo ir žemų, ir aukštų su didžiausiom galvom, margų, viespalvių. Ko tik neaugino - bijūnai, flioksai, jurginai, kardeliai, astros, rožės gražiausios, avižėlės, žioveiniai, zinijos žydėjo, raganės, veigėlės, diemedis augo, o jau alyvų, jazminų... Tik va močiutė gerus penketą metų pas tetą gyveno, diedukui anapilin išėjus, tad jos gėlynus pusbrolis, likęs ten gyvent, sumažino iki kelių krūmelių. Gaila, kad neišliko. Dabar, kai turiu kur pasodint, su nostalgija prisimenu.
<div>
<p>Vištos pjovus nesu . Išdorojusi daug , vištų, ančių, žąsų ...
Labai bitės mėgsta vasarinius. Ant mamuko kapo susodinam žemus vasarinius - kad bitutės lankytų . Visą gyvenimą su jomis draugavo , tegul ir dabar lanko ...</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai mano seneliai ūkininkai buvo, viską augino, pjaudavo, tvarkydavom. Viskas čia gerai. Aš tik pati negalėčiau to padaryt, o ir prie gyvūno pripranti... Gaila.</p>
<p> </p>
<p>Dusia, kaip aš norėčiau senovinės rąstinės trobos su gėlių darželiu. Mano svajonė.</p>
<p>Pas močiutę įvairių buvo ir žemų, ir aukštų su didžiausiom galvom, margų, viespalvių. Ko tik neaugino - bijūnai, flioksai, jurginai, kardeliai, astros, rožės gražiausios, avižėlės, žioveiniai, zinijos žydėjo, raganės, veigėlės, diemedis augo, o jau alyvų, jazminų... Tik va močiutė gerus penketą metų pas tetą gyveno, diedukui anapilin išėjus, tad jos gėlynus pusbrolis, likęs ten gyvent, sumažino iki kelių krūmelių. Gaila, kad neišliko. Dabar, kai turiu kur pasodint, su nostalgija prisimenu.</p>
Diemedį turiu . Sako lengvai įsišaknyja , jei nori galiu pabandyti šaką įkišti ?
Tavo močiutė gėlininkė Mama gėlėmis neužsiimdavo . Darbas, vaikai, bitės, daržai gyvuliai ir anksti našle patapo .
Diemedis ir šermukšnis man magiški augalai Kiekvienoj sodyboj turėtų būti , nuo blogos akies . Turiu 2 šermukšnius, vieną paprastą , kitą skiepytą , MB palanuose dar kiekvienam sklypo kampe pasodinti po vieną... Kaip apsaugą .
Diemedį turiu . Sako lengvai įsišaknyja , jei nori galiu pabandyti šaką įkišti ?
Tavo močiutė gėlininkė Mama gėlėmis neužsiimdavo . Darbas, vaikai, bitės, daržai gyvuliai ir anksti našle patapo .
Diemedis ir šermukšnis man magiški augalai Kiekvienoj sodyboj turėtų būti , nuo blogos akies . Turiu 2 šermukšnius, vieną paprastą , kitą skiepytą , MB palanuose dar kiekvienam sklypo kampe pasodinti po vieną... Kaip apsaugą .
Ačiū, Dusia, nereikia. Diemedis dar kaime išlikęs. Labiau norėčiau sodybos Sodas anytos, tai įsijausti nebais galiu
Beje, apie baltą akaciją neužmiršau, pasidairau atžalų, kol kas nesimato. Čia kaip tyčia. Sode tiek kurmiarausių būdavo iš po žiemos, šiemet, kai sugalvojau, kad man reik kurmių išraustos derlingos, lengvos žemės iš kauburiukų, tai anei vieno
Mano močiutės para turėjo dvigubai valandų turbūt. Ir gėles augino, ir daržai didžiausi, ir gyvulių pilni tvartai. Griežta, perfekcionistė ir l. valdinga buvo. Viskas turėjo būti savo vietoj ir su funkcija, pakankamai pragmatiškas požiūris.
O šermukšnių labai daug sodyboj yra, man labai patinka, dekoratyvūs. o ir šiaip geras reikalas. Jei kuri turit ponišką ligą hemorojų, l. gerai pasidžiovint šermukšnio uogų.
Man dar ir kaštonas labai dekoratyvius. Pas senelius kieme augo labai didžiulis. Ant apatinių šakų kabėjo supynės. Na tos supynės paprastos: stora virvė ir lentgalis, bet kiek džiaugsmo. Tik va kaštono vėliau neliko, drevės viduj formavosi, trešo ir per audrą išlūžo. O buvo jame ir gandralizdis.