Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Laba wub.gif
Kokio gražumo pusryčių vaizdas. Sėdėčiau ir sėdėčiau kokiose supynėse su knyga ir gerčiau vyną, klausyčiau paukščių. Kaifas.

QUOTE(IngridaB @ 2021 04 10, 17:50)
Pou,tai pas mane tik senoviniai bijūnai.

wub.gif Super, labai gražu. Nors ir naujų veislių yra tokių, kad širdis iš grožio spurda. Kartais į Botanikos sodą nuvažiuojam pasivaikščiot....

QUOTE(Muka @ 2021 04 11, 05:44)
Labos smile.gif

Nieko nedirbau tik gulėjau gulėjau ir gulėjau jėgu 0 galva plyšta  unsure.gif

Pau aš dariausi ale tipo senovinį tinginio gėlyną tai dirbu kaip kumelė prie jo  blink.gif žinia nemažas bet užsinešiau susenobinėm gėlėm garšva tai kartas jos lapai būna,kaip bijūnų dydžio. Tiesa bijūnai mano nykti pradėjo ir trašų gauna ... mažu jiems reikia meilės o gal ir laikas visgi jau 8 metai  unsure.gif

Muka, čia nuo Covid skieps taip sureagavo? Laikykis, širdele. Turėtum tuoj sustiprėti. Paleink save.

QUOTE(Dusia37 @ 2021 04 11, 06:48)
Aš jaunystėje irgi prieš traukinį begau. Kol suvokiau,kad taip nėra gerai nei man nei MB. Pamažu, pasipykstant daug dalykų perleidus MB... Ir žymiai geriau visiems. Tvermės dėsnis veikia, žmogus keičiasi, ko nepadaro vienas, padaro kitas. Kaip vyrui tapti vyru, jei gyvena su mama ? Filosofija. Gražios dienos 4u.gif​ </p>

Labai, pritariu. Kai mano vyras man pasakė, tai tu geriau vis tiek moki, man kaip raudonas šviesoforas užsidegė. Ėėėė, nea, tikrai nenoriu viską mokėt, prisiimt atsakomybę. Aš jau geriau valandą tvarkysiu po to, bet protingai leisiu jam pasireikšti, paididžiuot, kad ji padarė, pagirsių ir bučkį duosiu. Mes viską mokam, bet ar to reikia??
Dusia, šitoj vieto labai, labai tau pritariu.
QUOTE(Luety @ 2021 04 11, 14:31)
Labos 4u.gif  4u.gif saule nuostabi,bet salta ziauriai.Buvom sode,6 pomikai nusale,isivaizduojat UK,kad nusaltu kas siltnamy po 2 sluoksniais agro?Na as nepamenu tokio dalyko.Visi palei langa apsalo.Dar dvi naktis bus minusas.o tada jau atsils.Kiti pomidorai jau prasosi penciruojami,grazus,drugti,rekia namo i dirva biggrin.gif  biggrin.gif Kitos savaites gale jau teks kist i zeme.Atidengiau brokolius lauke,pakelus agro paziuret kas darosi,is 6 tik vienas stovi,5 peles nuede.Nu jau toks kosmaras,turi dalintis su visais viskuo.Reiks perset rasoda ir sodint l;auke didesnius,tada jau joms neskanu,bet tada balandziai tupia ant tinklelio,prispaudzia ji zemyn ir lesa lapu zaluma.Taip vis turi vargst su viskuo.
Sodan atvaziavo brolis su zmona,lauke galima susitikt jau 6,atveze bulkuciu,kavos,tai bulkutes turejo issivezt,nes mudu du Mb nevalgome miltiniu.Vistos buvo apdovanotos suriu.Mustynes buvo dideles.Przdzipj.kol apsirijo nieko nemate,lese draugiskai,o paskui eme senes vaikyt jaunas salin,bet jau buvo visos uzlese gerai.Iskrito paskui i saulute visos,istiese sparnus sil;desi.
Broli ir brolieneapdovanojau puncikom ,nes dar NM dovanos buvo neiteiktos,neleido susitikt,pasimatem,pasiciupinejom ir issiskisrstem.Gryzau,pavalgiau,nes as ryte nenoriu,tai matyt kazko nesuderinau,ateme jegas,net klavisus spaudyt tingisi.
Ingrida,o tu kada esi bandzius dichloberlo 100mg prailginto veikimo pagert nuo rankos?Mazu gelbetu?
Siandien Margo 6 mt.Laikas bega negailestingai...

