Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Ingrida, nusinešk tyrimo rezultatus pas masažistą ... Toks patarimas ax.gif Jei geras masažistas būtinai pasižiūrės , kas ten atsitikę.
Bijūnus nebrangiai pardavinėjo SP ...
Aš pernais rudenį 8 pasodinau į naują vietą ( gimtadieniui šeimynos užsiprašiau dovanų, gavau tris tamsiai raudonus ) . Kelis krūmus iš savo turimų senovinių pasodinau . O baltą turėjau pirkusi senai ŽS , per išpadavimą . Ir dar 2 dideli krūmai prašosi iškeliami . Paveldiniai , senoviniai, radau augančius pievoje, kai nusipirkom sodybą .
Šeimet dar noriu kokis 3 medėjančius pasisodinti arčiau kiemo ( 1 turiu ) . Kaip jie kvepia žydėdami ! Juragių medelynas turi visokių spalvų medėjančių ... Kaina kandžiojasi , bet manau neatsilaikysiu smile.gif
Atsakyti
Ačiū Dusia.Labai skaniai susiskaitė tavo įmestas straipsnis apie kerpes.Pas mus irgi samanoti medžiai,mb irgi tvirtina,džiaukis sveikas oras. mirksiukas.gif
Pasitikrinau PSD,ar man ten nuskaito pemoką.Pasirodo visus metus glėsiu nemokėti PSD,tokia permoka. bigsmile.gif bigsmile.gif Bijojau pas gydytoją eiti.
Turiu ir aš vieną medėjantį,man patinka,kad jie anksti pražysta ir kvepia.Jau sprogsta lapeliai mačiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 04 15, 10:58)
Ačiū Dusia.Labai skaniai susiskaitė tavo įmestas straipsnis apie kerpes.Pas mus irgi samanoti medžiai,mb irgi tvirtina,džiaukis sveikas oras. mirksiukas.gif
Pasitikrinau PSD,ar man ten nuskaito pemoką.Pasirodo visus metus glėsiu nemokėti PSD,tokia permoka. bigsmile.gif  bigsmile.gif Bijojau pas gydytoją eiti.
Turiu ir aš vieną medėjantį,man patinka,kad jie anksti pražysta ir kvepia.Jau sprogsta lapeliai mačiau. ax.gif

ką praleidau apie kerpes ax.gif
Medėjantį bijūną MB nupjovė kartu su avietėmis cray.gif cray.gif cray.gif neatsprogo metų buvo 10 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 04 15, 11:35)
ką praleidau apie kerpes   ax.gif
Medėjantį bijūną MB nupjovė kartu su avietėmis  cray.gif  cray.gif  cray.gif neatsprogo metų buvo 10 verysad.gif

FB pasidalinau straipsiu, mes tose pačiose sodo - daržo grupėse esam ...
STR
Dėl tavęs Muka, nes FB neturi . Nieko naujo manau ...
Šaip tai man paskaičiusi FB visada baisu pasidaro . Kas antras klausimas - KAIP IŠNAIKINTI ? Kurmius , rupužes, sliekus, pikdžoles ... O biologijos 90 pr žmonių nesimokę mokykloje. Kažkada pakomentavau , kad pomidorų marą sukelia grybelis ( tas pats kaip ir bulvių marą) tai mane išdurnimo . Tikintys buvo , kad pomidorų ligas sukelia rūkai ... Retai kažką komentuoju smile.gif Vienžo , tikėjimas toks , kad žemė plokščia... Bet ji negali būti plokščia nes tada katės viską numėtytų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
PS , o gal mes irgi kaip virusai visus naikindami kažką visatoj užknisom ? Nemokam gyventi su taika ir dalintis ... Bent jau aš tai ryt pirksiu kepenėles , malsiu , žymėsiu teritoriją savo - kad jokios stirnos prie tujų nelystų biggrin.gif

Muka , manau , kad bijūnai paprasti senoviniai kuriuos radau žolynuose savo sodyboje turėtų būti 50-40 metų senumo ... Paskutinius 10 metų ten nelabai buvo tvarkoma , tai pasidarė pieva . Medėjantį turiu kokis 5 metus , nupjauti nebandžiau . Žinau ko nemėgsta bijūnai - užmirkimo . Saulėta ir sausa vieta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 balandžio 2021 - 11:29
Sveikos,

bijūnai ir frezijos mano silpnybė. Aš rudenį baltą, bordo ir geltoną iš Nojaus sėklų nupirkau. Dabar mačiau jau nosiukus kiša, žiedų tikriausiai dar po gerų metų ar daugiau tesulauksiu.
Frezijų svogūnėlius tai miško geriečiai išknisa pastoviai.

Bet turiu rožinių ir rausvų nemažus krūmus.

Luety, aš pridėtinio cukraus stengiuos kuo mažiau vartoti, bet va neatsispiriu vaisiams, o ten anglių uf.

Dėl naikinimo, tai tai taip. Aš ir kurmius uždraudus gaudyti, nes karkvabalių neatsiginam. Man netrukdo, jei ir šiltnamy kokį pomidorą išverčia. Pernai nauja bjaurastis - ilgakojo uodo lervos kelis daigus nukapojo. Va šie tie viau.
Ką galiu, mulčiuoju, gerinu dirvą ir darau tinginio daržus.

