Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2021 04 16, 09:08)
Na tas dykai kaip biznį daro tai man nepatikima, sūris dykai tik pelėkautuose

Muka, nuo jų biznio darymo ar nedarymo PubMed informacija nepasikeičia ir netampa nei patikimesne, nei nepatikimesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 04 16, 10:13)
Muka, nuo jų biznio darymo ar nedarymo PubMed informacija nepasikeičia ir netampa nei patikimesne, nei nepatikimesne biggrin.gif

PubMed irgi keičiasi taip pat kaip tos piramidės vartomos tik spėk smegendėžę perkrauti ax.gif
tiesa kas naudojate šias trąšas tai gera kaina
https://www.nojus.lt...11-18-25kg.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 16 balandžio 2021 - 09:18
QUOTE(Muka @ 2021 04 16, 09:16)
PubMed irgi keičiasi taip pat kaip tos piramidės vartomos tik spėk smegendėžę perkrauti  ax.gif

Na, tai jau čia Ševeliovai ne prie ko biggrin.gif
O šiaip, tai man būtų žymiai įtartiniau, jei jie dirbtų labdarai. Nes juk dykai arklys arklio nekaso, ar kaip ten biggrin.gif. Tada ieškočiau, kas jų finansuotojas ir kokios naudos siekia. O čia viskas aišku. Prikraunama daug info, daug kas tingi skaityt, nagrinėtis, ar pasimeta tame info sraute, nu ir užsisako mitybos planą biggrin.gif. Paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 04 16, 10:40)
Na, tai jau čia Ševeliovai ne prie ko biggrin.gif
O šiaip, tai man būtų žymiai įtartiniau, jei jie dirbtų labdarai. Nes juk dykai arklys arklio nekaso, ar kaip ten biggrin.gif. Tada ieškočiau, kas jų finansuotojas ir kokios naudos siekia. O čia viskas aišku. Prikraunama daug info, daug kas tingi skaityt, nagrinėtis, ar pasimeta tame info sraute, nu ir užsisako mitybos planą biggrin.gif. Paprasta mirksiukas.gif

va tau ir sūris pelėkautuose ;)
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 04 16, 10:10)
va tau ir sūris pelėkautuose ;)

Nu vis tiek nesuprantu, kuo biznio darymas yra blogai biggrin.gif. Ir kuo blogai marketinginiai dalykai. Kiekvienas renkasi, kaip pritraukti klientus, ir tų būdų matau žymiai agresyvesnių.
Pasikartosiu. Nei vieno euro jiems nesumokėjau, o naudos turiu daug. Bet jei tau iš principo nepriimtina - ką gi. Tik tau nuo to blogiau smile.gif. Man tai kvaila dėl kažkokių principų nepasinaudoti informacija. Bet kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Muka, dėl baladžių mėšlo : aš nenaudočiau daržovių tręšimui bijodama ligų . Bet jei laikomi visada uždaryti , tai gal ir galima ?
Klausimas, ką darote su nužydėjusiais narcizais , ir kt svoguninių gėlių svogūnėliais vazonuose? Išdžiovinat ir laukiat rudens, kad susodinti ar sodinat iš karto ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 balandžio 2021 - 10:30
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 04 16, 11:20)
Nu vis tiek nesuprantu, kuo biznio darymas yra blogai biggrin.gif. Ir kuo blogai marketinginiai dalykai. Kiekvienas renkasi, kaip pritraukti klientus, ir tų būdų matau žymiai agresyvesnių.
Pasikartosiu. Nei vieno euro jiems nesumokėjau, o naudos turiu daug. Bet jei tau iš principo nepriimtina - ką gi. Tik tau nuo to blogiau smile.gif. Man tai kvaila dėl kažkokių principų nepasinaudoti informacija. Bet kiekvienam savo mirksiukas.gif

nei blogiau nei geriau 4u.gif o informacija patikėk moku naudotis 4u.gif o principai čia ne prie ko, tik faktas tai toks 4u.gif Verslo aš nesmerkiu ir marketingas nėra ne prie širdies visos priemonės pateisinamos tik aš išreiškiau savo nuomonę apie Ševeliovą apie jo biznio darymo įpatumus, kad yra ir kitokių būdų pritraukti klientą tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 04 16, 11:23)
Muka, dėl baladžių mėšlo : aš nenaudočiau daržovių tręšimui  bijodama  ligų . Bet jei laikomi visada uždaryti , tai gal ir galima ?
Klausimas, ką darote su nužydėjusiais narcizais , ir kt svoguninių gėlių svogūnėliais vazonuose? Išdžiovinat ir laukiat rudens, kad susodinti  ar sodinat iš karto ?