Luety, o kaip po stipraus diklofenako žarnokai? Žiauriai virškinimo traktas kenčia. Jei nieko, tai geležinės gleivinės.

Gal ir neetiška, bet mano močiutė vištoms kiaušinių lukštų duodavo. Nežinau, gal negalima.

Gaila, kad tokia šalna, bet likę užsigrūdins.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 04 12, 10:33)
Laba  wub.gif

Luety, o kaip po stipraus diklofenako žarnokai? Žiauriai virškinimo traktas kenčia. Jei nieko, tai geležinės gleivinės.

Gal ir neetiška, bet mano močiutė vištoms kiaušinių lukštų duodavo. Nežinau, gal negalima.

Gaila, kad tokia šalna, bet likę užsigrūdins.

Labos, 4u.gif 4u.gif
pritariu visoms,vaizdas nuostabus Ingridos pusryciu pasiulyme ir visai nesvarbu,kas ant stalo,vaizdas nuperka viska.
As gerdavau kapsuliuota dichloberla prailginto veikimo.Seniai nebegeriu.Man nieko nesijausdavo,nei skrandziui,nei zarnynui,viskas buvo chiki puki,bet nezinai,ka daugiau pakenke,ar isgyde. biggrin.gif biggrin.gif
Mes duodam smulkintu austriu kriaukliu gabaliuku.Cia visi duoda jas del kalcio.Kiti duoda kiausiniu lukstus,bet sako,kad po to,esant trukumui,vistos ima kiausinius savo lest.Be to kiausiniu lukstus reik dziovint orkaitej,daug trepsejimo,as tingine.
Siandien jau visos po kiausa padejo,ir paskutine maziuke jauniuke jau eme det,nes jos kiausinis maziausias,o kitu jaunikliu jau didesni,dideja.
Man nerimo diena.MB duonele iskepe,is likusios varskes iskepe sausainius su kokoso miltais,as tik sonine ikisau i orkaite ir isemiau. bigsmile.gif bigsmile.gif Sako,koks pirmadienis,tokia ir visa savaite. biggrin.gif biggrin.gif
Na o siaip laukiu atsylant naktimis,noriu kist pomikus i zeme,jiems jau laikas,augina jau padaigas,prasosi namo.
Muka,ar tu pirma kart darei sita skiepa?Ar esi darius anksciau ir kokia reakcija buvo?As bijociau cvd.skiepo dabar po jo. blink.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif
Luety pirmą kartą dariau ir darysiu po mėn. o dėl Covid skiepo nebijau žinau į skiepus būna reakciaj juk mažiems vaikams lygiai taip pat būna ir užaugo ... taip kad bijai vilko neik į mišką, aš galėsiu dėl covid registruotis tik nuo birželio mėn. Luėety o kodėl nerimo puikūs prietūs ax.gif Kiek supartau pieninių produktų neišėmei? O kaip svoris?
Pau nuo e.encifalito gal tiesiog viskas susikrovė stresai ir t.t.
Vakar jau vakare geriau buvo, tiesiog viskam laiko reikia 4u.gif Mano bendradarbių daug pasiskiepijo vieniems buvo kažkokie reiškiniai na tempa pakilo paskaudėjo kaulus ir viskas dabar laimingi laukia kito, nes nori pamatyti tėvus nori keliauti ir t.t. Čia iš mano aplinkos o dirbu tarp jaunų ax.gif
IngirdaB ir nepamiršk tik laistyti tujas jos bijo ir sausros, bet jūs geriti nespės išdžiūti smile.gif O tavo šilnamiai kokie stikliniai, poli, plėveliniai ir į kelių kv. m. tu tiek sukiši 4u.gif
Dusia37 masažas puiku bet man vienas masažistas sakč, reikia neurologo išvados nes jam kažkas ne taip ten prispausta, judesys vienas skausmingas... gavau siuntimą ieškau neurologo:)
IngridaB ačiū už kavą 4u.gif

