Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dvi šluotelines šiemet pasodinau,bet dar nelabai rodo kažką.Ikea labai gražios buvo didžialapės ir kaina kažkur 3.50 bet pilnos žiedų.Daugiausia baltos spalvos.Man atrodo jos bijotų mūsų žiemų. ax.gif
Pagaliau pabaigė arti,sukultivavo,iki dabar rinkau velėną,nors priekį namo. mirksiukas.gif Ir nesuarė mano visų vyšnių,nors mb buvo davęs leidimą arti,nežiūrėti.Gal dvi tik nuarė? bigsmile.gif
Kiek kainuoja pas jus išsinuomoti kultivatorių?
Gyvenime tfu tfu herpio neturėjųsi,mb kartais atsinaujina. bigsmile.gif Nei miežio nėra buvę,vaikystėje tik dvi votis turėjau,ant kojos liko randas.Nuo mamos buvau užsikėtųsi. bigsmile.gif Balkone pomidorai įvairiai vieni tamsūs labai gražūs,toliau nuo lango,pastipę. :ax:Trūksta šviesos.
Kokia pilnatis,pažiūrėkite per langą.Prisipratinome gandrą,vaikšto iš viso po langais.Išėjau į lauką staigiai ,kaleno snapu ir šoko,pamatė mane,pasimetė,vėl pasilenkė lesti.
Ridikėlius jau valgome pilnai,o kokie traškūs,palyginus su parduotuvės. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Didžialapę turiu ir jau n metų, pradžioje vadavosi pavėsyje, paskui perkėliau į kitą vietą jau sprogsta man ji gaji pasirodė 4u.gif nei dengiu nei ką, gavau iš anytos sodo, gal čia rūšis kita žydi violetiniai smile.gif Va šluotelinės irgi jau rodo gyvybę bet pernai žiedų mažai buvo o užpernai tai kokio 30 cm žiedą bet vieną sukrovė ai nesuprasi jų, bet kad rūgščiai mėgsta ai dar vienas dalykas genima tik anskti pavasarį kažkoks specas patarė. Tokios čia mano žinios iš patirties. O va su rododendrais ne kas gaunasi numarinus nė vieną va ir paskutiniui jaučiu bus amen nušalo visas kraštas liko keli stimburiukai unsure.gif
Kultivatoriaus nuoma 20 Eur bent buvo parai, bet aš kaip imu penktadienį po piet tai išeina ilgėliau iki pirmadienio ryto, tai ištaikome orą, nors dabar tai net nežinau. Šiaip viskas labai susivėlino visi sodinimai, tokiu metu jau pomikus sukišusi buvau o dabar tokie sūsnos... IngridaB o kokias veisles augina avietinių ax.gif Tiesa Pau laisčiau aš pomikus šituo kad padėtų... gal truputką https://zaliastotele...114-522428.html
Luety na va pradėsi mokinti susirasi mokinių ratą ir galėsi imti pinigėlius ir už master clas 4u.gif Džiugu, kad gali nuvyti pilkąją darbu 4u.gif
palauksiu IngridosB kavos ax.gif Geros dienos o sau linkiu sėkmingai pristatyti savivaldybei finansus smile.gif gerai, kad per zoom tai popieriuką pasirašiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 27 balandžio 2021 - 06:59
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Muka,pažiūrėsiu pavadinimus bute,visi popieriukai pomidorų. ax.gif
Atsikėlėme ,ryte kambaryje temperatūra +15.Įkaliau kondicionierių,sunkiai briketus pagauna židinys.Vakar buvo +16,kai jau važiavome miestan,pakilo per porą valandų iki +27. bigsmile.gif
MB atsikėlė paklausiau kiek pas mus kultivatorių nuomuotis?Moki-veži klausėme šalia parduotuvės nuomuoja-35 parai. ax.gif
Muka-sėkmės. 4u.gif
Kaip sau norite kaime pigiau gyventi.Per mėnesį kažkur 300 kilovatų ir viskas praktiškai.Ir vandenį pašildo ir šildytis kažkiek galima elektra.Mieste kiek visokių valdininkų dar išlaikyti.............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 balandžio 2021 - 07:26
Labas rytas,

na pažiūrėsim kaip hortenzijom seksis. Dabar tai gražuolės. Kiek suprantu, persodinti reikia gegužės vidury. Reiks pasakyt, kad pasaugotų nuo šalnų ir šalčių sesuo, o anytos bendrai pasaugosim.