padžiovinu ir sodinu rudenį. net kas tris metus iškasu tulpes ir leidžiu per vasaros sezoną pailsėti svogūnėliams ir rudenį sukišu atgal.
Atsakyti
Pas mane sodyboje yra balandžių mėšlo 50-70 metų senumo.Tai gal jau ligų nebėra?Bet aš vištų mėšlu labai džiugiuosi.Mes kai pirkome sodybą,sakė seni šeimininkai buvo balandininki,laikė karbuose(radome ir jų) balandžius.Man rankos nedaeina pabaigti tvarkyti senojo namo palėpės. bigsmile.gif
Šitame krašte gal madoje balandžiai,kaip ir ožkos?Nes kažkas laiko,matome atskrenda gražūs balandžiai į sodybą.Kaip ir gandrai kas rytą palangėje vaikšto,nešsi iš mūsų šieną,šiltinti lizdo. wub.gif
Jo pas mus pirmas Depas LT.Kaip ir Bauhofas buvo turtingas augalais.Pradžioje Depe iš viso nukainuotų kiek buvo skintų gėlių,gėlininkės važiuodavo pirkti puokštėms daryti.Dabar susitvarkė. ax.gif
Atsakyti
Yara trasos yra labai geros,ju mazai reikia.Kai kuriose post sovietines salyse jos net vadinamos dar kristalon,legendinio kristalino garbei.Jokiu trasu nepardavineju.
Atsakyti
Labos, 4u.gif 4u.gif
rasiau,rasiau ruyte per telefa,dailinau raides ir viskas dingo.Supykau,isvaziavau i soda.
Pomidoru daigu sodinimas i zeme p[radetas 4u.gif 4u.gif Neskubu,sukisau palei lysves ilgi viena eile po du i duobe.Duok Die,jiems sveikatos augt graziai.Daigai grazus,tokius ir po viena gerai but sodint,bet gobsumas ima virsu. biggrin.gif biggrin.gif Nenorejau ivargt,ryt sodinsiu visdury,o jei pajegsiu ir kita krasta.Nedygsta cukinijos bjaurybes,ir seklu turiu likusiu tik kelias,ko gero bus pasene,triju metu senumo jos pas mane.
Nervina,kai nevyksta darbai.Dabar likusias mirkysiu.O sparaginiu pupeliu seklas jus irgi mirkot,neissiskaido per pus?Nes tu irgi tik 2 isdygo is 6.
Nuemiau visas agro,kas dyge,kas ne.palauksiu ir sesiu is naujo,jei ka.O rasoda issodinant,kaip brokoliu,kaliaropiu,reiks det buteli plastmasini iki dangaus,kad nenuestu nei peles,nei kas ten toks smaginasi.Is 6 daigu liko 2.Radau dar seklu,pasejau,Bazilikai graziai sudyge dezutej,kaliaropes,
Tai jus man pasakykit,fruktoze blogai,cukrus,saldumyn ai blogai cukrus,tai kaip papildyt organizma reikiamu kiekiu cukraus?Juk jo irgi reikia?Turi but kazkoks balansas.Ar cia tik besaikiam vaisiu megejam tie parasymai.?As jau nebesusigaudau,ka valgyt,ka ne. biggrin.gif biggrin.gif Nors noriu susigaudyt biggrin.gif biggrin.gif
Man atrodo,Muka,kad perpuves,o dar jei paraugintum,gali ta mesla skiest ir naudot visur.Kokias ligas galima perduot per saknis?Pradek nuo geliu,nuo vaismedziu,krumu ir matysi.As kol kas dar nenaudoju jokiu trasu savo sode,bet jei reiks,ieskosiu,kol kas arkliu mesliuku,nu bet dar vistu issirauginau siemet,agurkam,paprikom pilsiu,jie megsta,cukinijos megsta.
Einu valgyt ka nors pasigraibyt,truputi jau norisi kazko nedaug.
Gryzom is sodo ir saule dingo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 04 16, 13:24)
Tai jus man pasakykit,fruktoze blogai,cukrus,saldumyn ai blogai cukrus,tai kaip papildyt organizma reikiamu kiekiu cukraus?Juk jo irgi reikia?

O kam tas cukrus? Ir koks dar tas reikiamas kiekis? biggrin.gif
Atsakyti
Persodinau prieskonius,ne sau-vaikams.Sūniukas nusipirko butą,du balkonai,galės auginti.Taip gerai rado,norėjo centre ir rado.Dukra išvažiuodama ieškojo,grįžųsi tikrai ieškos buto pirkti. ax.gif Tai va sueis tie priekoniai. ax.gif
Atėjo siuntinys Nojaus,magnolija sprogsta vazone,vietoje senų vyšnių kampe sklypo kaip tik tiks. bigsmile.gif Dar įkišiu dvi šluotelines hortenzijas,dvi veigeles.Iš namų išboginau orleandą žydinti,skydmariai puola namie,lauke gal atsigaus?Dar vienas orleandas namie liko.Laiptinėje 5 amariliai sukrovę žiedus,peržydės,atšils vešiu daržan visu. ax.gif Prispirkau geltonų kardelių. ax.gif
Pagaliau meistras atvažiavo išmatavo roletus,lauksime dvi savaites. ax.gif
Akyse sprogsta medžiai,krūmai. tongue.gif
Atsakyti