Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

Gyva 4u.gif
Na MB senai buvo pas tėvus o ir paskui laiko nebus, tai greitai ir susiruošėme.
Luety kitaip ten nebus iš virtuvės neišlysiu o va nugnybsiu kelias minutes ir nulėksiu iki jūros ir būtinia perduosiu linkėjimus. Šiaip graudu žiūrėti MB tėvukui labai sparčiai dimensija progresuoja, MB mamai 91 na žodžiu liūdnas vaizdas. Nebuvo kieme nuo gruodžio mėn. tai MB išsivedė pasivaikščioti abu,o aš prie darbų 4u.gif
Dusia37 o kur vyks o tiskliau koks maršrutas to žygio gal pro mus ax.gif Nežinau ar rašiau,bet pro mūsų sodus eina piligriminis kelias,su MB jau nemažą atkarpą praėją smile.gif
Apie politiką vieną žinau bais purvinas reikalas ir valdžioje ęsantys niekada nebus visiems geri. O valdžioje kaiptam multifilme vienas drakonas mirė tegyvuoja drakonas ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 04 21, 10:19)
Labos smile.gif

Gyva  4u.gif
Na MB senai buvo pas tėvus o ir paskui laiko nebus, tai greitai ir susiruošėme.
Luety kitaip ten nebus iš virtuvės neišlysiu o va nugnybsiu kelias minutes ir nulėksiu iki jūros ir būtinia perduosiu linkėjimus. Šiaip graudu žiūrėti MB tėvukui labai sparčiai dimensija progresuoja, MB mamai 91 na žodžiu liūdnas vaizdas. Nebuvo kieme nuo gruodžio mėn. tai MB išsivedė pasivaikščioti abu,o aš prie darbų  4u.gif
Dusia37 o kur vyks o tiskliau koks maršrutas to žygio gal pro mus  ax.gif Nežinau ar rašiau,bet pro mūsų sodus eina piligriminis kelias,su MB jau nemažą atkarpą praėją  smile.gif
Apie politiką vieną žinau bais purvinas reikalas ir valdžioje ęsantys niekada nebus visiems geri. O valdžioje kaiptam multifilme vienas drakonas mirė tegyvuoja drakonas ...

Muka, aš jau sena , ir nedirbu valstybinėse ir tt institucijose, galiu sau leisti :
Šeimos gynimo maršas. Vaikai jau dideli , bet čia dėl anūkų , jei kada sualuksiu . Pasak Luety jau nebe - bo šią savaitę vaiką spiepyja ( didelė įmonė) . Dukrą manau irgi greitu laiku suskiepys, nes įmonė kurioje dirba didelė, norės visus sugražinti į ofisus . Aš ne prieš kitokios orentacijos žmonės, aš prieš tą perdėtą viešinimą ir švietimą ... Man skaičiai patika. Girdėjau kad pasirašius SK lietuva gaus viešinimui 180 milijonų . Tai bus įsisaviniama per VŠI ir tt. naudos 0, tam vaikui kur provincijoje kitoks nieko nepadės, bet kažkas prasigyvens . Kur triukšmas didelis , ten pinigai . Man toks klausimas: kai žmogus nori būti invalidu - ty nusipjauti ranką ar koją , tai jau psichikos sutrikimas, o kai lyties organus tai normalu ? Kodėl vienus gydom kitų ne ?
O jaunimui dėl vaikų turėjimo ir taip smegenys išplautos . Nes vaikai trukdo varojimui . Iki 30 gimdyti nemadinga, jie dar jauni , o po 30 jau neišeina daug kam .Prasideda sveikatos bėdos ax.gif Ir nieko mes nepaprotinsim ... Jei nori gerų santykių , tai net neverta apie tai kalbėti .
Muka valdžia ne amerikos doleris , kad visiems patiktų ...
Bet kai išgirdau , kai Piš į kritiką atsakė - ES mūsų darbu patenkinta, ir kita nuomonė man nesvarbi , supratau , kad tai jau girdėjau .
Mane mažai liečia , jei ką važiuosiu į kaimą ir avis auginsiu smile.gif O valgyti reikės visiems ir visada biggrin.gif Aš neipiktinu , aš stebiuosi. Tokios aršios arogncijos nemačiau nuo pono Kubiliaus laikų biggrin.gif

