Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Ponia Pou , tai netradicine medicina, bet buvau labai nustebinta, kiek daug zmoniu turi opurtunistine alternaria infekcija ir kaip su rinosinusitu patenkama i uzburta nusilpusio imuniteto ir visu situ herpes ,alternariju rata.Nieks ju netyrineja placiai ,bet sanariai irgi labai pazeidziami. Pietieciai turi savo tridenta - juglans,artemisia annua ir eupatoria tinktura tam reikalui.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 04 14, 10:08)
Muka, aš pas Žemgulytę Klinikose lankausi. Vakar kaip tik žiūrėjo įnervaciją ar kur nervas neužspaustas. Bjaurus tyrimas. Buvo superinė gydytoja Laučkaitė, bet meilės emigrantė, išvažiavo į UK. Paliko mane savo mokinei. Patinka, labai rūpestinga.

ačiū Pau bet į Klinikas siuntimo neturiu verysad.gif bandysiu pas Vaidelį Saulių. o kuriuos eterinius naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 14, 10:47)
Ponia Pou , tai netradicine medicina, bet buvau labai nustebinta, kiek daug zmoniu turi opurtunistine alternaria infekcija ir kaip su rinosinusitu patenkama i uzburta nusilpusio imuniteto ir visu situ herpes ,alternariju rata.Nieks ju netyrineja placiai ,bet sanariai irgi labai pazeidziami. Pietieciai turi savo tridenta - juglans,artemisia annua ir eupatoria tinktura tam reikalui.

Taip, aš taip pat pastebiu, kad daug žmonių kankinasi dėl tokių dalykų. Manyčiau antinksčiai užaktyvinti nuo ilgalaikio streso, reikalavimų sau. Kaip sakau, mažinti tempą reik ir lėtu žingsniu skubėt, jei jau tas būtina.
Aš taip pat tą bjaurastį herpesą turiu ir kol nesutvarkau smegeninės nuo streso poveikio, nesusibalansuoju - tol prie kiekvieno kalnelio lenda virusas ir rodo savo nagus.
Aiškiai galima pastebėt, buvo sunkus periodas - parėjo nugara, kelio sąnarys. Pradėjau lėtint tempą, sveikata pagerėjo. Labai priklauso dar ir nuo požiūrio - tu leidi stresui valdyt tave, ar ne.

Kokia įdomi sudėtis tinktūros bigsmile.gif
QUOTE(Muka @ 2021 04 14, 10:47)
ačiū Pau bet į Klinikas siuntimo neturiu verysad.gif bandysiu pas Vaidelį Saulių. o kuriuos eterinius naudoji?

Muka, tai nėra siuntimas konkrečiai į Klinikas. Gauni siuntimą ir registruojies kur nori.

Skausmui ir reumatiniams skausmams malšinti naudoju bruknuolės (Gaultheria frangrantissima) e.a. - praskiestu gerai įmasažuoju, užkaitina, atpalaiduoja. Kamparinis toks kvapas.
Ir dar raumenims nuo pertempimo ir sąnariams naudoju e.a. mišinį iš bruknuolės, pipirmėtės, italinio šlamučio, Ylang Ylang, bitkrėslės, vaistinės ramunėlės, kamparinio cinamono ž., puošniosios kvepenės. Ir apramina, atšaldo.
Atsakyti
Labutes 4u.gif 4u.gif
vistos pasertos,isvalytos,siltnamio augalai palieti,kauke pakaustyra,agri dar nenuimta,bet pamiršau agro uzmest ant pomidoru Nakty rodi bys nulus,gal nenusals?Sode kelias iki musu ploto duobetas,MB atsisakys vaziuot unsure.gif
Puse trijų lekiu gaurus trumpint,negaliu sulaukt.
Oras puikus,nedidelis siaures vakarų brizas,smagy lauke.
MB atsigaivaliojo,bet vakar vakare buvo ojojoj.Aciu,Die,kaip as be jo?.
Einu daryt pusryciu,bet nieko nenoriu.Parsinesiau spinatu,salotu,ridiku,darysiu su aliejun,gal fetos dar,nezinau .
Alta,as tave tik su verteju galiu skaityt wub.gif Esu zemesnio lygio.
Zadu si pavasarį vel pelynu kursa sugert ,toks grazus auga.
Sanariai pasiraise po sporto klubo kankymo,systipreji raunenys,tvirciau jaucuasi ir sanariai,dar vis lipu laiptais be laikymosi i tureklus.
Atsakyti
Bandžiau užsiregstruoti masažui,šiam mėnesiui nebe registruoja,rytoj registruos gegužei. bigsmile.gif Pas šeimos gydytoją-gegužės 10,net juokas suėmė. blink.gif blink.gif
Luety,vištos mano irgi mušasi.Šiandien kasiau žemę,kaip be jų.Mačiau kaip bobutė kibo į skiauterę kitai,o gyvena visos kartu trys metai. biggrin.gif
Maximoje pinavijų dar užsipirkau neturėjau baltos ir paėmiau bordinę dar.Paskui tokius gražius margus krūmelius(gal į kapus išnešiu,dar nežinau) ir porą vazonų(AŠ VADINU GELEŽINE,KAŽKAS SU RAUDONAIS LAPAIS SURIŠTA). ax.gif Laukiu iš Nojaus siuntinio baltų dobiliukų sėklų,pabersiu,kai apars,man gražu,kiek sudygs tiek sudygs.Prie ūkinio auga savaime,man gražu kaip kilimas,šluotelinių hortenzijų,jurginų kurių neturiu,kardelių,maniškiai kažkaip atrodo sudžiūvę rūsyje. bigsmile.gif
Dusia,davėme bitėms sulos,ten irgi nemažai mineralų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 04 14, 04:36)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Turiu silpnybę anakardžiams,kasdien po saują suvalgau.Skaitau dabar jus ir suprantu,kad blogai?Ryte dedu į varškę,vakare šiaip suvalgau. ax.gif
Kaukiau ir aš Luety su ranka prieš užmiegant ir Lyrica nepadėjo.Kažkas nesusitepa petyje,girgžda ir tokie impulsai nueina į alkūnę,paskui rankon tolyn.Viskas registruosiuosi pas šeimos gydytoją. bigsmile.gif Bandysiu kirpyklon pakliūti,nuo spalio mėnesio nebuvau. mirksiukas.gif
Dusia,kokius augalus išsodinai iš vazonų? bigsmile.gif
Pakliuvau,tai pakliuvau,aš atsargiai jus skaitysiu,nes dietų gyvenime nesu niekada bandžiųsi. ax.gif