Pomidorus palaisčiau Seasol, betvarkydama rūsį radau dar ilgai brangintą likutį. Tai šiandien man jau jie žalesni kiek. Gal dalis atsigaus ir pradės krapštytis iš sąstingio. Kiti tai dar tokie pirskiukai, tokių mažų tokiu metu dar neturėjau. Bet kai kuriuos vėlokai pasėjau, o irsu daigumu prastai kažkaip buvo. Na, jei ką, pas augintojus ar turguje visuomet daigų būna ir gražių, tik va nebūtinai tokių veislių, kokių nori.
Atsakyti
Labas rytas,
Pou čia dovanos mamos dienos proga ? Mes sekmadienį irgi važiuosim mamų lankyti . Nesvarbu ,kad jos kitoje dimensijoje.
Seasol gėris pomidormas . Senais laikais tuėjau ...
Užsakiau vakar Razormin internetu , nes nei Ermitaže nei ŽS jo nėra. O pamenu , kad būdavo . Gal atsigaus mano pavargėliai . Sodindama visada guldau . Nes būna pastypę. Ir tinginė esu , kad gilias duobes kasti . Aš ir sesę išmokiau guldant sodinti - neatsidžaiugia . O tai kasdavo pusmetrines duobes, o naudos vis tiek jokios . Šaknim šalta, maisto medžiagų daugiau pavišiuje.
Šiandien tik lyja, nebe sniegas . Ir paprasti dalykai džiugina bigsmile.gif
Ingrida aš 300 elektros sunaudoju Kaune. Pas mane elektrinė viryklė, ir orkaitė. O dar skalbyklė, džiovyklė, šaldytuvas, šaldiklis .
Jei kada turėsim namuką kaimukę, tai kitos išeities kaip šildymas elektra nėra... Nesusitariam dėl norų - man reikia didesnio - kad anūkai tilpų vasarom , MB žino , kad niūriu oru man ten bus nesmagu ... Norėsiu į Kauną biggrin.gif . O laikai tokie , kad anūkų galim ir nesulaukti biggrin.gif
Ingrida pulsi sodinti tujų ? Labai geras oras prigyjimui auglaų . Nes jeigu jau šį lietingą ir šaltą pavasarį neprigys... tai jau vilties nėra.
Muka sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tu pas mus šaunuolė , profesionalė 4u.gif
Luety kokių siūlų pirkai ? Nėrimui žaislų ?
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Na čia dar be orkaitės ,viryklės buvo.Jei pradėsiu kepti pyragus..........sename name turiu dujinę,jei ką reiks daugiau kepti. ax.gif Dar tik vakar mb pajungė elektrą prie spintos.Vis naudojome elektrą nuo seno namo. bigsmile.gif
Rytoj tujas sodinti pasiruošųsi,šiandien dar važiuojame miestan,yra reikalų. ax.gif
Atsakyti

Dusia, taip, nupirkom Mamos dienai.  Anytos sode pasodinsim, o sesuo savo kieme patupdys. Tik savo Mamai skintų gėlių pirksiu.

Aš taip pat guldau daigus, nekasu šulinių, nes ten salta, tik dust pradeda - nieko gero. Va tik pernai nereikėjo guldyt, anksčiau šiltnamy sodinau, apkūtojau gerai ir išgyveno. Buvo labai gražūs daigai, žemi, storuliai, kuplūs.

Na šiemet dar geros porą savaičių yra, gal susigriebs. 

Pritariu, Seasolis ir Powerfeedas tobulos trąšos. Gaila, kad nėra niekur.

Razormin anksčiau tikrai visur būdavo. 

Dusia, kokie puikūs planai dėl sodybos :wub:​ 

Atsakyti
Ir aš noriu didelio namo bet... MB apkarpė norus bus du mažiukai... vienas 36 kv, kitas 56 ai mažoji architektūra... nors biesina tas gyvenimas per du namelius kaip čigonai iš namų į vieną namuką, paskui vasarai į kitą tuomet vėl atgal į pirties namuką ir paskui vėl namo... na rimtai kas pafilmuotų mus tai tikrai gyvenimas ant tašių.. kol susibogini jau žiūrėk atgal reikia. Nors ačiū die keptuves puodus ir kitus įrankius padalinau pripirkau ko trūksta jau nenešiosiu rolleyes.gif O va su maistu tai ir tampaus verysad.gif bet gal rasiu ir čia sprendimus biggrin.gif
Atsakyti
Planai senai yra, bet reikia vaikus ant kojų pastatyti . Vienas jau jau , kaip ir savarankiškas . Su mažają man neramu , bijau , kad per tuos darbus mokslų nebaigs ...
Namuką kurį turime neverta rimtai remontuoti . Daugiau kainuos ir nebus patogus.
Muka apie tuos daiktų tasymus tai puikiai suprantu ... Ikėjos tašės skalbiniams labai gerai tarnauja smile.gif Stengiuosi visko susiprikti ką galima laikyti ax.gif

Atsakyti
Labos, 4u.gif 4u.gif
koks pas mus dieviskas oras siandien.Vejelis vos juntamas,nors pietryciu,15 silumos,kuisiausi sode ilgai.Kita kart tokiu oru nesimes kava,keptuve,o visa kita turim sodo nameli,pasidarysim pusrycius,pailsesim ir toliau kuisimes.O ry jau lietu rodo doh.gif cry.gif cry.gif
Pomidorus pirma kart liejau po pasodinimo,jau su pirma keke ziedu dauguma,o du net zydi.Dziugina sirdy,siemet grazus,kaip niekada. Pfu pfu pfu,kad nepersigirciau,isgirs kam nereikia ir suniokos biggrin.gif biggrin.gif
Pradeda dygt viskas,ka buvau pasejus,staigiai,gave silumos.Braskiu jau dvi rausta,o uogu uzmegsta labai daug.Apdejau siaudais po keru sluoksneli,kad uogos but svaresnes.Pasiliejau darza,pasodinau griovely naslaiciu,parsiveziau,bus balkone.Sode jau yra.
Isleidom vistas uz aptvaro ,kur galima joms kapstytis ir zoles yra,tai eina svilpt,sustresavo,puola atgal i narva,ten saugesnes jauciasi. biggrin.gif biggrin.gif sakiau les zole,pasirin ks slieku.Gal kelias minutes ir eina ratu apie narva,nori namo.Durnikes kokios. biggrin.gif biggrin.gif
Oi kaip as noriu sode gyvent,gaila,kad pas mus negalima jokiu statiniu su pamatais statyt.Kaifuociau ten.Nezinau,kaip naktimis ar nebijociau,bet portugalai gyvena sode,nelegaliai.Augina vistas,seja bulves,pasistate is perpjautu plastmasiniu backu vejo jegaine,pasigamina elektros,ir nemoka jokiu mokesciu,tik sodo metini.Nu tokio cigonisko gyvenimo tai nenoreciau.
Siulu pirkau zaislams.Kojininiu siulu darturiu,o ir kojiniu nebereik vasarai.Tai neriu anukem mazosiom po dideli zuiki.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Luety, laba  :wub: Zuikiai kokio grožio   :wub: Bet tai kiek darbo prie jų  :huh2: 

Kaip smagu, kad orai lepina, pas mus dar nea, bet vis tiek kada nors pramuš. O sode vagonėlio negalima pasistatyti?

Dusia, nenuvertink mažosios. Puikiai susitvarkys, viskas bus gerai.

Kaip norėčiau, kad turėtume sodybėlę savo, varlinėčiau dienų dienas.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 04 27, 12:54)
<p>Luety, laba  wub.gif Zuikiai kokio grožio   wub.gif Bet tai kiek darbo prie jų  huh.gif </p><p>Kaip smagu, kad orai lepina, pas mus dar nea, bet vis tiek kada nors pramuš. O sode vagonėlio negalima pasistatyti?</p><p></p><p>Dusia, nenuvertink mažosios. Puikiai susitvarkys, viskas bus gerai.</p><p></p><p>Kaip norėčiau, kad turėtume sodybėlę savo, varlinėčiau dienų dienas.</p>

Pou,aciu,cia ne mano zuikiai,cia tik pavyzdys,kokius as noriu nunert.Vienas jau nunertas,kitas i pabaiga.
Nenoreciau senatvej gyvent vagonelyje.Ne cia ne tas atvejas. biggrin.gif
Nu va,turet sodybele,tai jo ,bet varlinet joje gal nebutu kada.
Atsakyti