Ingrida smagu kai vaikai savus namus turi Sveikinimai . Paskola ar susitaupe? Paskolas tai lengvai duoda, ir palukanos geros. Maniškis Žirmūnų mikrorajone išsirinko. Kitą mėnesį kraustysis.
Nu ne Dusia tiek susitaupyti ir tai tik 15 metų davė paskolą.Jie netoli nuomojosi,prie autobusų stoties netoli,geras rajonas,parkingo viena vieta po namu,namas apynaujis. Už nuomą mokėjo žymiai daugiau nei paskolą dengti.
AA bet vyną geri?Aš jau galvojau visai abstinentė esate?
Pastatėme knygų spintą pagaliau ūkiniame bus biblioteka,pilna knygų.Tik kas skaitys?
AA bet vyną geri?Aš jau galvojau visai abstinentė esate?
Pastatėme knygų spintą pagaliau ūkiniame bus biblioteka,pilna knygų.Tik kas skaitys?
Maniškiam 30... Nors sutartis darbo terminuota. Konsultavau kiek mokejau... Nuoma ar paskola tas ant to. Tik paskola tai savo moki. Aš kai skaiciuoju, tai gaila už nuomą mokėti.
Va va ir aš tą patį sakau,kur savo turėsi,kur moki kažkam?Dičkio neįtikinu.Jis,kai po pasaulį keliauja,tai nežino kur gyvens kada kur. Žada lygtais Tenerifėje pasilikti dar mėnsiui,patiko jam.
Mes kooperatiniam mokėjome 25 metus.Kai gavome,galvojau,o dieve,jei kokia liga ar nelaimė?Ir nieko išmokėjome.
Mes kooperatiniam mokėjome 25 metus.Kai gavome,galvojau,o dieve,jei kokia liga ar nelaimė?Ir nieko išmokėjome.
Aš tai manau kad jei isvaziuos ir tai už paskolos sumą Vilniuje visada isnuomuos... O pinigai nuomai tai išmesti į orą.
Labas rytas.
Labos. Čia jau visas balius, ne pusryčiai. Dėkui Ingrida . Oras nuostabus, galima pliazintis... Medžiai sprogsta akyse. Nepersidirbkit
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 04 16, 11:46)
O kam tas cukrus? Ir koks dar tas reikiamas kiekis?
Labos,
oras ir as mus puikus,bet vistiek jauciasi siaures vejas,toks skaudus dar.Siltnamyje pomidorai susodinti,istiesiau agro plevele is vidaus,kur pietu saule degina,bijau,kad pomidorai vel nenudegtu.Isorines eiles kisau po du i duobe,o vidurine po viena,ir liko tik nusale,apsale keli daigai,visi kiti suejo.Pernai buvo 18 daigu ir buvo gana,siemet 30.Nu nera soties zmogui.Nu bet va,prisisodinau is dvieju kartu,ka darysi,reikia kazkur kavot.
Salotos ,spinatai,svogunu laiskai,savi kiausiniai,pusryciai karaliski.Senes deda labai didelius kiausinius,Siandien visos 7 buvo padeje po kiausini,pamalonino net MB sirdele.Seniu vistu sverem kiausinius,tai 87,84 ir du po 81g.Labai dideli,bet vienatryniai.O jaunikliu sveria tik po 44,43g.
Kavute,bet juk zmogaus organizme turi but kazkoks balansas?Ar uztenka vien to cukraus,kuri gaunam su maistu,kurio yra darzovese.kt produktuose?
As dziaugiuosi,kad jau gal 3 men be cukraus,saldumynu.Neskaiciuoju nieko,mazdaug laikau angliu kuo maziau,dadedu riebalo,o proteinu,kiek buna tiek gerai,Kiausai brokolis turi proteinu,dar kazkas,manau pakanka.Bet dziaugiuos,kad nebenoriu priepuoliskai saldumynu.Kaip buvo anksciau.Kaip svoris,nezinau.Bijau svertis ir nusivilt.Viska darau gerai atrodo,o svoris pajudes,jei nejuda,kur jis desis.
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 16, 13:02)
Pasodinom bulviu Laura , ot gyvenimo proza.Dar trys dienos salcio nusimato.Jau maudytis but laikas cia,bet dabar po dekiu galima pliaze sedet.Su karstu vynu.
Primena vaikyste,kai pavasaris bulviasodis,visa vasara vagose ravim,renkam koloradus,o rudeni kasimas.Jei rimtai,tai uzknisdavo jaunystej tos plantacijos.Tevas vezdavo bulves i Kaliningrada, i Murmanska furom,reikejo pinigu namo statybai.Namo,kurio niekam nereikejo.Ar ne likimo ironija?
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 16, 15:55)
Geriu vyna ,valgau tikra kvietine duona,ryzius ,bulves ir kitus demonizuojamus produktus.Tik as zinau kaip juos valgyt.
O kaip svoris?Pavydziu to mokejimo.O kviecius savo auginat?
Nu vsio,iskepiau anksti ryte duonele,padirbau sode,issivaliau virtuve kol duona kepe,einu pailset.Priklauso.
QUOTE(Luety @ 2021 04 17, 14:57)
Kavute,bet juk zmogaus organizme turi but kazkoks balansas?Ar uztenka vien to cukraus,kuri gaunam su maistu,kurio yra darzovese.kt produktuose?
Tai tu man pasakyk, koks tas kažkoks balansas? Ir kokį cukrų turi galvoje?
Aš žinau, kad baltymai mums būtini dėl nepakeičiamųjų amino rūgščių, kurių organizmas pats negali pasigaminti ir turi gauti su maistu, riebalai dėl nepakeičiamųjų riebiųjų rūgščių, kurių organizmas taip pat pats negali pasigaminti ir turi gauti su maistu, o nepakeičiamų angliavandenių nėra, nes jeigu mūsų organizmui reikia cukraus, tiksliau, labai nedaug gliukozės reikia kažkuriai daliai smegenų ir dar kažkam, jis jo pasigamina pats. Jokie angliavandeniai, joks cukrus mums nėra būtinas. Na, išskyrus skaidulas, kas irgi prie angliavandenių prisiskaito, bet skaidulų organizmas nesuskaido iki cukraus. Ar ne taip?
Labas rytas.