Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū AA už rūpestį.Kitaip nebe moku.Daug kas klausia-kam tau?Nežinau............ biggrin.gif
Suarė lauką pagaliau,nu bet ne vusą.Bijojo matyt važiuoti pro nuotekas.Ir nearė kur užgrobtas laukas ūkininko,kuolai juk sukalti buvo.Bet neatvažiavo pasitarti vakare prieš ariant?Įdomūs žmonės. ax.gif Užvažiuosime ryte,ką toliau darys?Turėtų kultivuoti?
Išmauname sostinėn baldų parsivežti.Nervai ima su tokiu dideliu mikroautobusu sukiotis. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos,

Vakar grįžome iki jūros nenulėkiau verysad.gif nes užvakar sukiojausi virtuvėje, dariau valgyti keliom dienom, kad MB mama pailsėtų nors tiek. Mislinau išvažiuojant nulėksiu ir ką maišėsi žemė su dangum slapdriba vėjas taip ir likau nepamačius:( Luety neperdaviau linkėjimo verysad.gif
Dusia noriu koloninės,nes vietos tik tokiai užtenka nes 12 a. nelabai yra kur išsiplėsti juolab daržai, keli nameliai, paskui pavėsinė ir dar šiltnamis apie 30 kv.m. tai va ir turiu pirkti tokias kolonines.
Oi mergai aš labai nepergyvenu dėl tų skiepų, jeigu privalės bus skiepas iki spalio mėn. ir skiepysiuos nes noriu atostogų, sode negaliu ilsėtis o tiksliau nemoku,nors va turiu svajonę nusipikrti gultą, ale kada gulėti va hamakai jau 6 metai guli rusį nenaudojami.
IngridaB oho net ir užgrobia žemes, sunkoka jaučiu bus tartis...
Lėksime iki sodo nors ir šalta bet gal pavyks nusipirkti ir sukišti avietes žinoma ne šimtus o kokia 10 ax.gif užteks gal rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kokios grožio baldai 4u.gif Kažkodėl ima traukti senienos į senatvę ax.gif Dėkui Ingrida 4u.gif .
Vakar grįžom namo . Ir vėl nespėjau padaryti ką planavau . Atrodo kaime kita laiko zona , dvigubai greičiau laikas bėga .
Žydi kaime forzicija, narcizai ( liko tik geltoni ) ir sedula. Geltonas laikotarpis . Kažkodėl tulpių sumažėjo . Pelėnai suvalgė ? Bijūnai rudenį pasodinti po truputi lenda. Gal nelabai šiemet žydės , man svarbu , kad prigytų ... Žiedų palauksiu .
Ingrida, o vairuoji tik Tu? Ne MB ? Vilniaus eismo visai nežinau , kaip veda navigacija taip važiuoju. Mes pirčiai stalą ir suolus, kėdes pirkom Kaišiadoryse, tiesiai iš gamintojo , ąžuolinius . Čia jau MB kaip miškinuko pažintys. Žinau , kad sumokėjom labai padoriai ...
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 04 23, 08:47)
Labas rytas,
Kokios grožio baldai  4u.gif Kažkodėl ima traukti senienos į senatvę  ax.gif  Dėkui Ingrida  4u.gif .
Vakar grįžom namo . Ir vėl nespėjau padaryti ką planavau . Atrodo kaime kita laiko zona , dvigubai greičiau laikas bėga .
Žydi kaime forzicija, narcizai ( liko tik geltoni )  ir sedula. Geltonas laikotarpis . Kažkodėl tulpių sumažėjo . Pelėnai suvalgė ? Bijūnai rudenį pasodinti po truputi lenda. Gal nelabai šiemet žydės , man svarbu , kad prigytų ... Žiedų palauksiu .
Ingrida, o vairuoji tik Tu?  Ne MB ? Vilniaus eismo visai nežinau , kaip veda navigacija taip važiuoju. Mes pirčiai stalą ir suolus, kėdes  pirkom Kaišiadoryse, tiesiai iš gamintojo , ąžuolinius . Čia jau MB kaip miškinuko pažintys. Žinau , kad sumokėjom labai padoriai ...
Gražios dienos 4u.gif

Kažkur esu girdėjusi, kad bijūnams reikia daug mėšlo, jie mėgsta azotą 4u.gif O tulpės kaip rašė AA jau vienmetes pradėjo veisti unsure.gif bet aš vistiek dar bandysiu išsikasinėti mažu išlaikysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 04 23, 09:00)
Kažkur esu girdėjusi, kad bijūnams reikia daug mėšlo, jie mėgsta azotą  4u.gif O tulpės kaip rašė AA jau vienmetes pradėjo veisti  unsure.gif bet aš vistiek dar bandysiu išsikasinėti mažu išlaikysiu  rolleyes.gif