Ingrida,gal ne tuos vaistus geri?As iakliau voltarolio 0,75 g tablete ir iki siol jokio skausmo.Jei nen ustotu,testusi,tai tada jau reiktu masazuot,tepalais tept,o dabar ,jai tik tiek,tada uztenka vienkartines tabletes man.
Asikirpau garbanas,atrodo,kad tona nukrito nuo peciu,gera.lengva bigsmile.gif bigsmile.gif
Alta,pas mus jurinis klimatas,dregme,tai sanariams ,jei artritas,ne kas.
Dusia,dirvai purent yra toks rankinis purentuvas,man geriau negu kast,greit susipurenu,pas tave smelynuose turetu but lengva su tokiu dirbt.
https://www.toolstat...gkaAj8CEALw_wcB
Pas mus yra parduotuvyte salia siuksliu pristatymo punto,tai ten ,kas geresnio,darbuotojai nesa i ta parduotuvyte ir parduoda uz grasius.Tai as toki nusipirkau uz 1 musu piniga.Labai esu patenkinta.
Pou,perejus ant zemos angliavandeniais dietos,visi herpiai ir virusines nebepuola.Ne pirmas kartas,isbandyta.
Alta,juglans kazkoks graikiskas riesutas?Artemisia annua,kaip kietis,kaip smulkialapis papartis,kaip morka,kazkaip nepagaunu,koks augalas?Eupatoria rodo vaizdai daug atmainu.Kas del juglans,tai pas mus mociutes rinkdavo kastonus ir pildavo degtine ,sanariams geras vaistas itrinimams.artemisia magnoliju klase raso wikipeija.Yra pas mus atremisijos ir zoliu pirkt ir extraktu.Turbut ir Lietuvoj galima rast.Bet sako,kas tinka pietieciui,ne labai tinka siaurieciui.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nežinau Luety,gal ne tuos vaistus?Bet gi matai kokios eilės pas mūsų gydytojus.Dukriukas liepia eiti privačiai masažuotis,apmokės,tik kad eičiau.Žiūrėsime. ax.gif
Šanūkas ryte prikėlė pusę šešių lojimu,gandrai vaikšto palei langus,matau stirnos pamiškėje trys ganosi. wub.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

