Pagaliau pabaigė arti,sukultivavo,iki dabar rinkau velėną,nors priekį namo. Ir nesuarė mano visų vyšnių,nors mb buvo davęs leidimą arti,nežiūrėti.Gal dvi tik nuarė?
Kiek kainuoja pas jus išsinuomoti kultivatorių?
Gyvenime tfu tfu herpio neturėjųsi,mb kartais atsinaujina. Nei miežio nėra buvę,vaikystėje tik dvi votis turėjau,ant kojos liko randas.Nuo mamos buvau užsikėtųsi. Balkone pomidorai įvairiai vieni tamsūs labai gražūs,toliau nuo lango,pastipę. :ax:Trūksta šviesos.
Kokia pilnatis,pažiūrėkite per langą.Prisipratinome gandrą,vaikšto iš viso po langais.Išėjau į lauką staigiai ,kaleno snapu ir šoko,pamatė mane,pasimetė,vėl pasilenkė lesti.
Ridikėlius jau valgome pilnai,o kokie traškūs,palyginus su parduotuvės.
Didžialapę turiu ir jau n metų, pradžioje vadavosi pavėsyje, paskui perkėliau į kitą vietą jau sprogsta man ji gaji pasirodė nei dengiu nei ką, gavau iš anytos sodo, gal čia rūšis kita žydi violetiniai Va šluotelinės irgi jau rodo gyvybę bet pernai žiedų mažai buvo o užpernai tai kokio 30 cm žiedą bet vieną sukrovė ai nesuprasi jų, bet kad rūgščiai mėgsta ai dar vienas dalykas genima tik anskti pavasarį kažkoks specas patarė. Tokios čia mano žinios iš patirties. O va su rododendrais ne kas gaunasi numarinus nė vieną va ir paskutiniui jaučiu bus amen nušalo visas kraštas liko keli stimburiukai
Kultivatoriaus nuoma 20 Eur bent buvo parai, bet aš kaip imu penktadienį po piet tai išeina ilgėliau iki pirmadienio ryto, tai ištaikome orą, nors dabar tai net nežinau. Šiaip viskas labai susivėlino visi sodinimai, tokiu metu jau pomikus sukišusi buvau o dabar tokie sūsnos... IngridaB o kokias veisles augina avietinių Tiesa Pau laisčiau aš pomikus šituo kad padėtų... gal truputką https://zaliastotele...114-522428.html
Luety na va pradėsi mokinti susirasi mokinių ratą ir galėsi imti pinigėlius ir už master clas Džiugu, kad gali nuvyti pilkąją darbu
palauksiu IngridosB kavos Geros dienos o sau linkiu sėkmingai pristatyti savivaldybei finansus gerai, kad per zoom tai popieriuką pasirašiau
Labas rytas.
Muka,pažiūrėsiu pavadinimus bute,visi popieriukai pomidorų.
Atsikėlėme ,ryte kambaryje temperatūra +15.Įkaliau kondicionierių,sunkiai briketus pagauna židinys.Vakar buvo +16,kai jau važiavome miestan,pakilo per porą valandų iki +27.
MB atsikėlė paklausiau kiek pas mus kultivatorių nuomuotis?Moki-veži klausėme šalia parduotuvės nuomuoja-35 parai.
Muka-sėkmės.
Kaip sau norite kaime pigiau gyventi.Per mėnesį kažkur 300 kilovatų ir viskas praktiškai.Ir vandenį pašildo ir šildytis kažkiek galima elektra.Mieste kiek visokių valdininkų dar išlaikyti.............
na pažiūrėsim kaip hortenzijom seksis. Dabar tai gražuolės. Kiek suprantu, persodinti reikia gegužės vidury. Reiks pasakyt, kad pasaugotų nuo šalnų ir šalčių sesuo, o anytos bendrai pasaugosim.
Pomidorus palaisčiau Seasol, betvarkydama rūsį radau dar ilgai brangintą likutį. Tai šiandien man jau jie žalesni kiek. Gal dalis atsigaus ir pradės krapštytis iš sąstingio. Kiti tai dar tokie pirskiukai, tokių mažų tokiu metu dar neturėjau. Bet kai kuriuos vėlokai pasėjau, o irsu daigumu prastai kažkaip buvo. Na, jei ką, pas augintojus ar turguje visuomet daigų būna ir gražių, tik va nebūtinai tokių veislių, kokių nori.
Pou čia dovanos mamos dienos proga ? Mes sekmadienį irgi važiuosim mamų lankyti . Nesvarbu ,kad jos kitoje dimensijoje.
Seasol gėris pomidormas . Senais laikais tuėjau ...
Užsakiau vakar Razormin internetu , nes nei Ermitaže nei ŽS jo nėra. O pamenu , kad būdavo . Gal atsigaus mano pavargėliai . Sodindama visada guldau . Nes būna pastypę. Ir tinginė esu , kad gilias duobes kasti . Aš ir sesę išmokiau guldant sodinti - neatsidžaiugia . O tai kasdavo pusmetrines duobes, o naudos vis tiek jokios . Šaknim šalta, maisto medžiagų daugiau pavišiuje.
Šiandien tik lyja, nebe sniegas . Ir paprasti dalykai džiugina
Ingrida aš 300 elektros sunaudoju Kaune. Pas mane elektrinė viryklė, ir orkaitė. O dar skalbyklė, džiovyklė, šaldytuvas, šaldiklis .
Jei kada turėsim namuką kaimukę, tai kitos išeities kaip šildymas elektra nėra... Nesusitariam dėl norų - man reikia didesnio - kad anūkai tilpų vasarom , MB žino , kad niūriu oru man ten bus nesmagu ... Norėsiu į Kauną . O laikai tokie , kad anūkų galim ir nesulaukti
Ingrida pulsi sodinti tujų ? Labai geras oras prigyjimui auglaų . Nes jeigu jau šį lietingą ir šaltą pavasarį neprigys... tai jau vilties nėra.
Muka sėkmės
Tu pas mus šaunuolė , profesionalė
Luety kokių siūlų pirkai ? Nėrimui žaislų ?
Gražios dienos
Rytoj tujas sodinti pasiruošųsi,šiandien dar važiuojame miestan,yra reikalų.
Dusia, taip, nupirkom Mamos dienai. Anytos sode pasodinsim, o sesuo savo kieme patupdys. Tik savo Mamai skintų gėlių pirksiu.
Aš taip pat guldau daigus, nekasu šulinių, nes ten salta, tik dust pradeda - nieko gero. Va tik pernai nereikėjo guldyt, anksčiau šiltnamy sodinau, apkūtojau gerai ir išgyveno. Buvo labai gražūs daigai, žemi, storuliai, kuplūs.
Na šiemet dar geros porą savaičių yra, gal susigriebs.
Pritariu, Seasolis ir Powerfeedas tobulos trąšos. Gaila, kad nėra niekur.
Razormin anksčiau tikrai visur būdavo.
Dusia, kokie puikūs planai dėl sodybos
Namuką kurį turime neverta rimtai remontuoti . Daugiau kainuos ir nebus patogus.
Muka apie tuos daiktų tasymus tai puikiai suprantu ... Ikėjos tašės skalbiniams labai gerai tarnauja Stengiuosi visko susiprikti ką galima laikyti
koks pas mus dieviskas oras siandien.Vejelis vos juntamas,nors pietryciu,15 silumos,kuisiausi sode ilgai.Kita kart tokiu oru nesimes kava,keptuve,o visa kita turim sodo nameli,pasidarysim pusrycius,pailsesim ir toliau kuisimes.O ry jau lietu rodo
Pomidorus pirma kart liejau po pasodinimo,jau su pirma keke ziedu dauguma,o du net zydi.Dziugina sirdy,siemet grazus,kaip niekada. Pfu pfu pfu,kad nepersigirciau,isgirs kam nereikia ir suniokos
Pradeda dygt viskas,ka buvau pasejus,staigiai,gave silumos.Braskiu jau dvi rausta,o uogu uzmegsta labai daug.Apdejau siaudais po keru sluoksneli,kad uogos but svaresnes.Pasiliejau darza,pasodinau griovely naslaiciu,parsiveziau,bus balkone.Sode jau yra.
Isleidom vistas uz aptvaro ,kur galima joms kapstytis ir zoles yra,tai eina svilpt,sustresavo,puola atgal i narva,ten saugesnes jauciasi. sakiau les zole,pasirin ks slieku.Gal kelias minutes ir eina ratu apie narva,nori namo.Durnikes kokios.
Oi kaip as noriu sode gyvent,gaila,kad pas mus negalima jokiu statiniu su pamatais statyt.Kaifuociau ten.Nezinau,kaip naktimis ar nebijociau,bet portugalai gyvena sode,nelegaliai.Augina vistas,seja bulves,pasistate is perpjautu plastmasiniu backu vejo jegaine,pasigamina elektros,ir nemoka jokiu mokesciu,tik sodo metini.Nu tokio cigonisko gyvenimo tai nenoreciau.
Siulu pirkau zaislams.Kojininiu siulu darturiu,o ir kojiniu nebereik vasarai.Tai neriu anukem mazosiom po dideli zuiki.
Luety, laba Zuikiai kokio grožio Bet tai kiek darbo prie jų
Kaip smagu, kad orai lepina, pas mus dar nea, bet vis tiek kada nors pramuš. O sode vagonėlio negalima pasistatyti?
Dusia, nenuvertink mažosios. Puikiai susitvarkys, viskas bus gerai.
Kaip norėčiau, kad turėtume sodybėlę savo, varlinėčiau dienų dienas.
Pou,aciu,cia ne mano zuikiai,cia tik pavyzdys,kokius as noriu nunert.Vienas jau nunertas,kitas i pabaiga.
Nenoreciau senatvej gyvent vagonelyje.Ne cia ne tas atvejas.
Nu va,turet sodybele,tai jo ,bet varlinet joje gal nebutu kada.