Atsakyti
labas rytas,
Vaizdas sakyčiau Vokietijos vynuogynai ? O gal ir Italija ax.gif Mano slapta svajonė , turėti vynuogyną ... Čia iš tų nerealių savjonių, norėjau gimti vynuogininkų šeimoj smile.gif
Muka , 100 pr sutinku . Geras geras masažistas net nuotraukos paprašo ... nes svarbiauis nepakenkti ax.gif
Luety , tai kaip ten su ta Ispanija visam ??? Jei atostogoms ar jau leidžia skristi ? O grįžus 10 dienų karantino ?
Mano nuomonė Luety , tavo keto nelabai sveika ... Riešutų miltai ar reišutų sveiatas vos ne kas diena. Alkaloidų juose daug , skatina uždegimus . Švarioj paleo net riešutų neleidžia , jau nekalbat apie miltus... Bet čia tik mano nuomonė, nekreipk dėmesio .
Ingrida , o neatrodo , kad pirmaiusia savimi reikia pasirūpinti, o paskui darbais ? Nes jei pati sugriūsi daugiau darbų liks nepadirbta... Šitoj vietoj gerai kartiais išjungti : NORIU NORIU NORIU , ir įjungti šaltą protą ax.gif Ko noriu , ką galiu ir kam to reikia ax.gif
Gražios dienos , nesirkit 4u.gif

Atsakyti
Na ponios , jus francuzisko batono nepazistat? Cia Akvitanija,o nuosava vynuogyna galima turet pav bulgarijoje.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 13, 09:19)
Na ponios , jus francuzisko batono nepazistat? Cia Akvitanija,o nuosava vynuogyna galima turet pav bulgarijoje.

Tai kviečiate į Bulgariją ax.gif Tiesą o kaip ten reikalai Bulgarijoje su visais karantinais skiepais ir t.t.? Kiek pamenu jūs ten gyvenate ax.gif o gal vėl sumaišiau unsure.gif
Vynuogynas ir man buvo svajonė, ale vyno MBdaryto nelabai geria, kažkas su rūgštumu, pradžioje buvo puikus net šampaną buvo pagaminęs, o dabar kažkaip vis neišeina tai supykęs sakė daugiau negamins vyno... ale kur obuolius dėti unsure.gif kiba kalvadosą daryti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 13 balandžio 2021 - 08:26
Nieko as nekvieciu ,cia senasis Berenis visus kviecia i mid of nowhere.
O obuoliu naminis vynas yra blogis , deja. Puikieji pektinai ,kurie labai naudingi ir reikalingi rugdami isskiria neskaidomus junginius.
Zodziu taip, viskas paprasta. As nesu religinga, bet neneigiu to kas tinkama. Kasdienines duonos duok mums siandien. Dekrypting - duona turi but dienos sviezumo ir kvietine, rugine irgi gerai.Vynas, mano kraujas ,dabarties ir amzinybes riba,tai darykite mano atminimui. Dekrypting - naturalios fermentacijos vynuogiu vynas,nebukit barbarai,neskiesto negerkit. Zuvis -krikscionybes simbolis, didysis magas jas daugino ne iliuziskai. Dar aliejus,alyvuoges ir pieno pergale pries laika - suris.
Tortai ,cukrus bei kava nepamineti. Del kavos tai gaila, geriu ,nekonvenciskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 balandžio 2021 - 08:36
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 13, 09:35)
Nieko as nekvieciu ,cia senasis Berenis visus kviecia i mid of nowhere.
O obuoliu naminis vynas yra blogis , deja. Puikieji pektinai ,kurie labai naudingi ir reikalingi rugdami isskiria neskaidomus junginius.
Zodziu taip, viskas paprasta. As nesu religinga, bet neneigiu to kas tinkama. Kasdienines duonos duok mums siandien. Dekrypting - duona turi but dienos sviezumo ir kvietine, rugine irgi gerai.Vynas, mano kraujas ,dabarties ir amzinybes riba,tai darykite mano atminimui. Dekrypting - naturalios fermentacijos vynuogiu vynas,nebukit barbarai,neskiesto negerkit. Zuvis -krikscionybes simbolis, didysis magas jas daugino ne iliuziskai. Dar aliejus,alyvuoges ir pieno pergale pries laika - suris.
Tortai ,cukrus bei kava nepamineti. Del kavos tai gaila, geriu ,nekonvenciskai.