IngridaB fain tokios vaizdus parplėšus akis matyti 4u.gif Na su papuolimą pas daktarus atskira tema:( aš tikrai pradėjau galvoti kiek tyrimam išleidau pinigų o va šeiminstai skaityti nelabai nieko prieš neturiu šeiministus, bet ar jiem pandemija suvėlė protus ir tai gali būti, jie juk žmonės arba jau man koks tai sindromas skauda viską unsure.gif
Luety mano žemelėje netiktų toks daiktas tik kultivatoirus ir dar galingas.
Ačiū už gaidžiuką kuris deda kiaušinukus tongue.gif
Atsakyti
Luety va kažkas panašaus iš sudėties yra Iherb
https://www.iherb.co...dy_product_link
Atsakyti
Cia ne annua , absinthium.https://en.wikipedia.org/wiki/Artemisia_annua
Ta annua yra ta geroji ,kur gavo nobelio premija.O tas mums zinomas pelynas tai prigerus ausi nusipjaut,kaip tas nelaimingas flamandas.Tiek kad arbatose nelabai tos aktyvios medziagos atsiskleidzia,tai ausys vietoje.Reikia etilo solvento,kad gaut naudos.O jums kam jo reikia tai neisivaizduoju.
Ingridai reikia rock water.https://www.bachcentre.com/en/remedies/the-38-remedies/rock-water/
Ir as nejuokauju.Taip letai nuspaudzia stabdi,sumazina tikimybe islekt per priekini langa.Na toks saugos dirzas savotiskas.Atleiskit mano ezopo kalba.Tas rock water tai savotiskas jaunu elementu vanduo,vanduo is vserodo.
Ir galit nekritikuot mano egzoterikos,dabar visi medikai extrasensiskai ir telefoniskai dirba.
Atsakyti
Labas rytas,
Koks gražus gaidys 4u.gif Ir kėdė tokia mano kaime tiktų ax.gif Ir pieva kaip pas mane kaime - kiolpienės žydi smile.gif

Dėkui Luety už patarimus, bet šiemet reikėjo kasti pas mus dažą. Arba kultivatorių nuomotis. Kultivarotius nelabai , nes buvo nemažai mulčo likę . O su kastuvu ji puikiai apverčiu , tegul pūna, gerina žemę . O jei kultivatorius būtų tekę nugrėbti ... Kadangi traktoristas stumdydamas žiemą sniegą kelias tonas sniego nuo kiemo suvarė ant daržo , tai labai suspausta žemė buvo . Kol turiu sveikatos , į daržo kasimą žiūriu kaip į mankštą. Turėsiu kokių skausmų teks galvoti kitaip . Turiu Fokino plokščiapjovę, labai geras dalykas... Ne visada ir kasu daržą , kartiais užtenka supurenti su plokščiapjove ir galiu sodinti .
Norėčiau tokios daržo kaip pas tave Luety . Bet man netiktų dėl laistymo . Pakeltos lysvės nori daugiau vandens ax.gif O mes paliekam savaitei ir kartais dviems ant išgyvenimo savo augalus .
Ingrida, jei rasi gerą masažistą eik ir privačiai ... Gal kas rekomenduos ? O tu kažkokius tyrimus esi dariusi dėl tos rankos ? Nes nežinant kas ten atsitikę gali labiau pakenkti , o ne padėti ax.gif
Kad maistas įtakoja sveikatą sutinku 100 pr.
Yra tokia gera knyga Sapiens: glausta žmonijos istorija. Jei kam atrodo visos paleo VBS ar mados reikalas - paskaitykit . Ten nedaug apie maitinimasi yra... bet labai susitato viskas į vietas. Dabartinė plačiai propaguojama keto su ale sveikoms duonelėms, šaknų makaronais ir tt sutinku , kad mados reikalas ax.gif
PS man visos žaliavalgystės, mėsos atsisakymo propagavimas, visokie maisto papildai lieknėjimui propaguojami tam , kad būtų daugiau sergančių . Tuo siekiama , kad būtų didesnis vaistų sunaudojimas , kad būtų sunaikinama žmonių reprodukcinės galimybės . Jei moteriškė per trumpą laiką numes daug svorio , gamta taip surėdžiusi , mėnesinės išnyks ax.gif
Būkit sveikos 4u.gif
Atsakyti
AA atsidariau puslapį angliškai. unsure.gif Aš gi nesuprantu,baigųsi kursus,bet kai nesusutinku su anglų kalba(bent kelis kursus baigųsi per gyvenimą ir mokykloje mokiausi),nusiunčiau sūniukui,kad išverstų.Gėda,mama moka geriau,knygas verčia. ax.gif
Pritariu maistas labai įtakoja,tik,kad neišeina kitaip. ax.gif
O man pelynas patinka ,turiu irgi,kai tik problemos su virškinimu pageri arbatėlės ir praeina. mirksiukas.gif
Dusia prieš kelis metus ir magnetinį darė peties ,nuo mezgimo po žiemos buvo problemų,kalbėjo ortopedas ir apie operaciją,bet po tyrimo,pasakė nėra taip baisu. ax.gif
Šiandien pinavijos jau brangios maximoje,galvojau dar nusipirkti. ax.gif
Atsakyti