Visko aš ten dėjau sodindama , vinių ( geležies ), komposto , mėšlo . Mėšlo gaunam iš kaubojų , kuriems savo pievas išnuomavę. Jei nuomotume šiap ūkininkams gautume daugiau pinigų , bet nenoriu , kad man chemiją purkštų ... O karvės visiška ekologija smile.gif
Muka, mano kiemas 20 arų ... Kur MB nieko neleidžia sodinti ax.gif edrvės jam reikia . Sodas 60 arų . Dali buvusio sodo bandom paversti ale parku , sodinam tik laukinius medžius , na kokį 20 arų . Ir tai pykstamės dėl vietos - kur ką sodinti , kur ko nesodinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 04 23, 09:12)
Visko aš ten dėjau sodindama , vinių ( geležies ), komposto , mėšlo . Mėšlo gaunam iš kaubojų , kuriems savo pievas išnuomavę. Jei nuomotume šiap ūkininkams  gautume daugiau pinigų , bet nenoriu , kad man chemiją purkštų ... O karvės visiška ekologija smile.gif
Muka, mano kiemas 20 arų ... Kur MB nieko neleidžia sodinti  ax.gif  edrvės jam reikia . Sodas 60 arų . Dali buvusio sodo bandom paversti ale parku , sodinam tik laukinius medžius , na kokį  20 arų  . Ir tai pykstamės dėl vietos - kur ką sodinti , kur ko nesodinti  ax.gif

tai va o pas mane tik 12 tai ir sodini kas kolonomis auga smile.gif Pirkom aviečių Polena,Polka,Babje leto kapeikų nemažai palikau brangios rupke, ai dar ir Kolonoobraznaja slyvą prigriebiau spėjom susodinti,nes už lango vėl sniegas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 23 balandžio 2021 - 14:43
Nebe žinau pas mane Polka ar Polena avietės?Labai jau seniai turiu,atvažiuotum iki manęs duočiau kiek nori.Kai įsigyjau buvo dar naujien.Kiek visiems dalinu,pas visu auga,nebent pasodina po medžiais,na atsiprašau kas be saulės augs? ax.gif
Dusia mes Ikea užsipirkome virtuvinį komplektą,miegamajo,svetainei stalą su kėdėmis ir sofkę.Ai dar spintą,indukcinę,orkaitę.Pirčiai tik visokie kabliukai,spintutė priepirčiui. bigsmile.gif
Apžiūrėjome sūnaus butą,nu centras ,man trūksta erdvės.Daugiau viskas modern. wub.gif
Sušalome baisiai,tikiuosi kovido nepasigavome,užtrūkome Ikea 3.5 valandos. mirksiukas.gif Valandą rinko viską į vežimėlius sandėlyje. unsure.gif
Važiavome ir per sniegą ir saulė plieskė.Galiu ir aš vairuoti,bet kai yra vairuotojas,tai kam vargti dar. ax.gif
Kai reikėjo ,dičkis stojo į univerą,per atvirų durų dieną atvežiau su draugais,kol jie ten lankėsi,pasidėjau žemėlapį ant priekinės sėdinės,pervažiavau Vilnių iki Gariūnų,nuvariau mašiną pardavimui.Pasedėjau kažkiek ir atgal.Dukra,kai gulėjo ligoninėje ,mb atvarė mašiną paliko,kai reikėjo grįžti,dukrą pasiguldžiau ant sėdynės ir grįžau.Tik buvau išlaikiųsi teises variau privačiai mamogramą pasidaryti,dar buvo naujiena irgi nuvairavau kur reikia.Tai jei ką dabar su navigacija neprapultum.Bet ten tokie greičiai,atpratau.Nenorėčiau ten gyventi. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif

IngridaB aš viena vairuoju šeimoje,ale šturmaną turiu,tai rami, nors Vilniun tik iki oro uosto ir tagal visas mano maršrutas sostinėje ax.gif
Besodinant avietes kaip nusilaužiau nagą iki pat geluonies ... va baigėsi ilgų nagų era ax.gif Vakar dangus sužeme maišėsitai sninga tai kruša tai lyja bet ištaikėm ir pasisodinome į duobes pabėrėm sliekų darbo ax.gif Ai mergai sliekų kam reikia? Nes nešios MB kompostą. Kultivatorius išsinuomotas sekančiam savaitgaliui mažu ištaikysim orą susimalti žemę ax.gif Na ir prasidės sėja ax.gif Tiesa nusipirkome bulves sodinimui Agila žinokit skanios paragavome kelias kas mėgsta slyvines tai neblogos ir lygios akutės seklios 4u.gif
O aš iš Ikea neišmokau pirkti man ten viskas kažkaip nepatvaru... bet kiek va draugų turi tikrai džiaugiasi o aš tokia senobinė tongue.gif
Geros ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 24 balandžio 2021 - 08:14

Labas rytas. Šalta. Tik trys laipsniai šilumos. Važiuojam nusipirksim žuvį savo balai, kad dumblius suvalgytų. Ingrida man Vilnius po Kauno irgi per greitas... Ipratimas . Gražaus savaitgalio. Nesusalkit.

Atsakyti
Labas rytas wub.gif

Dusia, ačiū, ranka gal kiek geriau. Šią savaitę eschoskopuos sąnarį, pažiūrės, kas ten vyksta.

Taip smagu skaityt, kaip tvarkotės, sodinat
Man dar meilė kažkaip neatsirado. Gal per šalta.
Atsakyti

Šalta. Snigo kelis sykius. Muka kuriam medelyne tau kolonine slyva pardavė? Prietaudama paskaiciau, kad kolonijų kaulavaisių nebūna, tik siaurasakiai. O parduoda ką nori. Susodinau bijunus. Šaknys nelabai patiko. Ar nebūsiu pasimovusi...  Nepatinka tokiu oru kaime. Vilioja namai, telikas, mezginys,serijalas, pyragas....

Atsakyti