Dėl masažistų. Jei jau skauda, kažkas tirpsta, aš eičiau tik pas profesionalą, kuris visų pirma paprašo tyrimų išrašų ir "sustato" programą. Tas pats ir su kinezu. Nes galima taip ir iki operacijų prisižaist.
Atsakyti

Patarimo reikia turiu kako balandžių daug ar kaži galiu prieš kultivavimą išmėtyti, nenudeginsiu augaliukų, tiesa stovėjas 1.5 metų kibiruose.
Nukirstas sumedėjas bijūnas neatželia verysad.gif
Dėl masažo 1001 kart už tik profas nes vieną rozą čiut galų neatidaviau o va turkuose nežinau kokie ten profai bet kaip gerai atstato ir pastato ant kojų  blink.gif ir pasiguldę išvadina kur bėda ir be nuotraukų, žinia mato įtemtas raumuo tai ir bėda, bet tikrai keik dariausi ir Mb tikrai gterai daro, nepamirštamkad plius dar atostogos nuo darbo įtampos.... nooooriu į turkus.....
pau o man sakė, kad į klinikas negaliu registruotis tai aukštesnio lygio įstaiga tik antrinio lygio tik po šito lygio gali registruotis į klinikas. Gal pasikeitė tvarka?
A A tai žoliukes reikia užpilinėti su samane, tuomet jos atsiskleis ?
Ir kodėl reikia jus kritikuoti, diskutuoti, nuomonėmis keistis bet nekritikuoti  4u.gif Medikai dabar dirba taip kaip seksas telefonu verysad.gif juokas pro ašaras ir stebisi tiek užleistų ligų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 15 balandžio 2021 - 13:07
Muka, dabar kainos į Turkiją tai labai juokingos ax.gif Tik testai kainuoja. O dar kai rusai uždraudė savo piliečiams skristi į Turkiją ax.gif
Po savo masažistės gero masažo aš vos gyva parsivilkdavau . Ir skaudžai ji per taškus eidavo ... Bet išsimiegi - ir kitą dieną turi lengvą kūną- gali skraidyti .
Pati esu buvusi ne vienoj paskaitoj apie tai , lankiusi TKM paskaitas, eidavau į jogos praktikas - energetinių kanalų masažas. Kaip kas veikia mažduag įsivaizduoju smile.gif bet tai labai labai sunkus mokslas . Turiu užrašus, teniso kamauoliukus, bet retai prisiverčiu užsiimti savimasažu ...
Egipte ėmėm hamama, tai labai labai skaudus buvo man masažas . Gėda buvo rėkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 04 15, 14:07)
Patarimo reikia turiu kako balandžių daug ar kaži galiu prieš kultivavimą išmėtyti, nenudeginsiu augaliukų, tiesa stovėjas 1.5 metų kibiruose.
Nukirstas sumedėjas bijūnas neatželia verysad.gif
Dėl masažo 1001 kart už tik profas nes vieną rozą čiut galų neatidaviau o va turkuose nežinau kokie ten profai bet kaip gerai atstato ir pastato ant kojų  blink.gif ir pasiguldę išvadina kur bėda ir be nuotraukų, žinia mato įtemtas raumuo tai ir bėda, bet tikrai keik dariausi ir Mb tikrai gterai daro, nepamirštamkad plius dar atostogos nuo darbo įtampos.... nooooriu į turkus.....
pau o man sakė, kad į klinikas negaliu registruotis tai aukštesnio lygio įstaiga tik antrinio lygio tik po šito lygio gali registruotis į klinikas. Gal pasikeitė tvarka?
A A tai žoliukes reikia užpilinėti su samane, tuomet jos atsiskleis ?
Ir kodėl reikia jus kritikuoti, diskutuoti, nuomonėmis keistis bet nekritikuoti  4u.gif Medikai dabar dirba taip kaip seksas telefonu verysad.gif juokas pro ašaras ir stebisi tiek užleistų ligų....

Va balandžių kako, tai nedėčiau niekur. Vienas labiausiai platinančių ligų paukštis ir viskas yra jo gėryje. Jau nešnekart, kad paukščių mėšlas labai degina, jį reikia skiesti. Bet vis tiek, nedėk, Muka.

Muka, registruokis per esveikatą IPR, kur nori, koks laisvas tik talonas yra, jokio skirtumo. Savo vaiką tik klinikose pas geriausius registruoju, pasimokiau jau.
Atsakyti
Dėl balandžių mėšlo pritariu Pou. Man jie tokie šlykštūs padarai , kaip žiurkės...
Panaudoti manau gali tiems augalams kurie nevalgomi ax.gif Gėlynams, medžiams ir tt. Tik aš parauginčiau tą mėšlą ( ty užpilčiau porą saujų mėšlo vandeniu ir palikčiau savaitei ) , skiesčiau ir laistyčiau visokius dekoratyvinius augalus ax.gif
Atsakyti
Labos,,pas mus krinta krusa is dangaus.Jokio atsilimo nesimato,kas per pavasaris.

