Labos,
rasiau,rasiau ruyte per telefa,dailinau raides ir viskas dingo.Supykau,isvaziavau i soda.
Pomidoru daigu sodinimas i zeme p[radetas
Neskubu,sukisau palei lysves ilgi viena eile po du i duobe.Duok Die,jiems sveikatos augt graziai.Daigai grazus,tokius ir po viena gerai but sodint,bet gobsumas ima virsu.
Nenorejau ivargt,ryt sodinsiu visdury,o jei pajegsiu ir kita krasta.Nedygsta cukinijos bjaurybes,ir seklu turiu likusiu tik kelias,ko gero bus pasene,triju metu senumo jos pas mane.
Nervina,kai nevyksta darbai.Dabar likusias mirkysiu.O sparaginiu pupeliu seklas jus irgi mirkot,neissiskaido per pus?Nes tu irgi tik 2 isdygo is 6.
Nuemiau visas agro,kas dyge,kas ne.palauksiu ir sesiu is naujo,jei ka.O rasoda issodinant,kaip brokoliu,kaliaropiu,reiks det buteli plastmasini iki dangaus,kad nenuestu nei peles,nei kas ten toks smaginasi.Is 6 daigu liko 2.Radau dar seklu,pasejau,Bazilikai graziai sudyge dezutej,kaliaropes,
Tai jus man pasakykit,fruktoze blogai,cukrus,saldumyn ai blogai cukrus,tai kaip papildyt organizma reikiamu kiekiu cukraus?Juk jo irgi reikia?Turi but kazkoks balansas.Ar cia tik besaikiam vaisiu megejam tie parasymai.?As jau nebesusigaudau,ka valgyt,ka ne.
Nors noriu susigaudyt
Man atrodo,Muka,kad perpuves,o dar jei paraugintum,gali ta mesla skiest ir naudot visur.Kokias ligas galima perduot per saknis?Pradek nuo geliu,nuo vaismedziu,krumu ir matysi.As kol kas dar nenaudoju jokiu trasu savo sode,bet jei reiks,ieskosiu,kol kas arkliu mesliuku,nu bet dar vistu issirauginau siemet,agurkam,paprikom pilsiu,jie megsta,cukinijos megsta.
Einu valgyt ka nors pasigraibyt,truputi jau norisi kazko nedaug.
Gryzom is sodo ir saule dingo.