Muka sveikatos MB Tėvukams 4u.gif
Mano sesė vargsta su teta, 90 metų . Irgi dimensija. Mama liko iki galo šviesaus proto ... Ir nežnia kaip čia geriau . Manau kai dimensija geriau pačiam žmogui , nes nieko nesupranti , tik sunkiau aplinkiniams . O kai protas visas , sunku kai tau keičia pampersus ir šikną valo . Nenorėčiau . Jau geriau ankčiau . Kol dar gyvenimas yra gyvenimu . Bet nepasirinksi ...

Atsakyti
Oi Dusia,ne nuotekas apsodinau,o tik grežinio vamzdį.Ir matosi jis toliau,čia jei ką pakeisti reiktų,prieis bet kada.Iki nuotekų dar nedaėjau,gerai,kad jos už namo ne tiek į kais krenta.Mūms dar vis aria žemę. ax.gif Kai mb pasakė kreipsis į kitą ūkininką prisižadėjo,kaip šiandien atvažiuoti.Nu matysime.Mano tujos numirs turbūt? ax.gif
Kol skalbiankė dirba,dar pikuoju namie pomidorus. mirksiukas.gif
Dusia,nesakyk niekada niekada.............aš irgi ankščiau taip galvojau. ax.gif Oi kaip gyvenimas pakeičia daug ką.
Muka- 4u.gif 4u.gif 4u.gif Stipri ta mano mamaitė dar.Nors prieš dvi dienas paskambino verkdama,kojas atėmė einant,į šonus pradėjo mėtyti.Užėjo verkdama į vaistinę,davė bent vaistų. ax.gif
Spalvotas kalijas auginu tik vazonuose,žiemai į rūsį.Nežinau ar atsigaus šiemet?Kažko rūsy garaže buvo vėsu,kad ir agro buvau užmetųsi.Brugmansijos nerodo dar gyvybės jau senokai išeštos į šiltnamį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 balandžio 2021 - 10:29
Oi Dusia37 pritariu apie viešinimą liūdna iki negaliu bijok dabar ir nuomonę pareikšti greit būsi apkaltintas netolerancija unsure.gif
IngridaB stipri MB mama ale jau psichologiškai palūžo, o ir tėvukas egresyvus darosi ... nežinau ką MB ir jo sesuo mislina nesikišu, bet tikrai gaila žiūrėti širdį vis spaudžia:(
Atsakyti

Ingrida , sakau tik kad nenorėčiau. Mačiau savo mamuką. Kančia pačiam ir artimiems, nes padėti negali. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 04 21, 13:04)
<p>Ingrida , sakau tik kad nenorėčiau. Mačiau savo mamuką. Kančia pačiam ir artimiems, nes padėti negali. </p>

nori ar nenori dievulis sudėliojo taip ir bus pageidavimo koncertų čia nėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 21 balandžio 2021 - 13:21

nori ar nenori dievulis sudėliojo taip ir bus pageidavimo koncertų čia nėra...
Muka, yra posakis : Prašykite ir Jums bus duota.  :4u:​ . Tikuosi. O bus taip kaip turi būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 balandžio 2021 - 14:02
Su dusia sutinku ,del tu milijonu isisavinimo - visi ismanieji valgyklu talonai vaikams ,juros energija ir visa kita yra ne tai kas bus reikalinga ateity.O seima ,ypac tradicine tai man kazkoks nelaimes sinonimas.Nors gal cia tik asmenine tokia patirtis.Bet tai irgi reformuotina institucija.
Del tuju ,tai sustatyk i vandeni kuriam laikui ,tegu sociai prigeria,taip pat ir tas azalijas reikejo .
O tos azalijos jau pasodintos? Jei ne ,tai gal nesodink,visgi inzineriniai irenginiai turi but lengvai prieinami remontui ir prieziurai.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 04 20, 17:21)
Dukra ryte parašė,darugės draugas,jau atrodo prasirgo kovidu ir šį rytą staigiai 39 temperatūros,vemia,koso,išvežė į ligoninę.Mūms dukra liepė,kai tik bus galima būtinai skiepytis. bigsmile.gif Sakė baisi liga.
Gėlynui aplink grežinį roviau varpį.O ten dar molį išvertė į paviešių traktorius,tai gabalais kasiau,taip sunkiai.Pavakary nuėjau kasti šiltnamio,o dive kur varpio nėra lengvutė žemelė,kiek ten plotelį sukasiau būčiau dvigubai ar trigubai daugiau sukasųsi.
Išpyliau durpę azalijoms tris maišus,kaip kad nebūvę.Rytoj 4 dar maišus nupirksiu  noriu kalnelį apsodinti vien azalijomis,kad vamzdžio nesimatytų. ax.gif
Asocialūs degino turbūt laidus,ačiū dievui vėjas į miško pusę.Ateitų pakastų man sumokėčiau daugiau neigauna už tą varį.Bet gi čia fiziškai reikia dirbti,o čia sėdi prie lauželio. mirksiukas.gif
Mokeščiai ne duok dieve USA,sūnus sakė nei už ką ten negyventų,o gydymas iš visožkosmosas.Sako čia mes verkiame,pagyventume ten. mirksiukas.gif Ir žalią kortą laimėjo,bet užteko metus pagyventi. biggrin.gif
MB pas bites dar dirba.Šiandien pažiūrėjau neša pilnus geltonus pilvelius žiedadulkių.
ax.gif
Skiriasi bergenija nuo badano?Bergenija daug metų auga ant kūdros krašto,vargo nematau su ja. ax.gif

Pasilyginau paveiksliukus,badano ir bergenijos,man niekuo nesiskiria,ir as nezinau tada kurios pas mane.

QUOTE(kavasucitrina @ 2021 04 20, 21:20)
Luety, nors ir gaila laiko, pabandžiau paklausyti tavo nuorodos. Ištvėriau 20 min. Ką per jas išgirdau.
Savimi patenkintą seilėmis besitaškantį Klivečką.
Žmogų su daugybe skaičių ir datų – atrodo, kad iš statistikos departamento ar koks istorinių faktų užrašinėtojas, bet kad ne teisininkas tai tikrai.
Dar girdėjau kažkokio žmogelio tylius pasamprotavimus.
Reziume. Valdžia bloga ir tyčiojasi. Oho, kaip netikėta biggrin.gif. O kada nors buvo valdžia, kuri būtų gera ir nesityčiotų ir paprastų žmonių? Kažkaip nepamenu. Ir visos valdžios vykdė, vykdo ir vykdys nurodymus iš aukščiau.
Na, gal kažkokį stebuklą jie pasakė vėliau, bet kiek mačiau, tai nieko įdomaus ir vertingo. Gaila laiko. Pažadėjau sau daugiau negaišti laiko su panašiais "ekspertais" biggrin.gif

Kavute,nereikia ziuret i asmenybes,reikia klausyt ka jie sako.Cia yra tik lyg apbendrinimas,ka zmones diskutuoja telegram kanale is visu saliu grupes yra.Kas yra prieinama, vsa.tai ti aisbergo virsune.nes viska blokuoja.
Bet jusu valia,klausyt ar ax.gif ax.gif ne.Nors man labai gaila,kad jus nesigilinat ir norit ta bruda pacios priimt i vidu ar dar net vaikus suskiepyt.Vokieciu mokslininkai istyre Fizer vkc.Baisu ko ten tik nera.O jos visos vienodos.Liudna del jusu labai.Zinau,kad jus galvojat,jog as isprotejus bobute,paisau cia nesamones,bet as negaliu cia rasyt visko,kiek as suzinojau.Ir man keista,kad jus galvojat jog ta vkc.tokia,kaip difterito ar kt.senovines.Deja deja.Be to,kodel jus neieskot kitokios nuomones apie esama situacija vien del logikos nebuvimo visama tame.Viskas,tyliu,gaila,bet beprasmiska diskusija,as viena,jus visos pries mane.Graziai teniudinoienadiskutyuotjakaskel;;tgri epidemija ,susrgim skaicius budavo didesnis,nei kovido ir nieks pandemiju neskelbe.Nuo vezio kasmet mirsta daugiau nei nuo kovido.Kodel pandemija neskelbia?O valdzia turi tarnaut zmogui pagal konstitucija.
Apie tevu marsa pasakysiu tik tiek kad jis niekinis,kyso konservu keslai.Pasukalios,pastrikses,pamojuos veliavom ir kas nuo to pasikeis?o ka isspres?tik eskaluos,kad va,susirinko daug kruvon prasidejo susirgimu dabar.Reik uzdaryt vel i krantina.