QUOTE(Muka @ 2021 04 15, 05:48)
Luety va kažkas panašaus iš sudėties yra Iherb
https://www.iherb.co...dy_product_link

Ne,aciu,Muka,as nepirksiu,as tik domejausi,ka Alta nurode,nes ne labai suprantu jos postrigavimus,bet cia mano problema.Skaitau kelis kartus,paskui einu versti biggrin.gif biggrin.gif Pasirodo,turiu kur dar tobulet biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 15, 06:04)
Cia ne annua , absinthium.https://en.wikipedia.org/wiki/Artemisia_annua
Ta annua yra ta geroji ,kur gavo nobelio premija.O tas mums zinomas pelynas tai prigerus ausi nusipjaut,kaip tas nelaimingas flamandas.Tiek kad arbatose nelabai tos aktyvios medziagos atsiskleidzia,tai ausys vietoje.Reikia etilo solvento,kad gaut naudos.O jums kam jo reikia tai neisivaizduoju.
Ingridai reikia rock water.https://www.bachcentre.com/en/remedies/the-38-remedies/rock-water/
Ir as nejuokauju.Taip letai nuspaudzia stabdi,sumazina tikimybe islekt per priekini langa.Na toks saugos dirzas savotiskas.Atleiskit mano ezopo kalba.Tas rock water tai savotiskas jaunu elementu vanduo,vanduo is vserodo.
Ir galit nekritikuot mano egzoterikos,dabar visi medikai extrasensiskai ir telefoniskai dirba.

Pelynas geris-ramina,gerina virskinima,uzmusa organizmo parazitus,vaistu nuo kovid,sudetine dalis.
Medikai sedi namie,dziaugiasi,negali atsidziaugt tokiu gydymu,pinigus moka,dirbt nereikia,atsakomybes nebenesa,sesele persiuncia ,kas skambino,tai nori atskambina,nori ne.Jie bijo,kad tik negryztu viskas i senas vezias.

QUOTE(Pou @ 2021 04 15, 09:55)
Sveikos,

bijūnai ir frezijos mano silpnybė. Aš rudenį baltą, bordo ir geltoną iš Nojaus sėklų nupirkau. Dabar mačiau jau nosiukus kiša, žiedų tikriausiai dar po gerų metų ar daugiau tesulauksiu.
Frezijų svogūnėlius tai miško geriečiai išknisa pastoviai.

Bet turiu rožinių ir rausvų nemažus krūmus.

Luety, aš pridėtinio cukraus stengiuos kuo mažiau vartoti, bet va neatsispiriu vaisiams, o ten anglių uf.

Dėl naikinimo, tai tai taip. Aš ir kurmius uždraudus gaudyti, nes karkvabalių neatsiginam. Man netrukdo, jei ir šiltnamy kokį pomidorą išverčia. Pernai nauja bjaurastis - ilgakojo uodo lervos kelis daigus nukapojo. Va šie tie viau.
Ką galiu, mulčiuoju, gerinu dirvą ir darau tinginio daržus.

Dėl masažistų. Jei jau skauda, kažkas tirpsta, aš eičiau tik pas profesionalą, kuris visų pirma paprašo tyrimų išrašų ir "sustato" programą. Tas pats ir su kinezu. Nes galima taip ir iki operacijų prisižaist.

Pou,vaisiuose fruktoze,obet taciau,truputis curaus zmogui reikalingas,bet ne tas baltasis,o is fruktozes ,nedideliais kiekiais net naudinga.Pvz,si ryta trys braskes,man gana,ir saldumo poreikis numalsintyas ir angliu nedaug,mizeris.
Pasiimkit mano kurmiuis,pelenus visus,atiduodu dykai,dar ir vista pridesiu biggrin.gif biggrin.gif Kaip jie man atsibodo.Susitvarkau graziai takelius,issipilu medzuio drozlem,ateinu,viskas israusta,apversta zemem.Neina niekur is mano sklypo.
Zirnis nedygo nei vienas,viska pelenai isnesiojo,Nu ir ka,liksiu be zirniu.O jie juokiasi.
Apie uoda ilgakoji negirdejau,reiks pasidomet,koks cia valgo augalus,gal as be reikalo pykstu ant peliu,kad brokolius nuvalge,gal cia tas ilgakojis? bigsmile.gif bigsmile.gif

Pomidoru nedengiau sianakt,nebevaziavom atgal i soda,tai buvau nerami,naktis buvo salta,bet radau sveikus grazius,tai uzdengiau siandien jau,nes dar pora naktu ir turetu atsilt.Nukeliau braskiu kibirus i pasalius nuo pomidoru lysves,kad jau sestadiueni pradet pomidoru kelima i savo namus,Svarbu,kad but grazus oras.
N edygsta cukinijos,.gyvates,nezinau,kas joms pasidare.Is 6 daigu sparaginiu tik du matai isdygusius.Irgi ne kazka.Nu bet dar laiko yra.
Atsakyti
Apie fruktozę smile.gif
https://www.ketoavoc...k3eHDhajyXYVQYA
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 04 15, 14:58)

Neitiketina. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti