Kokio gražumo pusryčių vaizdas. Sėdėčiau ir sėdėčiau kokiose supynėse su knyga ir gerčiau vyną, klausyčiau paukščių. Kaifas.
QUOTE(IngridaB @ 2021 04 10, 17:50)
Pou,tai pas mane tik senoviniai bijūnai.
Super, labai gražu. Nors ir naujų veislių yra tokių, kad širdis iš grožio spurda. Kartais į Botanikos sodą nuvažiuojam pasivaikščiot....
QUOTE(Muka @ 2021 04 11, 05:44)
Labos
Nieko nedirbau tik gulėjau gulėjau ir gulėjau jėgu 0 galva plyšta
Pau aš dariausi ale tipo senovinį tinginio gėlyną tai dirbu kaip kumelė prie jo žinia nemažas bet užsinešiau susenobinėm gėlėm garšva tai kartas jos lapai būna,kaip bijūnų dydžio. Tiesa bijūnai mano nykti pradėjo ir trašų gauna ... mažu jiems reikia meilės o gal ir laikas visgi jau 8 metai
Nieko nedirbau tik gulėjau gulėjau ir gulėjau jėgu 0 galva plyšta
Pau aš dariausi ale tipo senovinį tinginio gėlyną tai dirbu kaip kumelė prie jo žinia nemažas bet užsinešiau susenobinėm gėlėm garšva tai kartas jos lapai būna,kaip bijūnų dydžio. Tiesa bijūnai mano nykti pradėjo ir trašų gauna ... mažu jiems reikia meilės o gal ir laikas visgi jau 8 metai
Muka, čia nuo Covid skieps taip sureagavo? Laikykis, širdele. Turėtum tuoj sustiprėti. Paleink save.
QUOTE(Dusia37 @ 2021 04 11, 06:48)
Aš jaunystėje irgi prieš traukinį begau. Kol suvokiau,kad taip nėra gerai nei man nei MB. Pamažu, pasipykstant daug dalykų perleidus MB... Ir žymiai geriau visiems. Tvermės dėsnis veikia, žmogus keičiasi, ko nepadaro vienas, padaro kitas. Kaip vyrui tapti vyru, jei gyvena su mama ? Filosofija. Gražios dienos </p>
Labai, pritariu. Kai mano vyras man pasakė, tai tu geriau vis tiek moki, man kaip raudonas šviesoforas užsidegė. Ėėėė, nea, tikrai nenoriu viską mokėt, prisiimt atsakomybę. Aš jau geriau valandą tvarkysiu po to, bet protingai leisiu jam pasireikšti, paididžiuot, kad ji padarė, pagirsių ir bučkį duosiu. Mes viską mokam, bet ar to reikia??
Dusia, šitoj vieto labai, labai tau pritariu.
QUOTE(Luety @ 2021 04 11, 14:31)
Labos saule nuostabi,bet salta ziauriai.Buvom sode,6 pomikai nusale,isivaizduojat UK,kad nusaltu kas siltnamy po 2 sluoksniais agro?Na as nepamenu tokio dalyko.Visi palei langa apsalo.Dar dvi naktis bus minusas.o tada jau atsils.Kiti pomidorai jau prasosi penciruojami,grazus,drugti,rekia namo i dirva Kitos savaites gale jau teks kist i zeme.Atidengiau brokolius lauke,pakelus agro paziuret kas darosi,is 6 tik vienas stovi,5 peles nuede.Nu jau toks kosmaras,turi dalintis su visais viskuo.Reiks perset rasoda ir sodint l;auke didesnius,tada jau joms neskanu,bet tada balandziai tupia ant tinklelio,prispaudzia ji zemyn ir lesa lapu zaluma.Taip vis turi vargst su viskuo.
Sodan atvaziavo brolis su zmona,lauke galima susitikt jau 6,atveze bulkuciu,kavos,tai bulkutes turejo issivezt,nes mudu du Mb nevalgome miltiniu.Vistos buvo apdovanotos suriu.Mustynes buvo dideles.Przdzipj.kol apsirijo nieko nemate,lese draugiskai,o paskui eme senes vaikyt jaunas salin,bet jau buvo visos uzlese gerai.Iskrito paskui i saulute visos,istiese sparnus sil;desi.
Broli ir brolieneapdovanojau puncikom ,nes dar NM dovanos buvo neiteiktos,neleido susitikt,pasimatem,pasiciupinejom ir issiskisrstem.Gryzau,pavalgiau,nes as ryte nenoriu,tai matyt kazko nesuderinau,ateme jegas,net klavisus spaudyt tingisi.
Ingrida,o tu kada esi bandzius dichloberlo 100mg prailginto veikimo pagert nuo rankos?Mazu gelbetu?
Siandien Margo 6 mt.Laikas bega negailestingai...
Sodan atvaziavo brolis su zmona,lauke galima susitikt jau 6,atveze bulkuciu,kavos,tai bulkutes turejo issivezt,nes mudu du Mb nevalgome miltiniu.Vistos buvo apdovanotos suriu.Mustynes buvo dideles.Przdzipj.kol apsirijo nieko nemate,lese draugiskai,o paskui eme senes vaikyt jaunas salin,bet jau buvo visos uzlese gerai.Iskrito paskui i saulute visos,istiese sparnus sil;desi.
Broli ir brolieneapdovanojau puncikom ,nes dar NM dovanos buvo neiteiktos,neleido susitikt,pasimatem,pasiciupinejom ir issiskisrstem.Gryzau,pavalgiau,nes as ryte nenoriu,tai matyt kazko nesuderinau,ateme jegas,net klavisus spaudyt tingisi.
Ingrida,o tu kada esi bandzius dichloberlo 100mg prailginto veikimo pagert nuo rankos?Mazu gelbetu?
Siandien Margo 6 mt.Laikas bega negailestingai...
Luety, o kaip po stipraus diklofenako žarnokai? Žiauriai virškinimo traktas kenčia. Jei nieko, tai geležinės gleivinės.
Gal ir neetiška, bet mano močiutė vištoms kiaušinių lukštų duodavo. Nežinau, gal negalima.
Gaila, kad tokia šalna, bet likę užsigrūdins.