QUOTE(IngridaB @ 2021 04 21, 08:20)
Oi Dusia,ne nuotekas apsodinau,o tik grežinio vamzdį.Ir matosi jis toliau,čia jei ką pakeisti reiktų,prieis bet kada.Iki nuotekų dar nedaėjau,gerai,kad jos už namo ne tiek į kais krenta.Mūms dar vis aria žemę. ax.gif Kai mb pasakė kreipsis į kitą ūkininką prisižadėjo,kaip šiandien atvažiuoti.Nu matysime.Mano tujos numirs turbūt? ax.gif
Kol skalbiankė dirba,dar pikuoju namie pomidorus. mirksiukas.gif
Dusia,nesakyk niekada niekada.............aš irgi ankščiau taip galvojau. ax.gif Oi kaip gyvenimas pakeičia daug ką.
Muka- 4u.gif  4u.gif  4u.gif Stipri ta mano mamaitė dar.Nors prieš dvi dienas paskambino verkdama,kojas atėmė einant,į šonus pradėjo mėtyti.Užėjo verkdama į vaistinę,davė bent vaistų. ax.gif
Spalvotas kalijas auginu tik vazonuose,žiemai į rūsį.Nežinau ar atsigaus šiemet?Kažko rūsy garaže buvo vėsu,kad ir agro buvau užmetųsi.Brugmansijos nerodo dar gyvybės jau senokai išeštos į šiltnamį. mirksiukas.gif

Kiek zinau spalvotos kalijos turi augt siltoje vietoje zemej,.o ziemai i vazonus ir sviesoj,kaip kambarine gele.

Labos,sorry nepasisveikinau.
Vejas siaures drasko plaukus,ne kazka pagirbt galejau sode.Nusipirkau mazaziedziu naslaiciu,kelias pelargonijas .susodinau puse i vazas ant tvorows ir i vazona prie siltnamio,paliejau viska,dar kardelius iskasiau kur ne vietoj augo ir isnesiau,kutr noriu,kad jie butu,kol MB zaide su vistom,kad kazka daugiau negaliu bedirbt,oras baisus,nors sauleta.Tiek tas vejas viska dziovina,kad nespesi liet.
Atsakyti
Luety ,ko tu jaudiniesi zmogus - pac acpariausias zinduolis.Ko tik is gydymo negavo - ir opijus vaikams ir rentgenas batu parduotuveje ir visokie ddt ,o jau kiek radiacijos- ir vis dar gyvena ,kaip ta NARCOS kukaracha.
O ingridos gaila - sitiek dirba,kad pirktu tas vienkartines nederlandu geles.Tie padlos net osmanu tulpes kazkaip virusu pagalba vienmetem padare.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 04 21, 14:16)
1. Kavute,nereikia ziuret i asmenybes,reikia klausyt ka jie sako.Cia yra tik lyg apbendrinimas,ka zmones diskutuoja telegram kanale is visu saliu grupes yra.Kas yra prieinama, vsa.tai ti aisbergo virsune.nes viska blokuoja.
Bet jusu valia,klausyt ar  ax.gif  ax.gif ne.Nors man labai gaila,kad jus nesigilinat ir norit ta bruda pacios priimt i vidu ar dar net vaikus suskiepyt.
2. Vokieciu mokslininkai istyre Fizer vkc.Baisu ko ten tik nera.O jos visos vienodos.Liudna del jusu labai.Zinau,kad jus galvojat,jog as isprotejus bobute,paisau cia nesamones,bet as negaliu  cia rasyt visko,kiek as suzinojau.Ir man keista,kad jus galvojat jog ta vkc.tokia,kaip difterito ar kt.senovines.Deja deja.Be to,kodel jus neieskot kitokios nuomones apie esama situacija vien del logikos nebuvimo visama tame.Viskas,tyliu,gaila,bet beprasmiska diskusija,as viena,jus visos pries mane.Graziai teniudinoienadiskutyuotjakaskel;;tgri epidemija ,susrgim skaicius budavo didesnis,nei kovido ir nieks pandemiju neskelbe.Nuo vezio kasmet mirsta daugiau nei nuo kovido.Kodel pandemija neskelbia?O valdzia turi tarnaut zmogui pagal konstitucija.
3. Apie tevu marsa pasakysiu tik tiek kad jis niekinis,kyso konservu keslai.Pasukalios,pastrikses,pamojuos veliavom ir kas nuo to pasikeis?o ka isspres?tik eskaluos,kad va,susirinko daug kruvon prasidejo susirgimu dabar.Reik uzdaryt vel i krantina.