O kur mėsa, paukštiena. Nepamirštam kad didysis magas buvo žydas, kad ir kaip krikščionys vis nori tai pamiršti ax.gif tai mažu ir žuvytė buvo prioritetas prieš mėsytę ax.gif et čia tik pamastymai smile.gif
Atsakyti
Dusia,žinau ,žinau. ax.gif Mažasis stebisi kaip ištverime tokį krūvį? mirksiukas.gif Jis vieną dieną pakrovė šieną. bigsmile.gif bigsmile.gif
Šiąnakt be miego.Šuo pusę dvyliktos pasiprašė laukan,kai jau miegojau,pusę pirmos mšina mūsų keliuku kažkokia pravažiavo.Jau mūsų keliuku niekas nevažinėja,dar viena sodyba,kurioje tik vasaroja ir baigiasi ties mišku keliukas.Įsikaliau į galvą vagys.Kadangi gyvename be užuolaidų,virtininiais lngais,guliu ir laukiu kada ateis. biggrin.gif biggrin.gif Pusę septynių mb kelia,einama grėbti,krauti šieno,nu bet baigėme jau atrodo. blink.gif
Ryte glvoju arba medžiotojai arba brakonieriai žuvų?O naktį visokios mintys lenda. bigsmile.gif
Ryte važiavome į Depą,mokvežą kabelio,atsilaikiau nėjau į gėlių skyrių. biggrin.gif
Labai skanus pernai gavosi vyšnių vynas,nu labai sodrus,kauliukais kvepi.Darėme su visais kauliukais traiškėme.Ta proga vakar 7 vyšnaites atsivežiau ir sodybon pasodinau.Kadangi vyšnios vėlyvos atsilaiko prieš paukščių atakas. mirksiukas.gif
Šiltnamiai plėveliniai,grožio nereikia,man polikarbonatinis atrodo kol atsipirks.O čia kas du metai plėvelę šnai pakeiti.Vienu žodžiu telpa 150 pomidorų per tris,dar tiek pat pasodinu lauke(nes vis padauginu daigų prisiauginti,dar kiek išdalinu).Gal šiemet lauke bus mažiau,nes daug balkoninių gavosi. bigsmile.gif Šiemet daug arbūzų,melionų gausis,dabar sodinu po 12 sėklų arbūzų,o gal nesudygs?Nors kuriuos pasėjau ankščiau jau matau nosytes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 balandžio 2021 - 10:57
Sveikos 4u.gif

Muka, man nuo encefalito skiepas tris dienas duoda apie save žinoti, bet aš visuomet prieš vakcinaciją išgeriu antialerginių - taip patarė infektologė. Žinau savo organizmą, ranka mažiau sutinsta.

Garšvos ir mes turim, tik ji vienam kampe kol kas želia, o ta vieta atribota vejos, daržai ir gėlynai toliau. Bet kai pamiškė, paukščiukai prilesę pirstelna kur, jau žiūrėk ir auga nematytos piktžolės, o kur dar vėjas ir kt. padėjėjai.

Ingrida, mes taip pat traukiam plėvelę stabilizuotą, melsvą. Šiemet atlaikys ketvirtus metus. Polikarbonatinį nuneštų iš laukų metalo rinkėjai kokie, mes ten kartą per savaitę būnam, negyvenam šalia. Tai kas jiems reikalinga, tą ir pasiima.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 04 13, 09:09)
O kur mėsa, paukštiena. Nepamirštam kad didysis magas buvo žydas, kad ir kaip krikščionys vis nori tai pamiršti  ax.gif tai mažu ir žuvytė buvo prioritetas prieš mėsytę  ax.gif et čia tik pamastymai smile.gif

Didziojo mago ir dovydo ainio palikuonys ir gentainiai dave pasauliui vistienos buljona bei krutonus, kur galima sunaudot vakarykste duona.Tai funkcinis supermaistas.
Ingrida,man nuo tavo postu jau psichosomatiskai suskausta sanarius. Cukrus ir konditerija naikina sanarius, siaurina kraujagysles ir uzkemsa inkstus.Beigi sudaro rugstini ph organizme. Net rasoda pasodine mes dirva nusarminame,tai kam savo ir savo vaiku kunus rugstiname?Gamtoje yra visi vaistine, kas nesutinka tuoj tvosiu kokia kanape.
Atsakyti