1. Nu ir ką tos (ne) asmenybės pasakė tokio, kad verta klausyti? Diskusijos gal ir neblogai, bet tai tik nuomonių išsakymas. O ką jos reiškia? Ogi nieko. Nežinau, kam mano nuomonė įdomi, na, ir man kitų nėra labai jos įdomios. Diskusijos kažko vertos, kai diskutuojama apie nepatikrinamus, įvairiapusius, priklausomus nuo interesų, skonio, kultūros, moralės ir pan. dalykus. Gal nesigavo man išsireikšti biggrin.gif, nu bet kažkas tokio. Pvz. apie madą. Apie santykius. Apie lūpdažio spalvą biggrin.gif. O čia tai man tik faktai įdomūs. O kadangi jų patikrintų, patikimų nėra, tai nei klausyt kitų buzojimųsi nenoriu, nei pati labai ką turiu pasakyt. Nebent, „gal taip“ arba „gal ne“.
2. Kokie mokslininkai, kas finansavo tyrimus? Ir ką tu galėjai sužinoti, kai niekas nežino? biggrin.gif Ir iš kur tu ištraukei, kad mes galvojam, kad vakcinos tokios kaip senovinės? Bent aš nemačiau, kad būtų čia rašoma. Pati, beje, negalvoju, kad tokios pačios, nes nu ne tokios biggrin.gif. Bet jau Pfizer ir Modernai šviesmečiai iki senovinių.
3. Apie tėvų maršą tokių dalykų, ką tu čia rašai, nežinau, negirdėjau, be man tas visai nesvarbu ir neįdomu. Dalyvauti neketinu.

Beje, pagalvojau, kad tau išsigelbėjimas yra sodas, vištos... Jei ne tai, turbūt turėtum laiko tiek, kad visai paskęstum tame negatyve, pyktyje ir baimėje. Žinai, dažnai girdžiu ir labai pritariu minčiai, kad žmogaus sveikata, savijauta priklauso nuo: 1. Emocinės būklės; 2. Mitybos; 3. Fizinio aktyvumo. Blogiausi reikalai su pirmu dalyku, ne visada galima kontroliuoti tą emocinę būklę, nu bet neįsileisti į save tiek mėšlo tikrai galima. Tik kažkas turėtų iš tavęs atimti ir užrakinti seife telefoną ir kompą biggrin.gif, nes jie naudojami ne pagal paskirtį - nepadeda ir netarnauja, o tik kenkia...
Atsakyti

Luety, mano vaikai tokio amžiaus kai manęs jau neklauso. Jie protingesni, geresnius mokslus baigę ir tt.  Rytojaus nėra... Yra dabar. O dabar aš noriu gyventi, o ne bijoti ir sėdėti užsidarius nuo pasaulio... Ir laukti blogesnio rytojaus? Tavo vaikai nesiskiepyja? Anūkų nemačiusi visą karantina? Į maišto produktų parduotuvės nevaikštai dar?  Vieni laukia skiepo. Kiti bijo skiepo ir nervuojasi. O aš per vidurį, jei atvirai man jis nei galvoj, nei uodegoj ... Nes tiesą žino tik dievas :angel2: mane nervina abi pusės, tie kurie tiki kad pasiskiepyjus gyvenimas bus kaip buvęs, ir tie kurie sako kad numirsiu. Nes nei viena pusė nežino...

Atsakyti